3646
www.facebook.com
-
#160 nálam is volt ilyen, bugos egy szar ez -
#159 elég nagy városba ahoz, hogy kidobja :) -
#158 alig dob ki magyarországi várost -
#157 Nekem is ezt szokta csinálni. Biztos feltételezi a facebook, hogy emlékszel a saját hozzászólásodra és ezért nem jeleníti meg.:)
Vagy másnál se látszik a tied? -
#156 sziasztok
miért csinálja azt ez a sz@r, hogy ha pl valaki hozzászólt az egyik linkemhez és én válaszolok, akkor megjelenik a hozzászólásom, de amikor frissítek, vagy újra belépek, akkor már nincs ott csak az ő hozzászólása???
már másnál is hallottam h volt ilyen -
öregember #155 tanyán lax ? -
Cat 02 #154 Nagyobb városra kidob valamit? -
#153 mi a jó életért nem tudom megadni a lekhelyemet? beírom és nem ad ki semmit -
#152 de! mostmár rájöttem -
#151 hogyan? én nem jöttem rá... -
#150 meg tudjátok mondani hol van az üzenőfalam rss feedje, esetleg egy bizonyos ismerős falának az rss címe?? hiába googlézom, a régi kinézetet mutatják, az újba meg nincs ott. csak az értesítéseknek leltem meg, de azt is körüményesen:S -
#149 ja megvan -
#148 egy felvett játékot hogyan lehet törölni?? -
avatarolok #147 azt írják hogy facebookra kattintok akkor adnak 10% kedvezményt. Na most én hova kattintsak mert rendelnék, de nem értem a facebookon , hogy jön a kedvezmény: Ez itt a baj Ez. Nem értem. -
#146 -
#145 én is csak linket kaptam hozzá régen, mert beállításoknál nincs bent -
Cat 02 #144 Deaktiválni lehet csak, de akkor a többi ember számára olyan mintha törölted volna. -
#143 emberek, profilt hogy kell törölni? -
totahun #142 na az már elég nagy probléma ha valaki nem tud hol kefélni. Itt a nyár kilehet menni a szabadba egy rétre kufircolni, nem a te szállásodért fizetni. Amúgy normális családokban több szoba van. Úristen , bújkálni kell a keféléshez xDDDDDD -
#141 nem -
#140 de azt lattad hogy hogy talalt ide ehez a topikhoz??? -
#139 de azt nézzétek, hogy MEKKORA EGY ÚJREG!!!!!!!!!!NÉGYÖT -
#138 Jo reklam... -
buvóhelykiadó #137 Hi!
Itt egy jó kis csoport, most indult:
http://www.facebook.com/group.php?gid=129784297039973
A tagoknak sok-sok kedvezmény is jár! :-)
-
brandd #136 Hallottam, csak akkor dobtam el az agyam tőle amikor megláttam a feladót. -
2Bálint #135 hallottál már olyanról, hogy SPAM? -
brandd #134 LOL
Amikor nem is vagyok regisztrált ilyen szépséget kapok:
You have deactivated your Facebook account:) -
Cat 02 #133 Illetve lehet őket törölni ? Mert ott vannak még a kis keciek -
#132 Be lehet állítani hogy egyes személyek ne tudjanak meghivni a free apple ipod meg ingyen sziget belépő eseményekre? -
huti20 #131 Nem, mivel külön ott van a beállítási lehetőség hogy ismerőseim, ismerőseim ismerősei, és mindenki. Másik böngészőben is próbáltam és nem jó. Másnál is jelentkezik ez a probléma. -
#130 szerintem ez a beállítás csak az ismerőseidre és az ismerőseid ismerőseidre vonatkozik amit beállítottál, állítsd bárkire akkor menni fog, legalábbis nekem ilyen gondom sosem volt még... Vagy használj másik böngészőt
-
huti20 #129 azt nem lehet tudni, hogy ha beállítom azt hogy mindenki minden adatomat láthassa, akkor mi a halál a faxáért nem jelenti meg az ismeretleneknek az adataim ez a retek faszbúk? -
Narusco #128 nem véletlen sztem, lehet az összeesküvéseknek azért van vmi alapja :) de ebbe ne menjünk bele. -
#127 Az fixx, hogy elég nehéz megszabadulni a FaceBook-tól! :) -
#126 hát nemtom én mit csináltam kb 1,5 éve, de vagy töröltem magam vagy inaktiváltam, a lényeg hogy nem voltam fent, a kereső sem dobott ki, belépni sem tudtam
kb 1 év után loginnél felajánlotta, hogy újra aktiválhatom az accountomat
azóta lehet megváltozott a dolog, nemtom... de el kell olvasni a facebookon a helpet/faq -ot -
#125 Én ezt úgy tudom, de lehet, hogy rosszul... Hogy deaktiválod magad, ez 14 napig él, utána pedig törlődsz. A 14 napon belül még vissza tudsz lépni, úgy, hogy megmarad minden. Én így tudom! -
hantabb #124 Ez jó kérdés.Én még ilyet nem hallottam, hogy vissza lehet utána hozni. -
Narusco #123 az nem úgy van ,hogy ha törlöd a profilod, akkor 14 napig még vissza tudod hozni? az inaktiválás az más. -
#122 Úgy tudom, hogy 14 napig igen! -
Cat 02 #121 Ha deaktiválom maga, vissza tudom aktiválni ? :o