11
-
#11 Nem valószínű hogy 2009 előtt rákattanok a hdre, addig marad a sima tv, dvd, wii. Ha nem jön wiire a metal gear solid 4, és a final fantasy 13, akkor év végén veszek akkor már olcsó ps3mat és hd ready tvt (720p). -
sathinel #10 stage6 a legjobb oldal amit valaha is láttam. Ha tudja a monitorod innen kipróbálhatod milyen is egy 1080p-s film felbontása. 720-as felbontást tudom élvezni csak hisz az már 1280x720 , és 1920x1080 felbontást elég durva monitorok, TV-k tudnak csak. -
sathinel #9 Kb 1 héten nézek pár órát TV-t, a többi szabadidőmben átnézem metacafe, youtube, veoh, moviebar, sage6 videókat nézegetek inkább. vagy videók a techeblog oldalró, hogy mik az újdonságok.
Egyébként tényleg sokkal több anime van mostanában:D Nem baj) csak lehetne több felnőtt anime is a gond hogy sok a 16 éveseknek szóló, és kevés olyat találni ami már felnőtteknek szól. -
#8 De tényleg én is egy hete animéket nézek:D -
metaljesus #7 jobbkor nem is jöhetett volna ez a sztrájk, mint vizsgaidőszakban :D
ha meg utána is marad, akkor jönnek a polcról a többször nézhető sorozatok :) -
#6 A sztrájk miatt igencsak megnőtt a japán animék iránti kereslet is, tehát amerika kulturális dominanciája csökkent. Szerintem hosszabbítsák meg a sztrájkot, ennyi pénzért ne dolgozzanak! -
#5 Nem teljesen értem a logikát... Sztrájkolnak a forgatokönyvirok, ezért valaki hétfön azt mondja, hogy ma kihagyom a Prison Break-et, j]helyette 40 percet youtube-ozok? hülyeség. -
#4 Az a dühítő, hogy a filmstúdióknak eszük ágában sincs megállapodni... legalábbis a 2 hónap nekem ezt jelzi. Valahol itt is olyan kizsákmányolás folyhat mint az Afrikai ültetvényeken, aki igazából dolgozik az csak filléreket kap. -
sanner011 #3 Én régebbi könyveket olvasok, amik a családi könyvtárban vannak. Nem is vagyok képben azt illetően, hogy miféle könyvek jönnek ki mostanában... -
#2 Szerintem azt annyira nem érintette, mert az, aki olvas akkor is olvas ha vannak filmek, amiket megnéz. -
beef #1 Kíváncsi lennék a könyvpiacot mennyiben érintette ez a számukra is kedvező helyzet. Vagy már nem olvasunk könyveket manapság?