13596
H001.jpg
  • Big Bad Ryder
    Palesztina területén nem volt semmilyen ország és ez nagy különbség.
  • remark #1768
    És akkor most mi a válasz a kérdésemre? Az, hogy nincs válasz?
  • remark #1767
    A hit az emberi élet alapja. Tudtad-e, hogy a cégek arculat-építésének (ha jó a kifejezés...) a része a cégbe/termékbe vetett hit felerősítése? Ilyen hitrendszert épített fel pl. a Nike vagy az Apple is.
  • remark #1766
    Az szerintem egy feltételezés, hogy a Talmud ugyanazt mondja ki, mint a Biblia. Te pedig tényként leszögezed. Miért?
  • Strahd_
    Mit ahogy jeleztem is nem tudom mi a pontos forditas, mivel en nem olvastam a talmudot, de ha olvasn iszeretnem akkor inkabb az arami nyelvut olvasnam de azt meg nem ertem. Forditasokrol meg annyit hogy mar az oszovetsegi resz latin forditasa is mar hibaktol hemzseg ;) pedig igen kozel volt korban nemhogy most.

nezd meg pl a tizparancsolatot.
    Ne torj hazassagot forditasa lett a Ne Paraznalkodj.
  • Csirke4
    A legnagyobb probléma, hogy még a mai világban is léteznek vallások.
  • harcu
    A lényeg belőle, hogy senki sem szereti, ha az országában megjelenik egy másik népcsoport, majd hirtelen államot alapít, őt meg kitúrja onnan.
  • Molnibalage
    A hasonlat ott sántít, hogy a hipotetikus példában senki sem küldött kényszermunkára és halálba milliós nagyságrendű szlovákot...
  • harcu
    Valószínűsítem, hogy fél órán belül találnék olyan kiragadott Biblia idézeteket, amelyek arról szólnak, hogy pusztulnia kell minden hitetlennek. Egyébként is nem nagyon van más olyan harcias vallás, mint a keresztény.
  • harcu
    Mondjuk egyáltalán nem azt kérdezted, és nem úgy, de legyen:

A zsidókat azért támadták meg azonnal az arabok, mert:
    -a mohamedán, a keresztény és a zsidó vallás is a szent földjének, a vallás kialakulásának helyeként tiszteli Jeruzsálemet.
    -a mohamedánok eleve nem szerették a zsidókat, de megfértek egymás mellett a háború előttig. Aztán az angol fennhatódás alatt elkezdtek beáramlani, és az addigi elenyésző kisebbségből egy nagyobb létszámú közösség lett. Nem is véletlenül tiltották meg az angolok a további zsidó betelepüléseket. A zsidók ugyanis önvédelmi, félkatonai szervezeteket kezdtek szervezni, amivel elkezdték az arab lakosságot támadni (természetesen az arabokat sem kellett félteni, ugyanezt tették ők is.)
    -a cionizmus kialakulása a 19. század végére tehető, a cél a saját zsidó állam megalakítása. Erre a legkézenfekvőbb hely ugyebár Jeruzsálem és környéke lett volna. Apró probléma, hogy az évszázadok óda arab fennhatóság alatt állt. Erre hirtelen megjelenik ott párszázezer (millió) zsidó, akik a "minket mindenki csak bánt, pedig mi csak békében szeretnénk együtt élni" szlogen hatása alatt, kihasználva a holokauszt által a többi emberben keltett lelkiismeret furdalást rávették a vezető nagyhatalmakat, hogy az államalakításukat ismerjék el. Ez itt kb. olyan lehetett, mintha szlovákok elkezdenének áttelepülni Magyarországra, majd pár év múlva kikiáltanák a Nagy Szvatopluknak szentelt új szlovák államot Budapest fővárossal, magában foglalva a környező megyéket, a magyar őslakosokat meg elkezdenék terrorizálni.
    -Értelemszerűen ez nem volt az arabok kedvére, akik kisemmizve érezték magukat a II. vh. után, ráadásul az angol / francia kormányok is ellenük dolgoztak, és a zsidó állam megalapítását támogatták. Azóta is szálka a szemükben Izrael, és feltett céljuk az elpusztítása, az ősi szent terület visszaszerzése. Természetesen azonnal támadtak, hiszen a brit fennhatóság már a múlté volt, a zsidó állam meg gyenge, látszólag meg lehetett semmisíteni.
    A Tóra, Talmud, egyéb dolgok lényegtelenek. A mohamedán vallás eleve azt mondja, hogy a helyi paradicsomba kerül mindenki, aki a hitetlenek elleni küzdelemben veszti életét, és szent kötelessége mindenkinek a vallás terjesztése. Kombinálva ezt a helyi eleve harcias lakossággal, a kisemmizett arabokkal, akik ne véletlenül szimpatizáltak Hitlerrel a háborúban, adott minden az összecsapáshoz. Azaz egy dologban akkor még hiányt szenvedtek az arabok: pénzben.
  • remark #1759
    Csereld le a szavakat nem erv a feljelentesben Kormany szo szerepel.

