milyen játékkal kezdted?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
A grafika az elmúlt két évben is nagy fejlõdésen ment keresztül.Hát akkor 10 évben.<#wow1>
Csak sajnos a játékok minõségének romlásához vezetett, inkább a látványra koncentrálnak a fejlesztõk.És jön ki a sok unalmas, de kurva ütõs grafikájú játék. 😞

Qwerty4

Bullet
1988ban C64en a Zeppelin, ha jól emlékszem.

Ezzel kezdtem, örök kedvenc:

tarti19
KOntra? nintendós idõkbõl?😄😄😄:😄 wáááá az óriási volt

Sherman

TD3

Simcity

Xwing

Tie fighter

Tribes
ÁÁÁÁÁ milyen jók voltak és még mindig JÓK ezek a régi játékok , Crysis(CoD4) helyett szivesebben játszok inkább az Aladinnal vagy Lionking-el <#worship>

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

autoszimulator
Ezzel <#worship>

.: mobilize.hu :.

immovable
lekjobb erre emlékszem
wááá egy kis nosztalgia
immovable
Én c64-en kezdtem, azt meglett az elsõ gépen P1 133 MHz, voodoo 1-es kártyával (1 megabájt majd bõvítettem 2-re) <#idiota> onnantól jöttek a szép idõk, red alert, carmageddon, redneck rampage, eurofighter 2000, commanche, imperium galactika 1, ezek még most is favoritok.
SuperCharger
Falcon Patrol II C-64-en

PC-n meg 3D Tetris

tarti19
én elsõsorban a grafikai megvalósításra gondolok itt... ezen téren annyira besûrüsödött a világ hoyg nem lehet követni... no és a katonai(titkos) fejlesztések, kutatások ki tudja hol járnak már

hiba
larry 1 monokromba xt-n 😊
meg votl egy floppy tucat gammaval rajta, cat meg hasonlok

http://www.retro-experience.co.uk/games/pacman.html

Heretic
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/90/Heretic-e3m4.png

htr93
Kb. 80.000 szer játszottam végig a bátyámmal. van ám golden axe 2 is.
de azt nem láttam. ha megakarod keresni, akkor, asszem az rpg. lap. hun van, de nem beztos. golden axe for ever

htr93
A pit stop ra emlékszem. egy commandor 50 vagy 60 valamennyin toltam!!!!

Qwerty4
Azért az a Mario szint már régebben megvolt, mint 10 éve, csak én mindenhez késõbb jutottam hozzá.
Most sikerül valamilyen szinten csak behozni a lemaradásomat, tehát tavalyi játékokat tolok és még mindig sok kimaradt darab vár rám. 😊
Amúgy tényleg megdöbbentõ mennyire megváltozott a játékvilág, sajnos rosszfelé.Nekem a játékvilág csúcspontja 2004-2005 volt, vagyis az akkor megjelent játékok tetszenek a legjobban.A maiak annyira nem, de szerencsére van kivétel is, mint például most a The Witcher. 😊Már úgy gondolom, hogy befér nálam minden idõk Top5-ös listájába. 😊Annyire profi munka.Mestermû.

Qwerty4

DJ Skyline
a boszorkányos lényegét sosem értettem :| általában csak lezuhantam, Pit Stopból meg az elsõ rész az amivel játszottam

meg volt valami vonatos, nem jut az eszembe, de oldalnézetes volt, meg volt alul egy felülnézeti térkép

azelött meg természetesen sega meg nintendo

Ja, és ami az enterpriseom beépített joyát tönkrevágta:

Target renegade

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

emléxem a gépen mikor meglett a Need for Speed 3 és az F-16 volt...

littleNorbi
Red Alert

precision
info órán mindig a golden axe -ot toltuk a haverokkal, az volt a jó benne hogy ketten is tudtunk menni egy pályán

Bazinga!

