Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én leginkább ezt a 3 világháborús õrületet nem értem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ignoráld õket jobban jársz. CNN-en felnõtt értelmiség.

chrome plusz sg+ bõvítmény. ezt a topicot csak úgy lehet látogatni ha ignorálsz pár embert. Leírom hogy müxik itt a rendszer, hogy értsd:
Molnibalage elkezd veled szemben személyeskedni, de nagyon óvatosan kis lépésekben csinálja egyre durvább jelzõkkel. Akár milyen türelmes ember is légy elõbb utóbb felveszed az ü stílusát, majd szinte "perceken" belül megjelenik Cifu aki téged banol 4 hétre, Molnibalagénak meg jó esetben ad 1 db felkiáltó jelet. Azt is elkotyogták már, hogy õt azért elõtte már priviben figyelmzeteti is.

Szóval a helyzet ugyanaz mint a világpolitikában és a sajtóban, az erõsebb kutya b*szik. Jelenleg jobb ha nem foglalkozol a ferde világképükkel és erkölcseikkel, meg kell várni még összeomlik a kis világuk és nézni ahogy sírnak.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Én már a fejléctõl hátraestem.
Ha nem tetszik ne olvasd hülyegyerek.Mi a fasz vagy te itt?Ajánlok egy gyors talpaló jóga tanfolyamot és ha kellõen meghajlott a gerinced mindjárt azzal a lendülettel le is szop6od magad kis <#kocsog>:Menj szólj a a modi haverodnak ha nem tetszik vmi

Zsizsi te meg csak figyelj mert égni fogtok

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Strahd_
Strahd_
😊 es nemelyik allitasan csak nevetni lehet... latszik mennyire ismeri a cikk iroja a helyzetet.

"Szíriában és Törökországban már osztják a gázálarcokat ! Izraelben már mindenkinek van !"

Es a legjobb szerintem az hogy akarhogy nezem mindig a zsidokat hozzak ki bunosnek, foleg ugy hogy a Sziriai helyzetbol akar ez akar az nyer Izrael nem jar jol.

Molnibalage
Hallod, neked nagyon sok szabadidõd van úgy látom nagy baromságokra. A legutolsó link kb. olyan, hogy akár az UFO magazint is linkelhetted volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

A nemzetközi zs... bûnözõ maffia, valamint képviselete - USA mindenképpen hatalmas veszteséget könyvelhet el magának az általuk kifundált, Szíria ellen elkövetett vegyi- fegyver és napalm támadással!

Egyrészt még egy hatalmas, rikító adagot raktak az általuk már amúgy is mérhetetlen aljassággal, szennyel, mocsokkal, perverz embertelenséggel megrakott mérleg serpenyõjébe.

Másrészt, ha provokációját és fenyegetõzését nem követik tettek, akkor azért éri vereség õket, hiszen elkerülhetetlen tekintélyveszteséghez, fokozatos és megállíthatatlan befolyáscsökkenéshez, térbeni visszalépéshez is vezet.

Ha meglépi az agressziót, melyet az aljas merényletével elõkészített, akkor szintén elkerülhetetlennek látom, minimum azon folyamat felgyorsítását, mely mindenképpen a gonosz legerõsebb védõbástyája majdani összeroppanásához vezet.

A Nagy parasztháborúink címû Tácsi írást ki ne hagyd!
Abból is láthatod, hogy mire volt "jó" a töpörödött aggyal, vagy idegen lélekkel tetszõ szentistvános rendszer és valójában a szentistvános alkotmány, közvetve a piszok, nemesi érdeket védõ, de a magyar népért semmi jót nem akaró aranybullával egyetemben.

A HÉT KÉRDÉS - E ?!

I. Ugye nem kérdés számodra, hogy kiknek az eszköze, - felhasznált tulajdona az USA, az Európai Unió, a NATO, a teljes európai, valamint más jelzõvel illetett nemzetek zöme?

II. Ugye nem kérdés számodra, hogy a magyar nemzet kormányát, rendre és a Föld országai kormányzatának jelentõs részét, valamint az egyházak zömének vezetõit inkognitóban kik adják?

III. Talán az sem kérdés számodra, hogy a világ pénzügyi, egészségügyi, élelmezési rendszerét, iparát és vetõmag - terrorját kik uralják, manipuláló, agymosó médiáját kik üzemeltetik?

IV. Talán nem kérdés számodra, hogy kik azok, akiknek már többezer éve szinte minden pataknyi vér, emberi kínszenvedés, betegség, járvány, háború roppant üzlet?

V. Talán nem kérdés számodra, hogy az atom-, biológiai- és vegyi fegyverek arzenálját kik fejlesztették ki, kik szabadították a világra?

VI. Ugye nem kérdés számodra, hogy mely az a piócából, kígyóból, patkányból, hiénából, lajhárból, kaméleonból, rókából, dögkeselyûbõl keresztezõdött, mátrix fajt alkotó mutáció, mely saját fajtáját és a "befogadó" nemzetét is felzabálja, vagy irtatja, ha érdeke úgy kívánja:

- aljas céljainak elérése érdekében "önmerényletre", vagy éppen aktuális élettere lakossága ellen akár legaljasabb merényletek elkövetésére, ártatlan gyermekek bármilyen módszerrel történõ elpusztítására,

- a nép önvédelmi korlátozása végett képesek iskolai vérengzések megrendelésére, kiviteleztetésére,

- szemkilövettetésre, a vörös iszap szándékos kiárasztására, a faluszéli cigányasszonyok lelövettetésére is képes?

VII. Gondolom, ekkor már az sem kérdés számodra, hogy miféle magyar kormány az, mely az Asszad - kormány ellen foglalt állást és az sem kérdés kik állnak a szíriai felkelés, a szíriai vegyi-fegyver és napalmtámadás, valamint a valószínûsíthetõ beavatkozás mögött?

Sopron, 2013. augusztus 31.

........................................

Amerikai terroristák a vegyi támadás mögött(?)
2013. szeptember 2.

Zajlik az evakuálás, felsorakoztak a hadihajók és menekülnek a civilek

BREAKING NEWS - UPDATE - AZONNALI FRISS HÍR - Változott a helyzet !!!

Az elõzõ cikket kellene ezzel kiegészítenem, mert változott az a helyzet, hogy Oroszország tétlen marad és a hadihajók Szíriától függetlenül állomásoznának a Földközi-tengeren!

Teljesen friss információ:
Az oroszok eldöntötték a támadás utáni válaszcsapás tényét.
Már csak arra várnak, hogy mikor indulnak meg a szövetséges bombázások. Ezt egy magas rangú tábornok jelezte, aki szerint az orosz tengeri flotta a térségben NEM mint szemlélõ van jelen. Ez csak a közvélemény felé megy ki, mint hír. Mivel a szövetségesek megsértették az ENSZ határozatait, NEM elfogadását.

Ráadásul bizonyíték van már nekik is a kezükben arra vonatkozóan, hogy az amerikaiak keze van a vegyi támadás mögött, ezért beavatkoznak ! Ez lett Putyin döntése !

+Szíriában és Törökországban már osztják a gázálarcokat ! Izraelben már mindenkinek van !

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/08/amerikai-terroristak-vegyi-tamadas.html

" Ha az oroszok tényleg meglépik a válasz csapást akkor durva dolgok jönnek "

Strahd_

még maguk a lázadók is bevallják hogy õk vontak azok.

http://www.infowars.com/rebels-admit-responsibility-for-chemical-weapons-attack/

CNN Riptorter kitálal (Már csak Ex riporter)

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"Utolsó vérig maradunk a rossz oldalon."

Mert naivak vagyunk és hiszünk a "JÓ"ban! De ez nem feltétlenül rossz!
Hamarosan Obama bejelentést tesz Szíriával kapcsolatban !
Kerestem egy adást, ahol elvileg élõben nézhetnétek!
Itt pár perc múlva talán sikerül!

NBC Special Report: Obama delivers statement on Syria

ReszegKoldus
Most egyébként is eljött a bocsánatkérések ideje a közelgõ "újév" miatt 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Vajon ez Ki(k)nek állhatott érdekében?
Melyik nép az, amelyik a gyerekek ellen is "vív" véres háborút?
Ugye van egy ország a térségben, amelyikre ráillik ez a gyalázat...

Bombát dobtak egy szíriai játszótérre, több gyerek meghalt - A támadók kilétét titkolják

Gyújtóbombát dobtak le repülõgéprõl egy észak-szíriai iskola játszóterére, a támadásban több mint tíz gyerek halt meg, és sokan égési sérüléseket szenvedtek – jelentette a helyszínrõl a BBC forgatócsoportja, amely sokkoló felvételt készített a bombatámadás utáni zûrzavarról. A hírrõl a Guardian címû brit lap számolt be a honlapján pénteken.

A BBC Panorama címû mûsorának forgatócsoportja szerint szemtanúk arról számoltak be, hogy egy vadászgép többször elrepült az iskola felett, mintha célpontot keresne, mielõtt ledobta a bombát. Ekkor már vége volt az oktatásnak, ezért gyerekek sokasága tartózkodott az iskolaudvaron a becsapódás idején.

A robbanás után készült sokkoló felvételen égési sérüléseket szenvedett felnõttek és fájdalomtól remegõ gyerekek, valamint egy kórház padlóján fekvõ áldozatok láthatók. Leégett róluk a ruhájuk, a sérültek többségénél testfelületük több mint a fele megégett, ezért a BBC szerint a túlélési esélyeik is legfeljebb ötven százalékosak.

A BBC szerint az áldozatokon nemigen vannak repeszek okozta vérzõ sebek, és a felvételeken is jól látható a testükhöz tapadt fehér anyag, ami a BBC szerint arra utal, hogy a becsapódott robbanószerkezet a gyújtóbombák alapanyagául szolgáló napalmot vagy termitet tartalmazott. A sérülteket kezelõ brit orvos is azt a gyanút fogalmazta meg, hogy napalmbombát vagy ahhoz hasonló robbanószerkezetet dobtak az iskolaudvarra, de megjegyezte, hogy ilyen káoszban nehéz megmondani, mi történik.

A felvételen egy szemtanú kétségbeesésében az ENSZ-t korholja, amiért a polgárháború borzalmai közepette békeüzeneteket küldözget Szíriának. "Miféle békére szólítanak maguk? Hát nem látják ezt, nem látják ezt? Mit akarnak látni? Egyszerûen emberek vagyunk, és élni szeretnénk. Jogunkban van élni" - mondja jajveszékelve a férfi.

A napalmot és termitet elsõsorban emberi élet kioltására használt bombákban használnak, mivel robbanáskor alapanyaguk szétszóródik, rátapad a környezõ anyagokra, és égés közben elvonja a környezetbõl az oxigént. A napalm súlyos égési sérüléseket okozhat a bõrön és a testen, fulladáshoz, eszméletvesztéshez és halálhoz vezethet.
Forrás:
BBC

Molnibalage
Mi az, hogy "odafentrõl"...? N+1 ország Z+1 diplomatájának mi az, hogy "odafentrõl"?

Egyébként Izrael szempontjából három összeomlott szomszédos állan nem feltétlen jó, mert akkor a határai túloldalán szabadon tombolhatnak az elmebetegek. Koordinált lépésekre nem feltétlen képesek, de az, hogy egyes idióták hülyeségben kezdjenek az nem kizárt. És semmiféle kontroll nincs felettük...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Elefánt az ovális irodában.....
Soha nem volt még ilyen sorsfordító döntés elõtt a világ és ezekben a percekben is két szálon fut a történet Szíria megtámadásának ügyében.
1.
Az ENSZ biztonsági tanácsa kiadta az elõbb minden nagyhatalomnak hogy nyugodjanak le. Minden idegen területen lévõ "békefenntartó" katonának vissza kell térnie a saját országába, ugyanez a helyzet az idegen vizeken lévõ hajókkal.
A következõ héten Svájcban összeülnek megbeszélni a dolgokat, ott lesz az összes diplomata a Föld minden országából.