Részlet a kurucos írásból:

"1./ A demokratikusan megválasztott kormány leigázására, az ország lakóinak a leigázására szólító kitételek:
    115. old., utolsó mondat: a nemzsidó vagyona gazdátlan jószág! (Tehát azt jogosan szerzi meg a zsidó.)"

A legelső mondat az úgymond a vádpont, az alatta következő felsorolás pedig az indoklás. Tehát azt állítja a szöveg, hogy kormányellenes kijelentés az, hogy "a nemzsidó vagyona gazdátlan jószág". Nem állítja azt a szöveg, hogy a Talmud szó szerint "kormány leigázását" ír. Amit pedig nem állít, azért nem lehet támadni.

Te abbol a feltelelezesbol indulsz ki hogy ezen forditas ha letezik ilyen mondat alapjan a zsido kozossegek csak magukat tekintik embernek, aminek valosag alapja nincs, de a nagy elemelet es gyulolkodes kozben konnyen ezt mondhatod. Es sajnos ez a valosag.

Igen, létezik egy olyan jelenség, hogy divat szidni a zsidókat. Azaz divat zsidózni. Ugyanígy divat a zsidózókat leantiszemitázni. Összefoglalva: divat mellébeszélni.

Nos, én nem szeretem a mellébeszélést, nem ezért szóltam hozzá, hogy a közhelyekről beszélgessünk. Felvetettem egy kérdést, amire vártam volna egy egyenes választ. A kérdés úgy szólt, hogy HA igaz hogy azt írja a Talmud amit állítólag ír, akkor jogos-e a "talmudistákat" azzal vádolni, hogy meggyőződésükkel a többség kárára vannak?
    Ezt a kérdést azért fontos megtárgyalni, mert elhangzott érvként az, hogy ugyanmár, lehetetlen dolog ennyi embert egy adott cél érdekében mozgósítani. Ez egy divatos közhely, amivel nem értek egyet, és több hozzászólásban is felvetettem, hogy talán mégiscsak lehet ember-tömegeket befolyásolni. A hozzászólásommal mintegy azt javasoltam, hogy beszéljünk a témáról, kezdetnek fel is vetettem pár dolgot, pl. #1747-ben.

Tehát ha képesek lennénk alátámasztani, hogy tömegeket rá lehet venni egy adott feladat elvégzésére (ugye milyen finom a megfogalmazás?), akkor onnan kezdve meg tudnánk ítélni annak fontosságát, hogy tudjuk-e hogy valójában mit is ír a Talmud?
    Érthető? Mert ha tudod, hogy a Talmud akár arra is felhasználható lenne hogy egy kisebbség számára célt jelöljön ki és ennek a célnak az eléréséhez eszközöket adjon, akkor onnan kezdve azt is meg fogod érteni, hogy miért olyan fontos az a kérdés, hogy mi is áll valójában a Talmudban.

Tegyuk fel az ha letezik ilyen mondat... mert en magam reszerol nem talalom a (Sira 14a. par. 1.) reszt :) de kivancsi lennek az eredeti oldalra. Bar jo lenne hozza Arami nyelven tudni.
    (...)
    Azt a tenyt hogy a talmud egy torvenykonyv gyujtemeny amivel az okorban probaltak erkolcsi/torvenyi hatteret adni esemenyeknek leirasoknak. Leirjak az 1 mondatban levo torvenyt, megmagyarazzak hogy hogyan kell ertelmezni stb tekinted mindenkivel szemben ellenseges osszeeskuvesnek amiben a "alavalo zsidok" a magyar nepre tornek.
    tenyleg en is felhaboritonak tartom. "Azon törvények részletes megtárgyalása, amelyek szerint aratás idején a termőföld szélét nem szabad learatni, hanem a szegényeknek kell hagyni. Felsorolja azokat az ajándékokat, melyek megilletik a szegényeket: a szemestermények, az elhullott kalászok, a szüret után megmaradt, elhullott szőlőszemek, illetve itt kerülnek megtárgyalásra a szegények tizedeivel és a jótékonysággal kapcsolatos törvények." es tarsait....

1) Mikor a Talmud pozitív módon értelmezhető részeiről van szó, akkor a neten keringő fordítás hirtelen pontos, igaz? Vagy most az eredetit foglaltad össze, és az eredetiből idéztél?
    2) Lehetséges, hogy szövegkörnyezetből kiragadott mondatot idézel. A Talmud leírja - ha a neten keringő fordítás pontos - hogy mit kell tennie egy zsidónak ahhoz, hogy a nem zsidó úgymond "kegyeibe férkőzzék", színlelje azt hogy vele együttműködik, annak törvényeit tiszteletben tartja. Mert egy nem-zsidó felé a színlelés nem hogy megengedett, de szinte kötelező is, ha feltételezzük azt, hogy egy zsidó sikert akar elérni a nem-zsidóknál - legalábbis a Talmud szerint és legalábbis állítólag (az egyik fordítás alapján).

Megjegyzem, hogy én nem hiszem magam Talmud szakértőnek, mindössze bekapcsolódtam a vitába azon az alapon, hogy nekem is van pár kérdésem. Ha tudunk a témáról érdemben beszélgetni, akkor tegyük meg, de a sztereotípiákra nem vagyok kíváncsi. Ha arra lennék kíváncsi, akkor bekapcsolnám a TV-t.
  • Csirke4
    Pontosan melyik hozzászólásban is lettél kis túlzással "mocskos nácifasisztaraszistázva" meg "turbó magyarozva"?
  • Molnibalage
    A támadás egyszerűen azért következett be szerintem, mert nem akarták, hogy legyen egy új állam. Ennyi.
  • csige791
    Hát ez a nap durva volt.

Csak meg akartam kérdezni, úgy érzem teljesen normális hangnemben, hogy lehet-e köze a Talmudban fogalmazottaknak ahhoz, hogy a zsidókat azonnal megtámadta minden szomszédja.

Erre mi történik?
    Kis túlzással le lettem mocskos nácifasisztaraszistázva meg turbó magyarozva.

Ez a stílus tudjátok mire/kikre emlékeztet?
    Hirtelen az jutott eszembe, amikor letartoztatták azt a pedofil vagy milyen Polanskit a svájciak, nemzetközi elfogató parancs alapján, erre azonnal nekik estek, hogy antiszemiták (fasiszták) pedig csak tették a dolgukat.

Hát köszönöm a válaszokat, mindent értek.
  • Bucser
    Mert benne van a "magadfajtázás" a Morvai K. összesben, hogy ezzel a kérdéssel sarokba lehet szorítani a kérdezőt.
  • Csirke4
    #1741-re ment volna. :C
  • Strahd_
    Csereld le a szavakat nem erv a feljelentesben Kormany szo szerepel. Bar szerintem a csatolt, es a neten keringo magyar forditas mindennek tekintheto csak nem rendes forditasnak.
    De ha igen akkor az erdeti oldalal egyutt kerem mutasd be
    eredeti - magyar forditasa ... es megoldom valahogy hogy arami nyelvrol megnezzuk mi a tenyleges forditas.
    Tegyuk fel az ha letezik ilyen mondat... mert en magam reszerol nem talalom a (Sira 14a. par. 1.) reszt :) de kivancsi lennek az eredeti oldalra. Bar jo lenne hozza Arami nyelven tudni.

