Elkészült a hibrid SLI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Álomvilágban élsz.
Vízhûtéshez pl. nagyon jó, mert alul hajtva gyakorlatilag le lehet kapcsolni a ventillátorokat, és teljesen zajtalan a gép. Ha valaki pl. Hifi-zésre is használja a gépét, akkor jól jöhet.
De sokat számít és nem beszélve arrol ha valaki takarékoskodik akkor az nem csak a számtek területen hanem a tõbbi fogyaszton is igy akár 5000ft /Hó a megtakaritás.
havi 4-5kilót azért el tudnék másra is költeni...
és ez csak 100w
ennél jóval nagyobbakat is le lehet spórolni
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
a restart témához meg annyit, hogy szerintem biztos nem az illesztõprogramon és az os-en múlik a dolog
a gpuk világ életükben sose voltak hotplug-os hw-elemek, mennek ott azért a feszültségek és ameddig azt meg nem tudják sw-esen meg hw-esen is szakítani tényleg kapcsoló módjára addig szevasz aligha lesz olyan, hogy disable/enable on the fly és csökken a fogyasztás..
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
azért nem írtam idõt mert mindenki maga tudja mennyit megy a gépe.a kérdés
meg a watthajhászokhoz szólt.és csak õk tudják, hogy mennyit spórolnak meg
mondjuk 100wattal.eredeti fogyasztáshoz kösz, hogy betonkeverõt hozol fel
egy számtech fórumon<#taps>#taps>
amúgy nem tudom miért szükséges az eredeti fogyasztás a megtakarítás kiszámításához, ha egyszer megvan adva,hogy mennyivel kevesebbet fogyasztassz...
\"The voices are back... Excellent.\"
A processzorról már nem is beszélve, ami pl. filmnézés közben 1GHz-en ketyeg csak.
És soha nem volt még gondom vele, hogy nem váltott volna idõben.
Szóval hajrá, gyerünk végre a kisebb fogyasztás felé.
Ne általánosítsunk - keressünk jól."
Analógiádat folytatva, akkor inkább szülessünk jó helyre! Vagy még inkább örököljünk nagyokat, vagy kapjunk lakást... Nem gondolod? És akkor, már a kereset sem lesz annyira nagyon lényeges...<#gonosz3>#gonosz3>
Csak ez általában nem így mûködik. ( Látom a munkás hétköznapok, a napi gondok, a megélhetésért való állandó küzdés, nem a te asztalod.)
Ne általánosítsunk - keressünk jól.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Egyébként A1-es, normál, tarifával és egy napi 10 órát üzemelõ géppel, és 30,5 napos hónapokkal számolva, a megtakarítás havonta kb.: 1296Ft.
mondjuk 100 wattal alacsonyabb fogyasztás esetén mennyit nyertek (forintban)?
Mynet: A plazma fogyasztásáról és nézhetõségérõl pedig csak annyit, hogy akkor nézz meg LCD TV-n földi adást, na az a katasztrófa és fogyasztásban sem igazán pénztárca barát az sem.
Netezni akarsz és elég az alaplapi kártya? Gép leállít kártya ki, gép indít
Nem sokkal macerásabb 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mobil prociknál, de már Athlon 64-nél is üdvözöltem, hogy menet közben vissza tudott venni a sebességébõl, amikor nem volt szûkség rá. Ennek az elõnye pont a mobil eszközöknél jön ki, ahol emiatt mondjuk nemcsak 1,5 órát tudod használni a laptopod, hanem 3,5 órát is akár (ez saját tapasztalat).
Üdv.
Nemtom mit kell fikázni a vistát tökéletesen megfelel a céloknak én spec. 2007.február óta használom.Eddig egyedül az audigy driverrel gyült meg a bajom de arról sem a microsoft tehet.
Blackmail the Universe
Nem a lényeg, hanem a fontos!
alacsonyabb fogyasztás mennyire izgat egy sima házi felhasználót?
ríõltájm/automata procisebesség szabályozás és videókarisebesség szabályozás kéne, a többi humbug.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3