Apple társalgó

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Alacsonyabb teljesítményût miért nem lehet használni Prohoz? Én néha az air töltõjével töltöm a Pro, de nem nagyon volt még olyan, hogy gyorsabban merült volna mint ahogy tölti.
Tikal
😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

grizzly21
ausztral accentje van a csavonak azert nem mukodik😊 De a teen anal az vicces volt😊

Dzsini
Az Air tápja 45 W-os, az MBP-hez 60 illetve 85 W-os jár.

Az Apple oldalán találtam egy ilyet:

"So 85 watt charger will not harm the Mac Book Air? I would not want to have to toss them out now that I have moved from Pro to Air models.

Best Answer

Yes you can. It works, fine for mine. Since I have both Mac books. I am only using the 85w. You can use a higher watt to charge a lower watt item. Just you cannot use a lower watt for a higher item. Go read a few and they all agreed."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
szerintem igen

Az összes macbookhoz ugyanolyan töltõ van? Tehát az air-re rádughatom nyugodtan egy pro töltõjét?
passatgt
😄

GregSB
"Microsoft exec: Siri is nothing special, we’ve had it for over a year."

Gerygrey
Ez a Tuxera beválni látszik, köszi nagyon 😊
Ability
Dock-on a Finder ikonon jobb klikk és ott. Tedd fel a Tuxera NTFS-t, akkor tudod majd írni a Bootcamp-es partíciót és a külsõ vinyót is.
Gerygrey
Ja, és Finderbõl hogy nyitok egy újat ha egy már meg van nyitva?
Gerygrey
Ja, és a Bootcamp által létrehozott partícióra se tudok másolni (hogy majd aztán Windows-szal kirakjam a külsõ vinyóra a cuccot)

Kezdem elveszíteni a türelmemet...
Gerygrey
Az lehet különben, hogy a fájlrendszer (NTFS) kavar be? Mert felraktam Bootcamp-pel Win7-et, az látja a Samsung vinyót, viszont a belsõ terát nem... Mi az a fájlrendszer ami Win7 és OSX alatt egyaránt írható-olvasható rendesen?
Gerygrey
Help: van egy Samsung külsõ vinyóm. Windows alatt tökéletesen írom-olvasom, de az OSX csak olvasni tudja, a Finderben az infó azt mondja, hogy "megosztási jogok: ön csak olvasni képes."

Sehol nem találom, hogy lehetne ezt megváltoztatni.
I.C.ram
Ja, ezért írtam idézõjelek között. Viszont én eddig csak rosszat olvastam errõl a fazonról. A befektetõk, részvényesek nagyon utálják. Kb mint a Nokia vezére.
Dzsini
Gondolom ezért is volt idézõjelek között a csõd szó, mert nem konkrétan arról van szó, hanem nehéz anyagi helyzetrõl, veszteségekrõl, leépítés-átalakításról. Az IBM-nek bejött, a Lenovonak (akik megvették az IBM számítógépes részlegét) bejött, tehát akár újabb sikertörténet is lehet belõle.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grizzly21
En csak arra emlekszem, hogy hetente valtoztattak hogy mit akarnak, eleg vicces volt...

Olvassa valaki rajtam kivul a Jobs konyvet?

Tikal
de ez csõdöt jelentene vagy csak megértették hogy nincs esélyük bizonyos piacokon, és ennyi 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Augusztusban volt hír: a HP kiszáll a tablet és PC gyártási piacról (követik az IBM példáját), elsõsorban szoftveresek lesznek.

Tikal
bajban a HP?

I.C.ram
Nem õ vitte "csõd" szélére a HPt?
GregSB
A HP vezérigazgatója is tudja, mi a jó 😄

Dzsini
Ha Domino, akkor T-mobile. Egyébként õk árulnak MacBookot, tehát igazából illendõ, hogy a modemekkel ne legyen gond 😊

Az enyem Magyarorszagon van, nem emlekszem a tipusara: megvettem Domino csomagban es csont nelkul mukodott MBP-vel, Lion alatt. Huawei asszem.

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
van valakinek usb-s modeme mobilnethez? t-mobilnál akarok venni, melyik aza típus ami plug and play mûködik lion+macbook pro-val?

Dzsini
Õk olcsóbbak sok esetben, van rengeteg elektronikájuk, vedd fel velük a kapcsolatot, ingyenes bevizsgálás is van náluk.

pyrohun
ha szerzel egy ugyanolyan vinyót s esetleg képes vagy kicserélni az elektronikáját, akkor talán még házilag is menthetõ 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
A kattogo, beolvashatatlan vinyora mar csak a kürt Kft a megoldás?😊)

Nagyon jó. Köszönöm szépen!
passatgt
ha van másik maces gép dvd meghajtóval, akkor meg simná beállítások/Sharing/DVD or Cd sharing bepiál és kész

passatgt
windowsos gép van közelben? ha igen:
http://support.apple.com/kb/DL112 Letölt, feltelepít
A vezérlõpult hardware/hang részében alulra berakja amit feltelepítettél, pipáld be hogy engedélyzed a dvd megosztást, utána berakod a iwork cd-t, és a macbook air-en ott lesz bal oldalon a finderben mint egy sima meghajtó

