18351
-
#876 :)
Talán, mert nem olcsó dolog :P
De megéri! -
G_ArchAngel #875 egy dolgot nem ertek az Apple/Mac/OSX-szel kapcsolatban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...hogy miert nem elobb valtottam!!!??? -
G_ArchAngel #874 mar megvan, igen, hasonlo volt a hiba - mas program is hasznalta ezt a bill. kombinaciot -
#873 lehet hogy mas shortcut van beallitva? nezd meg system preferencesbe
-
G_ArchAngel #872 fekete billentyu az alualmara???
shame... -
Forrás
Egy apple-tulajdonban lévő oldalra kerültek ki ezek a képek. Vagy az új MB és MBP látható rajtuk, vagy csak egy Apple alkalmazott szórakozik :D -
#870 pasz, nem hasznalok olyasmit. -
G_ArchAngel #869 Sziasztok,
Feltettem a Progikon SwiftTranslate 2.1-et, de Alma+Shift+E-re semmit nem csinal kijelolt angolszovegnel...
Mit rontottam el?
(minden updatelve van)
Koszi! -
#868 na igen, ez mondjuk itt mar kicsit off, de en meg imadom a jo minosegu PS art-okat. -
#867 van demo, letoltheto netrol, de ha nem fotozol semmire nem fogod hasznalni. -
G_ArchAngel #866 nincs benne, csak kulon vasarolhato meg...
igazabal ez egy raw-konverter, amit en azert szeretek, mert amugysem szoktam PS-ezni, nekem tobbet er, ha a kepet a gep+fotos paros kesziti... -
#865 hat en nem ertek hozza, nem vagyok fotos, de biztos jo:) baar a photoshopnal nem hiszem hogy van jobb, ez viszont file managelesre is valo ha jol nezem. meg el se inditottam egyebkent, gondolom ez nincs is benne az alap packban -
G_ArchAngel #864 amugy nekem aperure nagyon bejon, es az egerem is (nekem) megfeleloen mukodik...
-
#863 majd kinosz belole:)) de ez a kep nekem is tetszik - bar a video az igazi ugye, best commercial ever szeritnem
-
G_ArchAngel #862 elvan rejtve, de nincs rajta sok dolog, ami felesleges, azt leszedtem...
igazabol nem szeretem a rendszert felesleges dolgokkal terhelni, en azt vallom, hogy annal stabilabb egy rendszer minnel kevesebb dolgot eroltetunk ra - nekem jo az eredeti GUI, meg dashboardra is csak egy iStat-ot es egy Wikipediat tettem... -
G_ArchAngel #861 :)))
wallpapert csinaltam belole - link -
#860 Láttam egy másik topikban, hogy a dockod el van rejve, vagy ki van kapcsolva. Ha ilyemivel szeretnél variálni, ajánlom figyelmedve a Dragthing-et. -
#859 no offense, de mintha kezdenél kissé vallási fanatikus lenni :) -
G_ArchAngel #858 -
G_ArchAngel #857 -
G_ArchAngel #856 koszonom szepen, hasznos "kis" lista:) -
#855 -persze hogy mukodik gmail is a mail -ben.
-a dashboard nagyon jo dolog, van par hasznos widget es csak egy gombnyomas es ott van.
-Aperture -t a "profik" Istenitik, nekem nem valt be, sokal gyorsabban megcsinalok mindent Lightroom -ban.
- csinaltam egy program listat hogy miket hasznalok, igy kezdetnek valoszinu segiteni fog. -
G_ArchAngel #854 Pedig jo lenne tudni, nah, talan beszmac-en tudja vki...
Amugy egyre jobban osszebaratkozom a Leoval, de meg vannak felfedezetlen teruletek: mail (gmail-t betudom allitani ala?), dashboard-dal sem foglalkoztam, es meg az iWork/iLife csomag is varat magara, no es a .Mac:)
Tegnap egesz este az Aperture2-vel baratkoztam, de egyszer sikerult felduhitenie: import kozben atment sleepbe, majd ugy is maradt - shut down:(
Szerencsere(?) masnal is elofordult. -
#853 azt nem hiszem hogy be lehet alitani (soha nem kerestem), en TV -re kuldom ki a jelet, es ugy nezek filmet. -
G_ArchAngel #852 oke, koszonom, akkor majd megszokom:)
egy ujabb kerdes; ha filmet nezek, akkor hol kell atkapcsolnom, hogy a kijelzo ne vegyen vissza a fenyereobol egy ido utan?
mert ez hasznos feature egyebkent, amit a system preferencesben lehet allitani, de filmek alatt nehogymarugye? -
#851 en nem birtam megbaratkozni a Aperure -val, Lightroom valahogy jobban kezemre esik. -
#850 Front row ugy van kitalalva hogy a user hatra dol a szekben/fotelben es taviranyitoval iranyitva, zenet halgat, fotokat nez, stb , a haterben nem mukodik a program. -
G_ArchAngel #849 Archicad alatt jonak tunik, PS meg nincs a gepemen, talan jovoheten megjon az is, addig majd Aperure2-ben megnezem... -
#848 ja es milyen az eger? pixelmozgasok ? -
#847 na majd irjal:)
kozben en mar csinaltattam ra ingyen egy egyedi azonositot, arra az esetre ha ellopnak es szembesitesre kerul sor jo lesz.
(konkretan kicsit nekicsesztem a szelet az uvegszekreny falanak amikor kivettem belole, igy lett rajta egy 1 cm hosszu 1 mm szeles kis kopascsik, bizonyos szogekbol jol latszik. nem mondom hogy nem bassza a csorom, de nagy jelentosege nincs..:)) -
G_ArchAngel #846 koszonom:)
gyors kerdes:
Front row-ban zenet hallgatok, de hogy tudok ugy visszaterni desktopra, hogy ne alljon meg a zene? -
#845 Hasznald egesegel :) -
#844 online radiora legjobb FStream -
#843 Írj majd élménybeszámolót a szerzeményről :) -
G_ArchAngel #842 htx, na majd csak addig ne egyel, amig en ezt kidobom:))) -
G_ArchAngel #841 ugyanez, koszi:) -
#840 Ha beimportáltad az iT-be a playlistet akkor 2 "track" jelenik meg. Az egyik nálam is süket de a másik megy. -
#839 Hogy ne csak pofázzak:
http://stream001.radio.hu/mr2.m3u -
#838 Áhh, szar az egész, meg UNIX alapú is, dobd ki gyorsan az ablakon. :DDD
Azért szólj, hogy mikor dobod, hogy elkaphassam. :)
-
G_ArchAngel #837 oke, de nem talalok ilyen playlistet:(
valahogy sikerult, itunes bejott, de suket...grrr...