milyen játékkal kezdted?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Raadasul az a jo, hogy a regi jatektermi gepeket, lehet emulalni a Mame-vel.
http://www.klov.com/V/Vanguard.html
http://www.klov.com/game_detail.php?game_id=9004

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Duke nukem 3d
De mégis máig a kedvencem a Fury of the furries

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amiga Boulder Dash '93, bár csak C64-es képet találtam, Amigásnak szebb volt grafikája :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Hogy ezt még senki meg nem említette, pedig bíztos vagyok benne, hogy játszottátok...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nemis tudom, hányszor toltam végig. :)

Mindenki ezt találja meg, 2. képtalálat a gugliban :D
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
summer games
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
TDU: nemere
TDU: nemere
elsõ
második
harmadik
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tiberian sun
és Stunts

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
btw a régi Raymannel tolta vki ? nekem az volt az elsõ :D emléxem is rá :P
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Anno éjt napallá téve...<#nyes>#nyes>
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Az Commodore 64!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
GTA 1
Jazz Jack Rabit
warcraft 2-evvel nagyon sokat jácottam:)
ööö...retekegér...!
saját gépemen az elsõ game amit én töltöttem be az meg valami teknõsös cucc volt, ilyen csöveken mászkáltak.. :D
jo kis topik ...
azért látszik ki hol kezdte és az is hogy épp belecsöppentem a játékok világába ...
creatures-re emlekszik meg valaki:

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Wikipédia
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"