Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Azért az "egész napos" működés mondjuk folyamatos zenestreameléssel + BT-n hallgatással úgy vélem nem nagyon elérhető :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Szerintem alig, vagy nem fogsz találni itthon olyat, aki ilyen, ma már gyűjtői dolgokkal foglalkozik. A hazai ára a külföldivel szemben értékelhetetlen lesz valószínűleg.

tigeroo
sziasztok!

kaptam egy 3rd generációs apple ipod nano-t (pink/magenta színű), bontatlan.

ebay-en hasonlókat látok 60-200eFt közötti áron. szerintetek mi lehet a reális értéke amiért itthon el tudom adni?
Jim Morrison
Mobilrol sajnos nem tudtam elegge osszehasonlitani. Vega ar meg nincs kint, gondolom azert is sima gpu.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Ram gyengébb
Kijelző szarabb
Szarabb SSD
Ha jól tudom az nem egy Workstation GPU
Bluetooth egér/billentyűzet
Webkamera + mikrofon
Hangos, többet fogyaszt, csúnya

Szóval nem olcsóbb az, sőt, még drágább is, ha rendes összehasonlítás lenne :)

Utoljára szerkesztette: passatgt, 2017.06.07. 23:33:14

Jim Morrison
apples-new-imac-pro-costs-5000-but-is-it-overpriced/
Kb ugyanannyi a pc build (wwdc n 7000usd t mondtak...), de ugye a pc nem all in one, de konnyebb/olcsobb boviteni

Jim Morrison

Jim Morrison
watchOS már a 4. verziónál tart. vicces, hogy mindig a watchfaceekkel bíbelődnek a legtöbbet... :)
//www.youtube.com/embed/wXLa5tprhLc

Dzsini
Ja, és ha veszel 2 homepodot, akkor van esély rá, hogy élvezheted az ultramodern, úgynevezett "sztereó" hangzás élményét...

Valami óriási nagyot kell gurítaniuk, ha az 50 dolláros kis Echoval (amit pl. ráköthetsz a hangrendszeredre, és ugyanúgy "meghallja ha zenehallgatás közben szólsz hozzá") versenyre szeretnének kelni. Mert 350 dollárért azzal telerakom az egész házat a vécétől a padlásig, és nem kell mindenhova a prémium hangzás.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.06.06. 05:20:32

GregSB
Sonos, B&O, Harman Kardon-nak vannak hasonló minőségű / árfekvésű hangszórói, de azokban nincsen asszisztens.
Ez elvileg egy "prémium" Amazon Echo / Google Assistant.

Én sem rohanok azonnal a pénztárhoz (nincs premium hangfalam otthon), de azért a fenti márkáknak jelentős célcsoportja / rétege van a világon.

passatgt
Sonos pl hasonló árban van, az elég jól megy. Vagy Bang & Olufsen, ami még drágább is. De gondolom jó lenne élőben és hallani vásárlás előtt :)

Jim Morrison
$349 a HomePod

Csak en erzem ugy hogy nincs neki megfelelo retegje (celcsoportja)?

Jim Morrison
ma kezdődik wwdc

Starting time: San Francisco: 10AM / New York: 1PM / London: 6PM / Berlin: 7PM / Moscow: 8PM / Beijing: 1AM (June 6th) / Tokyo: 2AM (June 6th) / Sydney: 3AM (June 6th).

skinnyman

Regards,

Tikal
Sokan. Neked ettől nem lesz se jobb se rosszabb az életed szerintem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
a szomorú az, hogy még mindig egy vagyonba kerül.

Dzsini
Elismerték, hogy a design miatt sarokba szorították magukat a kuka modellel, nem lehetett egyszerűen változtatni semmilyen alkatrészt benne, aztán szépen a hátsó égőre is került az egész téma házon belül.... az új típus moduláris alapokra épül, frissíthető, bővíthető lesz.

skinnyman
//www.youtube.com/embed/No7eZZb3jdA
Komolyan elgondolkodtato amugy, hogy ki vesz manapsag ilyen 5000 dollaros szemeteskukat? :D
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2017.04.12. 09:55:51

Regards,

Dzsini
Sík csúcs - bármit is jelentsen ez. (az angol flat-out fun "fordítása")

atesz25
Hello, kérdeznem: van egy iPhone amin Google Chrome-ot használok. Namost innen szeretném a kedvenceket át importálni a a safariba. Segítenétek?
Udv Attila

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

Dzsini
//www.youtube.com/embed/hP3BMyrFBSs

Hivatalosan nem lehet.

