Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mondjuk nem háborodok fel azon hogy felhozol más témát, de ha valami ide kapcsolódó hírt hiányolsz azt belinkelheted te is, nem kell arra várni, hogy más megtegye.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Mindenki ahhoz szól hozzá és azt linkel be, amit akar (a témán belül természetesen)"
akkor súgd már meg nekem hogy kapcsolódnak a közel kelethez az átokverte cigányok, Szegedi Csanád, retek klub, hír tv, atv, stb, stb?
ez kb strahd féle paraszt szint aki még fél év után se tudott kisajtolni magából egy bocsánatkérést miután hazugsággal megvádolt. 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
kíváncsi vagyok mikor fog az iraki kormány megbukni, néhány hónap vagy még kibírja néhány évig?
kitekintö link

na akkor te szerinted belefognak menni a terroristák a fogolycserébe és abba hogy megnyíljanak az utak a segély szállítmányok elõtt?
vágjunk bele abba a "magasröptû" okfejtésekbe és eszmecserékbe.
mellesleg nektek is pont ugyanannyi energiátokba telne belinkelni közel keleti konfliktusokról híreket mint mindenki másnak is, ja de várjuk csak hiszen ti is ugyan olyan egyoldalúan álltok hozzá a zsidókhoz mint õk az elferdített holokauszt valláshoz, akkor meg miben is különböztök?
egyszerûen teljesen fölösleges a felháborodásotok hogy hogyan merészeltem felhozni más témát is ebben a topikban.
(aki megérti hogy mirõl beszélek az megérti, aki meg ezek után se fogja fel azt leszarom)
A homoszexuális zsidóknak "magasabb rendû a lelkük", mint akár a homokos, akár a heteroszexuális gojoknak – tájékoztatott Eli Ben-Dahan rabbi, a vallási ügyek izraeli miniszterhelyettese. A Maariv címû lapban megjelent nyilatkozatában a politikus-rabbi (Izraelben persze magasról tesznek az állam és egyház szétválasztásának elvére, azt csak a gojok számára találták ki) egyértelmûvé tette azt is, hogy nem tartja helyénvalónak, ha egy zsidó és egy goj házasságot köt."
le sem tagadhatnád a rokonaidat.....

2011 óta megöltek kb 120 ezer embert Sziriába és ennyi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
de ha megkérhetnélek inkább a #10755-ben leírtakra reagálj plz.
Szíriában most is áll a bál, a terroristák meg a felkelõk már egymást gyilkolásszák a kormány serege helyet csak hogy jobb tárgyalópozíciókba kerüljenek a tárgyalóasztalnál, de a török szír határon is megy a buli szír szu-24 + légvédelem vs 2 török f-16.
de említhetném szaud arábiát és az arab emírségeket ahol jóformán majdnem rabszolgáknak vannak ki kiáltva az indiai építõmunkások.
irán meg békülékenyebb lett miután lapátra tették Ahmadinezsádot és végre õk is asztalhoz ültek.
felettébb érdekes hogy ezt a topikot hogy elkerülik ezek a hírek nem gondolod?
#10754 "NEM" elég nagy baj ez részedrõl.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
(bár ariel saronért nem kár remélem az ördög a megfelelõ felálló szerszámára húzza fel, ha már ebben az életében nem állították bíróság elé)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
háborús bûnös!! ,de tudjuk nekik minent lehet.....
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
A kiválasztottaknál nem kell szöveget értelmezni sem? Nem, nem mondott igazat, mert összekeverte egy másik trezorral. Hûha, a palesztin megint hazudott...
A másik dolog:
Nem hozták nyilvánosságra, hogy mennyi és milyen fegyvert találtak, de annyit tudni hogy egy régi zsákban találták a fegyvereket, amik a hidegháború óta ott voltak és azóta nem nyúlt hozzájuk senki. A bomba, ami felrobbant, nem a széf része volt, senki sem tudta, hogy bomba van benne, a széfet nap mint nap használták a fizetések tárolására. Ennek ellenére érdekes módon szinte azonnal kijelentették, hogy nem merényletrõl van szó. És végül kinek az érdekében áll, hogy az európai államokkal való palesztin viszonyok romoljanak? Tán a palesztinoknak? Vagy egy másik országnak?
Nem hiszem, hogy a továbbiakban többet meg fogunk tudni a részletekrõl, mert már nem nagyon foglalkoznak vele... Bezzeg ha egy izraeli nagykövetségen történik hasonló...
Meg veletlenul sem lehet hogy az ott tarolt bomba felrobbant mert valamit elrontott ez a dicso szabadsagharcos? 😊 es a fegyverarzenal amit talaltak a helyszinen is csak azt mutatta hogy o csak egy egyszeru kis aktakukac volt. 😊 Lehet szokatlan volt neki a szilveszteri tuzijatekozas es igy akarta fokozni a hangulatot.
However, Palestinian Embassy spokesman Nabil El-Fahel said Malki had misspoken, and told Reuters the safe had been in regular use.
“The safe was being used almost daily for depositing money... used for salaries of embassy staff, for buying items for daily operations,” Fahel said.
“Minister Malki had mistakenly spoken about a second safe... that was empty and almost never used,” he added.
"The possibilities include inexpert handling of an explosive device or its spontaneous detonation,” Reuters reported her as saying. “The device was in a safe and was triggered after the door of the safe was opened. The police are not ruling out that the device was a part of the safe.”
"There is no evidence that the explosion was a terrorist attack, police spokeswoman Andrea Zoulova said shortly after the blast."
“He became ambassador not long ago, last October,” Mustafa Barghouti, a Palestinian MP, told RT.
Szóval nem igaz, hogy 20 évig nem nyúlt hozzá senki, naponta használták. Érdekes, hogy akkor miért most robbant fel (pont elsején, bár ez mellékes), meg minek lenne egy ilyen védelmi mechanizmus egy pénz tároló széfben. Akár hogyan is nézem, nekem ez igen is merénylet gyanús. Az is fura, hogy szinte azonnal kizárták a terrorista merénylet lehetõségét. A másik dolog az, hogy az ilyen védelmi mechanizmusok a trezor tartalmát szokták megsemmisíteni, és nem mindenkit, aki a közelében állt, nem? Hát mondjanak akár mit, de fogadni mernék rá, hogy a Mosad vagy a CIA áll az eset mögött...