3646
www.facebook.com
  • Kiado
    Értesítéseket hol lehet kivenni?
    Egyfolytában küldi a maileket...
  • smith09 #679
    Szerintem erre nincs lehetőség mivel az egésznek az a lényege - többek között persze - h minél több embert agitáljanak illetve, egymással kapcsolatban legyenek illetve h minél több ember használja folyamatosan.
    Én töröltem magam majd jöttek az emailek olyan emberektől, akik azt sem tudok h kicsodák h regisztráljak, még lépjek be mert nekem erre szükségem van és mennyire is jó !
  • Jim Morrison
    ezjo :D
  • daxan
    Sziasztok!

Mostanában megjelenik a felirat, hogy xy elfogadta a felkérésemet, hogy ismerősöm legyen. A probléma az, hogy nem jelöltem be, de mégis az ismerősöm lesz...Gondolom valaki ajánlotta a profilomat...Nem találom sehol,de tudnátok segíteni, hogy hogy lehet letiltani, hogy senki se tudjon beajánlani engem ismerősnek?
  • tigeroo
    elég a bal kurzort is
  • jhetedikj
    :DD
  • chhaya #674
    "Nézz a YouTube-on bármilyen videót, állítsd le és nyomd le a három alsó nyilacskát a billentyűzeten! MINDENT EGYSZERRE CSINÁLJ és Snake-t kezdesz el játszani."

és működik... :D régóta az első értelmes/vicces poszt fészbukon
  • Herold
    Így már érthető, köszönöm.
  • Cat 02 #672
    Egy kapcsolat kétirányú és lehet az ő adatai miatt lát téged
  • jhetedikj
    Nekem ez a tippem, előtted is kérdezte már valaki.
  • Cat 02 #670
    Account / Privacy Settings / Edit your list (Block list alatt)
  • Herold
    Olyat is lehet?
  • jhetedikj
    Lehet, hogy azért mert az MSN partnered betekintést engedett a saját e-mail fiókjához a facebooknak?
  • Herold
    Hozzáteszem, hogy nincs közös ismerősünk, összesen 2 FB partnerem van és egyik sem ismeri ezt a személyt.
  • Herold
    Sziasztok

Hogy lehetséges az, hogy megjelent egy MSN partnerem képe a "Kit ismerhetek" alatt, aki Facebookon nincs felvéve? Honnan ismeri a FB az én MSN partnereimet?
  • WinStar
    Sziasztok.Ha letiltok valakit hogy tudom visszaoldani a face-n?Bocsánat hogy ideírom,valaki írja meg itt pls,vagy privibe.Köszönöm.
  • Cat 02 #664
    Nah, ismeretlen akart lenni, hajnali 0kor az ember már kába :D
  • Tigristank
    Ismerőst miért kéne letiltani? Csaknem olyan hülye senki, hogy elmondja 1 csaj ismerősének, hogy a képeire veri. :D
  • Cat 02 #662
    Biztos van olyan, meg sokan nem tiltanak le ismerőst se.
  • Lyukasbogrács
    Őszintén ki az, aki már rejszolt egy lány ismerősére? :D ez beteges
  • Tigristank
    Lol, ne magadból indulj ki. :D
  • Cat 02 #659
    Lehet highres képekre rejszolni ? \o/
  • Tigristank
    Akkor nem maradtam le semmiről. Pont ezt hiányoltam a facebookon, és ebből a szempontból jobb volt az iwiw, de mostmár ebből se. :D
  • Cat 02 #657
    1 hónapja talán, nem olyan régóta
  • Tigristank
    Mióta lehet nagyfelbontású képet fölrakni? Én most vettem észre, hogy egyes képeknél van ilyen, hogy "letöltés nagy felbontásban".
  • jhetedikj
    Én egyszer beléptem a gmail-be, hogy adja aki, akiket ismerek, azóta van ilyen de előtte nem volt.

Inkább arra gondolok, hogy nem is a tiedbe lépett be hanem azéba akivel e-mailt váltottál.
  • Cat 02 #654
    Nekem is dobált fel érdekeseket. Pl mikor csináltam fake accountot, akkor nekem is feldobta őt, meg az én ismerőseimnek is. Gondolom süti / ip címet nézett.

Amúgy gmail accal nem kötötted össze ? Akkor ki tudja nézni a kontakt listából.
  • cargame
    en speciel nem.
  • qetuol
    megfigyeltem, h a facebook olyan személyeket ajánl ismerősöknek, akikről csak akkor lehet tudomása, ha hozzáférése van bizonyos emailfiókjaimhoz, holott én ilyen hozzáférést nem adtam. továbbá olyanokat is ajánl, akikről csak akkor lehet tudomása, ha megfigyeli google kereséseimet. valaki hasonlót tapasztalt?
  • tigeroo
    köszi:)
  • Cat 02 #650
    Nem lehet. Max van 1 alkalmazás, de az meg csak azt írja ki, akinek szintén fent van...
  • tigeroo
    ugye senki se láthatja h kik néztek meg?

nem nekem kéne, hanem más állítja h tudja... de kamuzik nagy valószínüséggel sztem...

ti mit tudtok erről?
  • ajem kisa
    Nekem nemjön át, úgyhogy don'lályk!
  • jhetedikj
    nem
  • bonebeni
    http://www.facebook.com/pages/A-legszebb-magyar-lany-szepsegverseny-jelentkezz-lajkolj-nyerj/151774624865331

az előbb ezt lehagytam, először ezt lájkoljátok és aztán a másik linket. Köszi!
  • bonebeni
    Üdv!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=175306952504264&set=o.151774624865331¬if_t=photo_comment

lájkoljátok már légyszives, fontos lenne !
  • tigeroo
    kurva anyját most töltenék fel képet erre tessék:

Értesítünk hogy a feltöltés sikertelen. Kérlek próbáld meg később.
  • akyyy
    fizetéssel:D
  • cargame
    mi ez a coinz a faceboookon?? Nekem 0 van de kene par darab vmi alkalmazashoz. Hogy lehet szerezni?
  • akyyy
    egy bizonyos személy a farmvillele mindig kiiír ilyen hülyeségeket az üzenőfalomra. ezt nem lehet valahogy csak nála letiltani?