Mirror's Edge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv. nemtom mit panaszkodtok, h van ez a belassulás, meg az h Faith egyszercsak nem tud mozogni, ez hol van, melyik pályánál??

Nekem semmilyen gondom nem volt eddig, kikapcsolt Phisx mellett játszottam patch nélkül v 3 pályát, majd feltettem a patchet, meg a reloaded-es crackfix-et. Bekapcsoltam a Phisx-et, egybõl elkezdett akadni, meg belassulgatni, így kikapcsoltam, azóta is normálisan fut a játék.

Csuhai G
Valaki kérem segítsen.. itt hogy kell tovább jutni?
Van még mögöttem egy "szakadék" az irodaházban, amin keresztülvezet egy létra egy lezárt ajtóhoz.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Prince23
Hány fejezetbõl áll a játék? én most a negyedik fejezet végén tartok.
Egy nagy pláza féleségben vagyok, ahol a nagy kristálycsillár található, és fennt van egy rud, amit az istennek sem érek er. Igrok +shift, falon szaladok, de semmi, távol van a rúd.

Más aki törtel játszik nem panaszkodik ilyen problémával mivel nincs! Sõt ha a crackel van gond akkor miért lenne az a probléma hogy nem eredeti?
TaRka0107
Kössz a választ!! De mi kellene hozzá? Crack?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

akyyy
Azért nem mûködik, mert nem eredeti verziód van😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
link kell? olvass vissza , mert már volt😄

Hy! Van egy problémám, a játék kb 15 percenként ki lép. A régi cracket használom mivel az újjal még csak be se tölti a pályákat, hibaüzenettel ki fagy! Felraktam a legújabb patchet és a legújabb Physx-t, de még mindig ugyanilyen szar! Ha valaki tudja miért nem mûködik a legújabb patch akkor legyen szíves közölje velem.
TaRka0107
XD kihagytam h linket!!

TaRka0107
Szevasztok! Tegyetek már ki crack-rõl vagy arról ami megoldja a belassulós problémát!!😄 Reloaded-es crack-em van.

figyu nektek is szélesvásznú? ha nem akkor valaki iron hogy hogyan tudom átállítani mert nagyon nagyon idegesítõ szerintem. Ha mindenkinek az akkor szerintem ezt elcseszték benne de am télleg jó game am akk lécci valaki válaszoljon pls.
akyyy
én arra szavazok😄

akyyy
há nem találtál? én nemtudom biztos van😄

The Protector
Köszönöm a segítséget.Meg fogom venni a gamet mert nagyon bele vagyok bolondulva.Viszonnt 10000Ft az nagyon sok és mindíg csak akkor vezsek játékot mikor 5 alatt van.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

snowkid16
Van pc-n is?

snowkid16
Megoldva 😄

akyyy
kéne nekem valami végigjátszás ami leirja hol vannak az úgynevezet titkok vagy secret mert kell az az acsi😄

gfreak
a magától sétálás az lehet a controllered hibája is, egyik változatánál sem tapasztaltunk hasonlót

Racism is a weapon of mass destruction!

gfreak
bizony...de páran nVidia kártyáknál is tapasztalták

snowkid16
Pl. Megveszed a játékot, ezzel elõsegítve azt, hogy legyen Második rész pc-re

snowkid16
Valak isegítene amikor a hajón vagyok és már meglógtam a parkolóból. Utána felmásztam jó magasra, és ott nem tudod tovább jutni, mert át kell ugranom egy szellõzõ-re és oda fel kéne tápászkodnom, de elakadt a tudomány.
<#integet2>

Nem akarok senkit zavarni ezzel de, az egyik crack-nél elkezd magától sétálni a faith, aztán találtam egy másik cracket attolmeg kiakad a játék. Kezdek már ideges lenni. Pls valaki mondja meg mit kéne tenni😊
gfreak
Mirrors.Edge.Update.Crack.1.01-RELOADED

ATI kártyával a patch felrakása után physx bekapcsolva elõfordul hogy bizonyos helyeken 1-2 FPS-sel megy?

gfreak
nem is warez topic kell elõször, hanem egy FAQ

The Protector: patch felrak, aztán meg az új crack (nem az amit lehúztál az 1.0hoz, meg nem is a fixed crack, hanem a legújabb 1.01 cracked exe

The Protector
És linkelné valaki?Vagy mi a neve,nekem az is elég vagy h ki csinálta?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Snexi
crack

The Protector
Sziasztok.2napja nem voltam erre de még most sem játszottam a játékkal.Akkor az volt a probléma h belassult Faith az egyik páylán és nem lehetett tovább jutni.Azóta megoldódott?És ha igen akkor hogyan?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fravik
ki kell venni a kezébõl a csövet (jobb egérgomb), amikor piros a csõ! ha megnyomod az R-t a lassításhoz, úgy könnyebb! sok sikert! 😊

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

SötétBarom
A csóka aki lebasz a tetõrõl felbasz. Hogy lehet leszerelni a nyomorultat? Olyan 18x próbáltam, de elegem lett 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Üdv!

