Virtual Crash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak tudnám feltenni :D
u dont have to listen anybody else but me
Akkor neked megvan a full verzio felvennél msnre [email protected] légyszi azt leirnád honnan szerezted meg
amúgy ivel lehet felvenni videókat?fraps meg gamecam csak játékban jó,van valami más is?
akármelyiket rakom kiirja hogy "demo ..."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
email cimem:[email protected]
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
A bal oldalon elhelyezkedõ függõleges enüsorban található egy fehér ÉK irányba mutató nyíl. Arra ráböksz.Átmész 3D nézetbe és rajzlosz valamit ami körbeér (négyzet) és ekkor besárgul. Jobbklikkel ráböksz és a középen lévõ zöveget aktívra állítod. Mostmár a csúszkákkal lehet állítgatni rajta.
Több autó:
Leraksz egy autót, bal alsó sarokban a Képtár ikonra böksz ott a: c vehicles 3d > medium ,és megjelenik egy csomó autómárka. A kocsikon rengeteget torzít sajnos, de pár autó tökéletesen passzol. (drag&dropp-al ráemeled az ott megjelenõ képet az elhelyezett sima autóra.
Bicikli, motor, egyéb finomságok:
Fent: Súgó > bemutató példa lejátszás > eg.:bycicle , most elkezdi lejátszni a tutorial-t. Amikor elhelyez vmi érdekeset akkor nyomsz egy esc-et és a video leáll, de az cucc ottmarad és lehet piszkálni is.
Egyelõre ennyi majd ha rájövök többre akkor leírom. Ha ti tudtok vmit akkor meg plz ti írjátok le.
/fav (én is ütöttem el már embert 60al és a csákó felugrott és oda jött hogy micsinálok nem volt semmi baja míg a verda szépen összetört...)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pankráció rulz! Hihetetlen mozdulatok voltak!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
szóval azért mert csináltak egy élethû fizikai motort, meg lemodelleztek pár low poly jármûvet, szerintem nem indokolja a többszázezres árát.
Autótörés van ebben a programban? vagy nekem csak a demo miatt nem volt?