Tinman

Hexenküche I-II. /Cauldron/

Pit Stop 2

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tarti19
de 7 év alatt ekkorát fejlõdnia világban...
Ez majdnem oylan mint az ókori görög és a újkor kezdeteinek felfedezései közti különbség. ami itt 10 év... Valami döbbenetes

Nekem is alladin, lion king, doom 1-2, valami speer vagy spear(tök ugyan az volt mint a wolfeinstein 3D) volt a stunt, meg nagyon sok még, csak nem emlékszme a nevükre. Úgy kaptam a gépet , hogy ezek fent voltak.

precision
derék dolog, a heroes 3 a mai napig az egyik favorit gammám

Bazinga!

precision
golden axe, tank wars, super mario, prehistorik, prince of persia, aladdin, stunts, lotus, mortal kombat, rise of the robots, soccer kid, scorched earth, doom, quake, duke nukem 3D...stb.stb.stb.

a mai játékok meg szarok. ezeknek legalább volt hangulata, és nem kellett hozzá dzsiforsz 12es meg 8 giga ram meg 12 magos cpu

Bazinga!

Fabio Capello
Én is C64-en kezdtem, még megörökölt családi gép volt, aztán Lion King, Aladdin...

Mersant
en meg valami videoton TVjatekon kezdtem faltorovel...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Qwerty4
Nekem sok kezdet volt:
1.Mario az ami megfogott elõre konzolon a 1998-ban.Majd jött közben egy-két pihenõv.
2.2001 januárjának végefelé kaptam elõször pc-t, tehát 7 éve, ami akkor kiemelkedõ élményt nyújtott az a Wolfenstein 3D volt.
3.Több éves intenzív játékszünet volt, 2004-ben újraindult a játékkedvem, ami azóta tart, de itt is voltak féléves kihagyások.Akkor a nagyhírû MoHAA volt az ami miatt újból érdekeltek a játékok.

Qwerty4

Lammer
fallabda...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

htr93
most büszke vagyok magamra mer sokan írtak. tényleg jó ötlet(=em) volt.
örülök

Jaj de ütõs kis játék volt, ketten téptük a joystickokat osztálytással.

c64 wizard of war <#idiota>

Palinko
Need For Speed Porshe kiadása
tarti19
jó ez a topic😊
én nekem C 64-bõl vannak emlékeim mist elsõ játék😊
mariohoz hasonlító "kislányos játék"
akkor egy hõssel mentsük meg a királynõt😊 nem pop
és egy tv játék amiben lehetett repülõvel nyomni, rabló-pandúr, meg sok kis móka😊

DJ Skyline
hát hogy Vistán megy-e azt nem tudom, de itt van egy csokor amin fent fan sok sok régi cucc, pl Aladdin és Lion King is fent van

w77d
tényleg, nem tudjátok ilyen régi játékokat (aladdin, lion king) honnan lehetne megszerezni úgy, hogy vistán is mûködjenek?

Timbo
Spectrumon 😄 de mára már a játékok nevét homály fedi 😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

DJ Skyline
szintén Stunts! meg Aladdin

Lion King

így ezekre emlékszem az elsõk közül, de ha nagyfater Commodore 64-esét veszem alapul, akkor ott is volt pár 😄
Space Taxi pl

Lazy Jones

Spy vs Spy sorozat

és még tudnám sorolni

inter94
age of empires2

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

htr93
street fighter a pálcikaemberes? az kurrrva jóóó!!! azzal most is eljátszanak egy hónapig

Warcraft 2 😊

kraawz
á,mindkettõre emlékszem 😄 lehettem 8-9 éves

alien vs predatort még LANban is nyomtuk 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

w77d
Thief1

SötétBarom
Super MaRIO NES-en 😊

PC-n valami korai fifa, Duke, Rise of The Triads, Nascar, Street Fighter 2, Corridor 7..
Elsõ gépemet úgy kaptam, hogy ezek telepítve voltak 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

htr93
õ én így ilyen 1 fokkal komolyabbakra gondoltam, ami neagyyisten 3d-s azaz: malydnem minden most 12-20 éves játszó ember tetris-szel meg marioval kezdte.bár mondjuk ez is jó csak írjatok.

tonyr
pc-n tom&jerry
saját pc-men az 1. telepitett játék 1999 novemberében: aliens vs predator

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nodes of yesod (enterprise 128-on).