Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért remélem a ZS kategóriásakat is megszórják pöppet😛

hát az úgy is marad akár fejen is állhatunk akkor is basszák a bombákat heteken belül...:S😞(

még mindig nonszensz hogy a szír kormányt vádolják a gáztámadással.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Úgy volt, hogy májusban hozzák nyilvánosságra, megmérgezték-e Arafatot. Nem találtam meg a vizsgálatok eredményét közlõ híreket, tudtok róla valamit?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Arra gondolsz, hogy hamisítvány?
annyira gagyi,hogy már fáj....

csuda érdekes dolgok történnek a videó kamerája elõtt...

hallod a wiesenthal intézetnek is leírhatnánk ezt emlékzetteõül.... Csatáry bácsi becsületéért!

😄😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
humiariból

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

trident
Off. A blogger tragédia, a blogbejegyzés tragédia, a tartalom tragédia. Nekem mégis a nap "hol a világ reset gombja?" cikke volt. Link.

Ez már annyira abszurd, hogy már majdnem nevetni lehet rajta.
On.

Mielõtt bárki: de persze, ugyanúgy elítélem más oldalak abszurd/értelmetlen/életellenes/embertelen/aljas gazemberségeit.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Pluskast
Figyi. Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet 😊 (persze tudom én, hogy mi lesz a vége de a remény hal meg utoljára. Hátha. )

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Én legalábbis nem így tanultam töri órán! <#eljen>
"Rendkívül sajnálatosnak tartom a nemzetközi közösség soraiban tapasztalt megosztottságot" - mondta Rasmussen az Európai Unió védelmi minisztereinek vilniusi tanácskozása alkalmából, amelyre õt is meghívták.
"Azt hiszem, ideje lenne túllépni ezen, mivel azt a nagyon veszélyes üzenetet küldi a vegyi vagy más tömegpusztító fegyverek alkalmazását fontolgató diktátoroknak, hogy ezt megtehetik anélkül, hogy a nemzetközi közösség reagálásával kellene számolniuk" - fejtegette a litván fõvárosban a NATO-fõtitkár.

Fõ, hogy eddig semmilyen bizonyítékot nem mutattak fel, hogy tényleg a szíriai kormány vetette be a vegyi fegyvereket, de hurrdurr rögtön támadni akarnak mint akik be vannak sózva. Izrael bezzeg bármit megtehet anélkül, hogy a nemzetközi közösség bárhogy is reagálna...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kontrakcio
És itt a várva várt bioterrorista kártya. Vártam mikor üti fel a fejét a sajtóban.

Cikk

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Én nem azt emlegetem fel, hogy a bolsikat támogatták, hanem azt, hogy lezsugázták egymás közt Európát. Értem én hogy ment ez, így megy ma is, csak ne legyünk álszentek, hogy valami magasztosabb elvek miatt csinálják...

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Hát akkoriban elég egyszerûen értelmezték az ilyesmit: komcsi (szovjetbarát) vagy antikomcsi (amcsibarát) az illetõ rezsim? Utóbbi esetben a "szabad világhoz" tartozott, és kapta a pénzt, fegyót stb. akkor is ha amúgy igazi ordas diktátor volt. Te felemlegeted, hogy a II. vh alatt a bolsikat támogatták Hitler ellenében, de utána a bolsik ellen támogattak kissé érdekes arcokat is, ha kellett. Mondjuk pl. a "tálibokat" meg az "alkaidát" is, bár akkor még nem ez volt a nevük. 😊
Meg abban is, hogy a SZU összeomlott...
"Azt meg már csak halkan súgom meg, hogy az USA oroszlánrészt vállalt abban, hogy a Szovjetunió bolsevizálhatta elõször fél Európát, majd a fél világot. Kéz a kézben járt a két rühes nagyhatalom..."

Ez. <#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

egy kis off....
Amerikai tank Libanonban...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

jajjjmár,olyan aranyos vagy😊)

Legalább egyetértünk. <#nevetes1> Innentõl meg teljesen felesleges kettõsmércézned, meg a komcsikkal jönnöd.

Molnibalage
Nagyon bírom, amikor egyesek nyílt titkon lovagolnak...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Felõlem linkelheted! ;-) Miattam ne legyen rossz napod. Csak azért linkeltem, mert ez a beismerés most már hivatalos.

Azt meg már csak halkan súgom meg, hogy az USA oroszlánrészt vállalt abban, hogy a Szovjetunió bolsevizálhatta elõször fél Európát, majd a fél világot. Kéz a kézben járt a két rühes nagyhatalom...

Molnibalage
Ezerszer letárgyalt téma. Most akkor linkeljem be az összem komcsi "testvéri segítségnyújtást" vagy szimpla felfordgatást...? Ilyen kibaszott nagy kettõs mércét, mint ami itt van öcsém...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A CIA irányította az 1953-es iráni puccsot

Az amerikai hírszerzés szerepe Mohammed Moszadik iráni kormányfõ félreállításában már évek óta nyílt titoknak számít, és a mai napig rányomja bélyegét az Egyesült Államok és Irán kapcsolataira. A most nyilvánosságra került iratok hivatalosan is megerõsítik a CIA közvetlen szerepvállalását az iráni belpolitikai fejleményekben.

A demokrácia és szabaccságjogok elkötelezett hívei, és exportálói...

Pluskast
Az elsõ mondat az a kongresszus akart lenni. Bocsi.

Pluskast
Azért ez még nem a szenátus volt. Ez a szenátus külügyi bizottsága. A kongresszus még nem szavazott róla.

Strahd_
Az szerintem a kezdeti felkeles es engedetlensegre utal. Mint ahogy az arab tavasz nagy resze elobb a facebookon es forumonon kezdodott. Utana az esemenyek alakulasat a nyugati media leszarta egy egy kep kerult csak koztudatba, ezert is lehetett eladni a kepeket mas esemenyeknel, lasd paliesztinok kepekent eladva Jobbik altal is a sziriai meszarlast. Rengeteg kep, video, hir van a sziriai esemenyekrol csak sokaig mindenki leszarta. Itt is tudod epitkezesek izrael altal nagyobb hirt es duhot valtott ki az itt irogatok kozott , minthogy meghalt par tizezer ember 100-200kmre az ominozus epitkezesektol.

"Jól követhetõ az események dinamikája. Az egész a nyilvánosság elõtt zajlott, leginkább nyilvános eszközökkel, konkrétan a facebookon, az arab hírcsatornákon stb. "

Sosem zajlott még háború a nyilvánosság elõtt!!! Ezt felejtsd el!
Úgy tudtam jártas vagy a háborúkban. Vagy csak a haditechnikában?
Tudod más dolog az eszköz és más a kivitelezés.
Ki gondolta volna... Ez az egész szenátosdi is csak színjáték volt, hogy a nép akarata meg így meg úgy... blablabla...

Ki gondolta volna, hogy neked nem fog szemet ütni egy feketebõrû szíriai... De a többi se úgy néz ki, mint aki nem akadna fenn az USA pofára történõ terrorista azonosításán...

néha már úgy éreztem mintha inkább a hazai szélsõjobbosokról szóló írást olvasnék nem pedig egy Szíriáról szóló kérdezz felelek cikket, mindegy ezt leszámítva nagyrészt jól összefoglalja mi a helyzet arrafelé.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Oh van itt olyan, aki szerint ez csak kerekítési hiba 😊

ENNYI: Senate Foreign Relations Committee approves plan to strike Syria

http://rt.com/usa/senate-foreign-committee-syria-strike-420/

ReszegKoldus
A hozzászólásokat nem olvastam végig, de azok közt találtam jót 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Azt mondjuk én sem értem, miért nem kreáltak az iraki megszálláskor valami bizonyítékot, túl sok embert kellett volna beavatni, ezért nem vállalták be? Hiszen az is elég nyilvánvaló, hogy Irak rendelkezett vegyi fegyverrel, hiszen a nyugattól kapta, és be is vetette. Az persze nem volt olyan nagy baj...

Molnibalage

Pár hete tele volt a sajtó azzal, hogy az NSA az egész világot megfigyeli, lehallgatja mindenféle módszerrel, még az ENSZ rendszereibe is behatoltak.
Meddig tartana nekik 100%-os bizonyítékot mutatni, persze ha lenne ilyen arról, hogy a kormányerõk vetették be a cuccot és nem a felkelõk, azért hogy kiprovokáljanak egy nyugati beavatkozást?

Bizonyíték??? Milyen bizonyíték elfogadható? Aláírt dokumentum? Tanúk? Videofelvétel? Hangfelvétel? Ezek közül melyik nem hamisítható? Hisz láthattuk: Tom Hanks is kezet fogott Kennedyvel a Forrest Gumpban 😊

Iraki vegyi fegyverekre is volt...

színjáték......sztem a hatalmas közfelháborodás miatt csúszik a háború,próbálják csillapítani a kedélyeket meg leülepedni hagyni az egészet aztán úgyis jön az attack! Putyin is becsicskult...már õ is engedi ha lesz bizonyíték a vegyi fegyveres dologra....és fogadjunk,hogy lesz bizonyték😊

Caliph
azon gondolkodom,hogy bizonyítani tudják hogy bevetették a vegyi fegyvert,de azt nem,hogy ki...Ráadásul pont azután vetik be,miután Obama megmondta hogy ott a határ. Akkor kinek az érdeke is volt? Mert a kormányé biztos nem.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Molnibalage
No offense, de a felsõ képen a lenti sztereotíp megközelítéssel látok echte fehér embert, és tipikus nyugat-európai és spanyol arcokat is. Most akkor írjam rá, hogy spanyol, francia, orosz, német, stb...? Mert nagyon zseni lehet az, aki egy kép alapján megmondja, hogy ki honnan jött. Ott kezdõdik, hogy lehetnek akármilyen õsei, attól õ még lehet szír. Tudod, Kálid Artúr is magyar, pedig a bõrszíne alapján nem ezt gondolnád...

Továbbra is csak a viccebalasz propaganda képekig jutnak el egyesek...