848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
  • mama2
    Ti jártatok már úgy, hogy több kutyátok van, és egy újat kint tartotok, és a többi kutya meg elcsalogatja a háztol? Mert én már jártam úgy: Találtunk a Fóliáknál, egy fajtiszta fekete Labit. Behoztuk, szabadon volt, az udvaron, és egy reggel, arra ébredtünk, hogy nincs a teraszon, eltünt, mert a Bátor, meg az Apolló,(így hívják a többi két kutyát), csavargós fajta. Éjszaka szoktak menni, és a Fekete Labi(Ördög, így hívták), eltanulta ezt tőlük, és velük ment. Bátor, Meg Apolló, visszatalált, de ördög -mivel még kicsi volt-, nem:(. Azóta is hiányzik. Ezért tartjuk a Mostani Kutyusomat, Bárót, Kenelben, hogy ne hogy így járjon. De reggel ki van engedve, és este meg be van csukva:). Bár mondjuk most csukva van, mert alszik, és hogy ne aludjon kint a hideg földön. Volt már ilyen tapasztalatotok?
  • Trisztin
    multifunkciónális :) benne is lehet aludni,meg rajta is :)Imádni való egy állat

Philipemet sehogy sem tudnám beleimádkozni egy ilyen kosárba... fűzöm egy ideje ősöket,hogy venni kéne,de mindig meggyőznek,hogy úgyse használná...

... amúgy tudom,hogy nem én nyitottam a témát ,de szerintem kutyás történetek is jöhetnek ... :)szívesen olvasnám más kutyák "hülyeségeit" :)
  • w77d

Fofi ma reggel. A kosarat kívülről hasznosította fejtámasznak :)
  • w77d
    biztos nekem is fog hiányozni nagyon sokáig :(
  • Yoda001
    kutyás téma,de nekem se esett jól amikor a 3 éves macskám csak úgy eltűnt hip-hop egyik reggelről a másikra,és 2 tengerimalacomat is el kellet altatni mert rákosak lettek [és érdekes módon mind2-nek azt mondta az orvos h a saláta miatt..pff]
  • Attila8805
    Hát amikor az első kutyinkat(egy uszkár)el kellet altatni mert lebénult szegény akkor körülelül 1-2 évig ha csak szóba került elsírtam magam!
    Mostmár eljutottam addig hogy meg tudjam állni hogy ne sírjak de még mindég hiányzik!
  • Adam II
    Ír szetter.
  • Punker
    nem az ír a világos szűrű?
  • Trisztin
    szerintem inkább ír szetter...

és tényleg majdnem minden kutya gyönyörű... vagyis ami kutya az gyönyörű...
  • mama2
    Milyen fajta? Agár? Mert gyönyörű(azért mondom minden eddig belinkelt kutyus képre, hogy gyönyörű a képet ábrázoló kutya, mert szerintem mindegyik gyönyörű:)).
  • w77d
    sztem igen :)
  • Max7
    ő is egy űálat tehát akkor én mint ember megnyúzhatom?
  • w77d
    az általad említett esetről nem is a gazdi tehet, hanem az önkormányzat, amelyik nem jelöl ki kutyasétáltató területet! Egyébként hova ürítsen a kutya?
  • Z
    Ilyen pofát vágott, mikor magára hagytam pár percre a telken:
  • Misty19
    hát mert gyökerek. Én ilyen fűáplos topickban olvastam (vki belinkelte hogy miket írnak), hogy az összes kutyát ki kellene nyirni amelyik a fűre szarik....nah szal erről nem a kutya tehet a lakótelepeken hanem a gazdája....! De ott is voltak megjegyzések. Agyon kell lőni a dögöket, pusztuljon az összes stb stb...
  • Máté94
  • Adam II
  • cenobite
    Az enyémet 10 éves korában el kellett altatni, mert olyan betegsége volt. Ott voltam vele végig a tesómmal. Simogattuk, fogtuk a lábát, míg meg nem halt. Szépen, csendben viselte. Tudta, hogy nem azért kapja azokat a szurikat, mert rosszat akarunk neki. Először kapott egy injekciót, ami ilyen altató volt, majd után azt, amitől meghalt. Mi persze végig sírtunk, - vagyis inkább bőgtünk - a dokin is látszott, hogy nagyon együtt érez velünk.

Kurva nehéz volt, még most is nehéz leírni, pedig már több mint két éve volt. :(((((((

Utána viszont másfél hónappal már ott vigéckedett az utódja. Szerintem ezt csak így lehet. Legalábbis aki kutyabolond, az így csinálja. ;)
  • w77d
    ezt a képet most csináltam kb 3 perce:

sajnos szinte egésznap fekszik, nem igen tud már mást csinálni! Amikor elmegyünk sétálni, akkor is kis kört kell vele menni, mert a végére már nagyon fullad (a szíve miatt nem kap elég oxigént a tüdeje)! Pedig régebben mekkorákat tudtunk futni és sétálni :(
  • Sada01
    Az ilyen emberkéknek kellene velem találkozniuk már egy pár ilyen emberkét meg csíp tűnk
  • gordon 24
    Hát ez nagyon nehéz..
    Nekem volt 2 db Dobermannom. Párban éltek egy kan meg egy Szuka. A kan 6 éves korában a kulancsok miatt halt meg nagyon rosz volt elveszteni imádtam. A Szuka még ráhuzott 5 évet de sajna 2 éve ő is az örök vadászmezőkön van. Ő sokkal nagyobb űrt hagyott bennem mint a kan valszeg azért mert sokkal jobban szerettet engem mint a kan kutyám, de szóval irtó szar volt na.. Remélem a mostani Snacim #111 hosszabb életű lesz!

