3646
www.facebook.com
  • Cat 02 #720
    Nekem jó a link.

Prody: Magyarországon nem elérhető.
  • HöfEE
    Látsz te ebben a szóban: hofeesrac, vagy a lenti linkben bárhol is nagybetűt? Nem is lehetett máshogy megadni a nevet csak kisbetűvel és a rendszer is leellenőrizte, hogy elérhető e a kívánt név. Mindenesetre most küldtem bugreport-ot a facebook help centeren keresztül, screenshottal lépésről lépésre leírva. Kiváncsi vagyok mit kezdenek vele.
  • akyyy
    Néhány webcím érzékeny lehet a kis- és nagybetűkre.
  • HöfEE
    Az mitől van, hogy beállítottam facebookon magamnak egy nickname-t, hogy egyszerű URL-el is meg lehessen nézni a profilom, de amióta ezt megcsináltam nemhogy más nem tudja megnézni a profilom, hanem én magam sem! Rámegyek az adatlapomra és: "The page you requested was not found."
    amúgy ez lenne az url:
    link
  • Prody
    Miért nem megy a Places iPhoneról? Unable... Kulfoldon ment pedig.
  • jhetedikj
    megcsináltam szépre mégis
  • Jim Morrison
    3napja csak ezt latom fb on :D
  • chhaya #713
  • Downfaller
    hali
    a Photo Stalker alkalmazást ismeritek? működik? nem para a használata?
  • jhetedikj
    Ez is komoly :D

nincs most kedvem gimp-el szórakozni...
  • TommyC
    Nekem ez jött ki:

(nemtom FB-ról lehet-e linkelni)
  • jhetedikj
    Disambiguation - Prepared to see them misunderstood
  • TommyC
    1 - Menj az angol Wikipédiára, kérj egy Random article-t. A cikk címe lesz az új zenekarod neve.
    2 - Menj a quotationspage.com-ra, itt is Random Quotes. A legutolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz az első album címe.
    3 - Következő megálló: flickr.com.... Explore... last seven days. A harmadik kép, bármi is az, lesz az album borítója.
    4 - Fotosoppal, vagy akármivel (Paint, Gimp, stb) készítsd el a borítót.
    5 - Linkeld be/töltsd fel a kész képet
  • Kiado
    Rámegyek ismerősökön belül az összes ismerős megjelenítésére, de semelyiknél sem írja ki, hogy várna a visszajelölősre :S
    Egyenként meg elég sok idő megnézni :(
  • Lyukasbogrács
    szóval ha eltűnik a gomb, akkor visszajelölt, de ha meg nincs az ismerősök között, akkor nem fogadta el.
  • Lyukasbogrács
    account > edit friends (ismerősök szerkesztése), és a listában ahol az van, hogy waiting reply, vagy waiting friend request, azok még nem fogadták el, de a bejelölt személy profilján is a gomb szürkére vált, úgy is ki tudod deríteni.
  • Kiado
    Meg lehet valahogy nézni, hogy kik azok, akiket bejelöltem, de még nem fogadták el?
  • matthias92
    az!
  • gabber_saviola
    bazz megvan, ott van, hogy "csoportból kilépés" :D
  • gabber_saviola
    egyik ismeros csinált egy csoportot, onnan hogyan tudok kilépni?
  • tommygear
    facebookon bal oldalról már nagyon régen eltűnt nekem a Csoportok menüpont így mindig keresgélnem kell, nem tudjátok hogy lehet visszavarázsolni oda?? egyszer bekléptem egy csoportba és azóta nem jelenik meg
  • Lyukasbogrács
    vagy az új médiatörvény, cenzúra mindenhova
  • precision
    esetleg Fekete Pákó pont belelógott a képbe amikor készült
  • Lyukasbogrács
    elromlott a fényképezőgépük, vagy spórolnak az energiával
  • precision
    ők áttértek a sötét oldalra és/vagy túl csúnya a fejük, hogy felvállalják nyilvánosan
  • jhetedikj
    a facebook megjelöli kik a sötétek
  • Cat 02 #694
    West Balkán ?
  • fixon
    Most mi az, hogy egy csomó embernek sima fekete kép van a profilképeként?
  • Adaaam
    Régebben ha egy eseménynél néztem hogy kik vesznek részt akkor midig az ismerőseimet rakta előre, most meg össze-vissza vannak ismeretlenekkel vegyesen. Nem lehet ezt valahogy visszaállítani?
  • Cat 02 #691
    Jaja, szédül szegény :D
  • jhetedikj
    ilyen volt nekem is, csak később írta ki aztán
  • tigeroo
    másnak is haldoklik a facebook? kiírja +1nek pirossal hogy lájkolják a bejegyzésem, de magánál a hírfolyamnál nem írja ki a cuccra :O
  • akyyy
    újreg!
  • Picur0919
    SZiasztok kérlek szavazzatok ezen az oldalon!!
    http://www.randivonal.hu/sikertortenetek/osszes_sikertortenet/fiatalsag_boldogsag/48218 Csak egy tetszik gomb semm más! Köszönöm

u.i. azért ide írom mert facebook-ról és iwiwről lehet szavazni!!!!
  • Kiado
    Meg akiket még letörlés előtt jelöltem be azoknál nem mutatja, hogy fennlennék partnerek között.
    Csak azoknál mutatja, akiket azóta jelöltem be, mióta újra aktiváltam magam.
  • Kiado
    Már eltelt 2 nap :/
    Lehet az baxta el a dolgot, hogy rögtön aktiválás után rákattintottam az átállás az új profilra?:D
  • jhetedikj
    Kell nekik némi idő mire visszaállítják az adatokat, próbáld meg holnap.
  • Kiado
    Még egy kérdés, 3 hónap után újra aktiváltam a profilomat és elég fura dolgok vannak, csomóan nem találnak a keresőben, pedig fennvannak nálam ismerősök között, náluk mégsem mutat.
    A képemre ha rákattintanak, akkor azt írja ki, hogy "Tartalom nem megjeleníthető".
    Ez mitől lehet?:S
  • Kiado
    Köszi!
  • Cat 02 #681
    Account / Account settings / Notifications (3. menüpont)

daxan: hm, nekem is volt most egy ilyen én se értettem :D