3646
www.facebook.com
  • tommygear
    nálam is volt ilyen, bugos egy szar ez
  • tommygear
    elég nagy városba ahoz, hogy kidobja :)
  • tommygear
    alig dob ki magyarországi várost
  • jointo
    Nekem is ezt szokta csinálni. Biztos feltételezi a facebook, hogy emlékszel a saját hozzászólásodra és ezért nem jeleníti meg.:)
    Vagy másnál se látszik a tied?
  • jacky87
    sziasztok
    miért csinálja azt ez a sz@r, hogy ha pl valaki hozzászólt az egyik linkemhez és én válaszolok, akkor megjelenik a hozzászólásom, de amikor frissítek, vagy újra belépek, akkor már nincs ott csak az ő hozzászólása???
    már másnál is hallottam h volt ilyen
  • öregember
    tanyán lax ?
  • Cat 02 #154
    Nagyobb városra kidob valamit?
  • tommygear
    mi a jó életért nem tudom megadni a lekhelyemet? beírom és nem ad ki semmit
  • Tyler1
    de! mostmár rájöttem
  • Tyler1
    hogyan? én nem jöttem rá...
  • akyyy
    meg tudjátok mondani hol van az üzenőfalam rss feedje, esetleg egy bizonyos ismerős falának az rss címe?? hiába googlézom, a régi kinézetet mutatják, az újba meg nincs ott. csak az értesítéseknek leltem meg, de azt is körüményesen:S
  • tommygear
    ja megvan
  • tommygear
    egy felvett játékot hogyan lehet törölni??
    azt írják hogy facebookra kattintok akkor adnak 10% kedvezményt. Na most én hova kattintsak mert rendelnék, de nem értem a facebookon , hogy jön a kedvezmény: Ez itt a baj Ez. Nem értem.
  • tommygear
  • JohnnyNapalm
    én is csak linket kaptam hozzá régen, mert beállításoknál nincs bent
  • Cat 02 #144
    Deaktiválni lehet csak, de akkor a többi ember számára olyan mintha törölted volna.
  • tommygear
    emberek, profilt hogy kell törölni?
  • totahun
    na az már elég nagy probléma ha valaki nem tud hol kefélni. Itt a nyár kilehet menni a szabadba egy rétre kufircolni, nem a te szállásodért fizetni. Amúgy normális családokban több szoba van. Úristen , bújkálni kell a keféléshez xDDDDDD
  • akyyy
    nem
  • nandorb
    de azt lattad hogy hogy talalt ide ehez a topikhoz???
  • akyyy
    de azt nézzétek, hogy MEKKORA EGY ÚJREG!!!!!!!!!!NÉGYÖT
  • nandorb
    Jo reklam...
  • buvóhelykiadó
    Hi!

Itt egy jó kis csoport, most indult:
    http://www.facebook.com/group.php?gid=129784297039973
    A tagoknak sok-sok kedvezmény is jár! :-)
  • brandd
    Hallottam, csak akkor dobtam el az agyam tőle amikor megláttam a feladót.
  • 2Bálint
    hallottál már olyanról, hogy SPAM?
  • brandd
    LOL
    Amikor nem is vagyok regisztrált ilyen szépséget kapok:
    You have deactivated your Facebook account:)
  • Cat 02 #133
    Illetve lehet őket törölni ? Mert ott vannak még a kis keciek
  • akyyy
    Be lehet állítani hogy egyes személyek ne tudjanak meghivni a free apple ipod meg ingyen sziget belépő eseményekre?
  • huti20
    Nem, mivel külön ott van a beállítási lehetőség hogy ismerőseim, ismerőseim ismerősei, és mindenki. Másik böngészőben is próbáltam és nem jó. Másnál is jelentkezik ez a probléma.
  • Megtörhetetlen
    szerintem ez a beállítás csak az ismerőseidre és az ismerőseid ismerőseidre vonatkozik amit beállítottál, állítsd bárkire akkor menni fog, legalábbis nekem ilyen gondom sosem volt még... Vagy használj másik böngészőt
  • huti20
    azt nem lehet tudni, hogy ha beállítom azt hogy mindenki minden adatomat láthassa, akkor mi a halál a faxáért nem jelenti meg az ismeretleneknek az adataim ez a retek faszbúk?
  • Narusco
    nem véletlen sztem, lehet az összeesküvéseknek azért van vmi alapja :) de ebbe ne menjünk bele.
  • LoSA
    Az fixx, hogy elég nehéz megszabadulni a FaceBook-tól! :)
  • precision
    hát nemtom én mit csináltam kb 1,5 éve, de vagy töröltem magam vagy inaktiváltam, a lényeg hogy nem voltam fent, a kereső sem dobott ki, belépni sem tudtam
    kb 1 év után loginnél felajánlotta, hogy újra aktiválhatom az accountomat

azóta lehet megváltozott a dolog, nemtom... de el kell olvasni a facebookon a helpet/faq -ot
  • LoSA
    Én ezt úgy tudom, de lehet, hogy rosszul... Hogy deaktiválod magad, ez 14 napig él, utána pedig törlődsz. A 14 napon belül még vissza tudsz lépni, úgy, hogy megmarad minden. Én így tudom!
  • hantabb
    Ez jó kérdés.Én még ilyet nem hallottam, hogy vissza lehet utána hozni.
  • Narusco
    az nem úgy van ,hogy ha törlöd a profilod, akkor 14 napig még vissza tudod hozni? az inaktiválás az más.
  • LoSA
    Úgy tudom, hogy 14 napig igen!
  • Cat 02 #121
    Ha deaktiválom maga, vissza tudom aktiválni ? :o