3646
www.facebook.com
-
#240 Igen, be lehet állítani... -
#239 szerintem nem. -
#238 be lehet állítani hogy bizonyos személy csak bizonyos inforemációkat lásson az üzenőfalamon? -
#237 Köszi! -
Cat 02 #236 Akkor group, ott van jobb alul, hogy make group instead -
#235 joinolni -
Cat 02 #234 Group vagy page ?
(joinolni lehessen vagy likeolni?)
http://www.facebook.com/pages/create.php -
#233 A Facebook-on lehet klubot létrehozni? Ha igen, akkor hogyan? -
Me Ga #232 Ezt láttátok már? Tök jó csajok vannak benne:
Loreal Facebook app
Csak ha van facebook profilod! -
Cat 02 #231 Lövésem sincs, nekem is ez van :s -
huti20 #230 Error: like_box is undefined
Néha feljön egy ilyen hibaüzi.. Kezdőlapon általában.. Tipp van h ez mi?:D -
#229 nekem is ezvan, általába frissítek és jó, chrome alatt... :S -
#228 Se melóban nem megy, se otthon. Operával próbálom, nincs felrakva semmilyen adblock. Kipróbáltam explorerrel is, szintén ugyan az történik. Látom, ahogy megnyomom a gombot, de az égvilágon semmi nem történik. Ha nem link, csak beírom, hogy blabla, akkor működik ( ._.) -
#227 hozd be újra a facebookot -
Cat 02 #226 Nekem feljön egy ablak. Nem lehet, hogy neked titlja valami ? (adblock, bár nem kéne neki, nekem is fent van)
+ nekem a share, az egy link, szal neked nem tom mi nyomódik meg :D -
#225 Miért nem tudok shareni semmit, status-on kívül??? Megnyomom a share gombot, meg is nyomódik ( :D ), de nem történik semmi :/
Ötlet? -
Cat 02 #224 Account / Privacy Settings / Block list ? -
#223 hogy kell valakit vissza ignorálni?? ha leignoráltam ?:D -
Narusco #222 ha bejelöltek egy olyan mappában ,amit csak a tulaj ismerősei látnak, akkor azt nem tehetem az én ismerőseim számára láthatóvá? ha rámegyek hogy Share akkor a képet a wall pictures közé fogja betenni? én úgy szeretném hogy "pictures of me" közé tolja be a kommentekkel jelölésekkel együtt. -
#221 és melyik a fórumos? :) -
#220 Fiokbeallitasnal:Ertesitessek. És ott kijelölgeted amit akarsz -
#219 Énis utálom, mindig törlöm magam... de néhány ismerősöm oda van ezekért. :D -
#218 ha hozzászólok egy fórumba, hol lehet kikapcsolni hogy emailt meg értesítést küldjön? -
#217 Egyébként, kb én is már csak ezt használom. Egy időben nem gondoltam volna, hogy majd én egyszer törölni fogom magam myvipről.. amikor én 16-17 voltam mindenki a myvipen lógótt, aztán ahogy nőttem az iwiw, bár én a fb-t is használtam, de igazán csak most jött a divatba. Hoztak is létre egy olyan csoportot, hogy "akik már régóta használják a facebookot, nem csak divatból regisztráltak" vagy valami ilyesmi. Ha jósolnom kellene, akkor a twittrt jósolnám a kövertkezőnek, vagy a mysapcet.. -
#216 az ilyenektől kapok agyf*szt :D
mindig bejelölnek ilyen szarságokon, nem győzöm törölni a sok jelölést...
ezért is kérdeztem, hogy lehet e olyat, hogy letiltom a bejelölésemet képeken
de úgy néz ki nem lehet -
#215 ja
tnx
méég:D -
#214 ilyenekre gondolsz?
egy
kettő
három
négy
-
#213 vannak ezek a figurás/rajzos tagelős képek (lejobb barát stb. jelzővel)
olyan képeket tudtok belinkelni? összegyűjtenék párat, ismesnek kéne:) -
#212 oldal az sztem, csak nekemm egy és ugyanaz a kettő. :D -
Bucsek #211 sziasztok, nektek működik a facebook? eddig betudtam lépni, de más oldalát már nem tudtam megnézni, most meg már be se hoz semmit, csak 1 üres lap. -
#210 Csoport nem tud az üzenőfaladra írni, csak oldal. -
#209 az látszódik valahol hogy mikor jelentkeztem be utoljára? -
#208 jaja az üzenőfaladon görgess legalulra majd bal oldalon van hogy régebbi események jobb oldalon meg hogy beállítások, katt a beállításokra és ott megjelenik hogy kiket rejtettél el :) remélem segített :) -
#207 facebookon követem az xbox csoportot, de amit ők irnka az üzenőfalra, az nálam nem jelenik meg. miér tnem? lehet régen elrejtettem? vissza lehet ezt vonni valahol? -
#206 köszi -
Cat 02 #205 Account / Application Settings -
#204 játékot tudok törölni valahogy a játékaim menüpont alól?
kipróbáltam egy párat de elég szarok,csak a Farmville érdekelne és nagyo ndiegesít hoyg keresgélnem kell minden játékindításnál -
#203 nem mi? :) -
Narusco #202 de bazki, ez miért nem jó? leveszed uccse rakja vissza -
#201 *sigh*
ez tényleg arra válasz amit kérdeztem :)
ez kb olyan, hogy hogyan akadályozhatom meg, hogy valaki bejöjjön a házamba? a válasz (ahelyett, hogy zárd kulcsra az ajtót) hogy miután bejött, küldd ki
ty :):P