Közel-keleti konfliktusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezekutan jottel az apukaddal, meg, hogy hihetetlen modon idosebb nalad. Aztan meg ujra belekezdtel a rasszista mondokadba.
Papichulo
válasz
privát
ma, 17:05
nem sokkal idősebb múltra tekinthet vissza, mint én, de pl. az apám már idősebb.
Apukad idosebb nalad?! Nem gondoltam volna... Hihetetlen egy csalad vagytok 😊
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
...mint az az ország.
Szívesen, hogy segíthettem. és remélem, mindenki látja, mi az a mentalitás, ami miatt utálnak bizonyos fajtákat, rasszokat: érvek helyett megy a személyeskedés vagy a másik gondolatának a kiforgatása.
Apukad idosebb nalad?! Nem gondoltam volna... Hihetetlen egy csalad vagytok 😊
De szerintem nem is ez a lényeg, maradjunk a ez eredeti problémánál.
Találtál valamit, hogy legalább megpróbáld a zsidókat a "náci" cselekmények alól tisztázni? Bármit, valamit? Vagy marad a zsidó kormány és tagjainak a példája, hogy mi is az igaz nácizmus, rasszizmus? Mondjunk példát, mondjuk amikor a knesszetből erővel kivezették az izraeli állampolgárságú arab képviselőket csupán a véleményük miatt? (Amúgy mert legyilkosozták az egyik miniszter az emlékeim szerint. Dehát... ha egyszer az?)
Látod, annak van múltja!
Ő meg tudja mutatni, hogy mit tett le ÖNERŐBŐL az asztalra.
;-)
Raadasul milyen gyonyoru multad! 😉
Én azt állítom, hogy te egy felforgató személyiség vagy, de azt, hogy a zsidók (és követőik) csinálták volna azt, ami most a közel-keleten folyik, nem lennék meglepve. Ez nem ugyanaz.
És tudod? Inkább náci, ha már választanom kell, mintsem teféle filoszemita. Nekem legalább lenne jövőm.
Utoljára szerkesztette: vfrtom1, 2015.09.07. 14:18:40
Köszönjük hogy végre bevallottad hogy bizonyíték nélkül vádaskodsz és találgatsz csupán. Én sem vagyok meglepve, hogy semmi nincs a kezedben csak ilyen "persze az idő majd eldönti" szintű üres szólamok. A magadfajta nácik már csak ilyenek.
Ezt persze az idő majd eldönti, igaz, nekünk akkor ezt már nem lesz módunkban megvitatni.
Persze amikor először jöttek a hírek a zsidó atomfegyverekről, akkor is az akkori Papichuló ugyanígy kínálgatta az alufólia sisakot, aztán mi lett a vége.
(Nem, nem a gyíkemberek.)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most ha azokat nem tudják kiszűrni, akkor miből gondolod, hogy az ISIS tagokat ki tudják, vagy akarják egyáltalán? Az egyetlen kritérium, hogy Aszad ellen harcoljanak.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Lehet, akkor adjak a liebermannak a fejszet, ezt persze nem viccbol mondom.
Ha az a feltétel, hogy az ellátásért cserébe a mérsékeltek távol tartják a dzsihadistákat, de a következő mondatokban elismerik, hogy az ellátottak között lehetnek az Al Nuszra front harcosai is, akkor:
1. Ebből nyilvánvalóan az következik, hogy vagy nincs lehetőségük/erejük a "mérsékelteknek" visszatartani a szélsőséges dzsihadistákat.
2. Itt nincsenek un. "mérsékeltek"
3. Nagyon nem is tudják ki kihez tartozik, de ha az Al Nuszra front harcosai is köztük lehetnek, akkor az ISIS harcosai, miért nem?
Eltúloztad, megváltoztattad vagy teljesen egy általad kitalálttal helyettesítetted a másik álláspontját azért, hogy könnyebben megtámadhasd, az övét helytelenebbnek, a sajátodat pedig helyesebbnek állíthasd be.