Üdv,
Olyan kérdésem lenne, nem tudom hogy megoldható-e, hogyha veszek egy MacBook Air-t és ugye nincs benne lemezolvasó, de nekem megvan az iWork eredetiben. Lehet valahogy ezt az eredeti DVD-t igazolni (nem is tudom, mondjuk széria számmal?) az Applenek és engedélyeznék nekem a Mac App Store-ban, hogy letöltsem? Vagy ilyenkor szopás van?😊 Nyílván nem fogom még egyszer megvenni, de kéne rá.
ajem kisa
Hello!
Szeretném ha valaki tudna segiteni nekem!
Van egy régi touch-om (1g-s 3.1.2-vel azt hiszem), és restaurálni akartam, el is kezdte, de elég sokáig csak az alma jött elõ aztán ujraindult, alma alján a töltés ikon, aztán addig jutott, hogy lemerült teljesen! Rádugom tölteni a gépre, aztán kisidõ mulva ujrakezdi az egészet, de kikapcsol, mert nembírja tölteni vagy passz! Keresgettem neten megoldást, de olyat nemtaláltam ahol rajtam is segítene, mivel a gép nemismeri fel, az itunes sem!
Meghalt? Valami megoldás lenne erre? Soha nemfoglalkoztam almával, de kicsit fura, hogy ezelött teljesen hibátlan volt, csak gyalulni akartam és ujrakezdeni az egészet, de...! Lenyomtam a home+beekapcs gombot, kikapcsol, meg be is, de az alma marad úgy is!
Kisegítene nagyon egy konkrét válasz, remélem van köztetek olyan aki tud segíteni!
Elõre is köszönöm!
Üdv.: Kisa

Tikal
egy pár helyen lehagytad az n betût 😊

Üdv. Én is náluk akartam venni. Náluk csak mobilnettel lehet venni. Meg is vettem volna de lassan 1 hónapot vártam, hogy megjöjjön nekik a macbook. De nem jött. Mellesleg csak pesti üzletekbe lehet venni(Nekem ez kicsit hátrány volt, mert szegedi vagyok 😄). De a pesti üzletekbe nem jött 1 macbook se. Úgyhogy megvettem Extrém digitálba. Én 1 be fizettem ,de lehet részletre is venni.
joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Dzsini
A múltkoriban olvastam egy cikket, hogy az 5-10 évvel ezelõtti akkumulátor-technológiákkal a mai laptopok akár percekig is elmûködnének... fejlõdik ez a piac folyamatosan, csak nehezen látszik, mert az ilyen eszközöknél az 1 napos mûködés kezd szabvánnyá válni, pedig a teljesítmény meredeken növekszik.

Meg is van: forrás - kicsit hatásvadász a szöveg, de a lényeg azért látszik belõle.

(ezért van nem-okostelefonom, amit ennek örömére 2-3 hetente kell tölteni, mert elhanyagolható a fogyasztása, viszont 1500 mAh / 5,6Wh-s akkumulátort toltak bele)

GregSB
Batteries that charge 10x faster and last 10x longer just 5-years out, scientists say.

" A prototype phone battery in Northwestern’s labs can be fully charged in just 15 minutes and it lasts an entire week on a single charge, BBC said."

Zsír, kéne már ez nagyon. Bár mire kijön addigra már 10x több energiát fognak zabálni az okostelefonok 😄

Nekem fent van a telómon. Lehet azóta levették.
Ability
Csak Androidra van egyelõre.
Ment privi.😊
grizzly21
ja bocs! Ugy ertettem hogy az ipad 1 "akadozik". mennyiert adnad el?

Mármint mi?
passatgt
olyan, mintha 8 magos lenne😊

Gerygrey
Én az XMS-ben vettem, a laptopreszlet.hu szolgáltatását igénybe véve, elég hamar ment. Mondjuk ez nem 0% sajnos... Szerintem jobban jársz, ha elfogadod "ajándékként" azt a mobilnetet 😊
Gerygrey
Na végre, a telepítési mizériák megoldódtak, úgyhogy tesztelgetem, mit b
tud a vas. Így elsõre nekem úgy tûnik, hogy az Activity Monitor, hogy úgy mondjam, nem egészen valós értékeket mutat... 😊

grizzly21
pont azert

passatgt
istyle, xms, starking, szóval a magyar apple boltoknál mindenhol van hitel szerintem(xms-nél tuti, többit nem néztem mondjuk)

kakaoskalacs
Üdv! A kérdésem az lenne , lehet nem tartozik ide de remélem tud valak isegíteni.

Melyik üzletet ajánljátok ahol van részletfizetés/havi törlesztés MacBook Pro vásárlása esetén? és megbizhato

Például találtam T-Mobilenal is link
Vegye meg részletfizetéssel!
THM: 0% Kezdõrészlet: 108 985Ft Törlesztések:
24 hó X 12080 Ft
Ez oké csakhogy nekem nincs szuksegem mobilinternetre. Vagy lehetséges csak magát a gépet venni és törleszteni?

Elöre is ksözönö ma segitséget. Üdv!

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.