Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
- Szíria rendelkezik olyan védelmi eszközökkel, amelyek ámulatba ejtik a világot - Mondta a szír külügyminiszter
Az orosz és a kínai diplomata elhagyta az ENSZ Biztonsági tanácsa new yorki ülését, amelyen a Nagy-Britannia által beterjesztett határozati javaslatot vitatták meg. E javaslat szerint erõt lehetne alkalmazni Szíriával szemben – jelentik ma a médiák. A nyugati országok folytatták a vitát. Bõvebb információkat nem közöltek az ülésrõl.
Korábban szerdán a szíriai miniszterelnök, Vael Nader al-Halki kijelentette, hogy a Szíria elleni agresszió „az intervenciós csapatok temetõje” lesz.
A kormányfõ szavai szerint a Nyugat az Egyesült Államok vezetésével hamis ürügyeket keres, hogy megindokolja szíriai intervencióját.
Szíria rendelkezik olyan védelmi eszközökkel, amelyek ámulatba ejtik a világot – hangoztatta Valid Moallem szíriai külügyminiszter.
„Nem lesz könnyû dolog elfoglalni Szíriát. Rendelkezünk olyan védelmi eszközökkel, amelyek ámulatba ejtik a világot” – mondta a miniszzter.
Forrás: Oroszország Hangja
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az Egyesült Államok Haditengerészetének és a Birt Királyi Haditengerészetnek a Földközi-tenger keleti részén tartózkodó hajói vélhetõen rakétatámadást indítanak szíriai célpontok ellen csütörtök éjjel, miután a brit parlamentben megszavazták a szíriai rezsimmel szembeni hadmûvelet bevetését – számoltak be amerikai újságok és tv-csatornák.
A csapás várhatóan több óráig fog tartani, amelynek fõ célpontjai a szíriai hadsereg egységei lesznek, amelyek vegyi fegyvereket alkalmazhatnak, továbbá fõhadiszállások, kommunikációs központok és hordozórakéták kilövésére alkalmas állomások – számolt be a sajtó, meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Pentagonban.
Forrás: Oroszország Hangja
(Végszükség eseténre küldtek a raktárakba minimális mennyiséget, frontra soha nem került ki vegyifegyver.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A Damaszkusz környéki Keleti Gutában a szemtanúk és károsultak vallomásai „teljes nyilvánvalósággal arra utalnak, hogy a szarin idegmérget az ellenzék fegyveresi alkalmazták” – hangoztatta a svájci televíziónak nyilatkozva Carla del Ponte, az ember jogok esetleges megsértésére vonatkozó szíriai esetek kivizsgálása céljából létesített bizottság tagja.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Aki szerinted ilyeneke összehoz - és olyan lektorálták, akik szintén értenek hozzá - az szerinted nyertlen kétéves?
Most már tényleg kezded nagyon kihízni a gyufát kisfiam... Láthatólag HT és természettudományos analfabéta vagy, de a pofád az kurvanagy...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ja ez igaz. tényleg teljesen más a szitu
V9ykn8_TZL0
Miért? Szerinted ez nem releváns? Vagy te úgy osztod az észt, hogy éltél Izraelben Iránan, Szíriában és beszéled mindhárom ország nyelvét?
ÉK-t meg pontosan azért nem bombázzák, mert egy háború esetén a dél-koreai civilek szívnák meg elõször. A háború után meg az északikak, mert olyan humanitárius katasztrófa lenne ott aztán, amihez hasonlót csak a legnagyobb afrikai éhínségek idején lát az ember. Csak éppen Koreában télen még hideg is van...
A céltalan bomázgatásnak egyébként mi értelme van. Gondolod ez úgy megy, hogy XY felkel reggel és akkor kitalálja, hogy "akkor bombázgassunk"...? Bármilyen ÉK-val felvállalt konfliktusnak igazából egy értelme vége képzelhetõ csak el. A rendszernek buknia kell. Ahhoz viszont több kell egyszerû "bombázgatásnál". Sokkal. Az ÉK haderõ mérete egyszerûen megköveteli a szárazföldi hadmûveleteket és igen masszív tûzerõt.
tehát akkor ezt pl."Egy Mk-84 bomba nagyobb pusztító erõvel bír és egy 30 éves F-16A is 6 km magasból 30 méteres CEP-el dobja le"
te élõben láttad,tesztelted,dolgoztál vele,pilóta vagy,USA katona vagy,fegyverszakértõ vagy VAGY csak szeretsz sokat olvasni haditechnikai könyveket? na melyik az igaz?
pár száz ember miatt aki meghalt a gáztámadásban?
ok de ha enyire lelkükön viselik a civilek sorsát akkor koreát miért nem bombázzák le?
