Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Amugy nalunk lehet valasztani 2G es 5G kozott (Virgin optikai kabel) es 2G-vel nincs baj, de az nem olyan gyors mint az 5G, ahol az altalad emlitett hiba gyakran elofordul.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
utána egy pendrive-ra rárakod bootolhatóan: 3-as opció (ha így csinálod, utolsó lépésnél elég sokat kell várni és nincs semmi visszajelzés, azért mondom csak, hogy ne aggódj, nem fagyott le😊)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.12.03. 14:30:47
Röviden:Alap esetben Leopard alatt nem indul el egyik frissebb OSX telepítője sem.
-Vagy meg kell venned a Snow Leopardot és azt már tudod frissíteni
-Vagy le kell töltened valahonnan egy frissebb OSX-et, készíteni egy bootolható verziót, arról bootolva a Disk Utility-ben törölni a merevlemezt vagy ssd-t és utána telepíteni USB-ről.
-Vagy szerkeszteni kell a /System/Library/CoreServices/SystemVersion.plist fájlt.
A fenti cikkben mind a három eset le van vezetve lépésről lépésre, illetve vannak benne linkek az egyéb lépésekhez, pl bootolható telepítő készítése.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
This item is temporary unavaible.
Utoljára szerkesztette: kakaoskalacs, 2014.12.02. 17:03:53
ezt a mac os x rendszer telepitése alatt irja.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Segítséget szeretnék kérni.
vettem egy Macbook Airt használtan amin os X Lion fut.
Gondoltam csinálok egy újratelepítést mert lassu volt a rendszer
Most jelenleg ott tartok, hogy formáztam a merevlemezt
mac os X segédprogramok közül viszont nem engedi ujrateelpiteni az os x liont (gondolom mert régebbi a rendszer).
Mivel nincs fizikai meghajtó a gépben ahova a dvdt berakom milyen lehetőségei vannak , hogy működésre bírjam?
Létezik olyan megodlás, hogy letöltöm windowsos géppel a telepito filet és felrakom usb-n keresztül? Ha igen akkor hogyan lehet megoldani?
Üdv
Utoljára szerkesztette: kakaoskalacs, 2014.12.02. 16:05:38
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az Air akksija jobban bírja, de kb ez az egyetlen egy előnye a retinás pro-val szemben. Vékonyabb és könnyebb ugyan, de nem annyival, hogy számítson. (20 dekával nehezebb a pro és 1mm-el vastagabb) Nekem személy szerint designra a Pro jobban tetszik. Egyedül a 128gb kérdéses, abból a rendszer elég sokat megeszik. Nekem iMacben ez van és eléggé oda kell figyelnem, hogy ne legyen gond, pedig itt mellette bent van a régi 500gb-os hdd is. Azt hiszem az SSD cserélhető benne, érdemes utánanézni, lehet olcsóbban kijössz belőle, ha otthon kicseréled.
Ha van pénzed, akkor 13-as retina pro szerintem. Ha nagyon kell extra tárhely, lehet venni tunderboltos külső hdd-ket is ami baromi gyors.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2014.11.26. 20:32:40
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Bedoglott az ezer eves laptopom, mar ugyis csere erett volt, szeretnek valamilyen Macbook-ot kiprobalni.
Fo szempont a megbizhatosag, ezert is gondolkodom OSX-ben, a Windowsbol egy idore eleg volt. Foleg munka miatt kene (nem video vagas meg ilyesmik), esetleg neha film nezes, zene hallgatas es netezgetes lenne rajta, jatekok nem erdekelnek. Melyik tipust ajanljatok a legujabbak kozul? 13"-ost vennek mindenkeppen, de hogy Air vagy Pro legyen, azt nem tudom eldonteni, egyik forumon ezt irjak, a masikon azt. A specifikaciokban sem vagyok biztos, a 128GB-os tarhely nekem eleg, viszont a 4GB-os ramra azt mondjak nagyon keves.
Az Air tenyleg tovabb birja akksi tekinteteben mint a Pro? Mert akkor ez egy fontos tenyezo.
Plusz meg annyi kerdesem lenne, hogy szoftverek szempontjabol hogy all az OSX? Lehet rajta problemamentesen mindenfele dolgot csinalni ugyan ugy mint Windowson?
Koszi a segitseget elore is.
Utoljára szerkesztette: ddany7, 2014.11.23. 21:16:23
Van itthon egy PC-m is, játékon kivül semmire nem használom, ja de, filmet streamelek vele TV-re, de semmi másra nem használnám, egy okádék ez a Windows még mindig, hálistennek már nem fagy, stabil semmi ilyen jellegű probléma, de a User Experience egy nagy 0.
Legutóbib élményem vele, hogy router csere után nem volt hajlandó az wifi adapter venni a jelet, pedig ugyanaz a gyártó... pár hét gányolás után egy nem hivatalos driver oldotta meg a problémát...pff... és általában ezek a problémák mindig..
Amúgy tök érdekes, hogy az elmúlt pár évben egyáltalán nem csináltam mást se telón, se gépen, és mégis egyre lassabb lett az egész. Tervezett avulás? Á soha, dehogy, ugyanmár 😞
Év eleje óta gyűjtöttem egy mac mini-re, és egy ipad mini 3-ra, erre a mac mini egy energiatakarékos kis szmötyi lett cserélhetetlen alkatrészekkel, az ipad meg egy touchID-s mini2. Pedig ha az ipad megkapja az air2 vasát, a mini pedig marad hasonló felépítésű, akkor most egy 4 magos 16 giga ramos fusiondrive-os miniről pötyögném ezt a kommentet... Most meg épp tervezek egy mini pc-t összerakni, és egy wp telót venni úgy ~8 év almázás után.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ha beagyazott videorol van szo, akkor no para.Ha viszont youtube-n nyitok meg egy videot, akkor azt irja, hogy:
A videó nem érhető el.
A videolejátszáshoz Adobe Flash Player vagy QuickTime szükséges. A legújabb Flash Player letöltése A QuickTime legújabb verziójának letöltése
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Másrészt a surface pro 3 funkcionalitása sokkal széleskörűbb:
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
