4071
-
#67 végre nem lövöldözős játék....jöhetne már... -
#66 Hehe.És akkor nemis fekete lenne a szemén elfolyt ismeretlen eredetű anyag mi? -
#65 PC DOME cikk -
#64 -
#63 akit barmikor dugnék. -
#62 Akinek elfolyt a szemfestéke :/ -
#61 Ufoarcu japo pinaval :\ -
#60 várhato volt, hogy ilyen lesz, mindenhol látni ezt a képet :D -
#59 hivatalos boxshot
-
#58 Vagy előjön az a bizonyos láthatatlan fal... bár kizárt, hogy olyan szarul oldják meg. :) -
#57 Valószínű, hogy úgy lesz. -
#56 jo kérdés. -
#55 még az érdekelne hogy hogy lesz megoldva a város határa, gondolom nem ugrálhatok végig a tetőkön mivel látni vagy 1000 házat. pl. lesz egy szélesebb utca, amit sehogy sem tudok átugrani? ez érdekelne még. -
#54 jo, csak beírtad, hogy nem tetszik.
hát nem tetszik, oké, de ez sajna így marad :) -
#53 semmi, ettől független még mindig egyedi a stílus (a kinézetre értem)
a mozgás az lehetne picit fejbiccentősebb, vagy kicsit több utáncsúszással. de így is pompás hogyne. nemaztmondtamhogySZAR -
#52 most mi lesz ? :\ -
#51 az égbolt nem tetszik, hogy csak körbe felhős :/ -
#50 kb az újabb Unreal3-as motorok környékén lehet majd. (Bioshock, Mass Effect stb.) -
#49 Lehet már tudni a gépigényt? -
#48 30 perces prezentáció! -
#47 Mirror's Edge - Korábban jön, mint hittük.
A svéd DICE belső nézetű akció-kalandja még ebben az évben a boltok polcain landol. A részletekért olvassatok tovább!
(Olyan nincs, hogy valaki nem szeret olvasni... irgum-burgum.) Némi magánjellegű károgás után örömmel közölhetem, hogy az Electronic Arts végre bedobta a köztudatba, hogy mikortól bújhatunk a csinos Faith bőrébe, hogy a parkour nagyjait megszégyenítve száguldjunk végig egy disztópia látszólag tökéletes városán, miközben híreket szállítunk, elkerüljük (néha alaposan megruházzuk) a rend éber őreit, s próbáljuk kideríteni, ki volt az a féreg, aki rács mögé juttatta szeretett testvérünket. A bosszú az enyém! - mondá az Úr, ám Faith inkább saját kezébe veszi a dolgokat, amihez mi csak egyetértő bólogatással tudunk asszisztálni, hiszen enélkül nem lenne játék sem. November 11. tehát a jeles dátum.
A történetért egyébiránt a Korongvilág örök nevettetőjének (Terry Pratchett) hasonlóan tehetséges lánya, Rhianna felel, aki az Overlord és a Heavenly Sword esetében is sikeresen ellátta már ezt a feladatot.
info: Gamestar -
#46 na izé szóval :] -
#45 Nagyon jó! -
#44 E3 Trailer - Leap of Faith
developer walkthrough -
#43 Én is parkourozok a valoságban mivel parkőr vagyok Bocsi ez nem hagyhattam ki. -
#42 Jó game lessz.Éna valóságban is parkourozok.de nem ennyire durván.Azért picit túlzás a gameban.de pont ez kell. -
#41 dánke! -
#40 ez nagyon jó lesz :) Várom. -
#39 KATT
(saját up) -
#38 Nem Dice szerzemény.
Alcorus az előadó és Shine a szám címe (playlistben az első), de a trailer alatt hallható változat még nincs kint szerintem (ezt külön a trailerhez mixelte az előadó). -
#37 még ehhez jön, hogy nem szokványos multi lesz benne, hanem különböző "játékmódok"
ehh,hülyén lehet lefordítani,itt az eredeti:
"There will be no traditional multiplayer component, but other modes of play will be included. " -
#36 Képek + Trailer
Infók:
A szingli játék körülbelül 10-12 óra hosszúságú.
Nincs benne GTA típusú szabadság, de az egyes szintek nem lineárisak, többféleképpen megoldhatóak.
A gyorsaság fontosabb, mint a tűzerő. A nehéz fegyverek lelassítják a főhősnőnket, ha elfogy a lőszer egyszerűen eldobja őket. Ha fegyver vana kezébe egyébként is hátráltatja a közelharcban, a mászásban és akrobatikában.
Checkpoint rendszer lesz a játékban a szinteken belül.
Nem lesz HUD, csak egy kis célkereszt a célzáshoz.
Faith életereje hamar lecsökkenhet harcban, de kesőbb szép lassan visszatöltődik
Lesz jó kis "bullet-time" móka, amit itt "Reaction Time" néven fut. Könnyebb lesz a játékosnak menekülés közben kiválasztania a megfelelő útvonalat.
A "Runner Vision" mutatja meg a lehetséges menekülési pontokat.
Rhianna Pratchett (Heavenly Sword, Overlord) írja a sztorit.
Faith szüleit egy kormányellenes tüntetésen megölik, így árván az utcán nő fel és így lesz belőle Runner (Futár), amelynek a feladata az ellenállók közti kapcsolattartás.
A sztori alapja, hogy Faith ki akarja szabadítani húgát, akit koholt vádak alapján bebörtönözte az elnyomó rezsim.
-
#35 -
#34 Akkor arra még várni fogsz :) -
#33 De nekem úgy kéne hogy a léptek ne legyenek alatta -
#32 Dice szerzemény :)
De itt egy hosszabb verzió a trailer zenéjéből. -
#31 A trailer alatti zene címét tudja valaki? -
#30 Nekem mind1 így is jó! -
#29 Kiszedtem :)
-
#28 Hivatalos honlapon így áll!