32
  • damagepy
    #32
    Nekem se tetszettek a Boll filmek, Viszont az ITNOTK első harmada egész jó volt, meg volt pár érdekes fordulat a hátralevő részben is a nagy unalom közben.
    Az AvP2-t meg nem Boll rendezte, de mintha az ő tanítványa lenne... :)
  • rtfmZoli
    #31
    Ez nagy szar film.
    1. a zenéje végig szar(a film 75%-ban egy nyávogós, temetői hangulatot árasztó zene megy)
    2.Gyűrűk Ura hasonlóság kapásból: Helm's Deep-i csatára emlékeztet vár nélkül(esővel) az egyik csata(nagyon gagyiban), kamerállás(hegyen mennek 4-en)
    3.Jason Statham Superman, és egy 20-as szintű monk keveréke,(végig páncél nélkül harcol, még egy bőrvértet sem voltak képesek ráaggatni, pedig a végén ő lesz a király) aki egykezeses karddal aprítja végig az ellent.
    4. a színészi játékot nem is említem..
  • atomkrumpli
    #30
    miféle középkorban ? ugyanazt a filmet láttuk ?
  • doncarlos
    #29
    Akkor is miattatok fog Uwe Boll csillaga fenn maradni, mivel ennyit beszéltek róla. Ha nem lenne egy komment se, lehet nem érdekelne senkit a film, de ha már ennyit beszéltek róla én is megnézem.

    Uhrin Benedek effekt!!!!!
  • b4dluckboy
    #28
    Hát no,Advent Children szerintem irdatlan jól sikerült/egy final fantasy univerzumhoz sem volt közöm,sajnos./ Élveztem nagyon,de tényleg jó volt,hogy utána összeakadtam 1 emberrel aki el tudta magyarázni azokat a dolgokat amik számomra homályosak voltak a fenti hiányosság miatt,de csak ajánlani tudom mindenkinek. Boll bácsira meg nem pazarlom a szót. Nem tetszik ezért nem nézem a filmjeit,ennyi:). Talán majd postalt.
  • Atisz #27
    Aki 1 interjút is látott már vele, az tudja hogy nem hülye a fazon, hanem kifejezetten okosakat mond. Hogy mennyire ért a filmkészítéshez, az már más kérdés.
    A színészek pedig egytől-egyig lecsúszottak és/vagy keményen B-kategóriásak (jó, Statham fénykorát éli, Lelee Sobieski pedig üstökösként indult - mára azonban sehol sem látni).
    Maga Boll mondta, hogy soha nem játszik videójátékokkal, mindössze produceri fogás hogy a filmjeit utánuk nevezi el (így legalább egy bizonyos rétegnek felkelti az érdeklődését, akik nagy valószínűséggel megnézik).
    Videójáték adaptációkból eddig szerintem is csak 2 alkotás (Silent Hill és Resident Evil) volt kiemelkedő, legfőképp a hangulat eltalálása miatt.
    A Final Fantasy (amelyiket a moziban adták - a másikat nem láttam) szerintem siralmas volt, a történet vmi iszonyat bárgyúra sikeredett, ráadásul nem is a legsikeresebb (7.) rész világát vették elő a készítők... óriási melléfogás volt szerintem.
  • Ry0K3N
    #26
    Ez nem igaz, én előbb láttam az AC mit hogy egyáltalán játszottam volna bármely FF-el.
  • opeca
    #25
    Meg a néger sem semmi, azzal a frissen, fazonra nyírt szakállával meg hajával. Ilyenből is biztos sok volt a középkorban:))

    Hát mekkora egy lúzer ez a Boll.

    Ringeznék vele én is, aztán jól kiverném a fogait.
  • FoodLFG
    #24
    Advent Children-t szerintem csak az élvezi, aki játszott a játékkal. Anélkül elég összevissza. :/
  • opeca
    #23
    Pff, Jason Statham jó színész, de a fizimiskája egyáltalán nem fantasy-s. Szerintem nagyon rosszul mutat az ilyen középkoris világban.

    "ha jól tudom előnyös szerződése van a német állammal ami ezek szerint akkor is nyomja belé a zsét ha ilyen okádékokat készít...."

