amBX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ultrakockáknak van ez már kitalálva. Mint kb a gamer kesztyû és társai.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Itt egy Mass Effect-es, még nem játszottam vele, valszeg nemis fogok, csak a fények miatt mutatom XD
bár elég lenne a led is számomra, mivel nekem hangfalam sincs, csak 5.1-es fülest használok :D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Én ott találtam, de nem linkelem be megint.(#10)
Mondjuk egész olcsó, sztem.
És 16 millió szint ad ki:))
"az Ubisoft, a francia kiadó tegnap bejelentette: a Brothers in Arms Hell's Highway, valamint a Far Cry második része is támogatni fogja ezt a speciális kiegészítõcsomagot, de az Ubi régebbi, illetve újabb (bejelentés alatt álló, vagy még odáig el sem jutó) cuccai is patchekkel lesznek ellátva (többek között a Far Cry(#11), a Dark Messiah of Might and Magic, a CSI-széria, a HoMM V, vagy épp a Tom Clancy címek is)"
A Far cry2-re alapból kíváncsi vagyok ,de így, hogy az amBX is támogatja hajajj XD
amúgy nagyon durva ez a cuccos,sajna nálam nem férne el:D nagyon komoly ahogy a fények változnak,meg a ventilátor is durva lehet:) bár mintha krájzisz alatt a fények késtek volna picit,nem?
ha jól látom far cry
hát ez fos, engem pl. idegesítene. Semmi köze a fényeknek a környezethez.
De a kisventilátorok biztos jók :)
De nézd csak meg a játéklistát (#1) még 2003as játékok is vannak ,szóval nemcsak új játékokhoz passzol.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Van egy mellény is, nemrég volt a GS ben, az nyomkodja a testet.
Én is gondolkodtam már ilyeneken..Csak ott izom stimulátor lenne nem ilyen nyomkodós akármi.:D
Az alap- elgondolás rendkívül egyszerû és frappáns: olyan perifériákat kifejleszteni, amelyek egy adott elektronikai eszközhöz csatlakoznak, és az vezérli õket a megfelelõ idõben és módon, ezáltal kiteljesíteni a felhasználó audiovizuális élményét. Nézzük meg, hogyan mûködik mindez a számítógépes játékok esetében! A jelenleg kapható konfiguráció részelemei: egy 2.1-es hangrendszer, többszínû LED-es fényforrások, apró ventilátorok, mindez megadott szisztéma szerint elhelyezve a képernyõ - és a felhasználó - körül, plusz egy csuklószíj. Képzeljünk el egy horrorjátékot: gyertyával a kezünkben alá- szállunk egy kriptába. A fények a monitor mellett a lánghoz hasonlóan pislákolnak, valahol a hátunk mögött megnyikordul az ajtó, miközben hajunkat a sírkamra hûvös levegõje borzolja... Vagy mondjuk egy lövöldözõs címet: jobbra elõttünk egy benzines hordó, amit eltalálunk fegyverünkkel. A jobboldali fényforrások narancsvörösen felizzanak, halljuk a robbanás hangját a megfelelõ oldalról, a légnyomás szele végigsöpör arcunkon, és a csuklóra erõsített pánt a rezgõmotoros játékvezérlõkhöz hasonló technológiával közvetíti testünknek a detonáció erejét.
Hivatalos oldal!
Támogatott játékok (PC)