4071
  • The Protector
    Jobb minr a semmi sztem.De sztem csak simám mirrors edge a game neve.Az on tagot elhagyták a fejlesztők.
  • berczely
    Bannernak talán...

• The Protector
    Unreal engine-vel lessz. A gamestaron is írják a mai hírek közt.
    Mirrors Edge gameplay
    Akinek pedig tetszik a trailer alatt szóló zene annak itt van:
    Mirrors Edge Extended Theme Song
  • grebber
    Valamelyik magyar siteon ma volt hír hogy akkor amikor elkezdték fejleszteni a gamet a saját engine-ük sehol nem volt ezért unreal engine-el csinálják!
  • Evin
    Magamtól nem találok ki ilyeneket: infó
  • uHs Gerzson
    ...mert ha jól tudom a Frostbite Engine használja, bár he jobban megnézem lehet van benne igazság :)
  • uHs Gerzson
    Csakhogy ez nem Unreal 3 motor ;)
  • Evin
    Már ezért megérte kifejleszteni az U3 motort.
  • Moyko
    Jó lesz ez. Kell már a frissítés az fpseknek már unalmas a WWII. És lassan már mindenki tud célozni, egy ideje nem jelent kihívást már lelöni az ellent a népnek - igen is tessék új dolgokat kitalálni - fogalmam sincs hogy eddig is, hogy élt meg ez a stilus csak a lövöldözésből.

Amugy meg ha lesz egy kis Sci-fi (cyber punk beütése) amiből vérszegénység van jó ideje akkor befútó.
  • xido
    volt nemrég ps2-n Free running néven parkour játék...örülök,hogy önálló műfaj kezd lenni...ámde fps-ben sajnálnám..remélem tps mód is lesz benne,mert így szerintem kevésbé látványos...

viszont valaki segítsen lenyomozni milyen zene szól a trailer alatt,mert baromira tetszik:)))
  • grebber
    És még tükörképünk sincs az ablakban :(
  • kakaoskalacs
    :D mikor jöön?
  • Seth
    Nekem pont emiatt a sterilség miatt jön be a képi világa,olyan hűvös,rideg,de a verőfényes nap miatt mégis csodálatos,tiszta :) A mozgása a csajnak remek, közelharc is frankónak tűnik,még fegyverünk is lesz hébe hóba úgy látom(még ha lábon is lőjük magunkat vele:D), must have
  • Csuhai G
    Baromi jó!!
  • grebber
    Színek nem tetszenek túlságosan egysiku minden de maga a game jó !
  • uHs Gerzson
    Mirror's Edge Teaser
  • grebber
    Gamestar márciusi számából2 oldalas leírás
  • csoola
    dejó lesz benne glock is... amugy tapasztalt fejlesztők, remélem összejön
  • grebber
    Pár kép + grafikai tervek
  • grebber
    Mirror's Edge - első személyű Parkour-élmény

Hosszú idő után végre megtört a csend az ősrégen bejelentett Mirror's Edge körül, és kapunk pár érdekes infót a játékról

Az Electronic Arts égisze alatt készülő játék belső nézetes Parkour élményt ígér számunkra, melyben női főhősünkkel felhőkarcolók tetején futhatunk megállíthatatlanul. A fejlesztők célja, hogy minél pontosabban visszaadják azt az érzést, hogy "egy testben vagyunk": minél gyorsabban futunk, a fejünk (a kamera) annál jobban rázkódik és pontosan oda kell figyelnünk arra, hogy megtartsuk lendületünket (mely feladathoz az egész környezetet igénybe vehetjük). A játék az előzetesek alapján nem mindennapi élménynek ígérkezik: már az alapkoncepció is tetszetős, és emellett a képi világ is egyedi: a manapság megszokott sötét hangulat helyett élénk színeket használnak fel, hiperrealisztikus megjelenítéssel karöltve.

info: Gamestar
  • quack
    Én is leírnám a játékot mint "ötletnek jó, de fos lesz", főleg azután hogy az assassins creed is elég nagy csalódás volt nekem, de azért a digital illusions talán meg tudja csinálni jóra
  • SuperCharger
    Nekem úgy tűnik, a játék pontos neve: "On Mirror's Edge", nem csak "Mirror's Edge".

Nekem tetszik az ötlet, de még tényleg sehol sem tart a megvalósítás. FPS-ben még jobb lesz szerintem, mint nézdahátamból, sokkal jobban beleélheti magát az ember. Mint Dark Messiahban a kardharc, azt is baromi jól megcsinálták FPS-ben.

Bár némi ruhát még ráadhatnának, nem hiszen, hogy ujjatlan topban betonfalakon ugrálni meg kapaszkodni nagyon egészséges. Minimum még egy ujjatlan kesztyű.
  • Frosty01
    szerintem szar lesz :] csak attól hogy látod magad ha lenézel, még nem lesz jó játék. és így hogy most assasins creed szerű futurisztikus fps és parkour alapú játék... nem kecsegtet sok jóval...

ez csak az én egyéni véleményem...ha nem tetszik ez van :D
  • tommyg
    megy a topik
  • karajjj
    hát nemtom, hogy fps nézetben mennyire lesz ez játszható?
  • k3nGu
    hmm nem tűnik rossznak, majd meglátjuk:)
  • grebber
    MIRROR'S EDGE: Az első képek!

Birdy, 16:21 - PC X360 PS3 - Játék: Akció

(HW Insider) A nyáron bejelentett MIRROR'S EDGE, a svéd DICE új játéka az EDGE magazinban debütált. A koncepció szerint egy futurisztikus Assassin Creed jellegű, parkour alapú játékra számíthatunk, a lényeges mumentum azonban az, hogy a nézőpont FPS lesz! A legtöbb FPS-ben (pl. HL2), ha lenézünk, maximum egy nagy ürességet látunk, mintha a testünk nem is létezne és ez elég kiábrándító látvány. Az MIRRORS EDGE alapvetése az, hogy a játékos, a női főszereplő börébe bújva, mindig láthatja annak testét a millió féle mozgási animáció közben, így méginkább beleélheti magát az izgalmas dinamikus harcokba. Az alábbi frissen megjelent képeken jól látható, hogy még földreesve is milyen részletesen láthatjuk a testünket, és nem mellékesen a grafika is igen kellemesen néz ki. A EDGE magazint magam is megvásároltam, és a cikkból és a kapcsolódó képekből nekem úgy tűnt, hogy bár az egész játék NAGYON eltalálja azt a stílust, amit várok és minden bizonnyal ütni fog, de még nagyon korai konzepcionális fázisban van. Talán egy kicsit túl korán is jöttek ki vele, de ne legyen igazam. Íme a két első hivatalos kép és utánna pár khhm "exkluzív" koncepció szken a HW olvasóknak.

info: Hardwired
    További pár kép