Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
Kell is, ha pl. 4K videót akarsz ollózni.

passatgt
ipad pro-ban 4gb ram van

GregSB
Lol, 2012-es comic:

Link ha nem jonne be

Csak a WWDC-t nem találta el 😊

Jim Morrison
Nem tudom mennyi volt, de most:

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LoDMaSt
iPadek olcsóbbak lettek most így, hogy csak miniből van új, airből nincs?

@ Hellomarci

Ha Adobe csinal jo ra jo appokat, akkor johet, kulonben felesleges egy fel laptopot cipelni.

http://gaborszantai.co.uk/

joebacsi
ahh...szinte tök ugyanannyi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
no alma csinált egy szörfész...izé ájped prót 😊

sp3-ról nézve erre annyira nem lesz szükség, de azért az árra kíváncsi vagyok

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Új: apple pencil

Jim Morrison
ipad pro

Jim Morrison
stream link
hivatalos, apple cuccról vagy win10+edge
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.09.09. 18:41:40

A Macekrol eddig az oktoberi esemenyen szoktak beszelni... Addig meg meg barmi lehet 😊

Dzsini
A Mac Prot is több év szünet után frissítették (a szemeteskuka designra, és azóta se), lehet, hogy a Mini is pihenőn van, mert nincs sok értelme azon a méreten újat nyújtani.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mini-vel lesz valami? Nem frissíteték egy ideje és pletykákban sem szerepel. Kinyírják?

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
http://9to5mac.com/2015/08/31/apple-reportedly-preparing-in-house-video-productions-bid-on-top-gear-successor/

Apple is fog sorozatokat készíteni / gyártani mint Netflix, Amazon.

Ha minden igaz ők is tettek ajánlatot Clarksonéknak egy Top Gear szerű autós műsorra, de végül az Amazon több pénzt ajánlott.

Jim Morrison

sziasztok
egy mid2010 15' mbp, i7 2,66ghz, 128gb ssd, 8gb ram, nvidia 320m 512mb, (alaplapcserélt) gépet mennyiért lehetne most elpasszolni? 150 körül lehet kapni érte?
köszi

GregSB
Ugy néz ki mostmár tényleg lesz új Apple TV. iOS9-et fog futtatni. Szept 9.-en mutatják be ezt is az új szifonokkal.

GregSB
New report claims Apple’s Project Titan is racing forward, scouting secret car test track

Apple’s self-driving electric car, codenamed Project Titan, is moving ahead more quickly than originally believed according to a new report from The Guardian. The site claims that documents it has obtained regarding the project indicate that Apple is currently seeking out a secure location to test its vehicle. This development follows our reporting earlier this year profiling numerous auto industry hires Apple has working on the project.

Bercy
Igen en hasznalok, mert kotelezo ha otthonrol sajat geprol akarok a ceges rendszerbe csatlakozni VPN-keresztul.
En a Sophos antivirust hasznalom. Igazabol arra kivalo, hogy ha esetleg kapok egy fertozott filet ami mondjuk csak windowsra veszelyes akkor jelez tehat nem terjesztem tovabb veletlenul.
Tikal
Használtok vírusirtót? Tűzfalat esetleg? ( mondjuk van egy beépített )

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Apple in negotiations to use BMW i3 as basis for its own electric car

Sok helyen reklámoznak az igaz, de pl most bejöttem ide megnézni a hozzászólásokat és ráklikkeltem, hogy Apple Társalgó IS behozta a kurva mackeepert 😄 tehát olyan helyeken jön elő, ahol tudom, hogy nem kéne.

Köszönöm Tikal, kipróbálom!
passatgt
nem vírus, egyszerűen ennyi helyen reklámozzák ezt a szart😄 ártani nem árt amúgy, teljesen ártalmatlan program de nekem is tele van vele a ...
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.07.20. 21:11:59

Tikal
nekem Chrome-ban volt már ilyen... nem emlékszem hogy Mackeeper reklám volt vagy más... mondjuk ha azt mondaná valaki, hogy ez a Mackeeper az egyik legjobb cucc, akkor sem kéne mert gusztustalanul nyomulnak, mindenhol ott vannak, mindenhol felugrik, utálom.

Próbálj meg egy malware remove progit, pl ezt

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Safari
Tikal
milyen böngésző? safari vagy chrome?

Sziasztok!
Számomra elég ismeretlen dologgal találkoztam ma, fogalmam sincs, hogy hogyan és hol de beszoptam valami vírust macre. Már ha lehet annak hívni.
A probléma az, hogyha megnyitok egy-egy ismert oldalon egy átlagos linket (pl youtube-on rámegyek a feliratkozásaimra) akkor bejön új lapon a kurvabüdös mackeeper oldala. Azért írtam a vírust, mert tényleg nem olyan helyen jön elő, ahol kéne, hanem olyan érzésem van, mintha random lenne, random linkre ha rámegyek előhozza. Ráadásul még a bezárásnál is rákérdez, hogy "oldal elhagyása" meg stb...
Valaki találkozott már ezzel a köcsögséggel??
Megoldásra ötlet? Egy kicsit agyfelbaszós marketing az tuti.
(melóban ingatlanokat bújtam, onnan szedtem össze valahogy)
Úgy is pang a topik.
Xcode kellett hozzá, ha más is belefut ebbe a hibaüzenetbe.



Nekem ezt a hibaüzenetet dobja:

Fetching: sparkr-0.4.1.gem (100%)
Successfully installed sparkr-0.4.1
Fetching: iStats-1.0.1.gem (100%)
Building native extensions. This could take a while...
ERROR: Error installing iStats:
ERROR: Failed to build gem native extension.

/System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/2.0/usr/bin/ruby extconf.rb
mkmf.rb can't find header files for ruby at /System/Library/Frameworks/Ruby.framework/Versions/2.0/usr/lib/ruby/include/ruby.h

Gem files will remain installed in /Library/Ruby/Gems/2.0.0/gems/iStats-1.0.1 for inspection.
Results logged to /Library/Ruby/Gems/2.0.0/gems/iStats-1.0.1/ext/osx_stats/gem_make.out

Hogyan tudom leszedni amit már telepített?



joebacsi

Animefox
Köszi szépen! Akkor tojást és bacont nyugodtan rádobhatok ugye? 😄 sudo a sudo valahonnan ismerős nekem.... ja linux 😄

Tikal
iStat Pro Widget, és akkor még sok más hasznos adatot is megkap

passatgt
Normális, cserébe csendes😊 Gondot nem okoz amúgy, gép hátulját nem kell fogdosni.

Hőmérsékletet pedig így tudsz nézni: Nyiss egy terminal ablakot(cmd+space), írd be, hogy:
sudo gem install iStats
Utána kérni fogja jelszót, amit beírsz(nem fogod látni hogy írsz, de nyugodtan írd be és enter a végén), aztán ha felrakta, akkor írd be, hogy:
istats
Így látni fogod a CPU hőmérsékletet, akkor aggódj, ha 100 fok felett van, különben nincs probléma😊
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.06.30. 18:14:02

Animefox
iMac (21.5-inch, Mid 2010) ,3.2 GHz Intel Core i3

passatgt
milyen gépről van szó?

Animefox
Az normális hogy a gép hátlapja geci forró???

Beépített védelem?! Kapcsoljuk ki! ...

Egyébként én hátrányát nem látom a dolognak, maximum kettővel többet kell kattintani. Mappából, jobb klikk - Megnyitással bármit el tudsz indítani, ha megbízhatónak találod.



Tikal
windows 8.1 tud olyat mint az OS X hogy újraindítás után ugyanazok az ablakok fogadnak mint amikkel újraindítottam??

Animefox
Ja tényleg a billentyűzet beállításra tudtok valamit hogy a hosszú í ne a nulláson legyen hanem az y mellett balra? Mert most a nulla lent van az í gomb helyén. És magyarra van állítva....

Animefox
Hátránya? pl?
Ma játszottam először a tankkal és minden faszán futott szóval elismerés. szvsz egyszer kidobott a játék leállt és az asztalra ugrott a képernyő, ezért újra el kellett ind0tani a játékot, de mivel ez nem akció közben történt hanem amikor elindult a pálya betöltése ezért nem a Mac-nek tudom be ezt a hibát mert ez a jelenség előfordult rendesen nem kevésszer PC-n is...

passatgt
Igen, újabban Apple alapból nem enged telepíteni semmit, kizárólag az Apple Store-ból. Egyelőre ez kikapcsolható, kérdés, hogy meddig😊 Van előnye és hátránya is...

Mnemomic
Van már hivatalos Mac kliens az sokkal jobban futott. Viszont sajna az sem tökéletes, és felraktam a bootcamp-et csak ez miatt és ott sokkkal jobban megy a WOT.

Animefox
Jó oké Security and Privacy beállítások után jó lett..... nofene kezdem tök jól elsajátítani ennek a Mac-nek a kezelését... Azt hiszem képes vagyok újra szeretni 😄

Animefox
Valaki nem tudja hogy kell telepíteni a World of Tanksot? Wineskinnel.....
Utoljára szerkesztette: Animefox, 2015.06.25. 23:46:53

Kongy
Én is éppen Windows telepítés előtt állok, Bootcamp-be beraktam az ISO fájlt, kijelöltem az usb meghajtót, és már másolja a windows fájlokat, aztán megakad, hogy Hiba történt a Windows támogatási szoftver mentése közben. Ez mi miatt lehet?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

passatgt
alapból nem lenne ennyire nehézkes a telepítés, szerintem valami más gond lehetett ott a rendszerrel, de ha most megy akkor öröm

Animefox
Újraindítottam a gépet és most már megjelent az untitle partíció, tiszta és újra indítottam rá a telepítést, na így már menni fog... Windowson tudom hogy kell telepíteni meg linuxon, macen ez volt az első, szóval azért nem tudtam mivan 😊 köszi a segítséget, majd még írok ha elakadok valamiben, mondjuk a world of tanksot akarom rárakni de ha nem megy akkor rárakom a win8at is...

Animefox
Megcsináltam de ezután zárolta a merevlemezt és nem enged telepíteni