18351
-
#17626 Miért piros? -
#17625 Ez mi, Apple logó fordított Japán zászlóban? :) -
G_ArchAngel #17624 uj cover?
-
#17623 [URL=http://www.martinhajek.com/macbook-air-12-3d/]Martin Hajek renderjei a 12" Airről[/URL] -
#17622 közben külön leakek jelennek meg az iPad Pro-ról is
Most állítólagos öntvény-forma került ki.
Pletykák alapján két külön készülék lesz, én azért reménykedem :-) -
#17621 The EFF’s New App Is Android-Only, As Organization Calls Out Apple For “Outrageous” Developer Terms -
#17620 Jó, de mire? :D -
#17619 + 4:3-as képarány elvileg -
#17618 Dehogy kicsi. Optimális. Telitalálat. -
#17617 Naja, hardver oldalról is több szabadalmukat láthattuk már ami lehetővé tenné egy ilyen gép létrehozását.
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz. -
#17616 Sok éve látszik, hogy közelítik egymáshoz a két rendszert - mind kinézetben, mind gondolkodásban.
Ha a háttérben már fut nekik a hibrid rendszer, ami olyan OSX, ami elfut az A procikon (elég erősek már) és futtatja az iOS programokat is, akkor jöhet a vegyes gép - 12"-es iPad, billentyűzetes dokkolóval, amitől Air is lesz. -
#17615 Index-en tech híreket olvasni olyan mint sajtreszelővel maszturbálni.
:D
BTW csak szerintem gyanús egybeesés, hogy idénre van pletyka 12" iPadről és 12" MacBook Airről is? Nem lehet hogy a két készülék egy és ugyanaz lesz? Nem találnák fel a spanyol viaszt vele, láthattunk már ilyen hibridet. Kérdés hogy milyen OS fog menni rajta. -
#17614 tök jó, hogy a cikkben világosan le van írva, hogy elmondottak alapján készítette a 9to5mac a képeket, de az index már lehozta, hogy "A 9to5Mac Apple-ügyi szakblog megszerezte az Apple 2015 közepére tervezett megjelenésű új notebookja, az új Macbook Air néhány képét"...:D
Azt már nem is írom, hogy a mondat is értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2015.01.07. 21:07:17 -
#17613 ez szerintem ipad helyettes lenne, ott még 1 sincs -
#17612 Nekem még mindig az a bajom, hogy elég kicsike a 12". :( Vagy lesz akkor 14"-os is? Meg 1 usb? Azzal mit kezdjek? :D
Utoljára szerkesztette: LoDMaSt, 2015.01.07. 15:24:26 -
#17611 http://9to5mac.com/2015/01/06/macbook-air-12-inch-redesign/ -
ddany7 #17610 eddig nem volt fent, es nem ment. most felraktam, es mukodik :) koszi. -
#17609 Szerintem nem kell, de nem árt ha fent van, sajnos sokszor kell még... -
ddany7 #17608 clicktoplugin mukodesehez kell hogy legyen telepitve flash a gepre, es csak utana kepes azt html-re atrakni, vagy nem kell flash?
koszi -
#17607 Ez csak az app storera igaz. A hardverek eddigi is országonkenti VAT volt. Mar ezer éve olcsóbb egy Mac UK-ben mint magyarisztanban :) -
#17606 Annyi a változás, hogy a szolgáltatások értékesítésénél kell január 1-től a vásárlás országában használt ÁFA tartalmat fizetni (tehát appstore, steam, stb. szoftverek, előfizetések, ilyesmik) az EU-ban, a termékeknél az eddig is érvényes vám- és adószabályok érvényesek. -
G_ArchAngel #17605 Pont reggel olvastam, hogy emeles johet, eddig Europaban atlagos AFAt alkalmaztak, ami 21.4% volt, mostatntol Magyarorszagon 27% lesz.
link -
#17604 Mar csak azért is, mert ha ez megjelenik az at rendezheti a mostani Airek árazásat. Remélhetőleg lefelé :) -
#17603 Tényleg, ez kezd derengeni. Ez lesz ami állítólag 12" lesz?
