Már január végén mozikban a 300-paródia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondod ezt az 5. kommentben 😄DDD
mogyi925
Hmm, a trailert elnézve kevésbé vagyok optimista. A 300 paródiájának eleve feladja a leckét a rengeteg netfolk poén.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

mogyi925
A Csajozós film szvsz béna volt, a HA4-en viszont sikítozva röhögtem ("Stop talking about which we have talked not speaking of... about."), és lehet a múltat jól keverni a jelennel (Mel Brooks Robin Hood-jában például az üzenetküldés a 13th Century Fox-szal "send a fox" - faxolni, foxolni, csak ez magyarul nem jön át.), én optimista vagyok. Bár moziban nem biztos, hogy meg fogom nézni, pláne, ha szinkronizálják, mert az ilyen filmekben sok poén csak eredeti nyelven "jön át". (Ûrgolyhók is egy rakat poént ad pluszban eredeti nyelven, elég, ha csak Vespa hercegnõ orrára gondolunk.)

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Mi mit aláz le???? <#idiota>

ProGabe
hát ez tényleg ócska,eszméletlenül izzadságszagú.ha az embereben nincs valami agyzsibbasztó,ezen csak sírni tud

egy másik elõzetes,ami úgy ahogy van lealázza ezt a szemetet:LCP's 300
na jó,ez erõs túlzás volt 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azért igazán érdekelne, hogy számodra mi a vicc, mi tartozik poén kategóriába!?
Én pl. jót nevettem azon, hogy tánccal helyettesítik a csata jeleneteket.
De gondolom, nem egy korosztály vagyunk...

Talán csak, mert a Brian élete nem igazán paródia, nem filmeket fikáz ki, hanem vallásokat. Amúgy nem láttad az Asterix és Obelix - Kleopátra küldetést? Ott is a múltat vegyítik a jelennel, és szerintem egy egész jó kis film lett belõle.
De látom megint megjelentek a tipikus "hû de utálom a paródiát, vígjátékot, de azért fikázom" kategóriás állandó fórumozók, sõt még a cikk íróján is érzõdik a megvetés, mindez úgy, hogy eddig egy 3perces ízelítõt láttak!
<#taps>

immovable
saját szavaiddal élve
honnan veszed, hogy szar ha még nem is láttad
jellemzõ fikagép
Én is megnéztem a 300at, majd lementem a terembe és ettem egy csülök péknét! Carment meg még mindig blokkolnám. Õ lesz az egyetlen ok ha megnézem a filmet..
Azért megnézném, hogy hányan is mentek el gyúrni a 300 hatására
NEOreg3
nem tudom mi vicces van abban, ha a csata közepén elkezdenek táncolni...

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mrzed001
Nem is tûnik ez olyan rossznak.
Sajnos a Csupasz pisztoly, Airplane, Nagy durranás és Szellemirtók szintû komédiák teljesen kihaltak akárcsak a scifi-k. 😞

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

BaliBoy
70 perces filmben 60 percen keresztül a szakállas csávó fogja lerugdosni a népet. 😊)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ezt nézzétek, még tudták fokozni 😄

http://www.youtube.com/watch?v=QwFwz40syJk&NR=1
Zocsi
Én egy Brian Élete-féle paródiának jobban örültem volna. Miért kell egy "ókori hangulatú" fantasy-ba a jelen kor dolgait belekeverni? Sokkal jobb lenne ha maradnának abban a korban és úgy parodizálnának. Ez sztem egyértelmûen az írók fantáziáját minûsíti, ami szvsz kritikán aluli!

Magnificat
tökéletesen agyatlan, felesleges film... ill mégsem felesleges, ilyen is kell néha... nem lehet mindig hatodik érzéket és hasonlókat nézni 😄 egyszer meg lehetett nézni az Epic movie-t is, sõt még nevettem is rajta 😄

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

"a trailer alapján egy nagyon ócska szarnak néz ki... "

ez trailer nélkül is ócska sz*r,
THI IS NOT SPARTAAAAAA!!!!
😄 😄
Phate
várós lista

[ edrink.blog.hu ]

Engem speciel nem dobott fel annyira. Az elõzetes nem árul el szinte semmit, a táncos jelenet béna (a vége viszont tetszett ahogy írtam is).

Én azonban nem vagyok ilyen téren mérvadó, én már a Scary Movie sorozatot sem szerettem.
A cikk írójának nagyon köszönöm az objektív ismertetést XD
több negatív kommentet vártam, de ezekszerint az ilyen hányadékra is van igény...

úúúúristen,a trailer alapján egy nagyon ócska szarnak néz ki... szerintem az is lesz

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

BaliBoy
Hát igen. Ezzel a cikkel némileg egyet lehet érteni, mert sem a SC 4 sem a Csajozós film sem pedig az Epic movie nem alkotott vmi nagyott. Azért valszeg ezt is meg fogom nézni, bár sztem. a 300 önmagában is nevetséges.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Nekem bejött a horrorra akadva 4. Remélem ez is fog annyira tetszeni. A 300-is tetszik, mind filmben, mind könyvben, tehát reménykedem a legjobbakban. 😊

😊) Az elõzetest itt nézhetitek meg: http://www.youtube.com/watch?v=X0SiJ-xkd1I
A vége dúrva de tetszik. 😛