milyen játékkal kezdted?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak sajnos a játékok minõségének romlásához vezetett, inkább a látványra koncentrálnak a fejlesztõk.És jön ki a sok unalmas, de kurva ütõs grafikájú játék. 😞
Qwerty4

TD3
Simcity
Xwing
Tie fighter
Tribes

meg votl egy floppy tucat gammaval rajta, cat meg hasonlok
http://www.retro-experience.co.uk/games/pacman.html
de azt nem láttam. ha megakarod keresni, akkor, asszem az rpg. lap. hun van, de nem beztos. golden axe for ever
Most sikerül valamilyen szinten csak behozni a lemaradásomat, tehát tavalyi játékokat tolok és még mindig sok kimaradt darab vár rám. 😊
Amúgy tényleg megdöbbentõ mennyire megváltozott a játékvilág, sajnos rosszfelé.Nekem a játékvilág csúcspontja 2004-2005 volt, vagyis az akkor megjelent játékok tetszenek a legjobban.A maiak annyira nem, de szerencsére van kivétel is, mint például most a The Witcher. 😊Már úgy gondolom, hogy befér nálam minden idõk Top5-ös listájába. 😊Annyire profi munka.Mestermû.
Qwerty4
meg volt valami vonatos, nem jut az eszembe, de oldalnézetes volt, meg volt alul egy felülnézeti térkép
Target renegade
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bazinga!
Hexenküche I-II. /Cauldron/
Pit Stop 2

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez majdnem oylan mint az ókori görög és a újkor kezdeteinek felfedezései közti különbség. ami itt 10 év... Valami döbbenetes
a mai játékok meg szarok. ezeknek legalább volt hangulata, és nem kellett hozzá dzsiforsz 12es meg 8 giga ram meg 12 magos cpu
Bazinga!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
1.Mario az ami megfogott elõre konzolon a 1998-ban.Majd jött közben egy-két pihenõv.
2.2001 januárjának végefelé kaptam elõször pc-t, tehát 7 éve, ami akkor kiemelkedõ élményt nyújtott az a Wolfenstein 3D volt.
3.Több éves intenzív játékszünet volt, 2004-ben újraindult a játékkedvem, ami azóta tart, de itt is voltak féléves kihagyások.Akkor a nagyhírû MoHAA volt az ami miatt újból érdekeltek a játékok.
Qwerty4
én nekem C 64-bõl vannak emlékeim mist elsõ játék😊
mariohoz hasonlító "kislányos játék"
akkor egy hõssel mentsük meg a királynõt😊 nem pop
és egy tv játék amiben lehetett repülõvel nyomni, rabló-pandúr, meg sok kis móka😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Lion King
így ezekre emlékszem az elsõk közül, de ha nagyfater Commodore 64-esét veszem alapul, akkor ott is volt pár 😄
Space Taxi pl
Lazy Jones
Spy vs Spy sorozat
és még tudnám sorolni
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
alien vs predatort még LANban is nyomtuk 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
PC-n valami korai fifa, Duke, Rise of The Triads, Nascar, Street Fighter 2, Corridor 7..
Elsõ gépemet úgy kaptam, hogy ezek telepítve voltak 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
saját pc-men az 1. telepitett játék 1999 novemberében: aliens vs predator
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol