Dark Colony
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha valakinek van kedve multiba játszani akkor benne vagyok csak írja le hogy hogyan kell a neten játszani vele vagy hamachin.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
1.Honnan tudnám letölteni a játékot?A másik gépen fentvan,de már elfelejtettem,h honnan szedtem le...
2. A másik gépen tolom a single-t, és elakadtam a "Blood Canyon" nevû pályánál...tudna vki segíteni?😊
elõre is köszi
énis szeretnék jönni a csapathoz amúgy én rapidról szedtem le
linket nem tudok adni..nekem is csak megvolt egy régi cdén 😊
már 5 en vagyunk akik 3-4 naponta esténként multiba nyomjuk..
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
már 4 en vagyunk kéne még 4 fö!!
Kb. óránként ki kell venni õket, hogy lehûljenek. Én a Silver-rel jártam így, pedig az volt a kedvencem :c
Egyszercsak nagy kattanás, játék befagy, a meghajtóban meg 2 centi átmérõjû lemezdarabok :p
^^
elöre szolok PRO vagyok
pl: ... kisember, kétlábu , gyuff-gyuff, cigisember, tank,, repülö.. 😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
én ö9csémmel már nyomom egty hete midnen este multiba egymás ellen
már egy kicsit uncsi gondoltam ha valakinek megvan még és van kedve hozzá az jelezze megadom az ip cimet ahova csatlakozni kell msn en megbeszéljük stb..
és nyomhatjuk !! 😄😄
practitioner of the forbidden arts of death
Azért elég egyedi kis RTS, fõleg amiatt hogy egy helyen van a bázisod.
Az upgradek is egész finomak, mozgások tragikusak, de legalább vicces😊

porki fagyok fállalon
gondolom nem DC STRONG++ xD