18351
-
#1036 akkor mi ertelme fat-et feltenni? regebb technologia, elavult, nem biztonsagos, es megbizhatatlan -
#1035 ez esetben király, viszont a leopard boot campje még most is figyelmeztet hogy az ntfs-sel gond lehet. ki érti ezt :) -
#1034 Elég rég. :D -
#1033 az NTFS-t meg csak olvasni tudja, írni nem. vagy ezt már túlhaladták? -
#1032 Jah, fat32 árnyoldala, h 4 gigánál nagyobb file-t cseszheted, mert nem tudja kezelni. -
#1031 NTFS-t is tudja.
ntfs-3g-t kell telepíteni, gond nélkül kezeli. -
G_ArchAngel #1030 koszonom -
#1029 fat32 -
G_ArchAngel #1028 sry, elfelejtettem...
win alol mire kell formatalnom a kulso HDD-t, hogy az OSX irni/olvasni tudja?:) -
zoli47 #1027 Vonattal utazik konferenciára három Microfost mérnök. Csodálkozva látják, hogy a pénztárnál a sorban előttük álló három Apple mérnök összesen csak egy jegyet vesz.
- Ti hogy fogtok egy jeggyel utazni?
- Figyeljetek, és meglátjátok.
Felszállnak a vonatra. Mikor jön a kalauz, az Apple mérnökök bemennek a WC-be. Mikor a kalauz odaér, kopog az ajtón - Jegyeket kérem! - mondja. A WC ajtó résnyire kinyílik, és kinyúlik egy kéz egy jeggyel. A kalauz kezeli a jegyet, és továbbmegy.
Visszafelé úton a Microfost mérnökök elhatározzák, hogy ők is csak egy jeggyel utaznak. Nagy meglepetésükre látják, hogy az Apple mérnökök nem vesznek jegyet.
- Ti hogy fogtok jegy nélkül utazni?
- Figyeljetek, és meglátjátok.
Felszállnak a vonatra. Mikor jön a kalauz, az egyik társaság a jobb oldali WC-be, a másik a bal oldaliba nyomul. Aztán kijön az egyik Apple mérnök, és kopog a szemközti WC ajtón:
- Jegyeket kérem...
:D -
#1026 -
G_ArchAngel #1025 erdekes cucc, nem tudom mennyibe fog fajni, de nekem hianyozna a bill...
az tetszene, ha megforditva rahajthatnam a MBP displayt a billentyuzetre, es erinteserzekeny lenne...:) -
#1024 de :) -
#1023 ModBook -
#1022 CTRL-el ugyanezek vannak vindózon is :) persze azt nem lehet egy jellel leírni... -
G_ArchAngel #1021
(aki nem erti, az nem igazi Mac-es...) -
G_ArchAngel #1020 17" MBP, 2.6 C2D, 4 GB Ram, NVidia 8600 512 MB, 200/7200 HDD - es meg nem jatszottam rajta:)
De nem hinnem, hogy barmely jatek gondot okozna neki, mert a picit gyengebb HP-m is elbir majdnem mindennel:) -
#1019 Én arra várok hogy ez a technológia eljusson az átlagemberekhez is.
Remélem nem kell sokat várni, mert a jelenlegi notebook akksik szánalmasan kevés ideig bírják egy töltéssel... -
zoli47 #1018 Ez nem így megy hogy x pénzért jó a cucc, y pénzért meg nem. Játékgépben a videokártyáért kérnek el sok zsét, üzleti notinál meg a minőségért. Vagy egyik, vagy másik, pénzben kb. ugyanott vagy, csak azt kell eldöntened mi a fontosabb. -
arankamama #1017 Milyen mac-od van? A telep élete (health) 100%-on van , te hogy használod az aksit? (az én laptopomon a telep élete 88%) MBP-n lehet játszani sokáig? mert az olcsobb laptopok (acer,fujitsu) a sok játék után fogja és kivág a biosba, bár nem játékra van a laptop de ennyi pénzért birnia kéne, nem?
köszi!
üdv:a -
#1016 -
#1015 hardcore user! -
Aki holnaptól nem így öltözködik az ne is látogassa a topikot -.- -
#1013 kosz, akkor aperture -val kiprobalom holnap mert nincs a gepemen, hatha jo. Olyasmi kellene mint a DSLR Remote Pro program ha ismered. -
G_ArchAngel #1012 nem probaltam, de a gephez adott CD-n elvileg van remote program es aperture2-ben is van ra lehetoseg
nem hoztam ki magammal a kabeleket Londonba, igy nem tudom kiprobalni... -
#1011 probaltad mar a mac -rol vezerelni a Canon gepeted? ha igen milyen programal -
#1010 nekem is olyan ertekek jottek ki mint archangelnek, 55 fok az airport. -
G_ArchAngel #1009 Melegszik a notebookod?:) -
G_ArchAngel #1008 iStat Pro widget -
#1007 ezt hol lehet megsasolni? -
G_ArchAngel #1006
Ami most megy:
Mail
MSN
Aperture2
iTunes
Safari
par kisebb alkalmazas (Dropbox-on toltok fel kepeket)
tegnap minden 70C felett volt, mikor egy eleg nagy kephalmazt exportaltam... -
#1005 Nektek mennyre melegszik a gép?
CPU A :54
Heatsink A:51
Heatsink B:49
Northbirdge 1:49
Airport Card:66
Mem Bank A1:49
HD: 33
(macbook 2.0Ghz, 1GB ram)
Az airpot normális, hogy 66 fokos (iPhone is rohadtul melegszik ha megy a wifi)? -
G_ArchAngel #1004 az hagyjan, de a kiegeszitolemez is van Mac-re:)
szvsz nekem jelenleg maga az OSX is eleg durva jatek, eleg is lesz egy ideig:) -
#1003 a microsoft megcsinalta az age of ot?:) nem gondoltam volna.
szamomra az a pozitiv hogy a Blizzard jatekok mennek! Starcraft 2 is menni fog, es a Diablo 3 is, amit ha minden igaz juniusban jelentenek be. Meg a vegen megint jatszani fogok 2-3 ev utan -
G_ArchAngel #1002 hja, olyan jatek nincs, amivert en Mac-re windowst tennek:)
Age of Empires 3, Heroes of MM 5, Neverwinter Nights 2 van OSX-re, igy nekem nincs is gondom:) -
#1001 ja nekem is kell, most pl trackmania-t nyomatom vele. mac re sajna nincs -
G_ArchAngel #1000 -
#999 lehet linuxot is -
G_ArchAngel #998 en igazabol ennyit tudok a dologrol - majd jon IvJoe, aki pingvin-guru es jol megvalaszolja:) -
arankamama #997 A bootcamp-el csak windows tudok felrakni ha jól olvastam?!