134
PSV Eindhoven Futball Klub
-
#134 hát igen Dzsudzsi csak Debrecen neveltje -
#133 PSV-Heracles 5-2 ::: összefoglaló
-
IXEMGabeo #132 nice -
#131 Dzsudzsi 1 gól 2 gólpassz
és állítólag a Juventus folyamatosan figyeli őt... -
pacclacc #130 Ilyen a közeljövöben nem lesz. :D elképesztő -
#129 nagyon durva volt, főleg Reis nagyon jó játékos. -
#128 a 10 gól
-
#127 :OOOO
most ez komoly?
hát bexarok..... -
IXEMGabeo #126 ide is rég írtak, de ezt muszáj
PSV-Feyenoord (10-0)
ebből Dzsudzsák 2 gólt szerzett:) dúúúrva -
#125 Balázs megint győztes gólt szerzett, idegenben, méghozzá nagyon okos lövéssel, jobbal! Sparta - PSV -
te miért nem írsz a Real topikba? -
#123 26' Heracles Almelo [0 - 1] PSV Eindhoven
22' [0 - 1] B. Dzsudzsak -
#122 -
#121 Dzsudzsák gólja a pontszerzéshez is kevés volt
A holland bajnokság 25. fordulójában a PSV Eindhoven hazai pályán kapott ki riválisától, a Heerenveentől.
A PSV a negyedik helyen állt a fordulót megelőzően, míg a Heerenveen az ötödik volt, de csak rosszabb gólkülönbségével szorult az eindhoveniek mögé. A meccset a vendégek kezdték jobban, a 15. percben Henrique szerezte meg a vezetést. A 27. percben aztán jött Dzsudzsák Balázs, és kiegyenlített: egy látványos kapáslövéssel vette be a kaput.
Öt perccel később már a PSV-nél volt az előny, Simons talált a vendégek kapujába. Az egyenlítés az 55. percben érkezett (megint Henrique volt a gólszerző), majd a három pont sorsáról döntő találatot a hosszabbítás perceiben szerezte meg a Heerenveen, egy büntetőből. Dzsudzsák Balázs ez utóbbi találatnál már nem volt a pályán, egy kisebb sérülése miatt a 60. percben le kellett cserélni.
PSV Eindhoven-Heerenveen 2-3
G.: Dzsudzsák 27., Simons 32., ill. Henrique 15., 50., Pranjic 92. -
campy #120 jól játszott:) -
geo91 #119 katt képre! -
geo91 #118
Dzsudzsák a király! -
campy #117 bajnokságban még meg van az esély, de vhogy Huub Stevens taktikkája nem jó... hiába dolgozzák szét a belüket nem mindid jön eredmény... és Balázs is néha néha csere sajnos:S -
#116 bár már, nem tétre megy,de drukkolok balázséknak! -
campy #115 és jól is játszott láttam nagyjából a meccset:) -
#114 PSV - SPARTA
1-0
Affelay góljával nyertek, Dzsudzsák kezdő volt -
campy #113 Dzsudzsákkal kapcsolatban rossz előérzetem van... vhogy az az érzésem nem Huub Stevens lesz a kedvenc edzője:S én pesszimista vagyok sztem ha nem lesz kezdő akkor mehet másik csapatba sajnos:( -
#112 Utrecht - PSV Eindhoven 1-5 ::: összefoglaló
-
#111 és a Milan őt akarja (legalábbis volt róla hír) ... -
#110 Érdekes kapus, mert néha akkorákat véd mint állat, máskor meg olyan levente gólokat kap, hogy vicc. Mint pl Király... :c -
pacclacc #109 Most lett vége a mecssnek. 1-1 :S
Hát ez a Gomes kapus egy vicc. Nagy szar. Nem hiszem el, hogy ez miket csinál. Nem csak erre a meccsre gondolok -
Csesza #108 pedig ő sem csinált szinte semmit -
#107 nso-n olvasva a közvetítést (meccset nem láttam sajnos) de úgy nézem Balázson kívül a többiek sokat nem tettek hozzá a meccshez kihagyott 11es, luft rugdalás stb. Kár a PSV-ért... -
Csesza #106 a román megint nyomott 1et
0-2 -
Kanál #105 már megin :c
cigánymutu ;( -
#104 Már nem.:) -
#103 vezet a fior
mutu -
Zséé #102 Ráadásul még az Ajax is kikapott ma :) -
Csesza #101
Mostmár, ha a PSV a hazai meccseit behúzza, akkor biztos, hogy ők nyerik a bajnokságot! -
#100 PSV Eindhoven-Groningen 3-0
1-0 Danny Koevermans
2-0 Otman Bakkal
3-0 Danny Koevermans -
#99 4'PSV 0 : 0 Ajax
Dzsudzsák a kezdőben! -
#98 deviantartrol szedtem, csak gondoltam megosztom:D -
#97 te csináltad?:D -
#96 -
#95 0-1 Berbatov PSV Eindhoven - Tottenham
PSV Eindhoven - Tottenham tizenegyesek