    Csak azt nem tudom, ki volt az a géniusz, aki leszerződött ezzel az antitalentummal...
  • Bandew
    #22
    Jól látom, hogy a 9. képen egy bőrkabátos csávesz van?
  • sKie
    #21
    Hat tenyleg nem hires az Advent Children. Sztem nagyon jo animacio, attol eltekintve, hogy nem vagyok tul jaratos a FF vilagaban, szamomra nagyon elvezetes film volt. Masik FF is jo film, bar arra mar nem nagyon emlekszem, olyan regen lattam mar. Advent Children-t is elo kene szednem. Sot, asszem a GITS sorozatot is. hmmmm
    /off

    Uwe Boll filmjeire en azert nem adok ki penzt, mert mar annyira gyanakvo vagyok az elozo "remekmuvekbol" kiindulva, hogy igazabol a turheto kategoriaba sorolt filmnel is huzom a szam. Talan egyszer kolcson dvd-n, vagy pazarlok egy kis savszelesseget. Ennel tobbet ugyse er sztem.
  • BigPunisher
    #20
    Boll egy féreg---- a Postal miatt kivégezném.....őskult filmet össze lehetett volna hozni a játék első részének sztoriját alapul véve...természetesen ebből semmi sem fog megvalósulni....káosz vazze...

    ha jól tudom előnyös szerződése van a német állammal ami ezek szerint akkor is nyomja belé a zsét ha ilyen okádékokat készít....

    nagy talány ez a jelenség...talán egyáltalán nem kellene vele foglakozni semmilyen szinten......
  • NEXUS6
    #19
    Az SH nekem is nagyon teccett, mint horror film önmagában is csúcs.;)
  • Skyline
    #18
    Resident evil mint jó játékadaptáció?:)
    Hagyjuk már azt a szuperhősös jovovicsos baromságot a francba az egész egy mese a játékhoz képest és egyes szereplők nevén,a cégen és a lényeken kívül SEMMI közös nincs,a sztori is egy baromság lett...:)
    Hitmant megnéztem és akárki akármit mond szerintem egész jó lett a fószer is jól játsza a kopaszt:)
    Az eddigi legkomolyabb játékadaptáció viszont a Silent Hill (bár ezis különálló sztorival,mégis a hangok,látvány,minden hozza a SH játékok feelingjét!)...
  • Hoz_Hun
    #17
    A játék adaptációk közül a Silent Hill szerintem kibaszot jól sikerül (leszámítva egy-két fa**ságot, pl hogy nő (lett) a főszereplő). Persze nem Boll készítette.
  • mastadoc
    #16
    Én még PC-n nagy rajongója voltam/vagyok a BloodRayne első részének. Remegve vártam a filmes adaptációját...
    Aki látta a filmet és utána még védi Boll mestert az a hülye.
    Zaraki: nem ő az egyetlen pl. Silent Hill:Christophe Gans; Hitman:Xavier Gens; Resindent Evil:Paul Anderson (a második részben már Alexander Witt-el karöltve)
    A Doom-ot (Andrzej Bartkowiak) nem hozom példának, mert szerintem elég gyengére sikerült, de még így is klasszisokkal jobb mint Boll doktor BR-je!!!
  • Kensin
    #15
    Hopsz télleg! Honnan vettem, hogy Boll-é?
  • Zaraki Kenpachi
    #14
    Ezt a hangnemet kikérem magamanakazt elismerem, hogy rosszat írtam, de ezért nem kell hülyézni fogd vissza magad!!!

    FF- The Spirits Within semmi köze sincsen a játékhoz, a Doom filmnek sem volt sok köze a gamehez.
    Resident Evil 1 az jó lett a 2 nem annyir a 3meg nem látta, Silent Hill is nagyon jó , Hitmant ugyan csak nem láttam

  • NEXUS6
    #13
    Hmmm.... Képzeljétek eddig egyetlen Boll filmet sem láttam!;)))

    Lehet, hogy a Világ szerencsésebb felén élek?
  • lordofchaos
    #12
    Ha én megnézek egy Uwe Boll filmet - ahogy megnéztem az Alone In The Darkot, amikor még azt sem tudtam ki az az Uwe Boll - és sz.rnak találom majd ezek után megmondom a véleményem, akkor ezek szerint azt divatból csinálom így? Szerintem ha valaki szar filmeket készít és ezt a nagy többség észreveszi, mert ha nem ismeri megnézi a filmjét és utána elmondja a véleményét, akkor nem hiszem hogy ez divatból tenné. Ha triviálisan sz.r dolgokról kijelentjük a frankót, akkor azt nem azért tesszük mert más is így tette, hanem mert az.
  • Blasta
    #11
    "A Doom spec Boll film."

