18351
-
#6839 újratelepíti?? spirit jailbreak semmit nem csinált nálam, csak megjelent a cydia ikon :) én legalábbis arról beszélek (iPad), de tudom, hogy van / volt másféle lehetőség is.
(Azt is csak a flash miatt raktam fel - és lám mennyi értelme volt: most már iPad-en is megnézhetem a sok flash-es reklámot - éljen! :)))) Mert a bonyolultabb flash cuccok természetesen nem működnek. :) -
Verseghy #6838 Csak rizikósnak tűnt, hogy a telefont újratelepíti.:) Nemtom..:D De ez akkor is pofátlanul egyszerű.:) -
#6837 Mert eddig bonyolult volt: letöltöttél egy programot, rádugtad a telefont a gépre és megnyomtál egy gombot :))) -
#6836 Apple Store-okba. -
Verseghy #6835 Azt tudom, csak mostmár vonzóan egyszerű a jailbreak.:) -
#6834 nem tesznek kárt, mert 2 gombnyomás a restore :) -
#6833 egyrészt eddig is volt restore, másrészt mivel már nem művelsz semmi törvénybe ütközőt a telefonnal, így nem tagadhatják meg a garanciális ellátást, ha emiatt történik valami a telefonnal.
az Apple-t viszont ez a törvénymódosítás nem akadályozza meg abban, hogy továbbra is letiltsa a jailbreakes telefonokat, amit valószínűleg továbbra is meg fog tenni egy-egy update-nél (bár emiatt szerintem lesznek még anyázások, de biztosan meg fog változni / már megváltozott a garanciális feltételek listája)
esetleg megjelenik majd az update-nél az, hogy "a te telefonod jailbreakelt, a szoftver update kikapcsolja a törést és elérhetetlenné teszi a más store-okból letöltött programokat - akarod frissíteni a telefont?" - és eljön a befoltozatlan biztonsági rések korszaka :)
mondjuk a törvénymódosításnak a jailbreak legalizálása mellett van még néhány eredménye:
• allow owners of used cell phones to break access controls on their phones in order to switch wireless carriers.
• allow people to break technical protections on video games to investigate or correct security flaws.
• allow college professors, film students, documentary filmmakers and producers of noncommercial videos to break copy-protection measures on DVDs so they can embed clips for educational purposes, criticism or commentary.
• allow computer owners to bypass the need for external security devices called dongles if the dongle no longer works and cannot be replaced.
• allow blind people to break locks on electronic books so that they can use them with read-aloud software and similar aides.
kíváncsi leszek Európa mikor lép ilyen irányban, ez egy nagyon előremutató csomag. -
G_ArchAngel #6832 Meg par ilyen es az Apple vissza tudja vonatni a hatarozatot, hiszen ezzel mas ingosagaban tettek kart. -
Pio #6831 Ez egyébként szerintem annyira nem nagy hír, eddig se hinném, hogy bárkit is törvény elé állítottak volna emiatt az Apple-nél pedig továbbra is garanciavesztéssel jár.
Legfeljebb most már az is vesz iphone-t, aki eddig nem akart a zártság miatt és nem akarta feltörni, egy kis ingyenreklám. -
Pio #6830 Igen, valami pdf futtató biztonsági résnek és a safari rendszergazdai jogosultságának a következménye.
Csak azt nem tudom, hogy ennek hatására hova rangsorolják majd az Apple-t a sebezhetőségi toplistákon, hisz már így is az első helyen van... :) -
#6829 igen, és az Egyesült Államokban nem túl rég óta teljesen legális eljárás. -
Verseghy #6828 Tényleg ennyi egy Jailbreak? Ez komoly?:o -
Pio #6827 Lehet menni huncutkodni appstore-okba!
-
#6826 loooooooooooooooooooooooooool :)))))))))))))))) -
#6825 -
#6824 2008 óta minden évben megyek, és 2008ban kellett utoljára vízum. Most már ez az új ESTA van, amit online kell kitölteni, és rögtön meg is van az "ítélet". -
#6823 de áfa van. :( -
#6822 könnyen megy még mindig a vizum szerzés? :)
azért vigyázz, ne engedd hogy benézzenek az ánuszodba az irisz vizsgálat és ujjlenyomat vétel után -
#6821 memóriára nincs vám! -
#6820 Nem, mert +20 usd Magyarországra, és akkor még szopok a vámmal is, ha lekapcsolják. Mondjuk most megyek ki USA-ba pénteken, szóval lehet kint veszek, de a magas usd árfolyam miatt nem jövök ki sokkal jobban. -
#6819 bár 30 ropiért postával együtt van 4gb:) link -
#6818 hm, ott még drágább:D -
#6817 ebay? -
#6816 Bizony a régebbi mac pro-nak ez az átka. -
#6815 XMSben lehet kapni, de mocsok drága. 24k a 2x1 gb :( -
#6814 ok, kösz -
Pio #6813 Wireless music bridge néven kutakodj, fogsz találni egy 20-30 különböző készüléket, az összes nagyobb cégnek van pár, de alapvetően nem egy elterjedt technológia, gondolom nem nagy rá a kereslet.
Inkább külön USBre köthető transmittert szokás használni erre a célra. -
G_ArchAngel #6812 En sem hallottam masrol, szerintem le van vedve... -
#6811 Most komolyan elképzelhető hogy nem gyárt más ilyen router-t? -
#6810 Nem igazán. Nagyobb számtek üzleteknél érdeklődj vagy olyanoknál ahol foglalkoznak szerverekkel. -
#6809 Berakom ide is, mert jóféle:
-
Pio #6808 Azért bumsztlibb, mert tud ilyet is:
Az, ami totálisan át akarja venni az iphone dizájnját a hiphone:
-
#6807 de a képenen a rávágott csatlakozók zseniálisak:D -
#6806 ahahhaha fasza:D -
#6805 looooooooooooool ez milyen szánalmas. Q PRO gépük: 1,6GHz-es intel Atom. WOW, az aztán teljesítmény :) -
G_ArchAngel #6804 azert ez kulonbozik, amit linkeltem, az nemigazan:) -
Pio #6803 Tessék yPhone:
-
G_ArchAngel #6802 Kinaiak kimeritettek a pofatlan masolas fogalmat... -
#6801 wifi jelerősségtől függhet, meg a neted sebességétől, meg attól, hogy hányan lógtok ugyanazon az antennán...
Egy elméleti 54 megabites wifi csatlakozás legjobb esetben is csak 15-20 valós megabitet fog neked sugározni (internetes adatokról beszélve, nem helyi adatforgalom), de akkor ott kell ülnöd az antenna mellett (a többi elmegy a jelfolyam titkosítására, a TCP csomagok "csomagolóanyagára", és a többi ilyesmire) - ha a neted ennél jóval gyorsabb, akkor azt megérzed, ha messzebb vagy (pl. fallal elválasztva), akkor főleg - könnyen leeshet 10 megabit alá is.
A 100 megabites kábel 60-80 megabitet könnyedén áthúz, még TCP csomagokkal is. -
Pio #6800 Ahogy Steve Jobs mondaná: "fact of life". Gondolom messze vagy a routertől.
Persze nem mindegy, hogy mennyivel lassabb és milyen lassú.
Nekünk 10megabites netünk van, a router 4-5 méteres körzetében meg is van ez a sebesség, de például 1 emelettel lejjebb a ház másik végében már nagyon karcsú a jel. Mondjuk a macbook pro-nak fasza erős antennája van, elég jól bírja messziről is, 1-2 megabitet kisajtol magából.