Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nem érdekel valakit egy MacBook Air 11" (late 2010 modell) 64 SSD, 2gb ram?

Amerikai változat, még 2 hónap világgarival (dec 17ig). Sajnos csak a töltõ meg a gép van meg, se doboz, se doksik. Viszont adok hozzá ajándékba egy telepített Liont (eredetit).

190ezerre gondoltam.
VRSDM
akkor lehet még se történt meg a kiszinkronizálás.
nem tudom. száz helyen száz féle dolgot ir.

és okés az apple eszközök jók. de hogy az itunes egy kuka azt aláirom 😄

u dont have to listen anybody else but me

GregSB
pedig elvileg a kiszinkronizált appokat offline tárolja, annak nem kéne köze lenni ahhoz, hogy vanelmaradásod vagy nincs. Próbálj meg lelépni Wifirõl / internetrõl, és úgy rákötni a készülékedet a gépre + utána szinkronizálni. Ha nincs internet akkor nem fogja látni hogy mínuszban vagy 😄

VRSDM
meg is tettem. el is mentett mindent.
a megvett appokat most is látom, de amig nem rendezem az elmaradt számla problémát addig nem rak vissza semmit. se itunes se appstore se semmi nem elérhetõ.

szóval remélem nem vesztek el. ha meg igen akkor fokit. 😄

GregSB
Beszoptad, újra meg kell venned mindent

Najó, nem. Update elõtt szinkronizálnod kellett volna az appjaidat iTunes-szal, nem elég a backup. De erre figyelmeztetett is az iTunes az update elõtt. Nálam legalábbis kiírta, hogy szinkronizáljak, különben nem fognak visszakerülni az appok.

VRSDM
csak nem tudom õket visszavarázsolni,
mert van 5£ tartozásom (jó kérdés hogy került oda) 😄

na de a lényeg hogy addig nem történik semmi amig nem fizettem ki.
ahhoz hogy fizessem várnom kell péntekig amig megjön az új kártyám.

konklúzió?! csak beszoptam a frissitéssel 😄

I.C.ram
be kéne lépni itunesban az appstoreba.... Ott lesz minden megvett programod.
VRSDM
én megettem a fagyit vagy mire számithatok?
uk-ban élek, frissitettem és nem azt kaptam amit vártam.
ellenben a ~100£ értékü programtáram odaveszett...?

I.C.ram
Aztán majd kijön az i5, és akkor is ezt fogja mondani "várok még egy évet az i5s-re" 😛

Szerintem hülyeség a végtelenségig húzni. Úgy is lesz mindig jobb. 3G meg már használhatatlan szerintem, olyan lassú.
I.C.ram
<#mf2>
VRSDM
frissitettem ios5-re és nem látom a megvett programokat / képeket ... ötlet?

/elõtte backupoltam, most visszatransfereltem. és semmi. :/

GregSB
Neked aztán lehetnek idegeid. Én tuti nem bírnék ki még 1 évet egy 3G-vel 😄

http://gaborszantai.co.uk/

GregSB
Átrakták.

"As we announced at WWDC, we have a lot going on in the fall with the introduction of iOS 5 and iCloud. We also have a future product transition that we're not going to talk about today, and these things will impact our September quarter"

Miert magazod Greg-et?<#idiota>

I.C.ram
Ráadásul magától... Enyém is megrepedt magától.
GregSB
3G-nek meg iszonyatosan repedt a hátlapja, ha leejtetted. Sõt, szerintem az sokkal könnyebben repedt, mint a 4-es hátlapi üvegje.

Azert mondom, mert (ex)baratnom kollegai kozul mar szinte az osszesnek eltort a hatlapja. Ingyen csereltek, de akkor is...

GregSB
Február óta használom tok nélkül a 4-et. Tettem fóliát az elejére / hátuljára, és semmi baja.

Kb 2x-3x ejtettem már le, ezek apró kis karcolódásokat okoztak a fém keretben, de ezeket csak erõs fény alatt és közelrõl szúrod ki.