Sajnos a fajta tiszta kutyák nagyon betegesek. Nem nagyon élik meg a 10 évet. Szét vannak tenyésztve. Dehát szépek aranyosak és jó társak az életben.
  • oneal1
    masztiffja van valakinek?
  • w77d
    igen, szegény Foltost is annyian támadták már, egyszer meg is mérgezték, de szerencsére kiheverte! Az ilyen embereket annyira nem értem! Nem olyan régen itt az sg-n beszélgettem pár emberrel az állatkínzók topicban és ott nyögtek be olyanokat a hülyegyerekek, hogy "csak egy állat azt tehet vele az ember amit akar" vagy hogy " az ember akkor kínoz állatot amikor akar, mivel felsőbbrendű"! Ilyen lélekkel és életszemlélettel hogy lehet létezni?
  • Misty19
    Szió!

Nekem 3 saját kutyim van, korábban volt egy tacsim....12 évig volt a pajtim:)
    Sajnos őt a kertszomszédunk tette el láb alól...egy részeges tenyeres talpas vadparaszt az ürge.....nem hogy az állatokat nem becsüli hanem még az embereket sem.
    Kan kutyim volt, szeretett csajozni menni, de az ürgének se kutyája se macskája nem volt....szóval nem értettem hogy neki miért ártott volna.
    Engem megviselt az elvesztése mert ő volt az első kutyim, együtt nőttünk fel....!
    Azóta már van több kutyim. A németjuhászom 4 évig volt párhuzamosan a kicsi tacsekommal.....őt is megviselte, hogy nincs többé a kis haverja...igy menhelyről hoztunk neki egy kiskutyát...tény, hogy nem ugyanaz a barátja....de mégiscsak egy társ:)
    Én nehezen viseltem/viselném a kutyáim elvesztését mert imádom őket (akinek van kutyája nagyon jól ismeri ezt az érzést).
    Nekem bassetom többször került már nagyon rossz állapotba (PTX illetve bélcsavarodás és még alig mult 1 éves), az is megviselt...
    Szóval nem egyszerű a dolog. Van akinek "csak" egy kutya, van akinek viszont társ...
  • Trisztin
    nem is szabad elképzelni nélküle...

Maszat kutyám 16évesen aludt el... én is 16 éves voltam akkor ... gondolhatjátok... Családtagvolt és lesz is! ...Nehezen de ezt is túl lehet élni,néha még mindig hiányzik... Philip nagyon más... Maszat nyugis volt és csendes,Philip hiperaktív és egy egész óvodányi gyerek sem tudná lefoglalni... de fél év kellett,míg új kutyánk lett... (Először anyámék tiltakoztak,nem kell kutya,de 1 hónap után már hiányolták,hogy nincs kit sétáltatni...Azóta apám már hobbijának nevezi a kutyámat 8))

ui.:gyönyörű jószág.... és nem is látszik rajta kora :)mond meg neki,hogy jól tartja magát 8)
  • w77d
    ő az:

a kép még nyáron készült, nagyon jó állapotban volt, de azt vettük észre már akkor is, hogy nagyon hamar fárad, sokat alszik!
    Aztán elvittük orvoshoz, ő mondta, hogy szívgyengesége van neki és ez már csak sajnos romlani fog, míg egyszer elalszik és többet nem kel föl!
    Szegény annyi mindent megélt az életében és állandóan nagyon jó társ volt! Néha többet ad mint egy ember!
  • Adam5
    Hát a mi kutyáink még csak 5 évesek, de bele se merek gondolni ilyesmibe :(. Nemtudom mi lenne ha történne valamelyikkel valami .

Szegényke, imádkozom a érte !
  • w77d
    ti egyébként hogy viszonyultok a kutyátokhoz? aki már vesztett el kutyát az hogy élte meg?
    az én kutyám sajnos már nagyon öreg és beteg is, az orvos szerint már csak hónapokról beszélhetünk nála :( én el nem bírom képzelni, hogy hogy lessz nélküle, 14 éve mellettem van!
  • asysoft
    Ezek milyen fajta kutyák?
  • mama2
    Hehe, de ari and Nice:D.
  • Sada01
    Szép!!!
  • Trisztin
  • mama2
    Én is kiváncsi lennék:).
  • Sada01
    Én kiváncsi vagyok a rottira
  • Trisztin
    igen az :)de azt hittem a kutyát nézitek
    8)
    Amúgy elkényeztett szobakutya :) és hát tudja,hogy a díszpárna milyen kényelmes :)

A rottik pedig szebbek szájkosár nélkül.. nagy egy nagyon aranyos rotis fényképem (barátnőm rottija...) de arról volt szó,hogy csak saját kutya :) úgyhogy ettől mentesültök :)
  • kulabácsi
    ja a bazi nagy szájkosár is erről árulkodik :DD
  • Benc16
    kis cuki, ártatlan... :P
  • Sada01

Darius
  • Z
    Jah, szegénynek míly sanyarú a sorsa!
  • Csabesz6
    3.kép:Ford Sierra?:D