848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
Misty19 #128 Szerintem a beagle nem vág annyira szomorú pofákat mint a basset, viszont sokkal határozottabban meg tudnak sértődni, nagyon komor pofit tudnak vágni. -
#127 Se kutáym, se macskám, buldogtalan vagyok. :)) -
#126 utcsó képen a kis kényelmes :DDD -
#125 Na hát :) lehet,hogy van kutyás topic már,de szerintem vagyunk úgy egy páran,hogy szívesen mutatgatjuk a kutyánkat :))
Maszatkutyám ... (16 évig élt :( )
Philip kicsinek:
És már nagyobban :)
-
mod #124 Ez a fajta kutyus a szomorú nézés mestere! -
#123 A szomorú nézést olvasva eszembe jutott ez a kép:
-
Mirk #122
-
#121 ez az enyém :))))
egy aranyos korcs :))
-
Misty19 #120 hát igen, szeretjük a kutyákat! Eleinte csak a németjuhászom volt meg egy tacsek, sajna a tacsekot agyonverték, utána a németjuhászom nagyon befordult, szóval akkor kapta maga mellé a menhelyről mentett kutyimat Bobit, #75 aki nem rottweiler, igaz fellelhető a kutyiban rottweiler beütés, szal keverék kutyi, de nagyon jó arc.....nem buta, igaz nehezen nevelhető volt.
Aztán jött a bassetom, ő most 13 hónapos....egy kis rohadék:) -
#119 hja énis azt vettem észre :) -
#118 A németjuhász elég népszerű úgy látom.Okos egy kutya az biztos.
Nekünk is az volt. -
mod #117 Ez egy gyöyörűség! -
#116 Asztor a németjuhász:)
-
#115 Elqrtam...szóval Foltos (bal, fekete keverék) és Tappancs (jobb, Beagle) xD. -
#114 +fav :)
Itt van a mi két kis gyöngyünk ^_^
Foltos (jobb) és Tappancs (bal)
-
#113 Ez a legtöbb kutyára igaz. Akármikor képesek játszani és folyton zabálnának! Ezért (is) szeretjük őket. -
Ő a mi Jonnynk;) Vagy játszani akar, vagy kajáért kuncsorog. Nagyon nehéz ellenálni, hogy ne adjon neki az ember, mert valmi hihetetlen szomorúan tud nézni:)) -
#111 Ez egy jó tápig!!
Az én tutyikom:
Sóbors oriás Snazi! 1.5 éves most. -
#110 nagyon aranyosak,nyugodjon békében -
#109 Miénk is meghalt a nyáron 10 éves volt és palotapincsi.
kép:
Manónak hívták.
---
Ő a másik kutyánk:
Fáncsi
Itt a kiskutyáival:
Már fél éves kép a kiskutyák már eléggé megnőttek.
A nevük Maci és Laci. :D -
#108 nem valami tiszta kép, de ő az én golden retrieverem... :)
-
Shadow_THH #107 :3 -
#106 Nagyon szép kutyáitok vannak. -
#105 Akkor én is mutatok képet Csapoi Cseles öles nevű kutyámról
-
#104 Családi dolgok. Mamimat műtötték, a kutya pedig pont akkor élte a legnagyobb ugri-bugri korszakát. Jobb lett így mindenkinek - a kutya remek helyre került, mami is szépen tudott lábadozni.
Persze megsirattam a kis szarost, mert iszonyatosan szerettem. Mármint a kutyát.
Most úgy döntöttem, hogy amíg nem lesz kertes ház, addig nincs kutya. De utána minimum 2. :) -
#103 "vissza kellett vinni ahhoz akitől vettük"
miért? :( -
#102 Illetve bocsánat. Volt egy harmadik, a legelső, csak ő a nagyszüleimnél volt. Kb. 10 éves voltam mikor kaptuk és a kutyus szép kort élt meg. Egy kis tacsi volt. -
#101 Nekem két kutyum volt eddig. Ő az első. 10 éves kort élt meg.
Ő pedig a második. Ő fél éves koráig volt nálam, utána sajnos vissza kellett vinni ahhoz akitől vettük. De remek helyre került, nagyon szeretik! :P
-
#100 enyém is nemrég, január elsején hajnalban :( -
#99 Ez roti? Nagyon szép:). Amúgy ha felnőnek vadak lesznek? Mert én úgy hallottm, hogy nagyon örültek lesznek felnőznek a rotik. Igaz ez? -
#98 2 németjuhász :P
majd rakok róluk képet -
#97 Apa
Fia
-
#96 nekünk is VOLT német spiccünk:( a kis Tyutyubingokápucsinomálieszodásztet,pronto pronto kápucsínó.Egyszerübb nevén Marcipán:)szegénykémet kullancs csipta meg:((((
ő pedig Zsömike, 14 év körüli:
-
#95 ezt a fajtát marhán bírom, kétszer annyi bőr van rajta, mint amennyi kutya:DDDD
Nekem egyébként pulim van, immáron 4 éves, majd dobok fel róla képet:) -
#94 jól nyomjátok :) -
#93 2008:D -
Misty19 #92 4 abból három az enyém, és 2 macsek. -
szerintem az enyém tud kommunikálni vele, itt pont a kaját kérte a kezemből :D de el is tudja venni:
-
#90 te, nektek hány kutyátok van? :D -
Misty19 #89 De a ház ura még mindig Ő, még ha ezt a többiek nehezen is veszik tudomásul