V9ykn8_TZL0
Továbbra sem értem azt, hogy Szíria bombázása miben segítne bármit Irán ellen...? Ez olyan, minta Franciaország megtámadásával akarnád Ukrajnát bevenni.
Irán megtámadása hirtelen hogyan jött elõ? Szíria a téma. 2007 óra hallom a sok jóstl meg "szakértõtõl", hogy "hamarosan indul támadás". Persze, ha 20 évig mondják, akkor egyszer csak bejöhet és lehet mellett verni, hogy "én megmondtam". Persze. Én meg röhögök egy jót...
Izraelre meg bármi másra is lehet szórni a szar BM-et, de itt is az áll, hogy ezek pontossága olyan, hogy örülhet Irán, ha egy olajfinomító méretû célt, ha eltalál. A dolog szépséghibája ott van, hogy ezen országok USA-val jó viszonyt ápol, tehát jenki Patriot PAC-3 települhet oda, ha igény van rá. Izraelnek meg van saját ABM rendszere, még ha nem is Scud méretû célokra van belõlve.
Szóval ez megint az a kategória, hogy tomboló kisgyerek vs. kigyúrt nehézsúlyú boxoló. Nem kétséges a mérkõzés kimenetele...
én elhiszem sõt ötülök neki ha így van😄
V9ykn8_TZL0
sehol😛 ezt raktam össze az alapján amit a híradóban láttam
" Mit értesz "vége a dalnak" alatt?"
szíria tényleg annyira fontos hogy mondvacsinált bizonyítékok alapján le kell bombázni?
szerintem a végsõ cél itt irán. én így érzem😄
ha iránt megtámadják akkor õk meg 2 kézzel fogják szórni a rakétákat izraelre meg a szaudi olajra
V9ykn8_TZL0
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Egyébként meg igen, egy nem idióta harctéri parancsnok nem megy neki az eszetlen túlerõnek, hanem próbál kedvezõbb helyzetet felvenni, vagy leteszi a fegyvert, mert a semmiért meghalni nincs értelme. Csak a balfaszok heroizálják azt, hogy ez milyen fasza dolog...
Ezek szerint akkor te Görgey Artúrt te minek tartod? Ugyanis õ belátta, hogy mikor jött el az a pillanat ahol nincs értelme legyilkoltatni egy rakat ember úgy, hogy semmit nem ér el vele és letette a fegyvert.*
A "nagy" kossuth meg lelépett és köpködött midenkit meg osztotta az észt kinrõl úgy, hogy õt nem fenyegette az, hogy kivégzik pedig részben õ a felelõs azért, ami történt. Tehát felelõsséget nem vállalt, de a pofáját azért jártatta. Sajnos õ a történészek szent tehene, pedig az én szememben a féreg kategóráját súrolja az az ember.*
A fotelprofesszorságról meg annyit, hogy láttam én már sok nagyhangú turbómagyar balfaszt, de nagyon megnézém õket, hogy ha mondjuk az iráni módira ûznék a hondvédelemet és a háborút, ahogy tették Irak ellen 80-88 között, akkor is ekkora pofájuk lenne -e. Amíg feltételes mód van, addig kurva könnyû szájból segget csinálni...
Egyébként meg csak "kicsit" irritáló, amikor magadfajta trollok állnak neki kiselõadást tartani hazafiságról.
(*Vagy Rákóczi féle szabadságharc vezetõi mik voltak? Ugyanis akik felesküdtek a királyra, azok kegyelmet kaptak, a szabadságharc egyfajta konszolidációval ért véget, akinek meg nem tetszett, az elhagyhatta az országot.)
sry,dee te nemvagy normális te fotelprofesszor
Vége lesz a dalnak
Kinek és miért? Mi által? Mit értesz "vége a dalnak" alatt? Ez milyan veszteséget, pusztítás, politikai arcvesztéset vagy bármi mást takar?
irán nem fogja ölbe tett kézzel végig nézni a mûsort
Miért nem nézi? Technikailag mit tud tenni a nagy büdös semmin kívül? Még csak nem is határos Szíriával, szárazföldön nem tud segítséget adni, légiereje meg nagy 0 bármiféle akcióhoz és itt is probléma lenne a távolság és a szomszédok. Irak légterét az USA ellenõrzi államközi szerzõdés és vállalás értelmében, amíg Irak nem képes rá. A törökök meg miért is egedélyeznék az iráni légtérhasználatot?
ha betámadják szíriát és õk beváltják a fenyegetésüket és kilövik izraelre amilyük van akkor itt vége lesz a dalnak
irán nem fogja ölbe tett kézzel végig nézni a mûsort és nyilván mondanom sem kell hogy obamáék csak erre várnak
és akkor ott van ugye kína meg ororszország...
V9ykn8_TZL0