3646
www.facebook.com
-
Cat 02 #640 Végig nézi a falad. Ki írt neked, ki kommentelt a te postjaid alá és kik lájkoltak. -
#639 átnéztem a szabályzatot de nem találtam semmit google ezt dobta ki:
http://en.wikipedia.org/wiki/Facebook_poke
" Pokes, which allows users to send a virtual -poke- to each other (a notification then tells a user that they have been poked)"
akkor erre gondolhattak? :)
-
#638 most akartam énis berakni
akkor azért nem bökött vissza az a csaj XD -
#637 A Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában ez áll: "A bökés gomb használata diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A visszabökés a kapcsolat elfogadását jelenti." Mostantól mindenki ennek tudatában bökdössön ;)
Ez tényleg így van, vagy csak valaki kitalálta? -
cargame #636 My Top Followers- ez miyen cucc ? Talalomra adja ki a neveket vagy vmi rend szerint? -
cargame #635 Mostansag latom azt az izet ahol reklamozzak h ezt meg ezt csinaljam es akkor lesz egy olyan cuccom h latom aki megnezte az adatlapomat. Ezt vki vegigcsinalta inne? Valos dolog vagy kamu az egesz ? -
#634 engem az elmúlt 2 napban 3 ember hívott meg ebbe a CityVille-os izébe. -
#633 én is kapom a cityville-s baromságokat,meg hogy XY naponta küld nekem egy "csupasz punci"-t,kis képpel együtt...illedelmesen kiírja nekem a face,hogy "KÜLDJ TE IS PUNCIT BARÁTODNAK" omg...színvonal -
Cat 02 #632 Hagyd figyelmen kívül. Nekem van 100 :D -
#631 értesitéseknél nem lehet kikapcsolni a farmville-t meg egyéb alkalmazásokat?
tegye be az ajánékok vagy felkérések közé, de onnan takarodjon. -
Cat 02 #630 http://www.chris.com/ascii/
Bal oldalt válaszd ki, hogy 'holiday' -
#629 sziasztok!
nem tudtok véletlenül olyan oldalt, vagy Ti magatok bemásolni ide olyan üzenőfal bejegyzéseket, amik karácsonyi köszöntők, de szimbólumokkal van kirakva, és egy karácsonyi képet ábrázolnak?!
mint pl.:
-
crater #628 itt tudod -
Orionk #627 HEllo !
Facebook-ról lehet törölni saját magadat?, úgy mint pl. az iwiw-en határozottan le tudod törölni a profilod.
Persze lehet, hogy attól ők még tárolják adatbázisban, de te nem tudsz többet belépni, és nem találnak meg mások.
köszi
-
amilo123 #626 Sziasztok http://tinyurl.com/2fbtbgj dobnátok rá egy like-ot köszi előre is!
Boldog Karácsonyt! -
#625 én örülnék ha megint lenne vmi hasonló :) -
#624 magyar 96% -
Cat 02 #623 wtf, angol a fáccséd és csak 96 % ? vagy a chatpartner magyar szó lenne ? :D -
#622 -
AntiHero 2010 #621 mer az mit zavar téged?:) -
#620 ezt a földgömböt el lehet takarítani valahogy??
-
#619 amúgy erre a rajzfilmes dologra visszatérve, nekem az tűnt fel, hogy a legtöbb ember mennyire hasonlít arra a karakterre, akit kirakott ... talán ez nem tudatosodik a legtöbb emberbe, de mostantól what has been seen, cannot be unseen :D -
#618 legkeményebb, valaki lelopta a facebook forrását megvette a facbook.com domaint és feltöltötte na most ha megadod a jelszavad meg a belépési azonosítod egy az egyben megadod nekik az adatlapodat :D
Vicces és olyan komoly lett hogy még figyeltek a szabályzat meg a feltételeket is lemásolták, ma néztem hogy ma már automatikusan átirányít mindenkit a facebookra :) -
#617 aztabüdös :DDDDD -
#616 "küldj egy számot levélben...kiírom az üzifalamra a véleményem rólad óhh lávcsii :D
ne is lájkold legyen ez a mi kis titkunk."
-
#615 mi ez a szám kiírós szarság?? csak látok egy számot,utána meg ilyen jellemzéseket...lemaradtam valamiről??? haverok is tolják,azt se tom mivan -
#614 az csak egy alkalmazás volt, valszeg törölték/letiltották/mittudomén hova lett
a lényeg hogy nem gyári facebook tartozék, szerencsére
ha nem érdekel valami, nem kell megnyomni a like -ot, ha mindenképpen kikívánkozik belőled a vélemény, akkor írj egy hozzászólást inkább
felesleges és primitív ez a "leszarom" gomb énszerintem -
#613 Hali.
Eddig volt olyan gomb ( legalább is nekem, gondolom itt is volt valakiknek ), hogy "leszarom", mától ezt nem látom..
esetleg valami ötlet? hova lett?:D lesz-e még újra?:D -
#612 Nincs tiltva, és Ievel is hol működik hol nem :( -
Cat 02 #611 Elérhető az oldal https:// el is. -
Cat 02 #610 Elvileg az "kiegészítő" nézd meg nem tiltottad-e le véletlen. -
AntiHero 2010 #609 Enter ha nyomsz akkor sincs?
Vagy használja linkeléshez másik böngészőt. -
#608 ja, legujabb operát használom -
#607 hali! nem tudjátok hogy miért nincs preview a youtubeos megosztásaimra? csak a kurva linket teszi ki.. -
#606 Hát látom megújították a képnézegetést is. Újabb remekmű.... -
#605 itt meg a videó -
#604 miért lenne az? szerintem ő az, csak kár hogy ismerősöknek van engedélyezve az üzenőfala -
#603 fake -
#602 -
#601 :DDD