28
-
#28 Jaja! Onnan az ötlet, ott is nagyot durrant -
phoenix1 #27 :D -
#26 Olyan márty mekflájosan. -
Quantumleap #25 Ja, és a végén már a néző nem tudná, hogy ki fiú, ki lány, és mi merre hány méter. -
#24 Szerintem később az új trilógia 2. vagy 3. részében be tehetnének egy olyan csavart, hogy a skynet visszaküld egy teminrátort abba az időbe, amelyikbe már küldött egyszer, de kudarcot vallott. Pl az első részbe, és látnánk ahogy az első rész szerint zajlanak az események, ám egyszer csak megjellene egy uj temrinátor! Persze nem erre kéne épiteni a filmet, ez lehetne egy külön szál! Szerintem ez odacsapna a történetnek -
Quantumleap #23 Már hónapok óta fent van, mert ez az unaired pilot. Jövő héten, sorozat első epizódként egy javított, részben újraforgatott pilot fog adásba kerülni. -
Quantumleap #22 "A főszereplő Christian Bale McG kamerái előtt harcolhat a Skynettel - majd valamikor. A tervezett negyedik részben ugyanis - ahogy arról már mi is beszámoltunk - nem a hányadtatott sorsú férfi lesz a főszereplő."
Ha figyelmesebben olvasol, rájössz, hogy igen, Bale lesz Connor. -
gumibéka #21 Hát persze, hiszen akkor találják meg az "időgépet" , mikor lekapcsolják v. kiiktatják Skynetet. Olvasgatják a logokat meg miegymást és Connor hekkerei rájönnek, hogy az utolsó pillanatban visszaküldött egy beszivárgó egységet. -
#20 Amikor visszaküldik Reese-t az időben, akkor elvileg már legyőzték a Skynetet. -
Kferro #19 "Connornak pedig minden áron meg kellene védenie Kylet, hogy ne ölje meg a Skynet, és eljussanak az időgéphez."
Simán el tudnék képzelni egy olyan jelenetet, hogy Kyle beszáll a gépbe, visszamegy a múltba, s rögtön ezután egy tucat T800-as beront a terembe, s lelövik a bent lévőket, így Connort is. Ígaz, hogy nem egy vidám vég, mert a vezető nélkül valószínüleg vesztenek az emberek (abban az idősíkban), de miért kellene, hogy happy end legyen? -
kanduhr #18 Egyetlen egy biztos pont van, amit ha nem csinálnak meg, logikátlanná válik az egész: Kyle Reesenek valamelyik részben szerepelnie kell, hisz, ha ő nem utazik vissza, akkor felborul minden. Szerintem az utolsó, 3. részbe kéne ezt a dolgot bepakolni, Connornak pedig minden áron meg kellene védenie Kylet, hogy ne ölje meg a Skynet, és eljussanak az időgéphez.
Amire kijönne az új triológia záró epizódja, a technika vszeg lenne olyan feljett, hogy odavarászolják nekünk Michael Biehnt. Sőt, nem is kellene mutatni, csak néha-néha, és nyakatekerten, hatalmas harcok során eljutni a végkifejletig, ami gyakorlatilag mindennek a kezdete. -
Skyline #17 Amúgy elméletileg a terminator titánium vázas,a tx rendesen visszafejlődött vassá? Mert elég érdekes a mágnes tripp...:))))))))) -
Skyline #16 Amit mondasz az is logikátlan a skynet visszaküld egy időben 3 gépet?:)
A "leggagyibbat" megbízza conor megölésével a 2.at figyelemelterelés a 3. meg véletlenül akad rá....heh...
A gond csak az hogy ha visszaemléxel a 2. részre amit tökéletesen lezárta az egészet: a skynetet úgy ahogy van megsemmisítették így elég nehezen vehette át a 3. részben szereplő cég..:)
A Cyberdine-t szintén...És ha ez így van (a 3. részben már nem cyberdine van) akkor az első részbe nem térhetett vissza és a 2. részbe sem térhetett vissza Cyberdine modell pedig azok tértek vissza..:)
És ezeken kívül még hemzseg a 3. rész az ostobaságokkal,aki kicsit jobban odafigyel annak leesnek ezek az igen nagy bakik..:)
-
#15 Fene...
Már a 3. részen is majdnem elbőgtem magam. Számomra a Terminátor története véget ért a 2. résszel. Ahhoz képest, hogy milyen agyafúrt sztorija van, egy nagyon ötletes és izgalmas 2. részt sikerült készítenie Cameronnak.
A 3. részben ez nem sikerült. Túlzásba vitték a 4. dimenzióbeli csavarokat.
