Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
sp3-ról nézve erre annyira nem lesz szükség, de azért az árra kíváncsi vagyok
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

hivatalos, apple cuccról vagy win10+edge
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.09. 18:41:40
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://gaborszantai.co.uk/
Apple is fog sorozatokat készíteni / gyártani mint Netflix, Amazon.
Ha minden igaz ők is tettek ajánlatot Clarksonéknak egy Top Gear szerű autós műsorra, de végül az Amazon több pénzt ajánlott.
Edge bongeszoben
egy mid2010 15' mbp, i7 2,66ghz, 128gb ssd, 8gb ram, nvidia 320m 512mb, (alaplapcserélt) gépet mennyiért lehetne most elpasszolni? 150 körül lehet kapni érte?
köszi
Apple’s self-driving electric car, codenamed Project Titan, is moving ahead more quickly than originally believed according to a new report from The Guardian. The site claims that documents it has obtained regarding the project indicate that Apple is currently seeking out a secure location to test its vehicle. This development follows our reporting earlier this year profiling numerous auto industry hires Apple has working on the project.
En a Sophos antivirust hasznalom. Igazabol arra kivalo, hogy ha esetleg kapok egy fertozott filet ami mondjuk csak windowsra veszelyes akkor jelez tehat nem terjesztem tovabb veletlenul.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Köszönöm Tikal, kipróbálom!
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.07.20. 21:11:59
Próbálj meg egy malware remove progit, pl ezt
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Számomra elég ismeretlen dologgal találkoztam ma, fogalmam sincs, hogy hogyan és hol de beszoptam valami vírust macre. Már ha lehet annak hívni.
A probléma az, hogyha megnyitok egy-egy ismert oldalon egy átlagos linket (pl youtube-on rámegyek a feliratkozásaimra) akkor bejön új lapon a kurvabüdös mackeeper oldala. Azért írtam a vírust, mert tényleg nem olyan helyen jön elő, ahol kéne, hanem olyan érzésem van, mintha random lenne, random linkre ha rámegyek előhozza. Ráadásul még a bezárásnál is rákérdez, hogy "oldal elhagyása" meg stb...
Valaki találkozott már ezzel a köcsögséggel??
Megoldásra ötlet? Egy kicsit agyfelbaszós marketing az tuti.
(melóban ingatlanokat bújtam, onnan szedtem össze valahogy)
Xcode kellett hozzá, ha más is belefut ebbe a hibaüzenetbe.

Fetching: sparkr-0.4.1.gem (100%)
Successfully installed sparkr-0.4.1
Fetching: iStats-1.0.1.gem (100%)
Building native extensions. This could take a while...
ERROR: Error installing iStats:
ERROR: Failed to build gem native extension.
/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/2.0/usr/bin/ruby extconf.rb
mkmf.rb can't find header files for ruby at /System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/2.0/usr/lib/ruby/include/ruby.h
Gem files will remain installed in /Library/Ruby/Gems/2.0.0/gems/iStats-1.0.1 for inspection.
Results logged to /Library/Ruby/Gems/2.0.0/gems/iStats-1.0.1/ext/osx_stats/gem_make.out
Hogyan tudom leszedni amit már telepített?

Hőmérsékletet pedig így tudsz nézni: Nyiss egy terminal ablakot(cmd+space), írd be, hogy:
sudo gem install iStats
Utána kérni fogja jelszót, amit beírsz(nem fogod látni hogy írsz, de nyugodtan írd be és enter a végén), aztán ha felrakta, akkor írd be, hogy:
istats
Így látni fogod a CPU hőmérsékletet, akkor aggódj, ha 100 fok felett van, különben nincs probléma😊
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.06.30. 18:14:02
Egyébként én hátrányát nem látom a dolognak, maximum kettővel többet kell kattintani. Mappából, jobb klikk - Megnyitással bármit el tudsz indítani, ha megbízhatónak találod.

Ma játszottam először a tankkal és minden faszán futott szóval elismerés. szvsz egyszer kidobott a játék leállt és az asztalra ugrott a képernyő, ezért újra el kellett ind0tani a játékot, de mivel ez nem akció közben történt hanem amikor elindult a pálya betöltése ezért nem a Mac-nek tudom be ezt a hibát mert ez a jelenség előfordult rendesen nem kevésszer PC-n is...
Utoljára szerkesztette: Animefox, 2015.06.25. 23:46:53
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson