18351
-
#316 Nézd a http://www.macrumorslive.com/-ot, az faszán működik és frissíteni se kell. -
G_ArchAngel #315 nekem Gizmondo-n sem megy semmi... -
G_ArchAngel #314 pill, kaja, utána inkább MSN-en, nem itt akarok OFFolni, htx előre is... -
#313 Már az egész oldal be van hallva, nem csak a fórum :D -
#312 Értsek? :)
Igazából egyszer felraktam linuxra, h megnézem melyik IM kliens lesz jó nekem, na azóta is Pidgint használok. (Gaim-nak hívták régebben)
Mond mi a gond, lehet tudok segíteni. -
G_ArchAngel #311 "17:42 a beszeljukMac fórumait a Keynote idejére, ideiglenesen bezártuk."
-
#310 Nálam mezei FF van fent NoScriptel, és abban engedélyeztem mindent a beszmac.com-nak... és továbbra sem frissíti magát.
Mind1, Safari alól nézem :) -
G_ArchAngel #309 Joe, aMSN-hez értesz?
kellene hlp:) -
#308 nekem frissíti az FF -
#307 Pedig elvileg kellene neki:
<meta http-equiv="refresh" content="120;URL=http://www.beszeljukmac.com/index.php/stevenote"> -
#306 Behoztam az oldalt Safari alatt, ott már frissítgeti magát :) -
#305 Nálam nem frissíti magát az oldal 2 percenként tűzróka alatt... nálatok működik? -
G_ArchAngel #304 MacWorld San Francisco, 2008 - Stevenote
A beszeljukMac.com oldala élőben, magyar szöveggel fogja közvetíteni a hamarosan kezdődő MacWorld konferencia nyitóbeszédét. Az eseményről a következő oldalon olvashattok ma este, 18 órai kezdettel.
Megkérünk mindenkit, hogy az oldalt manuálisan ne frissítsétek, mert ez nem gyorsítja fel a hírek folyamát, viszont megnehezíti a szerverünk dolgát. Az oldal magától frissül majd, 2 percenként.
LINK -
Aspyrin #303 Nem a technikai része érdekes, hanem az okokat keressük :) -
G_ArchAngel #302 Nem mindenkinek kötött a munkaideje, van aki diák, van aki ezért vesz ki szabadnapot - én sem értem meg a Luxusautó Show-ra, vagy a VOLT- fesztiválra igyekvőket... -
Aspyrin #301 Nem dolgoznak és nincs jobb dolguk, mint az utcán ücsörögni. Irígylésre méltóak mind :) -
#300 Sorban várnak az amcsi sznobok ;) a kapunyitásra:
Sose értettem az ilyen embereket... Már azokat is hülyének tartottam akik egész este ott dekkolnak egy új konzol, vagy játék megjelenése miatt, nade egy expó miat??!?! Ott akarnak csápolni az első sorban Steve Keynote-ján vagy mi? :D -
Aspyrin #299 Pedig én akartam lenni a házigazda :))) -
Aspyrin #298 Ahhoz képest, hogy még nincs meg az 500 hsz gyorsan házigazda lettél :O)
Hiába, közel ülsz a tűzhöz :D -
G_ArchAngel #297 akkor mostantól az offtopic és személyeskedő vélemlny törölve lesz
negatív kritika, emberi hangnemben jöhet... -
Aspyrin #296 Köszönöm :) -
#295 Magadnak köszönheted :) -
Aspyrin #294 Akkor most már senki sem szeret? -
Aspyrin #293 Eszemben sincs folytatni, azt hiszem elég világosan kifejtettem az álláspontom -
#292 Kicsit vicces, hogy bejössz egy Apple topicba fikázni az Apple-t, meg a vásárlókörét. Véleményt nyilvánítani szabad, ezt aláírom. Mostmár hallottuk a véleményedet, köszi. Innentől kezdve ha tovább fikázól, meg ócsárolsz akkor szólok egy moderátornak. -
G_ArchAngel #291 MacBook Air koncepció
(szép) -
Aspyrin #290 Tuti brigádvezető lennél egy melóhelyen, annyrira jól csinálod ;)
Lehet, hogy nem értek én semmihez de nem is én fenyegetőzöm vezetőséggel ha zsákutcába érkezem(általában oviban kinövik az emberek, persze vannak kivételek) :)))
Visszatérve a témához: egyelőre rajtam kívül csak egy emberke sorolt konkrét problémákat, ami megkérdőjelezheti a váltás lehetőségét. Ezzel szemben a hozzáértők(ld. Pyxi) és te is csak a lényegi infókat emeltétek ki(0,5 mp-el gyorsabbak az almák, 100 képet fotosoppolhatunk egyszerre, nem írunk virust mert bonyolult, rosszul mutat a szobában a pc, stb.), Így már minden érthető! :D -
G_ArchAngel #289 hagyjátok már, nem kell válaszolni neki, ehhez is annyit ért, mint a fotózáshoz vagy PS-hez, ott is lesz*rták, már nem is igen jár oda, itt is csak átkell ugrani az üzenetein, aztán majd gz8 töröl, ha ráér... -
#288 LOÁL!!! :DDD Jah, majdnem felkötöttem ezek után magam, nem szoktam törölni a privát üziket, de az ilyen idiótákat amúgyis meghagynám. :) -
#287 -
Aspyrin #286 Látom mélyen érintett anno ez a pár sor, hogy ilyen szépen megőrizted :DD
Azért ennek örülök :)))
Kár, hogy nem tartottad be ezek után sem amire kértelek! :) -
#285 látod, engem legalább megtisztelt és itt flémelt, nem privátban -
#284 OFF:
"Feladó: Aspyrin
Elküldve: 2007. 06. 13. 13:40
Tárgy: Nincs tárgy
Először a fórumba írtam, de nincs kedvem flémelgetni, ezért kapod így a véleményem. Annyira unom már, hogy csak értetlenkedni és megjegyzéseket tenni jársz be az általam nyitott topikokba. Vedd már észre magad, nem te szartad a spanyolviaszt. Azért mert a kis 19 éveddel anyu meg apu lakásában élve eszed a főztjüket, használod a pénzüket, belőle vásárolgatsz magadnak cuccokat stb. még nem szükséges verned az asztalt, érted? Mozogj szépen a köreidben, ahol bejön ez a „ki ha én nem” stílus, én meg a sajátomba. Ha nem muszáj, ne gyere be hozzám, nem fogsz nekem hiányozni, htx."
Ilyen bizonyos személy topicból való kitiltását lehet kérvényezni? :CCC -
Aspyrin #283 -
#282 Milyen reklámszöveget kisfiam? Egyáltlán hol láttál te Magyarországon Apple reklámszöveget okoska? Ide jössz, direkt beleflémelsz minden topicba (nem csak ide), ennyit tudsz:
"sokat flémeltem náluk" - na ez vagy te..
Eddig kb. nulla érvet mondtál és még az sem volt igaz. Biztos a túl sok aszpirintól lettél ilyen nagyon okos, csak tudnám mire van ilyen nagy mellényed mikor látható, hogy közöd nincs az egész témához ^^ -
Aspyrin #281 Eddig sem vitázál cukifiú, csak majmoltad a reklámszöveget :)
A legjobbakat neked is :))
-
#280 "Maradjunk annyiban, hogy (szvsz) a ma Magyarországon az almát vásárlók 90%-a sznob köcsög"
Maradjunk annyiban, hogy (szvsz) egy tudatlan kisgyerek vagy és mint ilyennel nem állok le a továbbiakban vitázni. Csókoltatlak! -
Aspyrin #279 Egy hithű maces nem szennyezi be windows-zal magát! :P
Emlékszem, amikor megtörtént a korábbi hsz-emben lévő hekkelés, nem győzték a kezüket mosni a magyar almás kereskedők :) Aztán jött az osx pc-re, na attól aztán potyogtak a könnyek és habzottak a szájak :D Majd megjelentek az inteles mac-ek és hirtelen mindeki földobott egy win-t is a gépére! :DDD
Jó kis társulat a magyar almakör, sokat flémeltem náluk :))) -
G_ArchAngel #278 lecsekkoltam a notebookomon a COD4 igényeit: épphogy zöld mezőben van minden...
OSX-alatt is lehet játszani, azzal a 40 játékkal, persze meglehet erőszakolni, de ha lesz Apple gépem, akkor vindóz lesz az utolsó, amit felteszek rá: mindhárom, számomra fontos programnak van Mac-es változata, így továbbiakban ez a téma nem érint:) -
#277 a jatekok nem mennek mac-en? miota windows-t is fel lehet rakni ra, igy mar ez sem igaz