4071
  • tep
    végre nem lövöldözős játék....jöhetne már...
  • The Protector
    Hehe.És akkor nemis fekete lenne a szemén elfolyt ismeretlen eredetű anyag mi?
  • N o N a m e
    PC DOME cikk
  • berczely
  • VRSDM
    akit barmikor dugnék.
  • berczely
    Akinek elfolyt a szemfestéke :/
  • kakaoskalacs
    Ufoarcu japo pinaval :\
  • bertino
    várhato volt, hogy ilyen lesz, mindenhol látni ezt a képet :D
  • ProGabe #59
    hivatalos boxshot

• Csuhai G
    Vagy előjön az a bizonyos láthatatlan fal... bár kizárt, hogy olyan szarul oldják meg. :)
  • MerlinW
    Valószínű, hogy úgy lesz.
  • bertino
    jo kérdés.
  • VRSDM
    még az érdekelne hogy hogy lesz megoldva a város határa, gondolom nem ugrálhatok végig a tetőkön mivel látni vagy 1000 házat. pl. lesz egy szélesebb utca, amit sehogy sem tudok átugrani? ez érdekelne még.
  • bertino
    jo, csak beírtad, hogy nem tetszik.
    hát nem tetszik, oké, de ez sajna így marad :)
  • VRSDM
    semmi, ettől független még mindig egyedi a stílus (a kinézetre értem)
    a mozgás az lehetne picit fejbiccentősebb, vagy kicsit több utáncsúszással. de így is pompás hogyne. nemaztmondtamhogySZAR
  • bertino
    most mi lesz ? :\
  • VRSDM
    az égbolt nem tetszik, hogy csak körbe felhős :/
  • Evin
    kb az újabb Unreal3-as motorok környékén lehet majd. (Bioshock, Mass Effect stb.)
  • N o N a m e
    Lehet már tudni a gépigényt?
  • ProGabe #48
    30 perces prezentáció!
  • grebber
    Mirror's Edge - Korábban jön, mint hittük.

A svéd DICE belső nézetű akció-kalandja még ebben az évben a boltok polcain landol. A részletekért olvassatok tovább!

(Olyan nincs, hogy valaki nem szeret olvasni... irgum-burgum.) Némi magánjellegű károgás után örömmel közölhetem, hogy az Electronic Arts végre bedobta a köztudatba, hogy mikortól bújhatunk a csinos Faith bőrébe, hogy a parkour nagyjait megszégyenítve száguldjunk végig egy disztópia látszólag tökéletes városán, miközben híreket szállítunk, elkerüljük (néha alaposan megruházzuk) a rend éber őreit, s próbáljuk kideríteni, ki volt az a féreg, aki rács mögé juttatta szeretett testvérünket. A bosszú az enyém! - mondá az Úr, ám Faith inkább saját kezébe veszi a dolgokat, amihez mi csak egyetértő bólogatással tudunk asszisztálni, hiszen enélkül nem lenne játék sem. November 11. tehát a jeles dátum.

A történetért egyébiránt a Korongvilág örök nevettetőjének (Terry Pratchett) hasonlóan tehetséges lánya, Rhianna felel, aki az Overlord és a Heavenly Sword esetében is sikeresen ellátta már ezt a feladatot.

info: Gamestar
  • VRSDM
    na izé szóval :]
  • grebber
    Nagyon jó!
  • ProGabe #44
    E3 Trailer - Leap of Faith

developer walkthrough
  • grebber
    Én is parkourozok a valoságban mivel parkőr vagyok Bocsi ez nem hagyhattam ki.
  • The Protector
    Jó game lessz.Éna valóságban is parkourozok.de nem ennyire durván.Azért picit túlzás a gameban.de pont ez kell.
  • GregSB
    dánke!
  • Atti12
    ez nagyon jó lesz :) Várom.
  • ProGabe #39
    KATT

(saját up)
  • GregSB
    Nem Dice szerzemény.

Alcorus az előadó és Shine a szám címe (playlistben az első), de a trailer alatt hallható változat még nincs kint szerintem (ezt külön a trailerhez mixelte az előadó).
  • ProGabe #37
    még ehhez jön, hogy nem szokványos multi lesz benne, hanem különböző "játékmódok"

ehh,hülyén lehet lefordítani,itt az eredeti:

"There will be no traditional multiplayer component, but other modes of play will be included. "
  • grebber
    Képek + Trailer

Infók:

A szingli játék körülbelül 10-12 óra hosszúságú.
    Nincs benne GTA típusú szabadság, de az egyes szintek nem lineárisak, többféleképpen megoldhatóak.
    A gyorsaság fontosabb, mint a tűzerő. A nehéz fegyverek lelassítják a főhősnőnket, ha elfogy a lőszer egyszerűen eldobja őket. Ha fegyver vana kezébe egyébként is hátráltatja a közelharcban, a mászásban és akrobatikában.
    Checkpoint rendszer lesz a játékban a szinteken belül.
    Nem lesz HUD, csak egy kis célkereszt a célzáshoz.
    Faith életereje hamar lecsökkenhet harcban, de kesőbb szép lassan visszatöltődik
    Lesz jó kis "bullet-time" móka, amit itt "Reaction Time" néven fut. Könnyebb lesz a játékosnak menekülés közben kiválasztania a megfelelő útvonalat.
    A "Runner Vision" mutatja meg a lehetséges menekülési pontokat.
    Rhianna Pratchett (Heavenly Sword, Overlord) írja a sztorit.
    Faith szüleit egy kormányellenes tüntetésen megölik, így árván az utcán nő fel és így lesz belőle Runner (Futár), amelynek a feladata az ellenállók közti kapcsolattartás.
    A sztori alapja, hogy Faith ki akarja szabadítani húgát, akit koholt vádak alapján bebörtönözte az elnyomó rezsim.
  • berczely
  • uHs Gerzson
    Akkor arra még várni fogsz :)
  • berczely
    De nekem úgy kéne hogy a léptek ne legyenek alatta
  • uHs Gerzson
    Dice szerzemény :)

De itt egy hosszabb verzió a trailer zenéjéből.
  • berczely
    A trailer alatti zene címét tudja valaki?
  • berczely
    Nekem mind1 így is jó!
  • Maxtreme
    Kiszedtem :)

• berczely
    Hivatalos honlapon így áll!