Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
na. sebaj, legalább biztos, hogy nem kell vacillálni, hogy MacBook Pro-t vegyek vagy iPad-et... 😄
Az árára mondjuk kíváncsi leszek, bár ha 200 dollár lenne, akkor is hsználhatatlan lenne számomra.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

vicc ez az ipad😄
Bár ha jobban belegondolok, nem lett volna értelme rendes osx-et rárakni, sem usb-t, mert habár elsõre ütött volna, de akkor már inlább egy macbook air, vagy egy sima.

kuci06
FAIL
(igen, az az esés a végén az iPad bejelentése)

kinek kell egy nagy iPhone 700 dollárért, ami el sem fér a zsebedben? :$
semmi újat nem tud

[/img]

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

passatgt
mondtam én, hogy nem mutatnak semmit😄 (semmi értelmeset)

passatgt
két monitorral használom, a macbooké a másodlagos, és ott sem rakja ki teljes képernyõre

joebacsi
Meg se jelent, és már be is építették egy bombázóba? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

grizzly21
akkor visszateszi a lenti printscreen-en lathato allapotba. Neked nem?
Nincs esetleg kulso monitorod? lehet hogy hulyeseg de nekem tenyleg ugy remlik, hogy akkor oldodott ez meg amikor elkezdtem kulso monitorral hasznalni.

passatgt
aha
most húzd össze az ablakot addig, még megjelenik a vízszintes görgetõsáv, és utána nyomj rá a +-ra

grizzly21
erre gondoltak legalabbis nem?
printscreen

passatgt
hát akkor neked valami hackelt osx-ed van😄

grizzly21
Ezt nem ertem, nalam ha maximize-t nyomok, akkor kihuzza akkorara az ablakot, hogy az egesz monitort kiteritse, kiveve a fenti bar-t, ha az elsodleges monitoron kattintok fullscreen-re.

Regebben remlett mintha ezzel nekem is gondom lett volna, de most hogy 2 monitort hasznalok eleg jol mukodik (lecsatlakoztatva is ugyanugy mukodott).

passatgt

Tetsuo
na ja, a wifiket is probalgatjak mar egy ideje az almakozpontban..

mondjuk nekem akkor kene "touch"-screen, ha nem kene hozzaerni a monitorhoz, eleg lenne csak 1cm-re elotte mutogatni.. ruhellem a zsiros foltokat nezegetni.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

passatgt
holnapra tippem:
újabb iphone sdk, pár játék bemutató, hû de sokat adtunk el, one more thing nem lesz
kb ennyi😄

I.C.ram
és ez olyan dolog lenne, hogy nem kéne hozzá változtatni semmit, tehát nem kéne kompromisszumokat hozni.
I.C.ram
pl játéknál 😊

De a lényeg, hogy tök egyszerû lenne megoldani, ugyanúgy, mint a fullscreent, de nem... direkt nem csinálják meg.
Hát egyszerre nem..😊 De ilyenre miért van szükség?
I.C.ram
Én is ilyet használok.... de baromira nem tudsz lenyomni egyszerre jobbot meg balt is.
Magic Mouseon alapjáraton van, nem kell trükközni. Érzékeli, hogy melyik oldalt nyomod és olyan klikk lesz. Hidd el, én ilyet használok, tudom..😄
Tikal
tuti hogy volt, mert használtam... viszont a magic mouse-on most kikapcsoltam 😄 Valamiért nem kattan olyan jol mint a mighty, nehézkesebb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Nem rég volt hír hogy az Apple tudatosan szivárgotat pletykákat az új termékeirõl. Hetek óta a tablet folyik mindenhonnan, már az emberek könyökébõl is. Tegnap Jobs azt mondja hogy egy merõben új terméket fognak bemutatni a héten.

Ezek után adok 0.000001% esélyt adok annak, hogy valami mást fognak bemutatni 😊

passatgt
akármi, ne én találjam már ki, arra van Jobs😊

Ability
Nekem úgy rémlik, hogy a mighty mouse a kezdetektõl fogva ilyen volt, és az OSX is normálisan támogatta beállítás nélkül. Kimondottan emlékszem arra, hogy ilyen "palincs-szerû" kialakítása volt, és sokan azon problémáztak, hogy csak dönteni lehet valamelyik irányba, de kettõ gombot nem nyomhatsz le egyszerre.
GregSB
Igen csak neked 😊

Ezt mondta tegnap Jobs a pénzügyi értékelõ konferencián:

"The new products we are planning to release this year are very strong, starting this week with a major new product that we're really excited about."

