4071
-
#107 Hurráá!! :D, Nem November valahanyadikán fog kijönni? -
#106 nem jövöre tolták el hanem csak idén karácsonyra -
#105 Tényleg, mit kapunk ha gyűjtői változatot rendelek? -
#104 azt olvastam hogy " létrát " :D -
#103 Kapunk hozzá egy atlétát, és egy túlélő készletet :D -
#102 ki tudja mit adnak a játék mellé a dobozban.
annak idején én már attol kiakadtam hogy lehet kapni egy olyan kütyüt amit a cd-rom helyére teszel és beledugod a ****-t és kielégít, nem is volt drága. -
#101 MUHAHAHAAAAAA XD -
#100 Jaja csak magadhoz nem nyúlhatsz... -
#99 nem mert ettől lessz egyedi, és nekem így rohadtul tetszik, tisztára belelehet élni magad, és megtudod hogy milyen lenne a tested nőként :D -
#98 Ha TPS, akkor nem mondhatják azt, hogy a világ első third person runnere, mivel annak ott az Assassin's Creed. -
#97 Jövőre?. Óóóó, remélem azért, valahogy megoldják, hogy hamarabb jöjjön ki. FC2-t gyűjőit, lehet amerikából rendelem :D. Rokonom megveszi, kifizetem oszt jóvan. Mirror's Edge de kár, hogy későn jön ki -
#96 Mivel látványra, akrobatikára megy ki az egész játék, nem jó lett volna, ha tps-be adják ki, nem pedig fps-be? :OO -
#95 jaja, én is.
már most látom, hogy le fog kötni ezerrel. -
#94 Ahj francba... pedig már nagyonnagyon várom....... -
#93 Igen kifog jönni pc-re is.Csak sajna eltolták jővőre :( -
#92 Akkor pc-re mikor is fog kijönni? Nem tudom követni -
#91 Aki ezt a témát indította ŐSZINTE BOCSÁNATOT KÉREK, Mert véletlenül indítottam, egy ilyet! Beírtam, de nem ezt hozta ki a topickereső! Nagyon sajnálom, nem akartam! Mégegyszer elnézést! -
#90 PCs később jön természetesen, mint konzolos... -
#89 Nem gyenge gépen futtaták:)
De ne aggodjó akinek mennek az ue3.0ás gamek akkor ez is fog menni.Én személy szerint imádom az enginet.Az én gépemen mindent maxra téve sem iazzasztja meg és van vagy 50-70fps-em.Szal ne aggódjon senki.Jobb esetben már1 6600gt-n el szalad. -
#88 Gépigény!
Az Nvision08 konferencián játszható volt a Mirrors Edge játék, az egyik Gamecyte kolléga pedig nem habozott, és rákérdezett a gépigényre. Következzék a válasz!
A minimum gépigény:
Windows XP operációs rendszer
2,5 Ghz Pentium 4 processzor
1 GB RAM
GeForce 6 series videokártya 256 MB memóriával
Az Nvision08 kiállításon használt gép:
Windows Vista operációs rendszer
Core 2 Duo E8500 processzor
3 GB RAM
GeForce 260 GTX videokártya -
#87 teljesen jo. -
#86 ingame -
#85 szerencsére.. kcsg Sony csődőlne be... -.- -
#84 konkrétan semmibe, ugyanis már cáfolták -
#83 Gondolom nem kevés pénzbe került ez a Sonynak.. -
#82 GC 2008: Mirrors Edge - ideiglenesen PS3 exkluzív
A SCEE fejese, David Reeves elárulta, hogy az EA Dice által fejlesztett Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Sony masinájára, s csak később készül el a többi verzió.
A Mirrors Edge elhozza a játékosoknak parkour stílust, amelynek köszönhetően hatalmas épületek tetején ugrálhatunk a szépséges Faith bőrébe bújva. A játék hivatalosan PC, PS3 és Xbox 360 platformokra lett bejelentve, ám úgy tűnik, a Sony konzoljának tulajdonosai előbb élvezhetik a mókát, mint a többiek. A SCEE elnöke, David Reeves egy interjúban elárulta, hogy a Mirrors Edge ideiglenes exkluzív lesz a Playstation 3-ra, ami annyit jelent, hogy előbb erre a konzolra készítik el a játékot és csak később kerül kiadásra a többi verzió. Az Electronic Arts még hivatalosan nem erősítette meg az úriember által elmondottakat.
info: Gamekapocs -
#81 Eléggé faszányos! -
#80 Mirror's Edge 'Facility' Gameplay (FLV) -
#79 Off:
Urban Race parkour verseny -
#78 Nyugivan emberek!
Vicc volt vagy nem vicc volt sztem fölösleges ezen vitázni szal hagyjátok abba!
-
#77 Tudod van a funkció, hogy: Válasz erre
Véletlenül a Te nevedre mentem,Berczely helyett.
Aztán meg ebből következnek a félreértések és a konfliktusok...
-
#76 Jó, akkor a Jó vicceid vannak-ból vedd le a d betűt.
A felfogásommal semmi baj
És itt zárjuk le a témát, neked sem kötelező mindenre reagálni...
-
#75 ne az én viccem szidd komolyan nem jó a felfogásod, ő írta viccből, erre az én vicceimet hozod fel. ragozások tudod :] -
#74 jó vicceid vannak -
#73 és a vak is látja hogy viccből írta. :C -
#72 Mi bajod van?
A vak is látja, h az nem elfolyt szemfesték. -
#71 istenem , íróniára neveltek-é? :CC -
#70 Nem elfolyt a szemfestéke, az sztem vagy henna, vagy tetobálás. Ilyen alakban nem folyik a szemfesték. -
#69 aha...akkor majd figyelemmel kísérem azt is , köszi -
#68 Elméletileg az I Am Alive is hasonló lesz de arról nagyon keveset tudni!