Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet, hogy nem bíznak a ruszkikban.

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én meg azt nem értem, hogy milyen alapon lehet valakinek, és milyen alapon nem? Vagy ne legyen senkinek, vagy lehessen bárkinek aki akar...

www.smart-bus.hu

Nem, nem a jogutódlás miatt, hanem a hülyeségünk miatt!

www.smart-bus.hu

Pluskast
Abszolút. Csak például én azt nem értem (ha tényleg békés célú), hogy anno az orosz ajánlat miért nem kellett nekik. A ruszkik dúsítottak volna annyi mennyiséget, hogy azt valóban atomerõmû mûködtetésére használják. Nem kellett nekik az ajánlat. Szóval én abban nem hiszek, hogy csak és kizárólag békés célokra használnák fel. Ha ez így lenne már rég kompromisszumot kötöttek volna a nemzetközi világgal.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha azt nézzük, akkor tulajdonképpen iráni szemszögbõl érthetõ lenne, elég intenzíven fenyegetik a biztonságát, körbe vannak véve egyrészt atommal rendelkezõ államokkal, és USA által megszállt országokkal. De a békés célú felhasználásra való törekvés is érthetõ.

Ahhoz kellett egy olyan megalkuvó politikai elit, mint a miénk volt. De ez csak egy példa, ez nem jelenti azt, hogy minden diktatúrából átvedlett diktatúra vagy demokrácia magára nézve kötelezõnek tartaná hogy az elõzõ rezsim igéreteit betartsa. Az rajtuk múlik az összes elõnyével és hátrányával együtt.

Molnibalage
Korlátozta idõlegesen tudtommal, de ennél több is volt. Nem szeretem a propaganda szerû listákat, de van egy ilyen.

Itt.

Ezek elvileg a források hozzá.

Ez meg azt firtatja, hogy akkor most igen vagy nem. A helyzet szerinte nem egyértelmû.

Én azon az állásponton vagyok, hogy sokkal több adat és bizonyíték utal arra, hogy atomfegyvereken dolgoznak, minthogy nem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pluskast
Na igen. Érdekes idehaza is diktatúra volt de az államadósságunk megmaradt, sõt a rendszerváltás utáni új berendezkedéssel szemben is. Miért is nem engedték el? Talán mert jogutódlás következett be? Az állam is jogi személy mint te vagy én.

Tulajdonképpen miben szegte meg az elõírásokat? Valahova nem engedte be az ellenõröket?

Az azért nem ugyan az, diktatúráról és forradalmakról hallottál már? Ott mind a kettõ elõfordult az elmúlt évtizedekben...

Molnibalage
Az aláírásod szerint ignorálsz minket. Akkor mit kérdezgetsz..?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
És? Az egyezményt fel lehetne mondani, ahogy Észak-Korea tette. Jaaaaaaaaaaaaaaa, hogy úgy nem lehetne nukleáris technológiát importálni és aztán megszegni az NNPT-t...

Kérdés mennyire kell komolyan venni bizonyos nyilatkozatokat.
Észak-Korea pl. animációt is készített róla, ahogy a rakétái elpusztítják az USA-t 😊
2000 dolcsi Vajon a magyar moderátorok, illetve az Izraeli atomot védõk is ilyen jól kapnak, vagy õk csak a negyedét mert magyarországi zsidók? Elsõsorban az aláírásomban szereplõktõl kérdezem, bár a választ nem fogom látni 😊

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Pluskast
Nem mindegy? Ha a 4 évvel ezelõtt mûködõ Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium kötött egy szerzõdést amit az abból létrejött és átalakított Nemzetgazdasági Minisztérium megsért akkor mondhatja, hogy kérem szépen az ránk nem vonatkozik mert nem mi kötöttük? A jogutódlás fogalmáról hallottál már?

Hogy a törtzénet kerek legyen, azt tudni kell, hogy az egyezményt az amerika-báb Pahlavi sah írta alá.

Molnibalage
Az ok okozati viszonyt sem érted... Kis hazánk alírta és ratifikálta az NNPT-t és Irán is. Izrael semmilyen fegyverkorlátozási és nukleáris egyezményt nem írt alá, ahol pl. India és Pakisztán sem. Ha eddig ötvenszer nem volt leírva, akkor egyszer sem...

Caliph
valamelyik filmben faszán mondták hogy nem attól kell félni akinek 10 atombomba kell,hanem attól akinek csak egy...

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Strahd_
A nyilatkozataik alapjan nem ennyire egyertelmu.
1 biztos egy atom bomba eleg lenne hogy Izrael megszunjon, ok ok a palesztinok is mennek a levesbe sot valoszinuleg Teheran is, de ugy mar nyilatkoztak rola hogy a szent cel erdekebe....

Strahd_
Nincs is szebb mint egy cionista zsidotol idezetet olvasni egy ilyen oldalon 😉 amivel a cikk iro a cikk erteket akarta emelni hogy milyen okos is o hogy ismer az adott embertol egy idezetet.

Irán megtámadásáról kb. 7 éve szájalnak, szerintem nem eszik olyan forrón a kását. Izrael tudja, hogy Rubicont lépne át egy Irán elleni támadással, amely ugye nem is arab ország.
Az pedig elég nyilvánvaló, hogy Irán nem azért akar atomfegyvert, hogy "lerombolja Izraelt", hanem a rezsim a túlélése zálogának tekinti, hogy megszerezze. Ha Észak-Korea példáját nézik (akikkel minden valószínûség szerint kölcsönösen megosztották az eredményeiket, szóval szinte biztos, hogy Irán képes elõállítani atomfegyvert, ha esetleg még nem is tette meg és nem azt tesztelték ÉK-ban legutóbb), teljesen érthetõ.
Talán ha az USA elhagyja Afganisztánt, letesznek róla csendben.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus
irguN burgum, ilyet állítani... <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Israel was founded on Zionist terrorism.
For decades the almost 100 innocent civilians killed by Zionist terrorists in the bombing of the king David hotel was a record. The perpetrators of that atrocity went on to become prime ministers of Israel.

Nem tudom, én nem találom viccesnek.

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Akkor nem érzed azt, hogy ilyen képet betehetett volna izraeli vagy akár piréz gyerekkel is...? Ezért röhejes az egész érvrendszer így...

Nem érzed úgy, hogy akár egynek a lelövése is sok?

www.smart-bus.hu

Nem, arról szó sincs.
Molnibalage
Látom mit akarsz kihozni. Vagy szerinted minden kõdobálót lelõttek az izraeliek...?

Amúgy persze igazad van, a hátrány nem mentség. Ha a cigó gyerekek ökölnyi kövekkel dobálnák a családjukat, azok is azt mondanák, hogy le kéne lõni õket, akik a palesztinok mellett kiállnak, sõt, õk mondanák azt. A faji okokból többnyire Izrael-barát magyarországi jogvédõk meg felháborodnának ezen, miközben Izrael "jogát az önvédelemre" sosem vonnák kétségbe. 😊
A kõdobálást is lehet gyilkossági kísérletnek nyilvánítani, így tehát azt is jogosnak beállítani, amikor a zsidó katona vagy telepes a távcsöves M16-osával leteríti a kavicsokat dobáló 10-12 éves kölyköket (aztán odaszól a társának, hogy megnyerte a fogadást, 1 lövésbõl eltalálta a fejét).
ReszegKoldus
Engem ugyanennyire nem érdekel mennyi rakétát lõnek ki, inkább az, hogy azokból mennyi ér célt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Molnibalage
A hozzállás rossz. Mert - már elnézést - kinemszarja le azt, hogy a palesztínok mire képesek a technikai hátrányuk miatt. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy a gyilkossági kísérletet nem bünteted, nem számít, csak gyilkosság.

