3646
www.facebook.com
-
#360 Szar. Belépek, de nem tölti be a főoldalt. -
#359 nekem is volt ilyen, de egyszer csak megjavult
nektek, most a facebook? -
Martinho #358 tudna vki segíteni abban h miért nem tudok új profilképet feltölteni? tegnap kitöröltem a régimet és azóta akárhogy próbálkozom, csak tölt és tölt... :/ már mindenhol próbálkoztam de eddig eredménytelenül :( -
#357 #342-ben kaptál választ! -
Narusco #356 próbáld másik böngészőről másik gépről -
#355 Tud valaki választ adni a kérdésemre? -
Kiado #354 Phrase alkalmazás. -
#353 ÉS amit lájkolni lehet, olyat hogyan tudok készíteni? -
#352 poke "statisztikát" lehet valahol nézni?:D -
Masakari #351 ezer kösz! -
#350 jobbfelül: account >> application settings
és kiXeled -
Masakari #349 Hali!
Azt meg tudjátok nekem mondani hogy alkalmazásokat amik már engedélyezve vannak hogyan lehetne letiltani/törölni? -
#348 közben találtam angol írást a témában, sajna igazad van -
#347 Nemhiszem... -
#346 törölt linket valahogy visszalehet még hozni?
(amit kitöröltem a wallról) -
#345 hm az mért van, hogy egy pár ismerősöm csetpartnerlsitáján egyszerűen nem vagyok fent, és ők sincsenek nekem fent? :o -
#344 én arra lennék kíváncsi hogy az üzenőfalről (vagy nemtom hogy hívják) hogyan lehetne bizonyos eseményeket elrejteni
olyanra gondolok, hogy pl valakinek új ismerőse lett
nem, nem akarom az egész embert blokkolni a falról, csak az ilyen típusú üzeneteket
lehetséges?:) -
#343 Erre én is kíváncsi lennék, mivel rámszállt pár ember és tudják az email címem... egyébként a legegyszerűbb ha megváltoztatod a fb profilhoz tartozó email címed (profil/kapcsolatok/email cím) pár billentyűleütés+ klikk 5 perc sincs az egész. Ha ma nem jövök rá, hogy hogyan kell beállítani hogy email cím alapján ne lehessen megtalálni, akkor én is email címet cserélek ma. -
#342 hát nemtom, próbálkozz gmail -el, amúgyis az a legjobb mailszolgáltató :)
regisztrációnál meg tölts ki minden adatot (minden mezőt), és ha rányomsz a regre, tekerj felülre (vagy alulra) hogy nem ír e ki vmi hibát/hiányosságot -
#341 Sziasztok!
Miért nem enged regisztrálni a Facebook-ra??? Próbáltam Freemail-el, Citromail-el, 10 perces e-mail-el, meghivóval de semmit se csinál, ha rányomok a Reg-re. -
Aspyrin #340 Köszönöm! -
#339 Chat ablak megnyit, lehetőségek, kijelentkezés. Amíg vissza nem állítod, úgy marad. -
Aspyrin #338 Valaki tudja hogy tudom a csetet kilőni? Amint belépek egy ember egyből rám száll, baromira idegesít. -
Cat 02 #337 KI lehet lőni, hogy email cím alapján ne találjanak meg? -
#336 Hali! Nem tudjátok, hogy a profile song miért nem működik? Hozzáadom uj tabot, rákattintok, de nem jelenik meg semmi, IE-vel sem, és operával sem..
Ha valaki tudja h mi van, az pls ossza meg velem! -
Kiado #335 Ha a Cool Likes oldalon bejelölök valamit, hogy tetszik, akkor Kezdőlap/Legfrisebbnél az sem jelenik meg :(
Valakinek ötlet? -
Kiado #334 Igen, Én ott látom, pl. amit megosztottam, de másnál nem írja ki csak úgy, hogyha rámegy külön az adatlapomra, akkor látja, de híreknél nem. -
#333 felül lehet rendezni időrend szerint ("legfrissebb")
így könnyebb megtalálni a dolgokat, mivel időrendben vannak -
Kiado #332 Valakinek nincs ötlet, hogy megosztottam egy videót és ismerős azt mondja, hogy Kezdőlap/Legfrisebb nél nem mutatja, hogy megosztottam volna, én pedig látom ott.
Adatvédelemnél az van beállítva, hogy "Mindenki" lásson mindent.
Meg nagyjából semmit nem rak ki oda :( -
#331 Szerintem sehogy se lehet.... -
#330 Regisztrálj egy kamu névvel, és vedd fel ismerősnek. Sztem máshogy nem lehet.:D -
#329 mint mondtam,k teljesen máshogy irja ki akkor, mintha a barátaim közös özenőfalát nézem.
piros vonal felett az én saját üzenőfalam amit te mondasz.
piros vonal alatt pedig ahogy én szeretném magamat látni. -
#328 Mondjuk Adatlap a jobb felső sarokban? -
#327 hogy lehet megnézni a saját üzenőfalam bejegyzéseit, úgy, mintha magamnak lennék az ismerőse? mert ha A NEVEMRE KATTINTOK és üzenőfal, teljesyen máshogy irja ki, pl ha uj ismerősöm van, nem ugy irja ki.
Főoldalon meg ilyeneket szintén nem ír ki. -
#326 leszedtem a tiltólistáról tegnap, de továbbra sem találom :( -
#325 Profil > Adatvédelmi beállítások > Tiltólisták
szerintem -
#324 háló!
letiltott ismerőst hogyan tudok előhalászni megint? :) -
Kiado #323 Valakinek nincs ötlet, hogy megosztottam egy videót és ismerős azt mondja, hogy Kezdőlap/Legfrisebb nél nem mutatja, hogy megosztottam volna, én pedig látom ott.
Adatvédelemnél az van beállítva, hogy "Mindenki" lásson mindent. -
#322 Azt tudom, hogy egyesével hogyan lehet... De nem akarok 1000 postot egyesével törölgetni! :) -
#321 profilodra rámész, wall, és a postolt cuccaidnál jobbra viszed az egeret, ottlesz a kis remove fül majd megjelenik. ennyi