Virtual Crash

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Sajnos az ütközések/esések végén itt is mintha megszünne a test természetes mozgás/reakció képessége és teljesen átmegy tehetetlen rongybabába.
A videoban nem egy helyen az érkezés után úgy elhagyja a végtagjait, hogy azok ki is csavarodnak, vagy nekicsapódnak a talajnak.

Egy pankrátot, harcmûvész, sportoló különösen tudja, hogy tudatosan mit kell tennie ha esik/burul stb.
Valóban néha az a legjobb, hogy hagyjuk magunkat /pl. extrém síelés/ ha esünk, de az megint egy speciális helyzet.

Kár, hogy ez csak engem zavar és mindenkinek elég a ragdoll. Szép, volt jó volt, de már többre lenne képes a fizikai motor, sem a verlet se a blended sem pedig az inverz nem kellene, hogy elég legyen.

Lassan 12 éves a technika... ez az endorphin viszont már sokkal emészthetõbb, de pont az ütközések utáni állapotoknál mintha kikapcsolna és bekapcsolna a ragdoll fizika.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

erre lenne jó az endorphin motor... ott különbözö helyzetekben különbözöen viselkedik a bábu "ember"... ezt úgy érték el hogy egy minimális AI-t (mesterséges intelligenciát) adtak a modelleknek... például belehet állítani hogy mondjuk részeg legyen... és ha meglökjük akkor próbál ellenállni.. tehát mivel amugy sincsen jó egyensúlya egy részegnek :D itt ha meglökjük elsönek tántorognikezd próbál egyensúlyozni de eldöl...

itt van pár videó... a részegest nem találtam meg de meglehet találni

egy kis pankráció

és egy hivatalos "trailer" most ez egy jó nagy off volt de csak válaszoltam :D

*ON*

SötétBarom
Hát ez kurva jónak tûnik :DDDDDDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tinman
Na de uraim!
Gázolóként mondhatom, hogy az ember nem rongybaba! (Ne menjünk bele, elég annyi, hogy védett fõútvonalon menve kijött elém biciklivel, úgy, hogy elsõbbségadás kötelezõ táblája volt... szerencsére semmi komoly baja nem lett.)

Egy FPS-ben még elmegy -de már a kezdetektõl fogva húztam a szám a ragdoll miatt-, de egy ütközés\baleseti szimulátorban nem állja meg a helyét.
Ez a program egyszerûen figyelmen kívül hagyja azt, hogy az emberi test különbözõ sebességeknél másképp viselkedik!
Egy 40-50-es ütközésnél még képes némi védekezésre, hárító mozdulatokra. Egy nagyobb sebességnél már szakadhatnak le végtagok!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

akyyy

semmi törés nincs benne? ugy nem valami jó.
http://www.youtube.com/v/RcI0YRA1ejE

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
:CCCC
http://www.youtube.com/v/0_Z4JCD8UhA

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Attila8805
Engem is ezért próbáltam ki.
Szerintem nagyon jó csak mivel demo verzió elég sok dolog nincs benne.
A teljes verzió meg több százezer forint:D
El lehet bíbelõdni amúgy vele!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tomsteel
jól hangzik a dolog...töltöm...érdekelnek az efféle dolgok.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Attila8805
Virtual CRASH 1.0 verzió egy új generációs baleset rekonstrukciós program. A legújabb hardver és szoftver fejlesztési eredmények lehetové teszik a személyi számítógépen nagy bonyolultságú rendszerek reál idoben történo modellezését. A szimulációs eredmények megjeleníthetok 3D perspektivikus nézetben, méretarányos felülnézeti képen, diagram és táblázatos formában.

Tulajdonságok

* Könnyû kezelhetõség
* Teljes interaktivitás
* Intelligens súgó (Virtual CRASH tanár)
* Kudlich-Slibar ütközés modell
* Deformációs munka számítás (EES - Equivalent Energy Speed)
* Tetszõleges számú automatikus jármûütközés számítás
* A jármûvek átfedésébõl adódó Valós idejû jármû deformációk
* Valós idejû 3D animáció
* Gyors számítás
* Visszavonás, mégis funkció - az utolsó utasítás visszafordítható.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

← ElőzőOldal 4 / 4