A hdd-n lehjet neki helyet hagyni bootcamp-el, úgy megoldható:

https://support.apple.com/en-us/HT204990

SD kártyára is biztos fel lehet valahogy imádkozni, de azt passzolom. Hivatalos apple store tool kizártnak tartom, hogy lenne hozzá.

tdu Toyota
Hali!

Sd kártyára lehet Windowst telepíteni?

Van egy Macbook Air készülékem és szeretnék belevenni egy 128Gb-os sd kártyát. Az sd kártyára szeretném felrakni a Windowst. Ez mennyire lehetséges? A Mac indításánál szeretném kiválasztani, hogy az OSX vagy a WIN 10 induljon.

Előre is köszi!

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Dzsini
Örülj annak, hogy egyáltalán megkérdezi :)

Tikal
minden alkalommal amikor kihúzom a laptopból a jack-et megkérdezi hogy be akarom e kapcsolni Siri-t... ez mi a bánat? Már mondtam hogy nem, fasznak kell zaklatni vele... egyre több faszság van már, már nem is tudom mikor örültem itt valaminek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Az új MBP Touch Bar eddigi leghasznosabb felhasználási lehetősége:
//www.youtube.com/embed/GD0L46y3IqI

joshua
Köszönöm a válaszokat, tegnap megvettem, és örömmel látom, hogy tényleg működik minden ahogy kell. Szóval örülök.

GregSB
iPod Touch az gyakorlatilag egy GSM modul nélküli iPhone. Ugyan az a software fut rajta.

Működni fog az offline zene lejátszás Spotify-al ha előfizető vagy.

Tikal
Nem hiszem hogy van ilyen megkötés, az ipod-on is ugyanazok az app-ok futnak...

joshua
Ezt tudom, szóval nincs semmilyen megkötés platformok között, igaz? Tehát csak azért mert ez ipod és mondjuk nem egy iphone, ha van rá spotify, akkor ugyanúgy le tudom játszani az offline zenéket. Köszönöm a választ!

Tikal
A Spotify támogatja az offline lejátszást az előfizetőinek.

joshua
Sziasztok!
Remélem itt lesz aki tud választ adni, mert a neten nem találtam egyértelmű választ a kérdésemre. Vennék egy ipod touch 5th gen-t, de csak akkor ha a spotify támogatja az offline zenelejátszást, amit premium előfizetők kapnak ugye. Van valakinek tapasztalata erre? Előre is köszi a választ!

Tikal
a kis banner a 64 notifications-szel megjelenik azután is hogy kikapcsoltam :)

Bercy
Mac-en nalam minden rendben, de az SMS jelzesek nem jonnek meg mindig. Gyanakodtam, hogy az apple watch miatt, de teljesen kiszamithatatlan, hogy megjon-e vagy sem...
Tikal
Nektek müködik rendesen a notifications Mac-en? Ha kapok egy facebook notification-t akkr 64-et kapok :D Ott van 64szer hogy üzenet 1 min ago...

rastaman
beszeljukmac.com - en itt talaltam a mbp-m hirdeteset
Utoljára szerkesztette: rastaman, 2016.11.06. 19:11:38

passatgt
Nem érdemes... annyira keveset esik az ára(1 év alatt főleg), hogy inkább újat vennék akkor már

kakaoskalacs
Halo srácok!

Tudnátok tippet adni melyikek a megbízható oldalak vagy boltok ahol használt macbookot lehet venni ?
2015-ös modellt szeretnék azt még nem tudom macbook prot vagy 12" est csak nem akarok ráb@szni.

Üdv!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Jim Morrison
Ja, kicsit vérszegény lett :( az árak továbbra sem esnek sajnos :/

Apple fastest growing product category.

Tikal
Ennek a Pro-nak csak az ára Pro... :(

Tikal
mókolás.

Dzsini

GregSB
USB-C?

Dzsini
Mintha már nem létezne ~5-10 dollárért bármennyi mágneses leoldós USB csatlakozó... még olyan is van, ami a leírás alapján gond nélkül átviszi a 60W-t, igaz azt elsőre 30 dollárért találtam, és 3 napon belül szállítják.

GregSB
Jim Morrison
Ahogy elnezem az alap modell 1000eur (erosebb es olcsobb mint a pro), viszont igazad van, ez lehet itthon nem kaphato.

passatgt
szerintem azt nem lehet nálunk venni, meg amúgy sem olcsóbb

GregSB
Vagy ezekre amiket ajánlották fel lehet tenni?