Eleinte én is vigyáztam rá, minta hímes tojásra, de ma már dobálom ágxra, kanapéra, asztalra is határozottabban rakom oda. Nem kell félteni, ha van rajta fólia akkor az üveg része nem karcolódik, a fémkeret meg nagyon masszív.

I.C.ram
Munkatársam vagy 10x lebaszta már a földre az i4-et, és semmi baja. Csak a fém kereten látszik itt-ott, hogy kicsit megnyomódott.

Szerintem egyáltalán nem törékeny, vagy törékenyebb mint a 3G/S
Ha 100% lenne, akkor addig meg kihuznam talan a 3G-vel.
Egyszeruen a 4(S) egy design-csod: szep, de tokba kell rejteni, mert torekeny.
Nekem pedig ugy nem tetszik, hogy az eleket muanyaggal/gumival takarjam.

Persze ki tudja milyen lesz a kovetkezo...

grizzly21
Bullshit. ezzel probaljak a reszvenyeket fenntartani

I.C.ram
Egyáltalán átrakták õszre az ájfon ciklusokat? Lehet, hogy jövõre újra nyáron lesz a bejelentés.
Üdv,
iPhoneos kérdésem lenne, nagyon bejön nálam ez az iOS 5, iCloud meg stb, de egy dolgot most nem tudok megcsinálni. Ugye ott van a Photo Stream, ami szintén király, de most nem tudom hogyan tudnám lementeni a pshot stream elõtt készült képeket/videókat a gépemre. iPhoto frissítés után nem rakja be a telómat mint "eszköz" a slidebar-ra. Tudtok tanácsolni valami megoldást? Elõre is köszi. (iMac, 10.7.2)
Tikal
Reméltem egy par honapig megusszuk iphone5 pletyka nelkul...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Most olvastam, erdekes arc lehet😊

GregSB
Amit viszont érdemes elolvasni, az a BusinessWeek összefoglalója Scott Forstalról. Sokan úgy gondolják õ lesz az igazi utódja Stevenek a cégen belül.

Dzsini
Azt is írták pár helyen, hogy 3-5-10 évre (forrása válogatja) lefektette a fõ irányelveket. A pletykák már csak ilyenek 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Na ez nem tartott sokáig, a CNET már most lehozta az elsõ pletykáját a következõ iPhoneról 😄

Olyan hihetetlen dolgokat állítanak, hogy teljesen át lesz tervezve (ki gondolta volna), és hogy Jobs rengeteget dolgozott rajta az elmúlt évben, állítólag a 4S fejlesztésében nem is vett részt, hogy a kevés hátralevõ idejébõl csak az új telefonra tudjon koncentrálni.

Csodás, jõvõ õsszel meglátjuk 😄

5c0rp330n
az utolso mondatot az azt megelozotol fuggetlenul irtam, szoval nem kell megnagyobb hulyesegeket elismerni hozza, attol fuggetlenul sem vagyok mar itt 😊

pyrohun
<#nyes><#nyes>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Bercy
<#eljen>
GregSB
😄DDD

passatgt
"de ha szerintetek ez rendjen van, en kerek elnezest. es mar itt sem vagyok"

szerintünk rendben van, bye😄

Dzsini
"es ti ehhez tapsoltok" - vesd össze néhány hozzászólással ezelõttrõl: "Az Apple is ugyanolyan k*csög, mint a Smsung.", és hasonló, egyik kutya, másik eb típusú hozzászólásokkal (szerintem értelmes ember - ahogy lejjebb már említettem - maximum röhög az ilyen pereskedésen, mert ciki bármelyik oldalról).

Másrészt szerintem itt senki sem fogadott vagy fogadatlan prókátora egyik cégnek sem, és aki mégis azt játszik, az csak köznevetség tárgyává teszi magát.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Te hol látod azt, hogy bármelyikünk is tapsolna hozzá?

ArchAngel belinkelt egy vicces sztorit, ahol az egyik ügyvéd balfasz volt, még annyira sem volt felkészülve, hogy felismerje azt a terméket amit megvédeni ment.

Ez esettõl és márkától függetlenül vicces volt, a többit már csak te láttad be mögé.

GregSB
Szeretem én is a megmondóembereket 😄

iPhone 4S-t bejelentették. Elsõ reakciók: "Ez egy szar, ugyanúgy néz ki mint a tavalyi model, belül semmi extra, most érte csak be a konkurenciát a HW, kurva nagyot fog bukni az Apple, senki nem fogja venni!"

Elindul az elõvétel, 24 óra alatt 1 millió készülék elfogy, új rekord születik az okostelefon-piacon. Reakciók: "Most mit kell ezen csodálkozni, ha az Apple egy dobozba csomagolt szart adott volna ki, az is így fogyott volna a hype miatt!"

Mindig mindenre megvan a magyarázat, mi meg hülyék vagyunk és kész 😄

5c0rp330n
tenyszeruen hulyesegek szerintem nem szoktak elhangzani az android topicban. ha ilyesmirol lenne szo, oda is beszolnek, megnyugodhatsz.
(a Prime-rol pedig egy kepen kivul hivatalosan meg semmit nem tudni, igy nehez is lenne barmi hulyeseget mondani rola.)
az Apple, aki amugy is abszolut monopolhelyzetben van a tablaknal, jarja az orszagokat es erosen megkerdojelezheto jogossaggal probalja meg sorban mindenhol betiltatni a tabot, es ti ehhez tapsoltok. szoval azert ilyen szintu fanatizmust, ami ennyire elhulyiti az embert, a masik oldalon nem tapasztaltam. de ha szerintetek ez rendjen van, en kerek elnezest. es mar itt sem vagyok.

I.C.ram
Kedvencem mikor jönnek a telefonok hardverével, hogy 1 tera ram meg 12 magos cpu stb. Nem azt nézik, hogy hogy futnak rajta adolgok, hanem azt, hogy milyen hardver van benne.

Könyörgöm a PS es az Xbox is 5-6 éves hardver, mégis jól futnak rajta a dolgok, mert jobban vannak optimalizálva, és nem kell 15 gyártó 45 telefonjára külön optimalizálni mindent...

Tutira veszek egy 32-es 4S-t 😊
pyrohun
Basszus, tényleg. Megvilágosodtam. Holnap eladom a 3 iPhone-t, az iPad-et és az iMac-et.
Éljen az Android és a Windows!!!! -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Dzsini
De nem érted, hogy õ csak a tényeket írja le? 😊 Azzal igazán nem lehet vitatkozni, a kinyilatkoztatás egyetemes érvényû igazság, és elsõsorban hálásnak kellene lenni az applefanoknak, hogy végre félrevonta a hamisság fátylát a tekintetük elõl.

GregSB
Én csak azt nem értem, hogy tényleg minek jössz ide keverni a szart?

Android topicban napok óta megy a nyáladzás, hogy hamarosan jön az új Nexus telefon, és a porba fogja alázni az iPhone 4S-t. Hány lila ködben élõ Apple fant láttál ott vitatkozni ezzel? Odament bárki is beszólni? Nem.

Te miért nem tudsz nyugton maradni, ha itt történik hasonló?

Dzsini
A tények már csak ilyen makacs dolgok, hogy ha rendbe akarod tenni õket, akkor összezavarnak 😊 Ahogy az elején is kérdeztem - még hiszel a mesékben? Azt hiszed, hogy a médiából a tényeket ismered meg? Vagy csak abból, amelyik a neked tetszõ híreket mondja?

idéznélek: "ne vicceljunk mar."

ui.: nem vágtam semmit a fejedhez, nincs nálam pöttyös labda sem, csak egy topicba gépelgetek, és röhögök azokon, akik túl komolyan veszik a képernyõn a pixeleket és önmagukat.

pyrohun
De értsd már meg ember, hogy ez az APPLE topic. A mi szemétdombunk, a mi játszóterünk. Ha akarjuk, akkor puskával szétlõtt samsung telefonokat pakolunk ki bannerbe. Nem értem, miért kell ezen meglepõdni, nyilván a Galaxy topicban ugyanez megy a másik oldalról, nincs is ezzel semmi gond. Azzal van gond, hogy idej9ssz és minden egyes dolgot meg karsz magyarázni, cáfolni, szarozol, flame-elsz és unalmas vagy. Nem csak Te, hanem a többiek is, akik ugyanezt csinálják. Hagyni kell minket, had imádjuk a kedvenc almánkat és ha Te tudod, hogy a Samsung milyen jó és aranyos cég szuper termékekkel, akkor nyugodtan csendben röhögj ki minket. 😊

5c0rp330n
amen. viszont mielott ilyesmit probalsz a fejemhez vagni, legkozelebb azert nezd meg, hogy ki kezdett a samsungos pereskedesrol beszelni. meg ki linkelt samsung toltot. egyutt lehet gunyolodni a lila tudatlan kodfelhotokben hazugsagokon, aztan ha valaki rendbe akarja tenni a tenyeket, mindjart o lesz a flemkelto? ne vicceljunk mar.

pyrohun
Tudom, csak tényleg benéz ide az ember naponta és még mindig ugyanaz a lemez pörög 😊

"hülye epül, õk is loptak"
"a szamszung gelekszi 85 jobb mint az ájfón 73"

jó, és? sz*rok rá nagy ívben, akinek jobb, az használja - meg is érdemli 😊)

Sokszor megkérdeztem már, megint megteszem:

Mi - állítólag Apple vérfanboyok - miért NEM megyünk más topicocat szétb*szni? Miért nem érezzük szükségét, hogy megpróbáljuk bebizonyítani a Samsung topicban, hogy az õ telefonjuk a szarabb? Tehát érted: én vagyok a fanboy, azért mert ilyen telefont használok, de folyamatosan õk járkálnak át rinyálni, szarozni, stb... 😊 Vicces 😊))

Ugyanez az OSX - Windows vitában... Én elvagyok Apple platformon, nagy ívben teszek a Windows-ra, nem akarok senkit megtéríteni, sõt, tudom, hogy az emberek nagy részének bõven elég az is (kivéve a szinte heti szintû szívásokat, de ezt most hagyjuk is). Ugyanakkor el kell viselnem, ahogy vérpistikéket ide esz a fene és leszarozzák azt az oprendszert, amit használok, amin most már közel két éve sokkal eredményesebben dolgozok, szórakozok, mint anno a Windows-on.

Csak.. nem értem... nekem ha valami nem tetszik, akkor nem foglalkozok vele, de biztosan nem fogom a drága idõmet elbaszarintani arra, hogy egy olyan topicba bemennjek, ahol mindenki "ellenem" van és ontsam magamból az idióta hülyeségeket.

Dzsini
Valaki mindig idetalál - ezek alapján sokkal több lurker olvasója van a topicnak, akik csak arra várnak, hogy valamikor lecsaphassanak, és jól megmondhassák a véleményüket 😊

Ahelyett, hogy együtt röhögnének másokkal azon, hogy milyen szánalmas ez az egész sztori - bárhonnan nézve.

pyrohun
Miért kell még mindig errõl beszélni? Az Apple is ugyanolyan k*csög, mint a Smsung. Francért pereskednek, inkább azt a pénzt öljék bele a fejlesztésbe. Samsungnak meg kb. nulla egyedi ötlete volt az elmúlt 4 évben. Minden lószart összelopdostak. Egyik kutya, másik eb.

Dzsini
Ámen, már így is túl sokat pörgött ezen a topic. Élj boldogan, de máskor kérlek csak akkor írj a topicba, ha építõ jellegû, vagy a topic hangvételéhez illõ hozzászólásod van, és nem a Samsungos pereskedésrõl szeretnél vitatkozni.

Köszönöm.

5c0rp330n
ki mondott ilyet? ezt mindenki tudja, es senki sem kerdezte.