Annyira alapvetõ dolgokat nem értenek megy egyesek, hogy az már fájdalmas...

ReszegKoldus
Jó ötlet, én is szívesen megnézném a statisztikát az öngyilkos merényletek és rakétázgatások által megölt izraeli gyerekekrõl.

Molnibalage
Hasonló képet és statsztikai adatot mikor látunk az öngyilkos merényletekre a régebbi idõkbõl és rakétázgatásra az elmúlt 8-10 évbõl...? Te most tényleg ennyire "intelligens" vagy, hogy ilyen propaganda képeket spammelesz be másokkal együt...? Ennyire futja...?

Molnibalage
N+1-szer le lett írva, hogy a térkép hülyeség, de ezeknek magyarázhatod...

nekem tökéletesen meg fog felelni. mivel korábban nem voltam törzslátogató, így a választás részemrõl csak abban állt, hogy oda mentem ahol sokan voltak. vagy egyáltalán voltak. javaslom neked átolvasgatni az utóbbi napok "termését".

még sok mindent kellene fejben helyre tennted a világ dolgaival kapcsolatban. ja igen, ki ne felejtsem zárszóként. tudod, amikor valaki a kultúrált hangnem mezsgyéjén indulatosan ír a jelenlegi politikai rendszerrõl, kiemelve magyarországot és ezzel összefüggésben izraelt, azt azért teszik, mert ezek a férgek így tönkrebaszták ezt az amúgy gazdag és szellemi téren is haladó országot. ki vagyunk fosztva. ennyi. szándékosan. és ez sokakanak nem tetszik, akik látják és érti hogy mi folyik itt a színfalak mögött.

persze aki beveszi a blöki dumát hogy válság meg államadósság, annak ez biztosan trollkodásnak túnhet...

Ha te lennél az admin, akkor tuti nem. <#nevetes1>

Ott Remark az admin, az õ döntése a regisztráció. Ha akarja szabaddá tudja tenni.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Viszont annyi elõnye van, hogy uwu, immowable, meg ihihy brancsa kétlem, hogy kapnak engedélyt oda belépni 😄

Elég bürokratikus a regisztráció ott mit ne mondjak...
Önmagában vicc, hogy már az elején kötelezõen változtasd meg a passt addig nem enged belépni.
(Egy tapasztalatlan emberke tuti nem találja meg hol kell keresni a jelszó váltás. Önmagában ezért már ezer ember sutj)

Aztán van arca azt írni a fórumnak, hogy az adminisztrátortól várjam, hogy engedélyeze a belépést... Más térõl elég puritán de nem kényeskedek egyelõre jó lesz ha egyszer bejut az ember oda...

Itt van a garantáltan cenzúramentes NWO fórum, de az a kutyát sem érdekli, érdekes módon. <#fejvakaras>

Most én is visszakerestem, azok a hozzászólások a moderátor figyelmeztetései voltak.

#53188 és #54186 hozzászólás és a fejlécben foglaltak alapján a topicot lezártam. - egyik március, másik április

Többször szóltak már, hogy a politikát nem tûrik. Nem márciusi és áprilisi kommentrõl van szó, hanem a tegnapi és mai politizálásról.

de amúgy milyen fair volt a moderátor. egy márciusi és egy áprilisi kommentre hivatkozva zárta be. vagy nagyon lassan dolgozik, vagy inkább csak nem akarta egyértelmúvé tenni, hogy az elmúlt napok leleplezõ cikkei nem tetszettek neki. személy szerint vagy utasításra. ennyibõl korrekt, hogy nem lehet egymást okolni. pláne hogy olyan hozzászólás számokat adott meg, ahol véletlenül se volt olyan komment, ami miatt ezt kellett volna tennie. visszakerestem...

ReszegKoldus
Nem betört, eddig is volt, és nem szabályzatellenes, csak "érdekes" szabályok vannak errefelé.