Béketárgyalások fognak kezdõdni és az hogy ne tudjanak megegyezni nem lesz elfogadható!
Azt beszélik hogy "odafentrõl" közvetlenül beavatkoztak hogy létrejöhessen ez a találkozó.....
A legfelsõbb hivatali személyek megerõsítették hogy a bármikor bekövetkezõ beavatkozás volt a fõ tényezõ, hogy azonnal le kell ülnie a világ vezetõinek, mielõtt "nagyobb baj" lenne ebbõl.

Maga az egész infó egy magas szintû hozzáféréssel rendelkezõ fehér házbeli riportertõl származik.

2. A másik szál, hogy az amerikaiak már megtervezték ezt a csapást és minden készen áll. Felfüggesztik a csapást vagy megindulnak, ennek a mérlegelése most is folyik per pillanat.
A terv, amit valóra kell váltani viszont hatalmas erõvel bír és a nyomást gyakorlók is, akik a tervért felelõsek.

Jelenleg is rendkívül nehéz jóslásokba bocsátkozni, hogy mi fog ténylegesen történni, annyira bizonytalan a helyzet.

Egy idézet a végére: Miért is Szíria ?
"Izrael valódi hatalma nem az atomfegyverében van, hanem három ország összeomlásában rejlik : Szíria , Irak , és Egyiptom."
- mondta ezt anno David Ben Gurion ( izraeli politikus, miniszterelnök).

na várjunk csak ha jól emlékszem te még mindig tartozol nekem egy bocsánatkéréssel.

ezek lennének akik harcolnak aszad ellen? szerintem nem különbek a terroristáknál.

http://www.dailymotion.com/video/x13tyr3_syrie-interdit-aux-de-18-ans-le-vrais-visage-des-allies-de-hollande_news

Persze lehet ezt törvényesen is csinálni kéremszépen!

"Igen, használtunk foszfort, de nem törvényellenes módon – nyilatkozta Palmor pénteken a londoni Times-nak. – Lehetséges, hogy egyes eljárások törvénytelenek voltak, ám ezeknek a végére járunk. A hadsereg jelenleg egy konkrét esetet vizsgál."

A szóvivõ feltehetõleg az észak-gázai Beit Lahijában található ENSZ-iskola január 17-i bombázására utalt. A helyszíni fényképeken palesztin mentõsök láthatók, amint az épületekre hulló égõ foszfordarabok elõl menekülnek.

link

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Nem mondom hogy nem õk voltak, csak furcsa, hogy sehol sem úgy emlegetik ezt, hogy a szír kormányerõk dobtak repülõrõl gyújtóbombát egy iskolára, hanem csak "egy repülõrõl"...

Strahd_
Ugy tudom a felkeloknek nincs vadaszgepe, a tulelok az allitottak hogy egy gep dobta le

Az óvodára dobott bombára gondolsz, vagy az elõtte való vegyifegyver használatra? Úgy tudom, még egyik esetben sem derült ki, hogy ki tette.

Strahd_
Erdekes hogy a gyerekekre napalmot es vegyifegyvert beveto szir hadsereg vedelme az egyben a terrorizmus elleni kiallas. Tenyleg ennyi embernek elgurult a gyogyszere?

trident
Nem tökéletesen fedi a kérdést, de érdekes lehet. Kb. 6:30-tól (de akinek van felesleges húsz perce, nézze meg).
(Hír tv, Európai híradó, benne Varró László a Nemzetközi Energia Ügynökség elnöke).

Export mesterséges csökkentése, fosszilis tüzelõanyag éhség, saját szükségletek árainak alacsonyan tartása...

........