Én ott akadtam el amikor a polgármester jelölt épülétehez megyek és át kell ugarani egy piros ajtóhoz!
Ott nem birok átugrani mert mindig leesek!
Hogy kell ugrani hogy átmenjen?
wesker24
<#integet2> Jelen !
gfreak
az lehet látod...pista alatt ilyet nem tapasztaltam (nálam a háttérzajos dolog sem jött elõ mondjuk)

gfreak
kérem kézfeltartással jelezzük 😊 <#integet2>

wesker24: dehogy, csak pörög a játék, visz elõre, és nem nagyon lehet megállni a végéig (hogy aztán újra végigszaladhass az egészen...közben egy kis timetrial xD)

wesker24
Támogatom ! Amugy mindenki profi ebben a játékban ? hogy minden elsõre sikerül ? Mert én full beginner vagyok benne és már egy csomószor kitörtem Faith nyakát dehát gyakorlat teszi a mestert.
Broafka
oké sry, idõk közben elkezdtem visszaolvasni! 😄
én hibám, probléma megoldva

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ibrik
Találkozott valaki már azzal a jelenséggel, hogy a játék közbeni nem scriptelt jeleneteknek (a "*.bik" bink videóknak) egyáltalán nincs hangja?
(Mindenhol másutt van hang. Ha külön kint a windows-ban nézem meg a videókat a bink lejátszóval, akkor van hangjuk...)
Vagy csak olyanok tapasztalják ugyanezt, akiknél a Windows7 Beta van fent?

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

snowkid16
Affirmative,
Ki szavaz hogy legyen Warez topic!?!

snowkid16
Elakadtam amikor a hajóban vagy, és fel kell ugranod egy szellõzõre, de túl nagy a nyílás. Még a legelején van.

gfreak
visszaolvasás itt sem megy, látom xD

azért mert crackelt game, és nem a patch meg az ahhoz tartozó crack van fent...

warez topic needed xD

snowkid16
Jah, szerintem csináljunk egy Mirror's Edge WAREZ/SPAM/OFF topicot -.-

snowkid16
Csodálkozol, nekem eredetim van és nem szaggat sehol. Broafka warez verzió...

Shep
Azt nem tudom, de én physx-el akarok játszani 😊 Megyek megnézem pista alatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Egymilliószor le lett már jrva, hogy szedjétek le azt a tetves crackfixet.

Valaki tegye már ki a bannerba, mert marha unalmas már ,hogy minden 2. hsz errõl szól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gfreak
PhysX nélkül?

gfreak
nos...tanácsolom hogy olvass vissza..

nem? na sebaj 😉

patch felrak, aztán meg az új crack (nem az amit lehúztál az 1.0hoz, meg nem is a fixed crack, hanem a legújabb 1.01 cracked exe)

ja, és 😛

Shep
Megtettem, ugyanúgy visszadob az asztalra.

Balumann
Ez a játék nem a legjobban van megcsinálva néhány helyen, ahogy látom másnak is volt azzal gondja, hogy egyértelmû mit kell csinálni és egyszerûen nem sikerül. Az elsõ pályán vagy 30. próbára sikerült átugranom a másik házra (a csövet kell elkapni), mert egyszerûen nem fogta meg (space-t tartottam).
A 2. pálya meg így elkezd akadni, de nagyon (phisX kikapcsolva!), tehát megy 4-5 mp-ig simán, aztán egyszer csak így megáll 2 mp-re majdnem, de változóan, vmikor csak megakad, következõ lépésnél meg megáll...

Broafka
hali, az mitõl van hogy elkezdem az egyik pályát (miután beszéltünk Jackknife-fal és miller kapitánnyal a videóban) akkor van egy igen nagy ugrató és utána a csaj elkezd sétálni, és tök nehezen mozog, és ugrani sem akar?
ez valami bug?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

frrisítsd a physix drivert is a 9.09.0010-re
PHYSX