2007. legmenõbb netképes mobil eszközei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és nemcsak szép és olcsó, jó is :)
Igaz nem tavalyi gyerek.Ja és a többi kacathoz képest "nagyon occó"! 70 eFT!
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
GPS is van benne, csak firmware frissítés kell hozzá.
Minden egyben.Nagyon jó hardware.Megbízható, és csak 130-135ezer magyar forint.
Skareb
Skareb
És persze utóbbiakban a GPS SIRF STAR III-as, ami igen impozáns
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Miért lenne verhetetlen? pl Eten X800, M800 stb.. Miben jobb az iphone?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Asus eeepc701 compiz fusion
8gb kijelzõje picit nagyobb lett de a felbontás ugyan az maradt,ami nem épen szebbé tette az egészet..
Kamera gps minden más elméletileg ugyanaz (a sima n95nél könyörgöm ne az alap softot,hanem a 20-as softot vegyük alapul hozzá)
Burkolat valamivel jobb lett a 8gb-nél...
8g belsõ memória...És itt pont egyik sem tud egy miniméterrel sem többet a másiknál 100%-ig ugyanaz a hw van mindkettõben és az sw is majdnem teljesen megegyezik (van egy két teszt ahol van amiben az egyik van amiben a másik hajszálfaxnyival gyorsabb wow),az a +30ezer az durván a 8gb belsõ memória...
Igen +30ezer,kártyafüggetlenül újba a sima n95 most olyan 100 míg a 8gb 130ezer (150,ezt holtaláltad?:) ) körül fetreng...
Ki melyiket veszi ízlések és pofonok,én maradtam a memóriakártyás sima n95 megoldásnál,azt ki tudom venni ha beszarik a telefon és nem egy fél nokiaszervíz röhögi végig a videókat,képeket amik a belsõ memórián lettek volna:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Talan azert mert mobil keszulekekrol van szo es nem "hordozhato"-akrol. Kivancsi lennek hogy pl buszon vagy akarhol allva hogy netezel egy notebookkal. Egy tabletpc-vel vagy meginkabb egy umpc-vel lehet. A notebookhoz asztal kell. Az asztal meg nem mobil.
Az 5mp kamera azért vakítás,senki ne várjon komolyságot,egy 30-40ezres 5mp-eles fényképezõ szebb képeket csinál...De azért szépek fõleg a 20-as soft óta.
A videófelvevõje viszont az eddigi legjobb amit telóknál láttam személy szerint emiatt újítottam be ezt a készüléket, 640*480 30fps és faxán nézhetõ elég jó minõségü videók tv-n és monitoron egyaránt..
A belsõ gps...Lassú (hidegben van hogy 2-3 perc mire jeletfog) és olyan 10-15 méteres csak a pontossága,a gyárilag adott sw sifithülye,és még fizetni is kéne érte...Viszont a telóra mosolyga rálehet tenni a GARMIN-t ami a világ egyik legjobb gps cucca,elkalikbrál bárhova..
A kjelzõje szép,de nagyobb felbontást is kaphatott volna,nem ez nokiáék csúcsfelbontása..:)
A legnagyobb negatívum az aksi,ami egy kicsit nagyob igénybevétel után 1 nap után (ezis azért javult az sw upgrade óta) lemerül..De be kell ismerni egy hasonló kijelzõvel és tudással bíró pda-hoz ami kétszer eddig bírja idõre nem 950 mAh-s aksit adnak hanem 1500-ast..:)
A hangok szépenszólnak ,sztereo (minek?:) ), de én még mindig nemtudom elképzelni hogy telón kihangosítva zenét halgassak:)
A hozzáadott fejhalgató kapásból csere volt,egy logitech fülesre,na azzal már nagyonszépen szól (a gyári olyanhalk hogy még egy kombínó hangja is elnyomja:) )
Ezekenkívül igensok jópofa cuccot lehet rá találni sok helyen csak keresni kell.
Iphone? Anno gondolkodtam rajta,nézegettem próbáltam 1 napig barátnõmét...Egy szó lett nekem miért nem..Buta,tömve némi médiatudással amit egy alap symbianos telefon annakidején kb 1 hónappal a megjelenés után tudott,hála a sok progifejlesztõnek..:)
Pofás,szép,bejövõs hogy frankón sérthetetlen szinte,de semmi extrát nem tud amiért én ilyet magamnak beújítanék (érintõképrnyõt meg alaphangon utálom),a zenelejátszásban sincs semmi extra,egy névvel eladott walkmanmobil az egész...
Akkor meg inkább "walkman mobil" (ezen mindig csak röhögni tudok,parasztvakítás) kategóriában sony ericsson..:)
Sathinel: Na azt a samsung q1-et tedd zsebbe vagy tartsd a füledhez:D:D:D:D:D
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
samsung q1ultra
toshiba umpc
Benq umpc
" akkumulátora a nagy kijelzõ és a helyzetérzékelõ miatt gyorsan lemerül"
Gondolom a 8 órás beszélgetési idõ és a 250 órás rendelkezésre állás a cikk írójának kevésnek bizonyul, de akkor vajon a gyors lemerülést miért nem rója fel az N95-nek, ami ennél sokkal gyengébb rendelkezésre állást produkál?
Írtam egy kis infot az E-TEN X-800-ról, illetve hogy miért is gyengusz a QVGA felbontás: E-TEN X-800
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"