amBX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
nekem ez csak felbaszná az agyvizem

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

RAZOR27
Ez azért sztem jobb, mint a csirketáncoltatás.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Palinko
National geographicon láttam. az a lényeg volt egy mellény amiben elhelyezett olyan stimuláló cuccokat ha engem kérdezel valami vibrátorból szedhetyte ki és beletette a mellénybe a srác majd ráadta a csirkére. a géphez kötött egy csirke játékot ami úgy forgott meg úgy mozgott mint a rendes csirke aki be volt kamerázva, szóval az eszköz követte a csirke mozgását év voltak rajta érzékelõk amit ha megérintett rezgett a csirkének is :DDD nagyon lol volt
akyyy
hol van ez??

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Csirke4
Nekem tetszik ez a csirke simogatás.<#idiota>
Palinko
Meg azért a fehérre festett háttér is kell
kraawz
jólnézki,kellemes,okos,de haszontalan

ultrakockáknak van ez már kitalálva. Mint kb a gamer kesztyû és társai.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hakan
Most még azt nézem hogy a 45 364 Ft os mit tud

Nekem is nagyon :))

RAZOR27
Bocsi a sok videóért, de annyira tetszenek, hogy nemtudom megálni, hogy be ne linkeljem :D
Itt egy Mass Effect-es, még nem játszottam vele, valszeg nemis fogok, csak a fények miatt mutatom XD
http://www.youtube.com/v/4dKZEX2arUQ&rel=1

Hakan
ja ja

RAZOR27
Ha jól számolom kereken 100.000 forint a legjobb csomag, a prémium kit.

Hakan
Ezt nézdmeg

Hakan
igen ott néztem

Zomil
de fps-ben tuti hangulatos, viszont engem lehet zavarna egy idö után vmi stratégiai játékban:S
bár elég lenne a led is számomra, mivel nekem hangfalam sincs, csak 5.1-es fülest használok :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RAZOR27
Pixmania?
Én ott találtam, de nem linkelem be megint.(#10)

Mondjuk egész olcsó, sztem.

Hakan
PHILIPS Kit Starter amBX Központi Egység + 2 Mûhold 45 364 Ft* ÁFÁ-val
És 16 millió szint ad ki:))

RAZOR27
Szívesen lecsekkolnám valamieket :D

Hakan

Fú de komoly :))

Hakan
Na az Age of Empires III kell hogy támogatja nagyon az kise maradhatott volna :)

Hakan
Na most már meg van mire kell spórolni :D

RAZOR27
Hírmorzsa!

"az Ubisoft, a francia kiadó tegnap bejelentette: a Brothers in Arms Hell's Highway, valamint a Far Cry második része is támogatni fogja ezt a speciális kiegészítõcsomagot, de az Ubi régebbi, illetve újabb (bejelentés alatt álló, vagy még odáig el sem jutó) cuccai is patchekkel lesznek ellátva (többek között a Far Cry(#11), a Dark Messiah of Might and Magic, a CSI-széria, a HoMM V, vagy épp a Tom Clancy címek is)"

A Far cry2-re alapból kíváncsi vagyok ,de így, hogy az amBX is támogatja hajajj XD

RAZOR27
csövi :)

Hakan
A ez király cuc szasz Razor :)

RAZOR27
Az talán azért van, mert (mint említettem) az nem játék közbe volt hanem videónézés közben, a Far Cry-osnál már annyira nem késik, de szerintem nem vészes.

bardocz
elõször látom krájzisz menüjét,és utoljára:D
amúgy nagyon durva ez a cuccos,sajna nálam nem férne el:D nagyon komoly ahogy a fények változnak,meg a ventilátor is durva lehet:) bár mintha krájzisz alatt a fények késtek volna picit,nem?
Sada01
Igen far cry

RAZOR27
Meg egyébként az videó (nem élõ játék) volt, arra másképp reagál, a 2. videóban már olyan színû amit "látsz": zöld fû, kék ég.

Sada01
Olyan színre állítod amilyenre akarod és az csak dizány :)

RAZOR27
Nem, ez egy rossz példavolt, nézd meg ezt!
ha jól látom far cry
http://www.youtube.com/v/yAEanIqlZEU&rel=1

RAZOR27
Itt röpke 45.000 Ft-ért birtokbavehetjük az alapcsomagot.Nemhinném, hogy hazánkban lehet máshol kapni.

csak kék meg lila, vörös fény van? D:
hát ez fos, engem pl. idegesítene. Semmi köze a fényeknek a környezethez.
De a kisventilátorok biztos jók :)
Sada01
Ezt ismerem nagyon ott van

RAZOR27
Enyémen se XD
De nézd csak meg a játéklistát (#1) még 2003as játékok is vannak ,szóval nemcsak új játékokhoz passzol.

Timbo
Ott kezdjük, hogy az én gépemen a Crysis se fut el :D szal ... :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

RAZOR27
a mellényrõl még nemhallottam, de gondolom az a hiper-drága kategóriás amBX csomagba van, gondolom.

Jó kis cucc.
Van egy mellény is, nemrég volt a GS ben, az nyomkodja a testet.
Én is gondolkodtam már ilyeneken..Csak ott izom stimulátor lenne nem ilyen nyomkodós akármi.:D

RAZOR27
Itt egy videó, hogy muzsikál.
http://www.youtube.com/v/XU1rcjQ_AmI&rel=1

Palinko
mondjuk 1 nek jó, de nekem kicsit arra hasonlít, hogy a csirkére rátesznek egy kardigánt amiben vannak rezgõ cuccok és lehet az internetes keresztül símogatni :S szóval talán kissé hülyeség az ilyen rendszer és nem tudom meg e éljük azt, hogy mindenki vásárolhasson magának, mert ehhez talán 1 külön szoba is kéne
RAZOR27
Aki még nemhallott volna eme rendszerrõl itt egykis ismertetõ!

Az alap- elgondolás rendkívül egyszerû és frappáns: olyan perifériákat kifejleszteni, amelyek egy adott elektronikai eszközhöz csatlakoznak, és az vezérli õket a megfelelõ idõben és módon, ezáltal kiteljesíteni a felhasználó audiovizuális élményét. Nézzük meg, hogyan mûködik mindez a számítógépes játékok esetében! A jelenleg kapható konfiguráció részelemei: egy 2.1-es hangrendszer, többszínû LED-es fényforrások, apró ventilátorok, mindez megadott szisztéma szerint elhelyezve a képernyõ - és a felhasználó - körül, plusz egy csuklószíj. Képzeljünk el egy horrorjátékot: gyertyával a kezünkben alá- szállunk egy kriptába. A fények a monitor mellett a lánghoz hasonlóan pislákolnak, valahol a hátunk mögött megnyikordul az ajtó, miközben hajunkat a sírkamra hûvös levegõje borzolja... Vagy mondjuk egy lövöldözõs címet: jobbra elõttünk egy benzines hordó, amit eltalálunk fegyverünkkel. A jobboldali fényforrások narancsvörösen felizzanak, halljuk a robbanás hangját a megfelelõ oldalról, a légnyomás szele végigsöpör arcunkon, és a csuklóra erõsített pánt a rezgõmotoros játékvezérlõkhöz hasonló technológiával közvetíti testünknek a detonáció erejét.

Hivatalos oldal!
Támogatott játékok (PC)