A Fórum Szíriáért Egyesület, a Szabad Nemzet Egyesület és a Váralja Szövetség közleménye: Nem találom a forrást.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

A döntés nemrég született meg !
Ahogy az ellenõrök elhagyják a zónát, az amerikaiak megtámadják Szíriát. Nem számít az sem, hogy az angolok benne lesznek-e vagy sem, a támadás eldöntött tény.

Az orosz fél véleménye viszont nem változott azóta sem (ahogy a cikkben is írtam) Tehát egyáltalán nincs visszakozás.

Mivel a mostani egyiptomi válság nem tudni milyen végkifejletet hoz, ezt a jelenlegi lehetõséget ki kell használniuk és biztosra kell menniük.

Semmi kockázat és tiszta munka ebben a pillanatban a szlogen, mert csak a fõ célpontokat semmisítik meg....

Micsoda barom volt aki ilyet leírt. A Reddit egyetlen subredditjérõl lett bannolva, mégpedig egyetlen mod túlbuzgósága miatt. Az /r/worldnews modjaira amúgy is már egy ideje állandóan panaszkodik a community. Semmi köze nem volt az egészhez az Egyesült Államoknak vagy akár a Reddit munkatársainak. Itt a topic
Na szóval csak hogy értsem:

2008-ban Israel Foszforbombát vetett be civilek ellen. Amikor ez itt téma volt az volt a válasz az izraeli lobby élharcosaitól, hogy

millió+1x le lett írva, hogy Izrael soha semmilyen korlátozó egyezményt nem írt alá. Hogy ez miatt-e vagy nem, tény, hogy sem USA sem senki nem kezdte el õket bombázni.

Vallási alapon különböztet meg a világ csendõre? Hitler nem ugyanezt csinálta?

Már blokkolják a legnagyobb orosz hírforrást!
Az Egyesült Államok blokkolja a Russia Today csatornát !

Az Egyesült Államok blokkolja a Russia Today csatornát – közölte nem régTwitter oldalán keresztül Margarita Szimonyjan, a csatorna fõszerkesztõje.
”Már vártam, mikor fogják blokkolni a csatornánkat az államokban. Elkezdték. Gratulálok a szólásszabadságnak” – írta a hölgy.

Késõbb hozzátette, hogy a tévécsatorna fiókját a ”Reddit” forrás blokkolta. A ”Reddit” forráson több mint egy millió ember iratkozott fel a tévécsatorna híreire a világ minden tájáról.

Vajon miért ? Hamarosan nem lesz kérdés ...

Forrás: http://hungarian.ruvr.ru/2013_08_30/Az-Egyesult-Allamok-blokkolja-a-Russia-Today-csatornat/

(SBG Buddha) ◄ http://www.VilagHelyzete.com/ ►
https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

Szíriai helyzetjelentés

A szír hadügyminisztérium nyilvánosságra hozta az önkéntes "kamikaze" egységek megalakulását és felkészülését a bevetésre. A 6.000 fõbõl álló katonai alakulatban minden fegyvernem képviselve van, de különös fontosságú a légierõ elszánt önkénteseinek a nagy száma. Az USA egyszer már megismerte a Csendes-óceánon a kamikaze harcmodort, óriási veszteségeket szenvedve. Ha megtámadják Szíriát, újra lesz lehetõsége a mai agresszoroknak is átélni õseik rettegését.

Nem azzal van gond amit otthon megvalósít, hanem amit exportál. A marketing alatt egyébként a wilsoni pontokat és az Atlanti Chartát értettem.

Igy van, bõven van miért kritizálni az USA-t és a külpolitikáját, de az elõzõ hozzászólásomban csak azt próbáltam cáfolni, hogy az USA-ban a szabadság mindössze jól hangzó marketing lenne.
Narxis
És ez azóta már sok más országban lehetséges. A probléma nem is ez hanem, hogy az USA lett a jelen Szovjetuniója és mindenhol terjeszti a befolyását akarva vagy akaratlanul. Ez pedig a többségnek nem tetszik, nem kér belõle. Aki a mai fogalommal élve USA féle "szabadságot" akar az költözzön az USA-ba.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#eljen><#eljen><#eljen>

MOCSKOSKÚRVAISTENIT!

