18351
-
#1156 elhiszem, es jobban is teszed:)
(a mondatod elso felere meg reszvetem, egyutt erzek..:)) -
#1155 HAt az egyeni szoc problem 11 eve az vagyok,de nemfogok ev vegeig en se varni iPhone 3g-re elhiheted! :) -
#1154 de sajnos csak a t-mobilenal:( Ami egyet jelent azzal hogy nem lesz itthon...t-kommunistakhoz a vilagert sem mennek.. Remelem majd fuggetlenul lehet venni kulfoldon -
#1153 Meg ami fontos lesz itthon is hivatalsoan igaz kesve! :) -
efem #1152 na asszem ev vegere mar en is iPhone tulaj leszek :) -
#1151 Hivatalos: Az OSX következő változata Snow Leopard névre fog hallgatni.
Részletek valszeg holnap jönnek, most iPhone lázban ég a világ :D -
#1150 Hat nem akarok lelombozni senkit akinek iphone-ja van, de ez 3szor olyan jo mint az elozo es pont harmadannyiba kerul..elegge esni fognak az iphone arak mostanaban. -
#1149 3g ájfón bejelentve :)
11:33 am Apple has learned so much with the first iPhone. They have taken everything they've learned and more and created the iPhone 3G. Even thinner, black plastic back, solid metal buttons, same gorgeous display, camera, flush headphone jack, and dramatically improved audio.
11:32 am Introducing the iPhone 3G. -
#1148 Idegeim egekben mar! :) -
#1147 Egész pontosan ezen a linken lesz a live közvetítés. -
#1146 Itthoni idő szerint 7-kor kezdődik. Macrumorson lesz élő közvetítés róla. -
#1145 nem tudja valaki, ma hánykor lesz Jobs beszéde a WWDC-n? -
#1144 holnap 3g iphone -
#1143 kerdojel nelkul
-
#1142 az nem jo?:( nekem meg ilyen gondom nem volt -
G_ArchAngel #1141 mindig hangos, az alapjarat 2000rpm-en is... -
#1140 elektronikai ezkoz, barmikor, barmi elromolhat, vagy mukodhet evekig gond nelkul. -
#1139 Tehat meghalt vagy csak hangos? Ha elinditok egy FPS-t nekem is felporog, de szerintem ez megszokott, alapjaraton nincs nagy hangja. Persze a melegben valoszinu h jobban jarnak -
#1138 Nagyon kezdi leadni a színvonalat az apple.
Macbook-ok sárgulnak, repedeznek, MBP ventihiba, halott akkumlátorok, szétégő töltők...
Azt mondanám, hogy már csak az OS/X miatt érdemes applet venni, de ez a Leopard se az amit régen megszoktunk az appletől. -
G_ArchAngel #1137 MBP nepbetegseg a ventillatorhalal...
hangos, nem zavaroan, de egy MBP-tol nem ezt varna ez ember...
-
#1136 hm, hogyhogy? -
G_ArchAngel #1135 legalabb lesz info az angol szervizrol:) -
#1134 Hát ez pech :(
Fogyasztói társadalom rulez. -
G_ArchAngel #1133 nem kellett csalodnom az Apple-ben, mehetek ventilatort csereltetni a 2 honapos MBP-ben...
szanalmas:( -
#1132 Apple back to school promo 2008
Minden új machez 8Gb-os iPod Touchot adnak ajándékba Szept. 15.-ig. Ez vajon érvényes lesz itthon is? -
#1131 iCool dokk iPod Touchoz
Nagyon széép! Tiszta iMac feeling :) Remélem lesz iPhonehoz is. -
#1130 huhh, meg jo hogy nem tettem fel meg. Pedig akartam csak nem volt idom, meg arra gondoltam, hogy elozoleg is elbaszta a wifimet, most inkabb megvarom masok mit irnak. Vegulis amig olyan dolgot nem tesznek bele ami nekem jo (es eddig ilyen nem nagyon, de nagyon nem is kell, minden mukodik most) addig mindig varok 2-3 napot. ezek utan mar fel se teszem :) -
G_ArchAngel #1129 nekem is, irtam is beszmac-en...
mondjuk nem fogok belehalni, mert most kulsot hasznalok, igy ki van kapcsolva az illuminate, de nyugodtabb lennek, ha rendesen mukodne... -
#1128 Jaja láttam, igazából az észrevételek érdekelnének.
Jól működik? MBP-n pl jellemző hiba, hogy a automatikus bill világítást megkavarja. -
G_ArchAngel #1127 1120-as komment?:) -
#1126 Kint van az OS 10.5.3-as verzió.
Én már rátettem a leo-ra az updte-ez és eddig működik, viszont beszmac-en érdekes dolgokat lehet olvasni. -
0ckH4M #1125 Ok, köszi szépen. Bár nem tudom milyen installerre gondoltok. Nincs megtörve a touch. -
G_ArchAngel #1124 Aperture2 es iPhoto software update is jott ki:
This update extends RAW file compatibility for Aperture 2 and iPhoto ’08 for the following cameras:
Canon EOS Digital Rebel XSi/Kiss Digital x2/450D
Epson R-D1
Leaf AFi 7
Leaf AFi 6
Leaf AFi 5
Pentax K200D
Pentax K20D
-
#1123 ékezetes betükhöz meg tartsd nyomva az adott betüt. -
#1122 kosz :) -
#1121 installerből telepítsd a kb nevű programot, az kiiktatja az automatikus javítást. -
G_ArchAngel #1120 Tessek Software Update-t nyomni, megjott a 10.5.3:) -
0ckH4M #1119 Én tudok írni, csak amikor azt írtam, hogy es akkor kijavította hogy we. Amúgy nem lehet valahogy beállítani, hogy ékezetes betűket is használjon? -
#1118 Kár, hogy nem tudsz írni, úgy meg nem olyan rulz. -.- -
0ckH4M #1117 Es akart lenny sry