Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Apple oldalán találtam egy ilyet:
"So 85 watt charger will not harm the Mac Book Air? I would not want to have to toss them out now that I have moved from Pro to Air models.
Best Answer
Yes you can. It works, fine for mine. Since I have both Mac books. I am only using the 85w. You can use a higher watt to charge a lower watt item. Just you cannot use a lower watt for a higher item. Go read a few and they all agreed."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kezdem elveszíteni a türelmemet...
Sehol nem találom, hogy lehetne ezt megváltoztatni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Olvassa valaki rajtam kivul a Jobs konyvet?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
http://support.apple.com/kb/DL112 Letölt, feltelepít
A vezérlõpult hardware/hang részében alulra berakja amit feltelepítettél, pipáld be hogy engedélyzed a dvd megosztást, utána berakod a iwork cd-t, és a macbook air-en ott lesz bal oldalon a finderben mint egy sima meghajtó
Olyan kérdésem lenne, nem tudom hogy megoldható-e, hogyha veszek egy MacBook Air-t és ugye nincs benne lemezolvasó, de nekem megvan az iWork eredetiben. Lehet valahogy ezt az eredeti DVD-t igazolni (nem is tudom, mondjuk széria számmal?) az Applenek és engedélyeznék nekem a Mac App Store-ban, hogy letöltsem? Vagy ilyenkor szopás van?😊 Nyílván nem fogom még egyszer megvenni, de kéne rá.
Szeretném ha valaki tudna segiteni nekem!
Van egy régi touch-om (1g-s 3.1.2-vel azt hiszem), és restaurálni akartam, el is kezdte, de elég sokáig csak az alma jött elõ aztán ujraindult, alma alján a töltés ikon, aztán addig jutott, hogy lemerült teljesen! Rádugom tölteni a gépre, aztán kisidõ mulva ujrakezdi az egészet, de kikapcsol, mert nembírja tölteni vagy passz! Keresgettem neten megoldást, de olyat nemtaláltam ahol rajtam is segítene, mivel a gép nemismeri fel, az itunes sem!
Meghalt? Valami megoldás lenne erre? Soha nemfoglalkoztam almával, de kicsit fura, hogy ezelött teljesen hibátlan volt, csak gyalulni akartam és ujrakezdeni az egészet, de...! Lenyomtam a home+beekapcs gombot, kikapcsol, meg be is, de az alma marad úgy is!
Kisegítene nagyon egy konkrét válasz, remélem van köztetek olyan aki tud segíteni!
Elõre is köszönöm!
Üdv.: Kisa
Meg is van: forrás - kicsit hatásvadász a szöveg, de a lényeg azért látszik belõle.
(ezért van nem-okostelefonom, amit ennek örömére 2-3 hetente kell tölteni, mert elhanyagolható a fogyasztása, viszont 1500 mAh / 5,6Wh-s akkumulátort toltak bele)
" A prototype phone battery in Northwestern’s labs can be fully charged in just 15 minutes and it lasts an entire week on a single charge, BBC said."
Zsír, kéne már ez nagyon. Bár mire kijön addigra már 10x több energiát fognak zabálni az okostelefonok 😄
http://gaborszantai.co.uk/
tud a vas. Így elsõre nekem úgy tûnik, hogy az Activity Monitor, hogy úgy mondjam, nem egészen valós értékeket mutat... 😊
Melyik üzletet ajánljátok ahol van részletfizetés/havi törlesztés MacBook Pro vásárlása esetén? és megbizhato
Például találtam T-Mobilenal is link
Vegye meg részletfizetéssel!
THM: 0% Kezdõrészlet: 108 985Ft Törlesztések:
24 hó X 12080 Ft
Ez oké csakhogy nekem nincs szuksegem mobilinternetre. Vagy lehetséges csak magát a gépet venni és törleszteni?
Elöre is ksözönö ma segitséget. Üdv!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.