    Marhaság
  • Dakkon
    #10
    én a POP mellett személy szerint várom a Kane and Lynch adaptációt, mert igaz h a játék nem olett vmi nagy, de a sztori.... az kemény lett. A POP-ot is azért várjuk annyira mert egy nagy név áll mögötte és bízunk a csókában (Brukheimer)
  • bitbandita
    #9
    A baj csak az, hogy a Doom filmet nem Boll rendezte...
  • Kensin
    #8
    A Doom spec Boll film. Személy szerint akkor haltam be teljesen rajta, amikor az egyik zombi beleröhögött a képernyőbe, aztán kapott egy headshotot. Talán jó poénnak szánta, de fájdalmas volt..

    Ha a Final Fantasy - The Spirits Within -re gondolsz, az nem játékadaptáció, viszont azt látták többen, az FF - Advent Children -t meg nem hinném hogy sokan ismernék, szal akármilyen jó (nálam number one animációs film), nem túl híres.

    Játékadaptációk közül a Prince of Persia lehet majd érdekes, azt remélhetőleg nem rontják el. Hála az égnek, hogy nem Boll csinálja!
  • Mice
    #7
    mi van?? az az fps-es jelenet is... bazzzzz nem találok szavakat olyan sza$ volt! a nyolcvan éves nagyanyám a sodrófával értelmesebben ment volna végig odalenn...

    majdnem martam az arcom amikor néztem azt, hogy hogyan megy a puskával...a legutolsó fa$zláma aki leül egy fps elé nem megy olyan részegen...

    mintha Alízt látnám csodaországban úgy sétált ott a csóka..s ezen felül szörnyen silány is volt az egész úgy ahogy

    lehet hogy sokan azt mondják, hogy ha doom, akkor az csak mész és agyatlan gyilkolás, de ennél akkor is többet lehetett volna kihozni belőle...sokkal!
  • cateran
    #6
    A Doomon annyira nem látszott......
  • Cat #5
    Háttehülyevagy: kapásbol lehet mondani féltucatnyi példát, köztük jókat is. A Doom film, a Resident Evil, vagy a Final Fantasy simán ezek közé tartozik - látszik hogy nem Boll alkotások.
  • Zaraki Kenpachi
    #4
    "de mégis Boll legjobbja a játékadaptációk közül - ez tény, de lehet, hogy nem az ő érdeme. "
    Mivel ő az egyetlen olyan rendező aki PC-s gameket tesz filmre én nem csoda, hogy a legjobb
  • grebber
    #3
    Szerencsére mások az izléseink láttam én már ezeknél a fent említett filmeknél klaszisokkal szarabbakat.Ezekkel nem volt bajom!
  • ProGabe #2
    "ami mutatja, hogy a Boll-gyűlölőknek bár nagy a szája, de mégis gyengék, hiszen csak megnézik azt, amit a Doktor lerak eléjük - hogy aztán véleményezzék azt. "

    bullshit.és tudom,hogy félig csak poén.viszont az egyértelmű,hogy a nézősereg az eszméletlen durva,már-már páratlannak mondható kampány miatt megy el erre a filmre.tényleg mindenhonnan ez a f*s folyik!tv spotok,támogató,plakátok,újsághirdetések?mi ez?adjuk el a magyarokank azt,amire máshol csak legyintenek?

    John Rhys-Davies és Claire Forlani pedig szégyelje magát!ilyet elvállalni...

    sztetem meg ennél mélyebbre már nem süllyedhet.kb ebből állhat egy napja:
    10:00:ébredés,a délelőtti "B" kat. film forgatónyvét megnézi,szigorúan csak azért,hogy legalább a címet tudja
    13.00:első "B" kat. film stúdióbérlése lejár,bevonul a másik "B" kat. film stábja a helyszínre,csak dzsézön marad,akinek a kezében már az új alkotás szkriptje figyel
    20:00:a 3-ik "B" kat. film bemutatója mindjárt kezdődik,de ő,mint a film sztárja még nem jelent meg,hiszen az aznapi 2-ik számú filmjének a sminkjét vakarja le magáról.film közepére beér,de olyan fütty fogadja,hogy elsunyít
    22:30:random sztriptízbár vip szekciója,ahova belóg egy rendező 2 öltánc között,és sztetem kezébe nyom egy forgatókönyvet.hősünk megnyukszik:nem marad munka nélkül,amíg van elég tehetségtelen ember a filmszakmában,neki mindig jut egy főszerep...
  • Mister
    #1
    hmn Forlani kisasszony?
    megnézem?