3646
www.facebook.com
-
Cat 02 #720 Nekem jó a link.
Prody: Magyarországon nem elérhető. -
#719 Látsz te ebben a szóban: hofeesrac, vagy a lenti linkben bárhol is nagybetűt? Nem is lehetett máshogy megadni a nevet csak kisbetűvel és a rendszer is leellenőrizte, hogy elérhető e a kívánt név. Mindenesetre most küldtem bugreport-ot a facebook help centeren keresztül, screenshottal lépésről lépésre leírva. Kiváncsi vagyok mit kezdenek vele. -
#718 Néhány webcím érzékeny lehet a kis- és nagybetűkre. -
#717 Az mitől van, hogy beállítottam facebookon magamnak egy nickname-t, hogy egyszerű URL-el is meg lehessen nézni a profilom, de amióta ezt megcsináltam nemhogy más nem tudja megnézni a profilom, hanem én magam sem! Rámegyek az adatlapomra és: "The page you requested was not found."
amúgy ez lenne az url:
link -
#716 Miért nem megy a Places iPhoneról? Unable... Kulfoldon ment pedig. -
#715 megcsináltam szépre mégis
-
#714 3napja csak ezt latom fb on :D -
#713 -
Downfaller #712 hali
a Photo Stalker alkalmazást ismeritek? működik? nem para a használata? -
#711 Ez is komoly :D
nincs most kedvem gimp-el szórakozni... -
#710 Nekem ez jött ki:
(nemtom FB-ról lehet-e linkelni) -
#709 Disambiguation - Prepared to see them misunderstood
-
#708 1 - Menj az angol Wikipédiára, kérj egy Random article-t. A cikk címe lesz az új zenekarod neve.
2 - Menj a quotationspage.com-ra, itt is Random Quotes. A legutolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz az első album címe.
3 - Következő megálló: flickr.com.... Explore... last seven days. A harmadik kép, bármi is az, lesz az album borítója.
4 - Fotosoppal, vagy akármivel (Paint, Gimp, stb) készítsd el a borítót.
5 - Linkeld be/töltsd fel a kész képet -
Kiado #707 Rámegyek ismerősökön belül az összes ismerős megjelenítésére, de semelyiknél sem írja ki, hogy várna a visszajelölősre :S
Egyenként meg elég sok idő megnézni :( -
#706 szóval ha eltűnik a gomb, akkor visszajelölt, de ha meg nincs az ismerősök között, akkor nem fogadta el. -
#705 account > edit friends (ismerősök szerkesztése), és a listában ahol az van, hogy waiting reply, vagy waiting friend request, azok még nem fogadták el, de a bejelölt személy profilján is a gomb szürkére vált, úgy is ki tudod deríteni. -
Kiado #704 Meg lehet valahogy nézni, hogy kik azok, akiket bejelöltem, de még nem fogadták el? -
#703 az! -
#702 bazz megvan, ott van, hogy "csoportból kilépés" :D -
#701 egyik ismeros csinált egy csoportot, onnan hogyan tudok kilépni? -
#700 facebookon bal oldalról már nagyon régen eltűnt nekem a Csoportok menüpont így mindig keresgélnem kell, nem tudjátok hogy lehet visszavarázsolni oda?? egyszer bekléptem egy csoportba és azóta nem jelenik meg -
#699 vagy az új médiatörvény, cenzúra mindenhova -
#698 esetleg Fekete Pákó pont belelógott a képbe amikor készült -
#697 elromlott a fényképezőgépük, vagy spórolnak az energiával -
#696 ők áttértek a sötét oldalra és/vagy túl csúnya a fejük, hogy felvállalják nyilvánosan -
#695 a facebook megjelöli kik a sötétek -
Cat 02 #694 West Balkán ? -
#693 Most mi az, hogy egy csomó embernek sima fekete kép van a profilképeként? -
#692 Régebben ha egy eseménynél néztem hogy kik vesznek részt akkor midig az ismerőseimet rakta előre, most meg össze-vissza vannak ismeretlenekkel vegyesen. Nem lehet ezt valahogy visszaállítani? -
Cat 02 #691 Jaja, szédül szegény :D -
#690 ilyen volt nekem is, csak később írta ki aztán -
#689 másnak is haldoklik a facebook? kiírja +1nek pirossal hogy lájkolják a bejegyzésem, de magánál a hírfolyamnál nem írja ki a cuccra :O -
#688 újreg! -
Picur0919 #687 SZiasztok kérlek szavazzatok ezen az oldalon!!
http://www.randivonal.hu/sikertortenetek/osszes_sikertortenet/fiatalsag_boldogsag/48218 Csak egy tetszik gomb semm más! Köszönöm
u.i. azért ide írom mert facebook-ról és iwiwről lehet szavazni!!!! -
Kiado #686 Meg akiket még letörlés előtt jelöltem be azoknál nem mutatja, hogy fennlennék partnerek között.
Csak azoknál mutatja, akiket azóta jelöltem be, mióta újra aktiváltam magam. -
Kiado #685 Már eltelt 2 nap :/
Lehet az baxta el a dolgot, hogy rögtön aktiválás után rákattintottam az átállás az új profilra?:D -
#684 Kell nekik némi idő mire visszaállítják az adatokat, próbáld meg holnap. -
Kiado #683 Még egy kérdés, 3 hónap után újra aktiváltam a profilomat és elég fura dolgok vannak, csomóan nem találnak a keresőben, pedig fennvannak nálam ismerősök között, náluk mégsem mutat.
A képemre ha rákattintanak, akkor azt írja ki, hogy "Tartalom nem megjeleníthető".
Ez mitől lehet?:S -
Kiado #682 Köszi! -
Cat 02 #681 Account / Account settings / Notifications (3. menüpont)
daxan: hm, nekem is volt most egy ilyen én se értettem :D