160
Virtuális balesetek
  • VRSDM
    mivel vetted fel? mert a frapsesem tömörítését nem akarja elfogadni a gyútyúb
  • Smicy2
    saját ötlet :)
  • Attila8805
    Ezt a forgatókönyvet te találtad ki vagy van valóság alapja?:D
    Jól megvan csinálva grat!
  • Zomil
    köszi:)
  • Smicy2
    Na... itt ugyanígy csak a bólyát választod ki, vagy a disznót, tehenet.... :P Csak azok ha elindulnak bukfencezve teszik meg az utat! :D
  • Smicy2
    leraktam egy sima akadályt ekkor még kék-fehér kocka, aztán képtárra rámentem és utána képtár ikonra böksz ott a: c vehicles 3d > medium ,és megjelenik egy csomó autómárka. A kocsikon rengeteget torzít sajnos, de pár autó tökéletesen passzol. (drag&dropp-al ráemeled az ott megjelenő képet az elhelyezett sima autóra

THX Prazelee
  • Zomil
    ilyen bolyákat hogy raktál bele?
  • bardocz
    én még csinálok pár faszságot,és rakom bele videóba:)
  • bardocz
    ezek a demoban lévő kocsik?:O
  • Smicy2
    Na... itt a videóm :P

http://www.youtube.com/watch?v=8HhOFNJIujQ
  • bardocz
    én ott megakadok,hogy fék megvan,kanyarodás megvan,nade ellenkormányzás már nincsmeg:S sőt,gázt se tudom hol tudok adni pluszba utána
  • Smicy2
  • bardocz
    nekem nem az biztos :D
  • Smicy2
    Valakinek lejátsza? :)

• Tresh
    én is csináltam már ilyet :) Amúgy nézzétek végig az összes tutoriált, aztán mindent meg tudsz csinálni :) csináltam rally balesetet is :P egy kis ugratást csináltam, aztán összevissza kormányzás, és beborul a tömegbe :D
  • VRSDM
    hát egyenes gyorsulsz, aztán erős fékezés fokozatosan minden kerékre, de a hátsókra picit erősebben., eközben balra fordulni picit, aztán csak a hátsó kerekekre adni a gázt, ami a csövön kifér, kormány fordul belefé, aztán mikor már ráfordult a kívánt szögre, akkor kormány kifelé ellentétesen, és szintén kőgáz.

jó arányok kellenek, de én is folyamatosan 2-3 frame-enként állítottam picikét, hogy az előre megrajzolt betonra szépen rásimuljon a csúszás íve...
  • bardocz
    hogyan lehet driftelni benne?:D le tudnád írni a kocsinak a beállítását?
  • VRSDM
    csinaltam egy ujat, egy cseppformájú útszakasz, aminek a hegyes részéből indul a kocsi, 70re felgyorsul, aztan vegigdrifteli az ívet a kiindulópontig, aztan lekameraztam egy olyan ahol túl közel állnak a nézők... csúúúnya eléggé.

úgyhogy, ne járjatok utcai versenyekere !!! :]
  • VRSDM
    nekem megy, jó hát mind1, nem vagizás. (a62 x2 3800+) (arra amúgy sem jó :P)
  • bardocz
    lejátszásnál nekem sem,csak amíg kiszámolja mi hogy történik:D
    lehet gyorsabb proci kéne,1,61ghz nem elég nekije:D
  • VRSDM
    nekem nem szaggat, mármint csináltam most egy 8kocsis karambol, repül, pördül, gyalogosak sodornak el... stb. akkor akad ha huzigálom az időcsúszkát ide oda, de lejátszásnál már nem...
    csak tudnám feltenni :D
  • bardocz
    amd sepron 2600+ proceszort nem gyengén megeszi a program :D
  • bardocz
    ehh...pedig azt el kéne fogadnia...
  • VRSDM
    avit tettem fel, és azt írja hogy insupported codec :/
  • VRSDM
    youtube. nem akarja elfogadni ... várakozás -.- :S
  • Smicy2
    na?
  • bardocz
    de te tényleg nem tudod megérteni,hogy demot használunk?ha tudnám már mindeninek küdtem volna pm-be,aki kérte,de mivel nem tudom,így még senki se kapott tőlem ilyen tartalmú levelet!
  • bardocz
    demoval is meg lehet csinálni,picit másképp viselkedik aza utó max a súlya,alakja miatt,nem azt írta,hogy totálkáros lett a programba a kocsi,hanem azt a karambolt csinálta meg amiben az ő kocsijuk lett az
  • balazska8
    ne legyetek már ilyenek ennyire sajnáljátok az infot hogy honnan lehet letölteni a full verziot
  • balazska8
    megcsináltam a karambolt amiben totálkárra törték a kocsinkat, nemsokára felér a TYŰBRA...

Akkor neked megvan a full verzio felvennél msnre [email protected] légyszi azt leirnád honnan szerezted meg
  • VRSDM
    megcsináltam a karambolt amiben totálkárra törték a kocsinkat, nemsokára felér a TYŰBRA...
  • bardocz
  • balazska8
    valakinek megvan a full verzio mert az felrakhatná DC-re:)
  • bardocz
    köszi,ki fogom próbálni ;)
  • Smicy2
    hypercam
  • bardocz
    nekem is mire rájöttem hogyan működik :DD
    amúgy ivel lehet felvenni videókat?fraps meg gamecam csak játékban jó,van valami más is?
  • VRSDM
    rájöttem már, hogy kezelni nem úgy tettem ahogy kelett volna :D és azt hittem hogy a kirakott corsa sem mozgatható. már rájöttem. lámultam na :]
  • bardocz
    hogy nem lehet? kirakod a db9-est,és ott a corsa:D sztem csak az van benne:D aztá jobb klikk rajta és be lehet állítani sebességet
  • Tresh
    demoba nem lehet, csak kocsi skineket!
  • VRSDM
    hogyan tudok betennni kocsit?
    akármelyiket rakom kiirja hogy "demo ..."