Igazán megtanulhatták volna már Hollywoodban, hogy az idő kényes téma egy filmben, mivelhogy az ember mindig talál benne hibát. Épp ezért sikeresebbek az egyszerűbb idő-támájú filmek, ahol nem az időutazás köré épül a sztori, hanem az csak egy kiinduló pont és az adott időben történik az esemény java. Ilyenkor a nézőt nem izgatják a hibák, mert a történeten csüng. -
#14 nem tudom e érzitek hogy milyen fincsi kis világvége filmet lehet e ebből csinálni? Oly könnyen.. csak nehogy úgyan olyan könnyedén el is rontsák. -
nipponia #13 Pont ezért mondtam hogy bekavarhat a logikátlanságával. -
#12 "A sorozat az, ami bekavarhat ebbe az egészbe. Félek az lesz logikátlanul a filmekhez kapcsolva."
Erre csak annyit mondanák hogy a sorozat a második mozifilm után játszódik ésSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!John Connor illetve Sarah Connor időutazásban vesznek részt. A jövőbe mennek, 2007-be...
Ezért szerintem teljesen szar az egész, logikátlan sajnos. :(
-
#11 hát ahogy olvastam a sorozat a második rész után játszódik nem véve figyelembe a 3. részt, csak fura lesz mert ez a 3 új film meg kapcsolatba lesz a sorozattal,de a régi trilógiával is... -
Mister #10 hol tűnik fel?
képetképet :) -
nipponia #9 Szerintem meg tök logikus volt a harmadik része. Még el is mondták benne a lényeget. A skynet pontosan tudta hogy nem fognak a robotok sikerrel járni amiket vissza küldött az időben, hiszen akkor nem lenne lázadás ellene. Ő csak azt akarta megakadályozni, hogy john ne kerüljön be abba a programba a katonaságnál, ami a megszületéséhez és bekapcsolásához vezet. Hiszen ha akkor a csajjal összejön, a csaj apja segítségével (hiszen john a második részben is nagy számítógépzseni volt) valszeg a katonaságnál dolgozott volna, mégpedig a skynet programnál. De mivel john tudta hogy mi is a skynet valójában, szabotálhatta volna mielőtt bekapcsolják. A skynet félrevezette illetve akadályozta ezt. Az első filmben ténylegesen meg akarta ölni őket. A második részben csak félrevezették connorékat hogy mást higyjenek a kifejlesztésében. A harmadik részben meg már mindegy volt, csak véletlenül akadt a nyomára. Hiszen egyszerre küldte a skynet egymás után a három robotot a jövőben. Mert ha az első sikerrel járt volna a múltban, azt rögtön megérezte volna a jövőben. Így elküldte azonnal a másodikat is. Aztán a TX-et hogy előnyt kovácsoljon magának azzal hogy megöli a tábornokokat. Utána rögtön el is foglalták a lázadók az időgépet. Nincs ebben semmi logikátlanság. Szerintem jól befejezték a múltbéli trilógia történéseit. A sorozat az, ami bekavarhat ebbe az egészbe. Félek az lesz logikátlanul a filmekhez kapcsolva. -
god25 #8 Sz'tem yó lesz a sorozat is. Érdemes megnézni (nem kell nagy angol tudás hozzá :)
Terminator - The Sarah Connor Chronicles - S01 E01 - Pilot [Pre-Release].avi (Sok torrent portálon már fent van) -
Sance231 #7 Már a T3 jelen idejében is voltak terminátorok, csak a butábbik fajtából. Amúgy én nem várom túlzottan ezt a filmet, a rendező személye eléggé riasztó számomra. Ez meg a másik, hogy nem John Connor lesz a főszereplő. Nagyon jó karaktert kell, hogy kitaláljanak ahhoz, hogy ezt a fan le tudja nyelni. -
kornchild #6 Az tény és való hogy a Cameron féle Terminator az ott van vége ahol... de mivel pénz van benne hát csinálják... amugy a Terminator 3 idején már vannak humanoid robotok,ezt főképp a könyvből és a filmben egy pillanatra de egy monitoron feltünik az első humanoid robot...nomeg a játékban még aktiválódnak is -
#5 Hát igen ha belegondoltok egyedül a terminator 1 nek van csak értelme, hiszen onnantól kezdve mindent tudunk a jövőbeli esemélyekről. A többi rész már csak csűrése csavarása johnak meg a terminátoroknak, éppen ezért én azért örülök hogy másik vonalat húznak a történetnek, de abban igazatok van hogy a James Cameron féle történetet kellene követniük. -
Sparrow79 #4 Az Ítélet Napja után közvetlenül még nem is léteztek Terminátorok. Valószínűleg 2020 után jelentek meg valamikor. De mindegy, már a T3 is ellentmondott a James Cameron-féle történelemnek, úgyhogy akármi megtörténhet... -
Reinhardt #3 "ezúttal nem John Connor lesz a főszereplő"
"A főszereplő Christian Bale McG kamerái előtt harcolhat "
Én úgy tudtam, hogy Christian Bale lesz John Connor... -
#2 én azt mondom várjuk ki a végét. -
Mister #1 jóvan, ha már elcseszik, csesszék el nagyon, nem? :)