Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bocsánat, ennél okosabbat nem sikerült 😊 )
EnxTheOne: igen, az iMacben a monitorba van beépítve a teljes gép.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Milyen memóriát érdemes venni az iMac-be (i7, 2010 tavaszi)? 4db 2GB-os van és 16-ra szeretném bõvíteni.
http://gaborszantai.co.uk/
"Tyler McGee, a Samsung mobiltelefonos részlegének ausztráliai regionális vezetõje szerint az Apple által indított szabadalomháború révén a Galaxy Tab 10.1 neve olyan rövid idõ bekerült a köztudatba, melyet valószínûleg egy reklámcég sem tudott volna felülmúlni."
a hozzászólásokból:
"Azért még biztos ami biztos rásegítenek egy kis reklámmal"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
iOS: A visual history.
trololololllolololol
Regards,
"Show Me the Money
Anecdotally, developers consistently tell us that they make more money on iOS, about three to four times as much. To be sure, we pulled a sample of in-app purchase data from a set of top apps with versions on both iOS and Android, comprising of several million daily active users (DAUs). Running the numbers, we find that, on average, for every $1.00 generated on iOS, the same app will generate $0.24 on Android."

A Thaiföldi áradások miatt hiányok alakultak ki a HDD piacon. Gondolom ti is észrevettétek, hogy elég durván drágultak az elmúét hónapban a winyók. Az áradás több gyárat is eláztatott, és emiatt kimaradás volt a termeléseb pár hétig -> hiány alakult ki apiacon, ami mostmár elég eményen érinti a nagy gyártókat (Dell, HP, stb...)
De nem az Applet. Náluk pont most jött el az az idõszak, amikor aMac eladásokat SSD-s gépek vezetik (MacBook Airek), ezekbõl a gépekbõl folyik be most a legtöbb bevételük (a Mac divízión belül), SSD-bõl pedig nincs hiány.
Lehet õk okozták valahogyan az árvizet mesterségesen <#idiota>#idiota>
Az elsõ Androidos telefon, a HTC Dream, 2008. Október 22.-én jelent meg USA-ban.
Trololololllollolooo
Amit az androidról leloptak.
Többek közt ez a koncepció videó származik tõle:
Legutóbb amikor felvettek egy ilyen emberkét, annak a mûve be is került a rendszerbe. Konkrétan arra a srácra gondolok, aki a fentrõl lejövõ notifikáció-bannert fejlesztette ki jailbreakelt készülékekre. Aztán felvette az Apple és beépítették a technológiát az iOS5-be.
Fotóknál van 360 fokos nézet is, ha iPhoneról vagy iPadrõl nézitek akkor körbe lehet nézni a készülékek döntésével és forgatásával. Poén.
Mondjuk iPhoneon kicsit nehézkes rázoomolni úgy, hogy kitöltse a képernyõt... Nem is értem, kicsit fura hogy pont az Apple nem csinált még külön iPhone felületet az apple.com-hoz.
bizonyos szintu hasonlosagok vannak mindenhol, valamilyen iranyba az egesz piac megy folyamatosan. a samsungnak eleg nehez lenne megmagyarazni, h nem "ihlettek" bizonyos dolgok a cuccaikat, de ez ugyanugy igaz az apple-re is, alapvetoen szinte minden dolog amit csinalnak es forradalminak neveznek, joval azelott letezett mar mashol, csak ok mas kontosbe bujtatjak, es sokkal jobban el tudjak adni. emiatt egeszen addig, amig nincs nyilvanvalo lopasrol, koppintasrol szo (kinai masolatok..), ez a tiltogatosdi szanalmas.
#13422: a hirt ide is eredetileg "nem rozsaszin" hirkent linkeltek, vagyis ugyanugy velemenyt foglaltak a temaban, mint en, csak eppen masmilyet. ez ugyanaz, mint amikor pl sok ilyen apple-os oldal az eladasokra meg reszvenyekre buszke olyan nagyon. egy handras-nak meg el is hiszem, hogy ez tenyleg szamit az uzlet miatt, de hogy o is a blogjara miert posztolja ki hogy aztan csoportosan arra verje mindenki, az ugyanilyen erthetetlen jelenseg, valahogy ketlem, hogy csak reszvenyesek olvassak azt az oldalt, igy pedig lenyegeben arra buszkek, hogy oket mint vasarlokat milyen durva nagy haszonnal le lehetett huzni?
en csak megfogalmaztam egy velemenyt a hirre reagalva, amit szemely szerint, moralis okokbol gondolok, ennyi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A személyeskedésedet átugranám, nem baszogatni akarlak, csak motivációdat akarom megérteni.
Én végül nem vettem MacBook Air-t, mert kaptam egy csodás Win7es céges laptopot, és úgy döntöttem jobb helyre is el tudom költeni azt a pénzt. Abban viszont 90%-ig biztos vagyok, hogy Márciusban veszek majd egy iPad 3-at. Egyre több ismerõsömnél nyomogatom a 2-est, és iOS5-el meg a mostani szoftveres támogatottságával kibaszott jó kis kütyü már. Munkára használom majd a laptopot, minden másra meg a deszkát.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De azért a lenti belinkelt képekrõl jól látszik, hogy a Samsung sem szent, és azért elég pofátlanul másolták az Applet ott ahol csak tudták.
Erre gondolok. Meg erre, és erre.
Nameg ez is érdekes.
mutathatnam azt a bizonyos samsung kepkeretet is az iphone elottrol ami alapjan az egesz iphone es ipad sorozat kinezetet arrol loptak ennyi erovel. vicc.
ha pedig ezek utan a birosag betiltatja a tab-ot (ami megtortent) raadasul egy olyan torvenyre hivatkozva, ami a kinai megteveszthetetlen hamisitvanyok kitiltasat teszi lehetove mikozben a tabon ott virit lobaszo betukkel, hogy samsung (amit persze mint kiderult az apple lefotosoppolt es torzitott a birosag fele - persze ezt is megusztak barmilyen komolyabb botrany nelkul), akkor szerintem joggal mondhatjuk, hogy az a birosag egy kalap szart er. kb az emberisegbe vett hitemet ingatta meg, amit az apple megcsinalt a birosagon, es akarki akarmit mond, ezek utan baromira megerdemlik, ami most veluk tortenik, es nagyon remelem, hogy orok eletre elveszik a kedvuket a tovabbi betiltogatos jatekuktol.
egyebkent baromira nem vagyok samsung fan, sztem ezt sem eloszor mondom. ha a samsung akart volna ugyanilyen jogtalanul, fotosoppolt kepekkel betiltani valamit, roluk is ugyanez lenne a velemenyem.
http://boingboing.net/2011/11/14/what-the-vaio-z-says-about-son.html
"Apple competitors are obsessed with copying Apple's tastes without copying its central design habit, which is solving a problem and then refining the solution until the problem changes.
And that's the difference between the Vaio ultraportables and the Air: Apple stuck with Sony's solution and refined it, whereas Sony threw it the trashcan in 2005, 2008, 2010, and (spoiler!) 2012"
Az, hogy a te szemedben csak az Apple a köcsög, az csak azt mutatja hogy mennyire elfogult vagy a Samsung és Android iránt.
Nem mondom, hogy én nem vagyok elfogult az Apple iránt, de azért messze ne molyan mértékben, hogy leköcsögözzem a Samsungot vagy bárkit. Verseny van a piacon, és elõbb utóbb mindenki piszkos eszközökhöz nyúl.
Egyébként nekem nagyon bejön a WP7 felülete, meg az egész felépítése...
<#taps>#taps><#falbav>#falbav>