3646
www.facebook.com
-
#560 A Facebook filmről vélemény? Visszaolvasok itt, hátha írt már róla valaki... -
#559 első nemtom miért fontos amúgy, de tény hogy nem lehet megnézni
a mikor léptem be tényleg értelmetlen szerintem :D
új profilban bal oldalt infó "fül" -nél láthatsz mindent amit lájkolt, egy helyen összegyűjtve, kategóriákra bontva -
Cat 02 #558 Blokkold, majd unblokkold és nem lesz bejelölve :p -
#557 nem tudod megnézni kit jelöltél be, mikor léptél be, az új profil óta nem találom más milyen oldalakt lájkolt, meg még rengeteg ilyen apróság amit 5 perc lenne beiktatni -
#556 pl? -
#555 de olyan alapvető dolgok nincsenek ezen az oldalon, azokat is kéne már pótolni -
#554 nekem az új youtube is jobban tetszik mint a régi
ez egyénfüggő persze, szubjektív dolog... és fejlesztő legyen a talpán az, aki úgy tud fejleszteni hogy minden ember tetszését ugyanúgy elnyerje (nem is lehet ilyet amúgy :)) -
#553 a facebook.com -on, még mielőtt belépnél, a regisztráció gomb alatt van egy ilyen:
"Oldal létrehozása közszereplő, együttes vagy vállalkozás számára."
Itt tudsz ilyesmit csinálni. -
#552 Nem jövünk rá, hogy jó. Pl. youtubenál a legutóbbi nagy frissítés/arculatváltásnál voltam ugyanennyire kiakadva. Megszoktam már az új rendszert de még mindig szarabb mint a régi. A history azóta nem működik rendesen és ahogy elnézem ez nem is lesz megjavítva. PLaylistek átláthatatlanok és nehezen kezelhetőek.A videó kommentek teljesen egybefolytak anno, ezen már kicsit javítottak de még mindig szar. Ja és amikor még csillagokkal lehetett 1-5 között osztályozni egy videót nem kellett az összes videoklipnél a nyomorult justin bieberes hsz-eket olvassam azokról aki dislike-ot nyomott.
A lényeg az, hogy egyszerűen nem értem miért kell valamit megváltoztatni ami bevált és jól működik? Pláne, úgy hogy rosszabb lesz. Ki van adva a "vezetés" által hogy márpedig Updatelünk és kész?! Tiszta kommunizmus. -
#551 Valaki nem tudja,hogy ha létre akarok hozni,egy vállalkozásnak,tegyük fel egy újságnak Facebook oldalt,akkor azt hogyan tehetem meg? Vagy hol írnak erről? -
#550 amúgymeg mindig ez van :) megy a sírás ha változás van, aztán megszokjuk/játok, és rájöttök, hogy jó :) aztán ha megint változás van, vissza fogjátok sírni ezt, amit most fikáztok :D
amúgy meg ITT lehet átváltani az újra... vissza nem lehet már ezután a régire
de tökmind1, mert fokozatosan mindenkit átállítanak rá, én már most átváltottam rá, hogy mihamarabb megszokjam
sok újdonság nincs benne amúgy, nekem tetszik, használhatóbb mint a régi
ráadásul (mármint akinek ez fontos) folyamatosan jelennek meg rá "témák" így egyedivé varázsolható a profilod (mint myspace -nél)... mondjuk ez engem annyira nem izgat :) -
#549 ez már rég nem működik :) -
#548 Vissza lehet állítani az előző stílusú adatlapra mert frissítettem de visszafele nem tudom hogy kell :S -
#547 Egy nagy ló#&!@t! Nem lehet hamarabb megtudni pont hogy nehezebben eddig a profilkép alatt szépen ki voltak írva a fő infók, most az rá kell kattintanom külön.Egyébként meg egy ÓTVAR szar lett ez az új profil egy színes maszlag telebaszva képekkel. Kezd átmenni ez a facebook óvodába komolyan mondom. -
Cat 02 #546 Attól még stabil, nem omlik össze. Csak szédül :D -
Notram #545 A Chat funkció nálam elég sokszor nem tölt be...
Vagy például mostanában ha valami értesítést kapok (valaki kommentelt, vag ilyenek), akkor azt általában 20-30 perc késéssel kapom meg az FB-n. Ja, és az e-mail címemre is duplikálva jönnek a FB-s üzenetek. -
Cat 02 #544 Instabil ? Hol ? -
#543 amúgy vicces, hogy mennyire instabil az oldal, és mégis arra van eszük, h az adatlapot fejlesztgessék... -
Cat 02 #542 Adatokat hamarabb meg lehet tudni így az emberről, szal lájk :D -
#541 Bring Back the Old Facebook Profile Layout ezt lájkolni -
#540 fúj de gáz geci -
#539 Legutóbb is ez volt, fokozatosan cserélik le mindenkinél, nemtom milyen logika alapján.
És nem lehet visszatenni a régit. Bár nekem még az van, ki tudja meddig. -
#538 én azt sem tudom, hol lehet az újra váltani -
#537 Azt nem tudom, mert én nem is váltottam át az újra! :) -
Rehom #536 hogy lehet visszarakni a régit? nagyon rossz ez az új... -
#535 Ez FB fejlesztés.... -
#534 MM???? -
#533 mi ez az új profil? facebook fejlesztés vagy valami házi cucc? -
Cat 02 #532 Lehet
http://en.wikipedia.org/wiki/Firesheep -
#531 nem tudjuk és/vagy gmail -t használunk, nem kell még egy mailcím -
#530 én nem tudok róla, hogy kiírja az utsó belépés időpontját
olyan meg nincs, hogy acctörés, olyan van hogy valaki tudja a jelszavad :) (látta ahogy beírod, kitalálta mert túl könnyű, keyloggerrel ellopta...stb.) de feltörni egy jelszót főleg facebookon nem lenne kevés idő, mivel x hibás jelszó után nemtom mennyi időre letiltja a hozzáférést, szóval a bruteforce jelszótörő programok évekig is futhatnának mire eredményt érnének el -
Cat 02 #529 Érdekes ez az új profil -
#528 Meg lehet nézni valahol mikor léptem be utoljára, vagy azt hogy melyik időpontokban léptem be? Valószínű acc törés áldozata lettem -
#527 ja érte...az gáz -
#526 de ezt pmbe küldi. -
#525 volt eddig is ilyen
"awesome video must see" blabla...rákattintasz és küldi mindenkinek az üzifalon.... -
#524 #517 -
#523 aligha hiszem, h a lájkolástól lett vírusos a rendszer -
#522 meg ilyen szarok,hogy ha összejön 5 lájk befestem a hajam...összejön 1 lájk ma kiverem a faszom :) -
#521 ezért nem kell sok hülye lájkolós szöveget + oldalt hozzácsapni magadhoz...kevesebb reklám jön