Te abbol a feltelelezesbol indulsz ki hogy ezen forditas ha letezik ilyen mondat alapjan a zsido kozossegek csak magukat tekintik embernek, aminek valosag alapja nincs, de a nagy elemelet es gyulolkodes kozben konnyen ezt mondhatod. Es sajnos ez a valosag.
    Azt a tenyt hogy a talmud egy torvenykonyv gyujtemeny amivel az okorban probaltak erkolcsi/torvenyi hatteret adni esemenyeknek leirasoknak. Leirjak az 1 mondatban levo torvenyt, megmagyarazzak hogy hogyan kell ertelmezni stb tekinted mindenkivel szemben ellenseges osszeeskuvesnek amiben a "alavalo zsidok" a magyar nepre tornek.
    tenyleg en is felhaboritonak tartom. "Azon törvények részletes megtárgyalása, amelyek szerint aratás idején a termőföld szélét nem szabad learatni, hanem a szegényeknek kell hagyni. Felsorolja azokat az ajándékokat, melyek megilletik a szegényeket: a szemestermények, az elhullott kalászok, a szüret után megmaradt, elhullott szőlőszemek, illetve itt kerülnek megtárgyalásra a szegények tizedeivel és a jótékonysággal kapcsolatos törvények." es tarsait....
  • harcu
    Ha már politika: Mindig utálom, amikor valaki kommunistázik. Aztán meg megsértődik, amikor lefasisztázzák. Az viszont még durvább, amikor a jobbik/balabbik nevű Kun Béla szellemi örökségét híven továbbörökítő szervezet tagjai/hívei kommunistázzák az mszp-t. Vajon milyen ember lehet az, akit még a kommunisták is lekomcsiznak?

A turbómagyar érzés meg általában elmúlik a pattanásokkal együtt, amikor a fiúk már nem csak megverik a lányokat, hanem meg is akarják őket dugni. Egyszóval majd kinövi.
  • remark #1751
    Mindez ott van a wikipédián.
    De a kérdés arra vonatkozott, hogy a valóságban milyen szerepe van a Talmudnak a zsidó közösségek formálódásában?

A valóságról beszélgessünk, a lexikont mindenki ki tudja nyitni.

Pl. tegyük fel, hogy a követelőző tényleg szerepel a Talmudban:
    A nagy Menachem mondja: "Ti izraeliták, emberek vagytok, de a többi népek nem emberek, mert ezeknek lelkei a tisztátalan szellemtől származnak, Izraeléi pedig Isten szent Lelkéből." (Sira 14a. par. 1.)

Mit gondolsz, milyen hatással van egy közösségre az, ha tagjai csak magukat tartják embereknek?
  • remark #1750
    "Vicces hogy idoszamitasunk szerint 200 ban irott konyvben a feljelento allitasa szerint kormanyokat emleget talmud :)"

A kormány szót nyugodtan cseréld le arra a korabeli kifejezésre, mellyel a közösség vezetőit illették. Így már érthető?

"Megengedett tanuk befojasolasa... nem hiszem, bar lehet tevedek nem sok birosagi targyalas lehetett 200 korul :) mellesleg ezzel a hagyomannyal minden nep el vallastol fuggetlenul a mai napig."

Tehát ha mindenki csinálja, akkor elfogadott?
    Ha mindenki fosztogatásból tartja fenn magát, akkor te is fosztogatásból fogod eltartani magadat? Arról nem is beszélve, hogy innen kezdve akkor se menj bíróságra, ha téged kifosztanak, mert ez ugye normális, hisz "mindenki" ezt csinálja.

"Korulmeteles mint szemerem elleni eroszak..."

Van-e arról valami tanulmány (esetleg a "mindentudó" wikipédián), hogy milyen maradandó nyomokat hagy egy emberen egy ilyen, gyerekként elszenvedett atrocitás. Kíváncsi lennék rá.

"mivel maga a korulmeteles egy egeszsegugyi problema miatt alakult ki a sivatagi nepek koztt aminek a hagyomanyat ma is tartjak, sot mint uj divathullam pl egyesult allamokban sokan csinaltattak meg..."

Nem csodálkoznék azon, hogy ha szertartásnak más célja és/vagy hatása is lenne. Közösségformáló jelentőségét magam is valószínűsítem.

"Szerintem a fejlelento egyszeruen nevetseges, bar en a turbo magyarokat is nevetsegesnek tartom."

A turbó-turbómagyar-ellenes emberek se kevésbé nevetségesek.
  • Strahd_
    "Kérdés, hogy ezt a Talmudot hova kell tenni, ez a Zsidó vallás alapja, vagy esetleg maguk a zsidók is elítélik, vagy mi ez?"

http://hu.wikipedia.org/wiki/Talmud
    Gyakorlatban Okori torveny gyujtemeny es Tora (Mozes 5 konyve) magyarazat.
    PL toraban le van irva hogy a szombatot tartani kell, de hogy pontosan mit hogyan mikent milyen egyebb szabalyok vannak szajhagyomany utjan terjedt, es ezeket irtak ossze.