De most már hagyom, hogy visszatérjen a topik az egyeseknek kínos kérdésekhez 😊
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.09.06. 19:39:23
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Azt is irtad, hogy ISIS fegyveresekrol van szo, holott ilyesmi sehol sem merult fel. Raadasul "aprobb" reszleteket is kihagytal, pl: "He said that such aid is extended under two conditions – that the fighters don’t let Islamic extremists to get close to the border, and that they don’t hurt the local Druze population." Ahogy latom Israel jot nem tud tenni. Ha segiteni probalnak, akkor is ok a rosszak.
De visszaterve az eredeti kerdeshez, ami ez volt: "Izrael tényleg kórházban ellátja a sebesült ISIS harcosokat?". A forrasod alapjan a valasz hatarozottan, nem.
Tán nem szabad?
De szabad, csak mar egy kicsit unalmas. Az aktualis esetnel is eleg messzirol kellett nekifutni, hogy bele tudd keverni oket, ugyanis az ISIS finanszirozasarol diskuraltunk.
(Most adok egy tanácsot: keresd meg mondjuk az alexát, nézd meg a fórum látogatottságát, egyből látod, hogy kb milyen nagyságrendbeli azoknak az olvasóknak a száma, akik velem együtt valszleg kíváncsiak, hogy mi lesz már ezzel a szerencsétlen gyilkos hajlamú libermannal...)
És igen, látod én nem is tagadom, szeretnék már kihúzni belőletek valamit, ha nem, akkor meg azt látják, micsoda kínos egy probléma ez. Meg amit írtam, összekötik a zsidókat és a isis-t. Ami amúgy is, de most legalább egy újabb adalék hozzá.
Tehát ne válaszolj, nem kötelező.
Írtam, hogy elvileg ezek a mérsékelt lázadók, de itt mérsékeltnek számítanak az Al Kaidához köthető Al Nuszra front emberei is, de ott vannak Damaszkusz környékén az ISIS katonái is. link
Amugy meg vicces, hogy mar megint Israelnel kotsz ki
Tán nem szabad? A topik témájához, és a szír konfliktushoz is tartozik, hol a probléma?
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.09.06. 17:55:54
a 12820-ban hivatkoztál a wikire,
wiki
a 12823-ban te néven nevezted (Te ketsegbevontad az Ukrajnaban harcolo orosz neonacikat, erre en mutattam bizonyitekot ra. ), a 12826-ban ki is másoltad a wiki ezen mondatát.
Vagy te másról beszélsz?
Miért jelentem ki? Hát mert nem látom az ellenkezőjét, azért.
tehát továbbra is nácifasiszta az izrael állam külügyminisztere, tömeggyilkos a saron, és a kasztner továbbra is a neki fizetni tudókat mentette csak meg.
Nem, ugyanis a "naci" szo benne sem volt a szovegben. Igy pedig vicces erre hivatkozni.
2003-as felmérés? És? <...> az államokat figyelembe véve nem változott a sorrend.
Miert? Mitol jelented ki olyan biztosan, hogy az elmult 12 evben nem valtozott az EU polgarok velemenye ebben a kerdesben?
Kezd betegesse valni a judeophobiad 😊
Szubjektiv. Lehet, hogy neked egy UGM133 is "csak mutatoba" lenne... 😊
Kb ezer főt, és amelyik utána harcba vethető állapotban volt, az visszament a frontra.
Barmi megbizhato forras erre az 1k+ ISIS katonara? Amugy meg vicces, hogy mar megint Israelnel kotsz ki 😊
2003-as felmérés? És? Ők meg 70 évvel ezelőtti események miatt követelőznek és bélyegeznek meg mindenkit a világban. Nem érzel te itt ellentmondást? Ráadásul olyanok, akik akkor még nem is éltek. Igaz, ha valóban lehet örökölni a rettegést, akkor talán, de ez meg baromság, illetve a követelőzéshez megfelelő alap, ez kétségtelen.
Persze, de a 8%-ot nem személy szerint saját magukra gondolták, de igazuk is van amúgy. De a lényeg, hogy KI a legveszélyesebb a világra, és ez azóta szerintem csak annyiban változott, hogy megjelentek a kalifa emberei, de az meg nem állam, mert az, hogy azt mondják magukról, az még attól nem az, úgyhogy az államokat figyelembe véve nem változott a sorrend.
Libermanra mit gondolsz, helyes, ha egy miniszter a saját állampolgárait akarja baltával lefejezni? itt a példa és a bizonyíték, hogy az iszlám állam honnét eredeztethető.
