Virtual Crash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
nekem nem szaggat, mármint csináltam most egy 8kocsis karambol, repül, pördül, gyalogosak sodornak el... stb. akkor akad ha huzigálom az idõcsúszkát ide oda, de lejátszásnál már nem...
csak tudnám feltenni :D

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
amd sepron 2600+ proceszort nem gyengén megeszi a program :D
bardocz
ehh...pedig azt el kéne fogadnia...
VRSDM
avit tettem fel, és azt írja hogy insupported codec :/

VRSDM
youtube. nem akarja elfogadni ... várakozás -.- :S

Smicy2
na?

Charade GTti

bardocz
de te tényleg nem tudod megérteni,hogy demot használunk?ha tudnám már mindeninek küdtem volna pm-be,aki kérte,de mivel nem tudom,így még senki se kapott tõlem ilyen tartalmú levelet!
bardocz
demoval is meg lehet csinálni,picit másképp viselkedik aza utó max a súlya,alakja miatt,nem azt írta,hogy totálkáros lett a programba a kocsi,hanem azt a karambolt csinálta meg amiben az õ kocsijuk lett az
ne legyetek már ilyenek ennyire sajnáljátok az infot hogy honnan lehet letölteni a full verziot
megcsináltam a karambolt amiben totálkárra törték a kocsinkat, nemsokára felér a TYÛBRA...

Akkor neked megvan a full verzio felvennél msnre [email protected] légyszi azt leirnád honnan szerezted meg
VRSDM
megcsináltam a karambolt amiben totálkárra törték a kocsinkat, nemsokára felér a TYÛBRA...

bardocz
valakinek megvan a full verzio mert az felrakhatná DC-re:)
bardocz
köszi,ki fogom próbálni ;)
Smicy2
hypercam

Charade GTti

bardocz
nekem is mire rájöttem hogyan mûködik :DD
amúgy ivel lehet felvenni videókat?fraps meg gamecam csak játékban jó,van valami más is?
VRSDM
rájöttem már, hogy kezelni nem úgy tettem ahogy kelett volna :D és azt hittem hogy a kirakott corsa sem mozgatható. már rájöttem. lámultam na :]

bardocz
hogy nem lehet? kirakod a db9-est,és ott a corsa:D sztem csak az van benne:D aztá jobb klikk rajta és be lehet állítani sebességet
demoba nem lehet, csak kocsi skineket!

VRSDM
hogyan tudok betennni kocsit?
akármelyiket rakom kiirja hogy "demo ..."

bardocz
amõgy csak nekem tünik úgy,hogy a gravitáció sántít picit?szerintem irreálisan nagyokat lehet benne ugrani,nekem valahogy ez a része nem valóságos,amúgy most csináltam olyan ugratót,hogy amikor a kocsi 250-el ráment akkor 4x fordult meg a tengelye körül,és kerékre érkezett:DDD
SötétBarom
Most felejtsd el.. Ilyen volumenû progik többnyire hardwarekulcsosak..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bardocz
én demo-t hanálok csak ezzel is el lehet szórakozgatni,olyan jó ugratót építettem:D
de télleg ha valakinek meg van a full verzio az megmondhatná hogy honnan töltötte le vagy valami emailbe megirnátok nekem légyszi

email cimem:[email protected]
bardocz
van a programon belül mód arra,hogy felvegyem videóra azt amit csináltam?
bardocz
#2-ben van a demo,azt szedd le,sg-n nem létezik warez:D
csak azt mondjatok meg nekem légyszives honnan lehet letölteni a full verziot mert ahogy itt olvasgattam megteccet a progi és kiváncsi vagyok már erre a progira
Tomsteel
ez is endorphin verkein belül készült, marha jó ahogy a fickó magától próbálja elkapni a cuccokat, kapaszkodna szerencsétlen. tehát természetes emberi reakciókat tudnak kreálni az endorphinnal.

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

bertino
ha nincs, biztos lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szerintetek van belõle teljes verzió warezon? vagy valami crack?

bardocz
kár,pedig olyan jó kis karambolokat lehetne csinálni :D
Prézli
Mert max 6 máaodpercig tarthat egy jelenet. Demo verzió korlátja szvsz

bardocz
na sikerült:) de az miért van hogy elcsapja elsõ embert és szinte vége is?nem tud végigmenni a soron:D
Prézli
Ugrató:
A bal oldalon elhelyezkedõ függõleges enüsorban található egy fehér ÉK irányba mutató nyíl. Arra ráböksz.Átmész 3D nézetbe és rajzlosz valamit ami körbeér (négyzet) és ekkor besárgul. Jobbklikkel ráböksz és a középen lévõ zöveget aktívra állítod. Mostmár a csúszkákkal lehet állítgatni rajta.

Több autó:
Leraksz egy autót, bal alsó sarokban a Képtár ikonra böksz ott a: c vehicles 3d > medium ,és megjelenik egy csomó autómárka. A kocsikon rengeteget torzít sajnos, de pár autó tökéletesen passzol. (drag&dropp-al ráemeled az ott megjelenõ képet az elhelyezett sima autóra.

Bicikli, motor, egyéb finomságok:
Fent: Súgó > bemutató példa lejátszás > eg.:bycicle , most elkezdi lejátszni a tutorial-t. Amikor elhelyez vmi érdekeset akkor nyomsz egy esc-et és a video leáll, de az cucc ottmarad és lehet piszkálni is.

Egyelõre ennyi majd ha rájövök többre akkor leírom. Ha ti tudtok vmit akkor meg plz ti írjátok le.

bardocz
melyikkel?:O csinálok olyat,hogy pont beleugrat az embrebe,vagy valami tömegbe:D
Prézli
Közben rájöttem, az egyik tool-al lehet mindenféle formát csinálni. (többet tud ez a progi mint gondolnád)<#whatever>

bardocz
szerintem nem,neekm sajna sok embernél nagyon belassult a progi,pedig akrtam csinálni nagy ütközést:D
Prézli
Ilyen fizikás dolgokért mindig is odavoltam az Armadillo Run óta és ez is nagyon bejön. Arra rájöttem, hogy lehet több autót is betenni demoban (a képek menüpont), de ilyen ugratókat mint a 2. videóban voltak sehogy sem bírok kreálni. Lehet egyáltalán ilyet demoban csinálni?

bardocz
jah persze mert hülyevagyok,demoba csak corsa van :D
Pepsi Twist
fasza!

/fav (én is ütöttem el már embert 60al és a csákó felugrott és oda jött hogy micsinálok nem volt semmi baja míg a verda szépen összetört...)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bardocz
érdeks program,bár nekem tegap nem motort rakott le, motor helyére hanem kcosit,meg nem is nagyon tudom még kezelni,de most meg egy csomó updatet szed le
Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

akyyy
muszáj az pontos JÉ:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Legend Killer
Ez kurva naaaaaaaaaaagyyyy!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Pankráció rulz! Hihetetlen mozdulatok voltak!<#eljen><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Attila8805
a 2.3 ban lesz törés!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

nem muszály akció után ragdollnak lennie... lehet tovább is vinni, pl. ott van a helikopteres rész, elkapja,nem bírja tartani, félkézzel tartja magát majd leugrik gurul és fut tovább... aztán lehet csinálni vele mást is pl ezután átugrik 1 autót... azért kapcsolt ki a cucc és ment átt ragdollba mert nem fejezték be és ugyhagyták.

Tomsteel
tény, hogy hasonló szintû motor duruzsol azok alatt is, de ez a physx sdk teljesen ingyenes, egy regisztrációba kerül.

Alexease
Ennyi erovel Half Life 2, Far Cry, stb.:)
Tomsteel
a physx például ingyenesen(nincs kártyám) ajánl egy SDK nevû cuccot amivel én hetekig el tudtam lenni különbözõ szituációk modellezésével. mindez tök ingyen, physx kártya birtoklása nélkül.

szóval azért mert csináltak egy élethû fizikai motort, meg lemodelleztek pár low poly jármûvet, szerintem nem indokolja a többszázezres árát.

Tomsteel
jó program ez, de annyira tényleg nem realisztikus, hogy iyen óriási összeget kérjenek érte. Százszor elõbb vennék meg az endorphin-t + valamilyen tréningre be is tudnék még iratkozni.

Autótörés van ebben a programban? vagy nekem csak a demo miatt nem volt?