• Strahd_
    Vicces hogy idoszamitasunk szerint 200 ban irott konyvben a feljelento allitasa szerint kormanyokat emleget talmud :)
    Megengedett tanuk befojasolasa... nem hiszem, bar lehet tevedek nem sok birosagi targyalas lehetett 200 korul :) mellesleg ezzel a hagyomannyal minden nep el vallastol fuggetlenul a mai napig.

"magyarellenes kitételek" LOL

Korulmeteles mint szemerem elleni eroszak... mivel maga a korulmeteles egy egeszsegugyi problema miatt alakult ki a sivatagi nepek koztt aminek a hagyomanyat ma is tartjak, sot mint uj divathullam pl egyesult allamokban sokan csinaltattak meg...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Circumcision

Szerintem a fejlelento egyszeruen nevetseges, bar en a turbo magyarokat is nevetsegesnek tartom. A nagy mellverdeses hogy "En 100% tiszta magyar vagyok" szerintem nehez sokkal kevertebb nepet talalni a magyarnal, ami nem feltelenul rossz mert legalabb nem beltenyeszet hanem friss gen kombinaciok.
  • remark #1747
    "Szerinted lehetséges több millió embert összefogni egyetlen cél érdekében (mondjuk a világuralom)?"

Szerinted lehetséges többmilliós országokat kormányozni? (És mindezt a nyilvánosság kizárásával?)
    Lehetséges-e többmilliós hadseregeket irányítani? (A nyilvánosság kizárásával?)
    És mi van a nyíltan titkos ügynökségekkel? Hányan is dolgoznak ezeknek? Üzemeltethetőek? Igen. És? Mit tudunk a működésükről? Pont annyit, amennyit tudnunk kell. Hogy a mi érdekeinket képviselik.
    De beszélhetnénk a cégekről is. Lehetséges-e óriási multinacionális cégeket irányítani a nyilvánosság kizárása mellett?

"Miközben nincsenek árulók, megtérők, spiclik, stb.?"

Min változtat az, ha vannak árulók, megtérők, spiclik?
    Min változtat az, ha néha hallasz valami "bulvárlapban" egy emberről, aki beintett a cége, országa parancsainak, és kitálalt? De az ilyen esetekről igazából nem is igen hallunk. Mert amit nem mond be a 8 órás Híradó, az nem is létezik, igaz, vagy igaz?
  • remark #1746
    A probléma probléma marad, attól teljesen függetlenül hogy ti tudtok-e egymással róla beszélgetni.

Azért azon gondolkodjatok el, hogy ki húz abból hasznot, ha ti nem tudtok a témáról egymással beszélgetni.
  • Strahd_
    Idiotak mindig is lesznek.

Ez az indok is erdekes....
    /*Bizonyíték, hogy a Mazsihisz a Talmud alapján működik:
    Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából:

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (röviden Mazsihisz) zsidó vallási szervezet. Fő feladatának tekinti a vallási élet fejlesztését, hitoktatást (talmud-tóra), */
    Talmud Tora - Tora tanulas .... ergo ha egy katolikus / reformatus iskolaban tanuljak az o-szovetseget akkor ok is torat tanulmanyozak ergo talmud torat csinalnak.

• Big Bad Ryder
    Épp tegnap néztem egy dokumentumfilmet Izraelről, amiben az állt, hogy kb 20% tartja be teljes egészében a vallási előírásokat. Ennyit arról, hogy mindenki turbó. Továbbá ne akarj rám aggatni olyat amit én nem mondtam. Nem érdekel a bulvár meg ez a Budaházy ügy, nem tudok arról az emberről sokat és sosem mondtam véleményt róla. MSZP szavazó sem vagyok és kettős mércét sem emlegettem, de ügyesen bekopiztad ide a kurucinfót.
  • Csirke4
    "A világ országainak 99%-ban erény, ha valaki "turbóXY"."
    Szerintem tévedsz, mert a turbóXY (számomra) az ultranacionalistát jelenti, aminek nem igazán örülnek egy országban sem, nemhogy a 99%-ban.
    Akikre te gondolsz azok a patrioták.
    Ne keverjük a szezont a fazonnal.
  • Molnibalage
    A "turbó" alatt azt értjük többniyre, hogy burkoltan egyéb nézetek mellett megjelenik még valami és csak azt képes hajtogatni valaki.

Volt egy izraeli srác akivel évekig fejlesztettem szimet együtt. Minden volt csak nem "turbó"...
  • csige791
    Ha esetleg Jobbik "hívő" lennék azzal mi is a probléma, szerintem nagyobb gond lenne ha MSZP "hívő" lennék.

A világ országainak 99%-ban erény, ha valaki "turbóXY". Az, hogy ez néhány ember számára hihetetlen arról maximum a gyurcsányék által pénzelt sajtó tehet, élén Farkasházy "milliókat kap az ujsagom a komcsiktol" Tivadarral.

Azt meg már gondolom felsem tudjátok fogni, hogy az általatok védett Izraelben kb mindenki - a ti szavaitokat használva- "turbó" de annyira, hogy az mellet Budaházy "terrorista" György elbújhat.
    Kettős mércéről meg ti beszéltek....
  • csige791
    Ha véletlenül átsiklottam felette, akkor bocs.

• Big Bad Ryder
    Úgy csinálsz mintha nem sütne rólad, hogy Jobbik hívő vagy Nagyon jól tudod miért használjuk a turbómagyar és a magadfajta jelzőket.
  • Molnibalage
    A trubómagyart nem magyaráztam még el? :)
  • Molnibalage
    Egyesek verik a tamtamtamot minden ledobott zsidó bomba után. Bezzeg a mostanában általuk agyonsztárolt törököket ("tökös legények") valahogy nem köpködik körbe, hogy kvázi - sőt talán durvább dolgot is - csinál, mint Izrael. Vagy idegen ország területén akciózik vagy - papírpon - saját állampolgárait öli. Tényleg szép a kettős mérce ugye? :)
  • csige791
    Mert még sosem kaptam ilyenre választ, ahogy a "turbomagyar"-ra sem. Pedig sokszor kérdeztem, elhiheted.
  • Csirke4
    "Ez jó: "magadfajták"
    Pontosan mit is takar ez?"

Ezt miért kérdezi meg mindenki aki tökéletesen tisztában van vele, hogy mit takar? :D
  • csige791
    Amennyiben a válaszod így hangzott volna:
    A zsidóság döntő többsége, elutasítja a talmud tanításait, csak egy kicsi szélsőséges réteg követi az abban fogalmazottakat.
    ...akkor azt mondom ok, főleg, hogy az én hozzászólásom egy kérdés volt, nem állítás.
    Ez jó: "magadfajták"
    Pontosan mit is takar ez?
  • Freeda Krueger
    Mi ebben a kinos?
  • Big Bad Ryder
    Hoppácska! Megint találtál egy indokot, több millió ember vallási és származási alapon való kipusztítására. Sírjak vagy nevessek? Egy dolog zavar a kuruc.infóban. Az, hogy nincs fórum, ahol Te és a "magadfajták" erősíthetik egymás hitét. Beszéljünk erről a poros régi könyvről, a Talmudról. Szerinted lehetséges több millió embert összefogni egyetlen cél érdekében (mondjuk a világuralom)? Miközben nincsenek árulók, megtérők, spiclik, stb.? Ráadásul ez a több millió ember szerte szét él a világban... Tessék a válasz: Statisztika a magyarországi zsidóságról - Identitás fejezet
  • csige791
    Ismét kérdésem van, mert nem vagyok otthon a zsidó vallásban. Első ránézésre azt lehet gondolni, hogy ez a hozzászólás OFF kategória, pedig nem. Ugyanis próbálok rájönni, hogy miért támadta meg az összes szomszédja azonnal a zsidókat, amint oda érkeztek. Erre már régebben is ráakartam keresni, főleg, hogy sokszor hallani rosszakat a Zsidó vallásról. Szerencsére valaki pert indított az összes Magyar Zsidó szervezet ellen, és az indoklásban nagyon jól össze van minden foglalva, amire kíváncsi lettem volna.
    Kérdés, hogy ezt a Talmudot hova kell tenni, ez a Zsidó vallás alapja, vagy esetleg maguk a zsidók is elítélik, vagy mi ez?
    Mindenesetre ez elegendő indok lenne a zsidók és vallásuk eltörlésére a föld színéről.
    Szóval ha ezt esetleg komolyan vették az arabok, akkor érthető sőt támogatandó a céljuk.

Magyar bírósági per a Zsidókról.
  • Molnibalage
    Amen...

Ugy milyen kínos erről hallgatni...?