18351
-
#16413 USB-s stickböl SIM kártyát kiveszed, levágod microSIM méretre ha nagy, 3G-s iPadbe beteszed -> örülsz :) -
#16412 hotspot a legegyszerűbb szerintem. -
#16411 add el és vegyél 3g-s ipadot:D -
G_ArchAngel #16410 akkor szomoru vagyok, mert szerintem nem tudok tobbet varni...
iPad kerdes:
van egy USB-s, T-Mobile Dominos stick-em, amit akkor hasznalok, mikor otthon vagyok.
Laptop-on ezzel van 3G netem. Most ha iPad-dal mennek haza, akkor azon tudok ezzel netezni?
Camera connection kit vagy mobile hotspot, amin van USB segitene? -
#16409 Ősszel fogják legközelebb frissíteni iPadeket. -
G_ArchAngel #16408 Új tábla jönne már... -
#16407 "Apple's WWDC 2013 to kick off on June 10th "
Az is hivatalos, hogy bemutatják majd az új OS X-et és iOS-t. -
#16406 relax srácok... Amúgy most Greg mellett vagyok, nem hiszem hogy ilyen cég csak úgy elcsúszik ilyen fontos fejlesztésekkel. -
#16405 Vagy ahogy írtam korábban az iOS7 átalakítása miatt átcsoportosítottak embereket.
-
#16404 -
#16403 vagy csak szimplán balfaszok és elcsúsztak a fejlesztéssel... -
#16402 Eltelt a tavasz OS X 10.9 bemutató nélkül. Ezek szerint azt is a Júniusi WWDC-n fogják bemutatni, iOS7-el együtt. Szokatlan, eddig mindig külön fejlesztési ciklusaik voltak. Ez jelenthetné azt is hogy összevonják a két oprendszert, de azt szerintem még idén talán nem lépik meg. Talán ezzel a lépéssel már előkészítik a terepet a jövő évi összeolvadásra. -
#16401 Az Onionnál panaszkodj :) -
#16400 nem is a komolyan vevés, hanem maga a humor minősége.. ez nagyon béna, ettől jobbat vártam volna még tőle is, ha már mindenáron posztolni akart megint valami hasznosat :D -
#16399 Azért Onionos hírről azt hinni, hogy bárki komolyan veszi... poén, ennyi :)
(bár tényleg volt már rá példa, hogy páran komolyan vették őket... általában olyanok, akik utána elég arrogánsan reagáltak, amikor kiderült, hogy ez egy évtizedes viccoldal) -
#16398 ez még tőled is szánalmas :) -
#16397 Weeping Tim Cook Spotted Screaming For Help At Steve Jobs’ Tombstone -
G_ArchAngel #16396 nalam is van ilyen, inditsd el es cmd+q, utana torolhetsz -
Verseghy #16395 üdv
többnyire videófileokkal szokott az lenni, hogy amikor törölni szeretném és berakom a kukába azt írja ki, hogy nem lehet törölni, mert a file használatban van. a videólejátszót bezártam, azon belül is bezártam a videót. nem értem miért van ez mindig, nincs ötletetek? általában, ha egy picit szarakodok vele, hamar magától megengedi kitörölni, de most nem megy, végse elkeseredésemben írok már.. :) -
#16394 előbb utóbb ilyen vékony lesz:) -
#16393 Azta milyen vékony! :D -
ipad 5 -
#16391 Apple will announce its replacement for the company’s Mac Pro lineup this month, a source who has been correct about Apple product matters in the past has just informed us. We cannot independently corroborate this information, so this item has been categorized as a rumor.
Nem mintha vennék, de azért örülnék neki ha nem szarnák le a nagyon pro usereket és nem csak iost árulnának pár év múlva -
#16390 Olyan is van közte... :( -
Xing #16389 Szerintem a photo stream csak az utolsó 30 nap képeit szinkronizálja. -
#16388 Srácok, segítsetek már nekem beállítani ezt az iCloud-t. Feltettem PCre a programot, de egyszerűen NEM látom a fotóimat, a beállított mappában. Teljesen üresek. Telefonon a Feladatfolyam be van állítva (telefon jelzi is, hogy 314 fotó), amit csak lehetett mindent engedélyeztem. Mi lehet a probléma?! ;) Vagy mit kell még esetleg csinálnom? -
Xing #16387
A lényeg, hogy működik .) -
G_ArchAngel #16386 trollolo… :D -
pöttöm21 #16385 Köszönöm ARCOR a jó tippet, így már tényleg működik ahogy leírtad. Már féltem
hogy végleg elfelejthetem a gépemet. Ha van kedved priviben küldd el az email címedet, elég komoly cégnél dolgozom, és alkalomadtán szeretném majd meghálálni ezt. :-) -
#16384 Nekem az alábbi sima chrome, és chrome canaryval működik:
Version 25.0.1364.172
Version 28.0.1460.0 canary -
Sn00thy #16383 Hali!
Én vagyok béna vagy a friss Chrome-ban tényleg nincs olyan opció már, hogy a csak CMD+Q kétszeri megnyomására zárja be a programot? -
Xing #16382 A legfrissebb iTunes verzió legyen a gépeden.
Csatlakoztasd az iPadet a gépre.
Tartsd lenyomva a lock és a home gombot. Közben megjelnik majd a "slide to power off" ezt hagyd figyelmen kívül és továbbra is tartsd lenyomva a gombokat amíg az iPad újra nem indul.
Ha megjelenik az apple logo engedd el a csak a lock gombot de a home gombot továbbra is tartsd nyomva.
Ha jól csináltad megjelink a kábel és az iTunes logo és az iTunes kiírja a gépen, hogy recovery módban vagy.
Leokézod majd klikk a Restorera.
Minden adatod törlődni fog.
Itt van képekkel angolul: recovery -
pöttöm21 #16381 Emberek!! Továbbra is kérem a segítségeteket, az elfelejtett kódjelemmel kapcsolatban. Az utolsó írásom óta folyamatrosan próbálkozom a frissítéssel, ill. készülék visszaállítással, úgy ahogyan az az útmutatóban írva van, de mindíg kapom az üzenetet az iTunestól:"az iPad nem tudott csatlakozni az iTunes-hoz, mivel az iPad kódjellel van ellátva. Adja meg a kódjelet, mielőtt használná az iTunest.” Aztán újracsatlakoztatás után is kapom. Privátban is jöhet valami jó tipp, mert már nagyon idegesítő ez a játék. Tuti járt már így más is rajtam kívŰl... Előre is köszi. Természetesen szívesen meghálálnám majd valahogyan ;-) -
#16380 :DDDDDDDD
"Mac user Kim Jong-Eun threatens war against country where Samsung is headquartered. Truly these Apple fanbois will stop at nothing." -
#16379 És a jelek szerint nem is ok nélkül :P -
#16378 a két kép ugyanazt az ábrát mutatja csak egyik iMac a másik Macbook Pro... -
#16377 -
G_ArchAngel #16376 Viktátorok is Macet használnak -
#16375 Diktátorok is Macet használnak -