Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB

passatgt
majd holnap felhívom õket

Menj be, bótold meg. Eladó nekik, szóval hátha. Ha nem megy, keress olyat, akivel megoldható.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

passatgt
jó, csak a sima 5% diákkedvezményhez meg elég a diákigazolvány, hátha csak elírták😊

"Az akcióban felsõfokú intézmény hallgatói (érvényes diákigazolvánnyal, ennek hiányában iskolalátogatási igazolás) és felsõfokú intézmény alkalmazottai (érvényes pedagógus igazolvánnyal vagy alkalmazotti jogviszony igazolásával) vehetnek részt!"

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

passatgt
Szerintetek istyle.hu-n a 10% kedvezményhez jó középiskola is?

oroy_
nem bírtak dönteni, így elvitek mindet <#vigyor>

\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"

GregSB
Így? 😊)

oroy_
be kel menni egy Apple üzletbe, és akkor eltudod dönteni jo lesz neked vagy nem.

oroy_
nem csak passzív hûtés van benne, és nem melegszik kegyetlenül.

I.C.ram
Passz, de kegyetlenul melegszik. Pecsenyet lehet rajta sutni. Gondolom csak passziv hutes van benne. 😄
Tetsuo
Mi a velemeny a legolcsobb 24"-os iMac-rol??

link.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lacee
cserélhetõ bizony.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

I.C.ram
Mar megtortent 😄
grizzly21
gondolom nem mondok ujat, de beszmac-re is ird be

grizzly21
mar be is indul a kis kereskedo😊

I.C.ram
Erdekel valakit egy BONTATLAN Snow Leopardos MacBook Pro 13" ? 2.26 Ghz-s (angol billes)
valamint egy bontatlan ipod touch 2g 16gb?

😊
passatgt
remélem jön jobs, és végre lesz one more thing😊

passatgt
úgy tudom cserélhetõ, csak alját le kell csavarozni

Tikal
és 10dodót emelkedik a részvény ára egy héten belül 😊

Az alu macbookban házilag cserélhetõ a HDD vagy csak szervizben tudják megbontani? A régi macbookbol áttenném az ujba...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB

Szept. 9.-én lesz iPod event.

Megmondom mi lesz: kap az összes iPod kamerát, Táccsot felupgradelik 64 / 32GB-osra, és csókolom. Tabletet megint nem mutatják be és 10.-én mindenki az Apple-t fogja szidni emiatt a netem 😄

Zsoltika 007
Snow Leon megy valakinek a solarseek? Nekem nem bírja tovább 2 secnél. 😞

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

passatgt
mini displayport-vga

Lacee
digitális-analógot rendeltél, vagy displayport-bármimás átalakítót? Én egy tízest kifizettem a gyári mini-display to hdmi átalakítóért, szívtam is a fogam... így legalább az itthoni 23"-os monitorra meg az LCD-tévére rá tudom dugni, filmet nézni, dolgozni prímán lehet így is, csak sajnálom hogy elveszett az analóg projektor és hagyományos TV lehetõsége.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

passatgt
átalakítót már rendeltem elõre, kínai ugyen, de azért 20e-et nem adok érte, így meg volt 2000😊

Lacee
én eddig bármit rádugtam a gépemre, az mûködött azonnal. Már ha sikerül rákötni... például az alu macbookok video-kimenete már digitális, így az analóg kijelzõkkel nem lehet használni, ami nagy szívfájdalmam, régi tévére nem lehet kitenni a képét (a fehér mûanyagét még lehetett).

röviden: nagy valószínûséggel menni fog, igen.

passatgt
osx-rõl kérdésem:

rádugok egy projektort, az menni fog? vagy kell driverek meg különbözõ programok után keresgélnem

oroy_

Zsoltika 007
Gondolom azzal is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

I.C.ram
kulso vinyorol is megy igy? Van nekem egy 1 TB-s kulso WD vinyom. USB-s. Arrol menne igy? Mert a pendriveom csak 4 gb 😞
Zsoltika 007
Dehogy kell kiírni! Pendrive-ról is felmegy. Én is úgy raktam fel. Annyit kell csinálni hogy disk utility-vel mbr helyett guidra csinálod a partíciót és restore-nál forrás a dvd image cél a pendrive azt csá. 😄

I.C.ram
ja, de ez csak akkor mukodik, ha winbol installalod. Ha a bekapcsolaskor mesz a telepitesre, akkor nem mukodik.
Dzsini
a windows (legalábbis a vista meg a 7 biztosan) a telepítést azzal kezdi, hogy felmásol mindent, így lehet image-bõl telepíteni - és ezért lehet utána bármilyen hardvert meg összetevõt ki-be kapcsolni, nem fogja újra kérni a telepítõlemezt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grizzly21
igaz, hulyesegeket beszelek😊
keress ra googlen "install osx without dvd" de lehet hogy venned kell egy DualLayer-t, ha nem akarsz trukkozni

Ability
Win alatt ez hogy mûködik? Mert retart után a telepítõben tuti nem csatolja fel a virtuális meghajtót, és nem is fér hozzá, de esetleg még ez elõtt átmásolja magának a dolgokat?
I.C.ram
De win-nel se lehet kepfajlbol ujrarakni a windowst. Gondoltam hatha van az applenek erre valami megoldasa, de akkor ezekszerint megsem olyan uberfasza ez a macos 😄
grizzly21
fogalmam sincs..letoltotted? (olyat is lehet?)
Windows eseteben ha van egy kepfile-od azt eleg egy virtualis meghajtoba betenned, az olyan, mintha kiirtad volna. Hogy az osx-en van e ilyen azt nem tudom

I.C.ram
ahh... muszaj kiirni? 😄
grizzly21
dual layer-re gondolom😊

I.C.ram
Ha nincs kiirva DVD-re a Snow Leopard, akkor hogy lehet felrakni egy sima Leopardra?

Muszaj kiirni? Milyen DVD-re megy ez ra? Csak mert 6+ gb.
Tetsuo
Minden nap, az tulzas. Elazas nelkul, az is. Motorozni?? Na az is. 😛 😄
USA-ban v Mo-n kellemesebb az ido.. ez teny. 😛

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

pyrohun
loooooooooooooool dekomoly 😄

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zsoltika 007

pyrohun
A nagy számok törvénye alapján szerintem SAJOS egyértelmû. Most tényleg, sok sok sok millióból elfüstöl mondjuk 20? Oké: gáz én elismerem, de ilyen eladásoknál ez szerintem arányaiban ennyiszer mindennel elõfordulna 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Zsoltika 007
Ez kész 😄

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
iPhone 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

pyrohun
hát azért, ehh 😊

Miert is?
Evek ota nem volt ilyen szerencses nyar..., minden nap lehet motorozni elazas nelkul😊

http://gaborszantai.co.uk/