Molnibalage
A '80-as évek laza puha diktatúrája jelentette azt itthon, hogy X évente talán mehettél külföldre - ha csókos voltál, akkor talán gyakrabban - persze valuta korláttal, meg miegymással. Anyám úgy mehetett ki kórussal énekelni a '80-as években, hogy aláírt papírt és az suli dirija jótállt érte, hogy nem marad kint. Mindezt úgy, hogy a két tessómal már megvoltunk. Na ennyit a rendszerrõk, egyszerûen ordjtó a difi.

Én ezzel nem értek egyet, hogy ne lett volna mögötte "tartalom" vagy ez egy jó "marketing" lett volna. A több millió ember aki keletrõl nyugatra szökött (és nem fordítva!) is errõl tanúskodik. Persze a hidegháború alatt a kommunista sajtó igyekezett kiemelni az olyan dolgokat, mint a feketék szegregációja, a városi gettók, ami mai szemmel nézve valóban szégyenfolt volt a szabadok hazájának nevezett országban. De ezek ellenére is és mind a mai napig is él az amerikaiakban a szabadság szelleme. Ez elidegeníthetetlenül mélyen gyökerezik a kultúrájukban. Ha a viharos huszadik században odamenekültél, akkor lehetett földed, házad, munkád, magántulajdonod-amit senki nem vehetett el, és magánéleted. Szabadon gyakorolhattad a kultúrádat, vallásodat, a vállalkozásod útjába nem álltak. Most eltértem kicsit a nagypolitikától, de csak azért, hogy demonstráljam, hogy az USA-ban ez nem csak egy jól hangzó retorikai fogás, hanem a kultúrájuk része.
Narxis
Én egy olyan világban szeretnék élni ahol az USA nem csinálhatja a disznóságait és elborult komcsi diktatúrák sincsenek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Molnibalage
Az USA azt csinál amit akar hozzállása nem korlátoz számtalan olyan dolgot az egyén szintjén, amit a kommunista típusú országokban nem volt elmondható. Pl. nem zárja vasfüggöny mögé saját állampolgárait...

Sajnos a legtöbbe nem képesek belátni, hogy mennyivel szerencsésebb egy olyan világban élni, ahol az USA csinálja disznóságait, mint ahol elborult komcsi diktatúrák...

Az miért baj? A népeknek is van karakterük, ez tagadhatatlan.

Lehet hogy nem csak a felsõ vezetésben van jelen ez az elképzelés, csak az a baj, hogy a csillogó idea mögül egyre nyilvánvalóbban kandikál ki a lóláb. Már az elsõ és második világháború után is kiderült, hogy a szép szavak mögött nincs igazán tartalom, csak ott a gyõzelmi mámor eltakarta. Utána a Szovjetunió volt az, ami mellett még mindig úgy tûnt, hogy az USA képviseli a szabadságot, de ez is inkább csak a jó marketingnek köszönhetõ, ahhoz nagyon értenek... Aztán a szovjetek kidõlésével egyedül maradt, és azóta szinte azt csinál amit akar.

Fehercsoki
Valaki nagyon röviden összefoglalná nekem hogy most mi a helyzet?(tehát alapból most mi történt?)

trident
Én nem lennék büszke a mindenkori kormányomra, ha évtizedek óta pénzelnék, fegyverekkel látnák el a különbözõ közel-keleti rezsimeket, terrorbandákat. Felváltva.

Háborús elnöknek is biztos trendi lenni, pedig szerintem menõbb dolog a saját társadalmával törõdni. Youtube videót, ahol amerikai ügynökök pacsiznak osama bin ladennel és fegyverrel látják el? Na, az a ciki.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Pluskast
Az kevés. Elõbb belezzék ki élve.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

mijki
Gyújtóbomba egy Szír-iskola udvarára

Akárki felelõs ezért, nyilvános kivégzést érdemel.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro