3646
www.facebook.com
-
katkit #80 Nekem is tetszik, de nem biztos hogy bevállalnám a fényképezkedést:D -
ragazzi #79 Ez nagyon tetszik!!! Rómeó és Júlia!! :) Ötletes :) -
katkit #78 Hálistennek itt nem kell a meghívókkal kínlódni, meg szerintem sokkal jobb is a facebook mint az iwiw, már csak az alkalmazásokat is nézve, sőt nyereményjáték is van a facebook, de az se mindennapi:)
Nézzétek meg:
Faceromeo -
#77 Én magyarul töltöttem ki a dolgokat, mert külföldieket úgyse nagyon ismerek! :) -
#76 Kösz,már regeltem is.Itt érdemes angolul megadni az adatokat úgy látom mert alapvetően nemzetközi oldal ez.Egyelőre csak magyarul írtam be mindent. -
#75 FaceBook-biz nem kell meghívó, főoldalon tudod magad regelni! -
#74 Ez a Facebook is meghívós mint az iwiw?És a Myspace is az?Van olyan nemzetközi közösségi oldal a hasonlók közül ami nem meghívós? -
mikrofonhead #73 Hellóbelló!
Előre is BOldog Új évet kívánok Nektek, másodsorba pedig kérek mindenkit aki játszik a facebook-on, hogy vegyen fel ismerősnek, mert igencsak szegényes a partnerlistám :) a jó szomszédok pedig mindig jól jönnek. Kövesdi Tamás néven találtok meg, fehér trikó - rövid, fekete haj.
Köszi szépen! :) -
#72 én magyart használom és nem tudom, hogy ez hol van?! -
#71 aids book -
#70 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség! Egy ismerősömet véletlen "elrejtettem" és nem látom a beírásait, ahogy a többiekét, őt csak akkor látom, ha rámegyek a profiljára! Hogy tudom őt "visszaengedni"? -
Hymtozis #69 Problémám van képfeltöltéssel.
Szerintetek mit kéne csinálni, h rendesen tudjak képeket feltölteni?
Me régen már tettem fel, és most is lenne pár, viszont az alap módszerrel nm tudom, me nm jelenik meg semmi, csak a Mégse gomb alatt, h egyszerű feltöltés, ami azt jelenti, h egyesével, d kössz, úgy nm.
És én úgy emlékszem, h vmi Java vlt ott, úgyh leszedtem abból a legújabbat tnap, am meg Firefox/3.5.6-van, és nm jelenik meg semmi, miután új albumot csináltam, annál, h Fényképek feltöltése.
Tudnátok segíteni, v tudjátok, h mi lht a gond?
Előre is köszi. -
#68 ez egy nagy kamu. sok hülye már benyelte. -
#67 áh én csak a LivingSocialt használom. -
#66 egyik ismerősöm csatlakozott egy olyan klubhoz hogy: who looks my facebook profile?
ezt tényleg meg lehet nézni vagy kamu?? -
silentdiszno #65 Karácsonyi kívánságlista
http://apps.facebook.com/kivansaglista -
#64 lol ez melyik alk.? link? -
riddin #63 Már 2 ajándékomat le is stoppolták, most csak az a kérdés, hogy meg is kapom-e őket:D -
silentdiszno #62 Már olyan is van? Mondjuk 1 hét múlva karácsony, már itt az idő arra, hogy megvegyék az ismerőseink az ajándékokat :) -
riddin #61 Egyértelműen Farmville:D:D:D:D
De most belekezdtem a Castle Age-ba, nem tűnik rossznak, elég hangulatos játék. Az alkalmazások közül pedig a Friend of the day! De ma például a karácsonyi kéréseimet is összeírtam:) -
silentdiszno #60 Ez tény, hogy a facebook sokkal jobb mint az iwiw. Én főleg azért szeretem, mert nagyon sok érdekes alkalmazás és játék van rajta. Ez az igazi közösségi oldal. Melyik a kedvenc alkalmazásotok/játékotok? -
#59 sg-s facebook úgy ki van halva mint a huzat, de azért az iwiwet szidjátok :D -
#58 ha nincs fnet iskola, hogy lehet nekik szolni? -
tomasztroli #57 a fácsebúk sztem sokkal jobb, mint az iviv -
#56 melyik játék magyar nyelvű, pl maffiawars vagy hasonlók:D -
#55 jaja már megvan, köszi azért! -
#54 odamész annak a dolognak az oldalára aminek a rajongója vagy,
és (általában) baloldalon legalul van egy "remove me from fans", arra rákatt és kész -
#53 ha vminek rajongója vagyok azt h tudom törölni? :o -
#52 En is kb 1.5 eve regeltem. Pusztan azert, mert kerestem egy kanadai lanyt, es igy talaltam csak meg :P Aztan az utobbi felevben eszrevettem, hogy egyre tobb ismerosom jelolget be. Szoval egyre tobb magyar megy at a Facebookra. Szerintem 1-2 ev es ugyanolyan elterjedt lesz, mint az iwiw, foelg, hogy mar 100%ban magyar nyelvu. -
#51 én már egy ideje fennt vagyok facebookon és nekem bejön nagyon -
öregember #50 te ezért pénzt kapsz ? -
#49 áh nekem jelentse meg mindent:D -
#48 van arra is több alkalmazás, én a "selective twitter status"-t használom, amivel csak azokat a csiripeket írja ki, amelyiknek a végén elhelyezem az #fb kódot, ezzel elkerülvén, h mindenféle spam kerüljön ki (mások számára persze)
ez lenne -
#47 Mostanába egyre több ismerősöm kezd jelen lenni facebookon.
Ennek örömére telebasztam a hülyeségeimmel (saját honlap RSS , youtube, twittercsatornák, miegymások)
twittert is szeretném rátudni, de nem jelzi ki az adatlapomon. help. -
blackgamer #46 aham, thx -
DJviolin #45 Beépülő php modulocskák a programok, vagy Java alapú játékok. A futtatás sokrétű lehet. Van, hogy csak beépül az adatlapodra, és van, hogy ha rákattintasz, akkor elfoglalja a teljes honlapot is. Várj, képpel szemléltetek:
Beépülő modulok:
Teljes képernyős modulok (például játékoknál):
Beépülő Java programok (például játékoknál):
Asszem a Facebook fejlesztői adtak ki SDK-t a fejlesztőknek. -
blackgamer #44 milyen programokat lehet írni erre? és hogy kell elképzelni a futtatást? -
#43 es tenyleg:) jo hogy nem olvasom a sajat topikom:) -
#42 #3-ban leírta :) -
#41 meg csak most vettem eszre pedig nagyon hasznos funkcio: a kepeknel lehet olyat hogy bejelolod hogy ki kicsoda, igy aki nezi, ha az egeret egy fej fole viszi akkor kiirja a nevet:)