Szted mi más lenne az a "major new product"? Hûtõszekrény? 😄

GregSB
De volt, a legutolsó szériás mighty-nak ha a jobb oldalát nyomtad le akkor jobb klikket érzékelt. Persze defaultból ki volt kapcsolva ez a fícsör, be kellett valahol kapcsolni OSX-ben.

I.C.ram
? Szerintem csak a magic mouse, és az is csak trükközve. Mighty-n tuti nem volt jobbklikk.
Ability
A Command vagy Control gomb nyomvatartása mellett a maximize-ra kattintva valós fullscreent kaptok, nem? Nekem úgy rémlik.

I.C.ram: nem értem, már az utolsó kettõ hivatalos Apple egér támogatta a jobbklikket.
Mnemomic
Engem meg a Aperture 3.

I.C.ram
Pedig nincs. Ez is olyan, mint a jobbgombos egér. Az is tök jó lenne a machez, de nincs, mert az apple direkt betart, hogy márpedig csakazért sem.
passatgt
nem teljes képernyõre rakja, hanem akkorára, hogy elférjen

pl itt sg-n összehúzoda az ablakot, rányomsz +-ra, akkor csak 870 széles lesz az ablak, mert ennyi a tartalom

grizzly21
van fullscreen, a maximize gomd legalabbis ugyanazt csinalja. A felso sav persze megmarad, de windows-nal is megmarad az also

engem nem erdekel, iPhone 4G jojjon, uj Cinema Display es/vagy tokeletes 27"-es iMac...

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
csak nekem van amúgy olyan érzésem, hogy nem mutatnak be itt semmi tabletet?😊

passatgt
ja ez geci idegesítõ😄

mondjuk valamennyire logikus is, mert minek rakja fullscreenre, ha ott úgyse lesz tartalom, legalább van hely másnak
meg a 27-es imac-en is teljesen felesleges😄

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB

GregSB
According to a (now deleted) tweet by major German electronics retailer Media Markt, the Apple iPad will go on sale March 1st at a price of 499 Euros with contract with T-Mobile or 899 Euros without.

Tetsuo
Ez jobban kifejezi az apple fele marketinget. 😉
<#eljen>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

grizzly21
ez hatalmas😄DDD

passatgt

Lacee
<#taps>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

GregSB
Ezen a képen beszartam a plastikon 😄

GregSB
"It's got Windows on it, promise!"

😊))

joebacsi
Keresel valakit, aki kiszervezi ázsiai rabszolgáknak 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

passatgt
ha én egy ilyen céget akarok csinálni, mint ez, akkor ahhoz mi kell?

tehát ha van egy ötletem, akkor kivel gyártatom le meg ilyenek?

grizzly21
A-ha! koszi

joebacsi
Xbox elõtt is erõsek voltak a perifériákban.

Nekem még elsõ generációs, gameportos ms forcefeedback kormányom van, ami a legjobb volt a maga idejében.

Persze mocskok voltak, mert az xp-hez már nem csináltak drivert a gameportos változathoz, ami eléggé röhej...
De a hardver az nagyon jó volt, így sokáig csak a kormány miatt tartottam egy párhuzamos win98at az xp mellett 😊

joebacsi
Az embed link kell:

http://www.youtube.com/watch?v=GwzklHZqkbE

helyett:

http://www.youtube.com/v/GwzklHZqkbE

(persze pontok nélkül)

Dzsini
Azért a Microsoftnál mindig is óriási pénzt termelt a hardveres üzletág, mióta meg beszálltak a konzolpiacba az Xbox360 (és a kiegészítõk, elõfizetés, stb.) elég nagy pénztermelõ forrás számukra. Szoftveres téren pedig az Office csomag szintén piacvezetõ, elég sokat eladnak belõle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.