36
Saját Blog oldalak
-
Nariusz #36 nem rég indítottam -
#35 én is csináltam kivácsi leszek mekkora érdeklődés lesz ennyi konkurens mellet
ez itten:D -
#34 blogom -
Strici Frici #33 http://ozlab.blog.hu/ -
extramagascsaj #32 én is nemrég kezdtem
ez volna az :) -
#31 tetszetős :) -
#30 Fotóblogom -
#29 Saját blog
most kezdtem :) -
#28 .. -
#27 köszönjük,#1,py -
#26 van már ilyen topik -
#25 CsodaBlogár weboldala, csak nem frissíti, mert nem élteti semmi. -
#24 Ird le Ms Word-be es olvasgasd.... -
#23 ehh, még nem láttalak SG-n hozzászólni:D
drom beszt -
#22 minek saját szerver egy bloghoz?
csomó blogszolgáltató van (freeblog, blogter, blog.hu, ...), kész megoldás, csak párat kattintasz és írhatod
vagy
tucatnyi tárhelyszolgáltató van, ha van pénzed a "hobbidra" fizetsz a jobb szolgáltatásért, ha nincs, akkor ingyenesre feldobod, ha "trendy" akarsz lenni 3-4 rugóért 2 évre regisztrálsz egy .hu domaint, feldobsz valami ingyenes blogmotort (vagy csinálsz magadnak, nem nagy szám), szedsz hozzá vmi skint vagy ha megy a css akkor csinálsz és kész. nem a dizájntól függ, hogy sikeres lesz-e egy blog, hanem a témájától. a specifikus (csak egy témáról szóló) blogokkal hamarabb be lehet futni, mert lássuk be, a kutyát se érdekli, hogy tegnap reggel mekkorát szartál (van aki ezt is lebloggolja :DD), ha jó témákról írsz és gyakran, lesz látogatottság ... so happy.
sokan feladják pár hét után, mert senki se kommenteli az írásaikat, holott nem azonnal jelennek meg a keresőkben, a jó munkához idő kell (meg a személyes blog amúgyis egy napló, nem a kommentekért kell blogolni)
én írtam egyet magamnak, fogjuk rá, hogy van látogatottsága is, de nem a kommentekért írok bele (igaz nem saját, hanem közös). az aláírásomban van a címe. -
Csesza #21 :DDDDDDDDDDDDddddddddddddddd -
#20 ingyenes tárhelyszolg-e107-egy kis css, vagy csak sima bannercsere egy megtetsző theme-ben és kész is. aztán ami csak szem szájnak igénye bővitheted.nekem lassan 2. éve válik be ez a rendszer, és több(általad is látogatott oldalon) használom az e107et.
ha segítség kell fordulhatsz hozzám:) -
Ben C #19 szerintem ez egyenes út a keményblogokhoz -
#18 4 büntipont után tovább folytatod a (rejtett) elköszöngetéseidet? -.- -
Takezó #17 nekem eddig nagy problémám módosítgatással nem volt freeblogon, ha értesz picit html-hez, css-hez, akkor nem para.
takezo.freeblog.hu -
#16 köszönjük értelmes hozzászólásodat, #4 nekedis:d -
#15 -
#14 Volt osztálytársam blogja Izlandról, mert h ott él már :) From Iceland with Love (magyar) Ha a téma még nem is érdekel, szerintem akkor is érdemes megnézni, már csak a képek miatt is :P -
karajjj #13 a Fishblog se rossz... meg úgy változtatod ahogy akarod és elég egyszerű is kezelni, csak még nem tökéletes és sok a hiba benne :S -
#12 Wordpress mellett jo alternativa lehet meg a Serendipity is, igaz kevesbe elterjedt es kevesbe sokretu, azonban akinek csak a blogolas fontos nehany alapveto pluginnel, az azzal is megtalalhatja a szamitasat (nekem pl. jobban kezreesik, mivel egyszerubb es nincs szuksegem a Wordpress plusz szolgaltatasaira) -
#11 De perse még mindig megcsinálhatod egy saját oldalban, elég hozzá egy css vagy egy nuke alap (netalántán saját dizájn), a többi meg csak író és alkotókedv kérdése :) Így teljesen egyedi blogot kreálhatsz magadnak -
#10 ok ti biztos tudjátok én ehhez nem értek :D
Akoska keresel vmi jávaszkriptet azt beteszed (gondolom :D) -
#9 wordpress nagyjó, ingyenes tárhelyekre is fel lehet tenni kb ugymint egy phpnuke motort. persze jobb egy saját szerver, de akinek nincs pénzre rá, stb:)
illetve exttrának van blog szolgáltatása ami szintén ezt használja, de sajnos még beta, és nem nagyon frissítik, ami elég nagy hátrány. -
#8 milyen plug-ineket szoktak használni?
zenelejátszó .. óra.. naptár.. ? :) -
#7 Erről nem is beszélve. :) -
#6 Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik (legalább is nekem :P ) de úgy tűnik megéri :P -
#5 És ugyebár skinek, plug-in-ek ezrei várnnak a neten teljesen ingyen.
Szóval ez lesz a legjobb választás ;) -
#4 -
#3 Wordpress. Free blogmotor. Azt csinálsz vele amit akarsz. Saját design saját CSS-el. -
#2 CanalBlog (francia)
ide saját bannert tudsz betenni ha jól rémlik rég olvastam már :) -
#1 Aki jártas a témában,mindenki egyetért velem,hogy a blogolás manapság tényleg felkapott lett. Magyarországon is egyre jobban elterjedt,de még meg sem közelítjük a többi ország,mint pl. Franciao. szintjét.
A topik azért jött létre,hogy különböző blog oldalakat tudjunk mutatni egymásnak,vagy akár a sajátunkat olvasásra ajánlani. Én is most kezdtem el oldalt keresni,de egyelőre nem találok olyan igényes blogot (magyar,angol),amit saját ízlés szerint tudnék alakítani.Van ilyen?
a kereső talált egy 3 éves topikot,de amint beleolvastam,az különböző blogokról szól,amit olvasnak és megvitatják,nem SAJÁT !