Tudsz te ha akarsz. :-)
Bombazzak azokat is.
Gondolom csak mutatóba, mert különben Trump most nem ezzel kampányolna, ha ott kő kövön nem maradt.
Mikor es hany fot lattak el israeli korhazban? Mi tortent ezutan ezekkel az emberekkel?
Kb ezer főt, és amelyik utána harcba vethető állapotban volt, az visszament a frontra. Bár állítólag ezek a "mérsékelt" lázadók voltak, de itt gondolom az Al Nuszra is mérsékeltnek számít.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
a mai izrael a lehető legnácibb ország, az eu-s állampolgárok többsége szerint is
Ne ferditsd tovabb azt a szerencsetlen 2003-as felmerest! Abban szo sem volt nacikrol. Amugy meg ott arra is jutottak, hogy az EU allampolgarok 8%-a "sajat magat" tartja a legnagyobb veszelyre a bekevel szemben 😉
Ezt koltoi kerdesnek hivjak, nem pedig "gondolatolvasó érvelési hibá"-nak 😊
Ki veszi meg tőlük az olajat?
A nagyobb mennyisegeket gondolom viszonteladok, a kisebb mennyisegeket meg maganemberek.
Miért nem azokat az olajkitermelő egységeket bombázza le az USA>?>
Bombazzak azokat is.
miért nem lehet embargót hirdetni, mint amilyet Iránnal vagy Kubával szemben?
Ezt komolyan gondolod? Hogyan kepzeled el ezt megis? Ez nem egy funkcionalis es nemzetkozileg elismert orszag.
A pénzt hogy kapják meg az olajért?
Mivel kisebb reszletekben adjak at, ezert feltetelezem, hogy keszpenzert.
akkor a terrorista gyanús számlákat miért nem zárolják?
Honnan tudod, hogy nem zaroljak oket?
Pénz nélkül egy hét alatt vége lenne ennek az Iszlám állam nevezetű csapatnak.
Mivel az ISIS egy hatalmas bunszovetkezetkent is mukodik, ezert nehez minden forrast teljesen lezarni. Peldual hogyan szuntetned meg a beveteleiket az altaluk ellenorzott teruleteken szedett adokbol, vagy az ugyanitt szedett utpenzbol, na es a vedelmi penzekbol? Rengeteg ilyen forrassal rendelkeznek.
Izrael tényleg kórházban ellátja a sebesült ISIS harcosokat?
Mikor es hany fot lattak el israeli korhazban? Mi tortent ezutan ezekkel az emberekkel?
Hát eddig ez jött le nekem.
"Ezek tök alapvető dolgok."
Izrael tényleg kórházban ellátja a sebesült ISIS harcosokat?
Persze, tudom hogy miért nem, de azért érdekelne a véleményed.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.09.06. 11:22:09
Arrol meg nem hallottam. Az milyen?
Nezdd, ez nem az altlanos iskola, ahol te vagy a pedellus. Itt nem uldozhetsz embereket a - legyunk oszintek, buta - kerdeseiddel, csak azert, hogy vitat generaljal. Emellett az is sokat segitene, ha megtanulnal koherensen fogalmazni es kulturaltan, szemelyeskedesek nelkul ervelni. Ha egy uj temat akarsz felvetni, abban senki sem akadalyoz meg teged, de ne kezdjel el embereket szidalmazni csak azert, mert ok nem akarnak neked ebben partnereid lenni... Ezek eleg alapveto dolgok.
Az igazsag persze megint ott van, hogy nem neki kene utanajarni, hanem ha te teszel egy ilyen - valoban hihetetlen - kijelentest, akkor neked kell azt alatamasztanod. Mert ugye meg mindig Onus Porbandi...
Ha-ha-ha-ha-ha!
Pont te beszélsz tényekről?????
ha-ha-ha-ha!
Aki nem tud egy tök egyszerű kérdést sem megválaszolni, csak a szokásos séma, te szerencsétlen? Milyen tény érdekeljen? Te egyet sem tudtál írni, csak nyavalyogsz itt, nem veszed észre, hogy egy fórum, nem pedig gyóntatószék? Ó, mit beszélek...