Ezt az oldalt találtam róla, úgy látom itt össze van foglalva mit lehet tudni.
Itt azt írják már idén ősszel megjelenhetett volna, de az Intel chipek késése miatt eltolták jövő évre. A Aireket amúgy is tavasszal frissítették, szóval már lehet WWDC előtt bemutatják. Tavaszig kivárok. -
#17602 állítólag retinás air lesz új designal(gondolom mostani prohoz hasonló) brutál vékony kialakításban(1 cm alatt mindenhol), ventillátor nélküli hűtéssel júni-júli környékén -
G_ArchAngel #17601 valami nagyon kicsi konnyu Air-rol pletykalnak, ami majdhogynem tablet billentyuzettel, a tobbi szerintem a szokasos hardver izmositas -
#17600 Valaki kiveti a Mac frissítésekkel kapcsolatos pletykákat, infokat?
En mar egy ideje nem, de érdekel hogy kb mi várható jövőre. Akarok venni egy MacBookot, de ha várható egy retina Air / akármi nagyobb frissítés jövőre akkor azt kivarom. -
#17599 utorrent megy -
#17598 nekem chrome megnyitotta, de lehet akkor csak szerencsém volt? majd tesztelem még.. -
G_ArchAngel #17597 Kozben feltettem a Chrome-ot es azzal sem mukodik. Szoval nem a Safari a hibas. -
G_ArchAngel #17596 ez is lehet az oka -
G_ArchAngel #17595 Amugy a Transmission-on keresztuli letolteseim sem igazan mennek. -
G_ArchAngel #17594 Oh, azt hittem, hogy a routerunk szar, de akkor ez van nalad is?
Amugy nalunk lehet valasztani 2G es 5G kozott (Virgin optikai kabel) es 2G-vel nincs baj, de az nem olyan gyors mint az 5G, ahol az altalad emlitett hiba gyakran elofordul. -
#17593 kurva Safari... mostanában "can't find server". nem tölt be egy rakás oldalt, aztán ha betölti, akkor az oldalon belül hiába katintok valamire nem történik semmi... ez mi a fasz, hogy lehetett így elcseszni.. -
#17592 -
G_ArchAngel #17591 akkor soha nem lesz meg a telefon -
#17590 icloud.com-on findmyiphone már apple maps:) -
#17589 legegyszerűbb ha leszeded a yosemite-et: torrent (ne problémázzatok, ingyen van appstoreból is:))
utána egy pendrive-ra rárakod bootolhatóan: 3-as opció (ha így csinálod, utolsó lépésnél elég sokat kell várni és nincs semmi visszajelzés, azért mondom csak, hogy ne aggódj, nem fagyott le:))
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.12.03. 14:30:47 -
Xing #17588 Itt van egy jó kis leírás hogyan tudod frissíteni: How to install Mavericks over Leopard
Röviden:Alap esetben Leopard alatt nem indul el egyik frissebb OSX telepítője sem.
-Vagy meg kell venned a Snow Leopardot és azt már tudod frissíteni
-Vagy le kell töltened valahonnan egy frissebb OSX-et, készíteni egy bootolható verziót, arról bootolva a Disk Utility-ben törölni a merevlemezt vagy ssd-t és utána telepíteni USB-ről.
-Vagy szerkeszteni kell a /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist fájlt.
A fenti cikkben mind a három eset le van vezetve lépésről lépésre, illetve vannak benne linkek az egyéb lépésekhez, pl bootolható telepítő készítése.
-
#17587 Nos sikerült eljutnom odáig, hogy felraktam Remote Os Installal pc-ről, egy os X leopard-ot, ezekután ,hogyan tudom frissiteni , mert nincs appstore sem.