Mirror's Edge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem semmilyen gondom nem volt eddig, kikapcsolt Phisx mellett játszottam patch nélkül v 3 pályát, majd feltettem a patchet, meg a reloaded-es crackfix-et. Bekapcsoltam a Phisx-et, egybõl elkezdett akadni, meg belassulgatni, így kikapcsoltam, azóta is normálisan fut a játék.
Van még mögöttem egy "szakadék" az irodaházban, amin keresztülvezet egy létra egy lezárt ajtóhoz.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Egy nagy pláza féleségben vagyok, ahol a nagy kristálycsillár található, és fennt van egy rud, amit az istennek sem érek er. Igrok +shift, falon szaladok, de semmi, távol van a rúd.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Racism is a weapon of mass destruction!
<#integet2>#integet2>
The Protector: patch felrak, aztán meg az új crack (nem az amit lehúztál az 1.0hoz, meg nem is a fixed crack, hanem a legújabb 1.01 cracked exe
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én ott akadtam el amikor a polgármester jelölt épülétehez megyek és át kell ugarani egy piros ajtóhoz!
Ott nem birok átugrani mert mindig leesek!
Hogy kell ugrani hogy átmenjen?
wesker24: dehogy, csak pörög a játék, visz elõre, és nem nagyon lehet megállni a végéig (hogy aztán újra végigszaladhass az egészen...közben egy kis timetrial xD)
én hibám, probléma megoldva
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
(Mindenhol másutt van hang. Ha külön kint a windows-ban nézem meg a videókat a bink lejátszóval, akkor van hangjuk...)
Vagy csak olyanok tapasztalják ugyanezt, akiknél a Windows7 Beta van fent?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
azért mert crackelt game, és nem a patch meg az ahhoz tartozó crack van fent...
warez topic needed xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki tegye már ki a bannerba, mert marha unalmas már ,hogy minden 2. hsz errõl szól.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem? na sebaj 😉
patch felrak, aztán meg az új crack (nem az amit lehúztál az 1.0hoz, meg nem is a fixed crack, hanem a legújabb 1.01 cracked exe)
ja, és 😛
A 2. pálya meg így elkezd akadni, de nagyon (phisX kikapcsolva!), tehát megy 4-5 mp-ig simán, aztán egyszer csak így megáll 2 mp-re majdnem, de változóan, vmikor csak megakad, következõ lépésnél meg megáll...
ez valami bug?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...