Németország: kémprogram rendőrségi célokra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A haza a nemzetet jelenti(nekem), a történelmet, a kultúrát, a hagyományokat, a családot.
Az állam ezek felett uralkodik és ezeket szeretné irányítani és pont ezért akasztjuk össze a bajuszt állandóan😊
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Jogos kérdés úgyhogy én is felteszem azt annak vegytiszta formájában mint szónoki kérdést:
Hogy érezheti ma bárki is a saját hazájának Magyarországot,a Magyar Államot?
iSS!
Az állam egy nyûg, egy általam eltartott fekély, de semmiképpen nem az enyém, nem is értem, hogy tekintheti valaki az ÁLLAMOT sajátjának.
Nem bérbõl/fizetésbõl élek, magam ura vagyok és fizetek járulékokat, de azt nem magamnak fizetem, hanem annak az ERÕSZAKSZERVEZETNEK, amelyik elveszi tõlem és eltartja belõle magda marinkót meg a pedofil papokat a sitten. Vagy odaadja a cigányoknak, akiknek ez "jár". Igaz, támogatja a gyógyszert, ha megbetegszem, de én meg tudom venni. Igaz, fenntartja az uta, amire útdíjat fizetek. Igaz, fenntartja a rendõröket akikben cseppet sem bízok, de azért jó hogy vannak.
Mit ad még nekem az állam? Neked mitõl a sajátod ez (vagy bármelyik) állam? Ezek a nagy szabvak, hogy az állam a tiéd, csak lózungok, semmi egyéb.
Jó már neked 😊
Gondolom Monacoi állampolgár lehetsz.
De ha mégis itt élsz bérbõl és fizetésbõl akkor ne mond nekem, hogy amit elvonnak tõled az nem a tiéd. Persze hogy az államé.
De az állam, a Magyar Állam az nem a tiéd?? Nem az állam hozza létre önmagát hanem a polgárok hozzák létre az államot.
Ezért is kellene nekik megszabniuk a "dolgok folyását".
Ezzel szemben az van, hogy a lakosság jelentõs része eleve nincs képviselve a parlamentben az 5%-os szabály miatt. (Senki nem hatalmazta fel a politikai elitet hogy kétpártrendszert csináljon Mo-on, pedig az jön 2010-ben)
De ami sokkal fontosabb, a monetáris politikához a magyar államnak nincs semmi köze köszönhetõen a D-209-nek, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett a 'független' jegybank kialakulásában.
A rendszerváltás óta de facto, 1991 december óta de jure az hogy mit csinál az MNB az nem Magyarországon dõl el. Ennek láttuk is a szép eredményeit a '90-es években.
A hatalom annál van MINDEN politikai rendszerben (demokrácia, diktatúra vagy ezek bármilyen elegye) akinél a pénz, illetve az a fölötti ellenõrzés van.
Az erõs (tehát vagyonos) középosztály csak nyomokban létezik tehát értelemszerûen a hatalomból is ki van szorítva. A törvényeket nem az õ érdekében hozzák hanem épp ellenkezõleg: azt akarják hogy mihamarabb kihaljon.
Szétszakadt a társadalom eladósított, Gyõzikén és sorozatokon, valóságsókon agymosott panelprolikra, és egy szûk kolaboráns elitre amely -némi részesedés fejében- most éppen az egészségügyet hajlandó átengedni a globalista pénztõkének (amely mindíg a kisemberek ha úgy tetszik a 'nép' érdekeit tartja szem elõtt mint ezt mindannyian tudjuk...)
Szóval a politikai elitünk (jobb és baloldal egyaránt) nem minket (magyar állampolgárokat) képvisel, hanem a globalista pénztõke profitérdekeit védi velünk szemben. És ezt hívjuk 'demokráciának'.
iSS!
De van. Költségvetésnek hívják. Jobb esetben az ellenzék is megszavazta
És azt sem tõlem vezsik el, amit törlesztésre fordítanak, mert az nem az ENYÉM. Az az ENYÉM, amiért megdolgoztam, nem az, amit a közösbõl rám szánnak. Ezt csak pluszként értékelem, mert szerintem így a helyes.
Aki várja a sültgalambot, annak elhiszem, hogy fájó ez a dolog, de tessék tanulni(sokat), gondolkozni(még többet) és nem készrerágott kamaszkor szintû elméleteket rágcsálni. Tessék magadnak létrehozni egy világot, egy értéktrendet és nembeállni a birkák sorába.
Ugyan áruld már el hogy hol ajánlottam én azt az antiszemita videot? Meg még be is linkeled. Gratula.
Te tényleg csúcs vagy 😊
Érdekes, hogy nem EZT linkelted be, amire én ténylegesen céloztam.
Van egy mondás, talán már hallottál róla.
Így szól: rossz az aki rosszra gondol 😊
iSS!
iSS!
Addig meg higyj csak el mindent amivel etet a politika meg a média nap mint nap.
iSS!
Zsidózással, összeesküvéselméletekkel, desktruktív gondolkodással nem lehet megoldani a válságot, és egyikünk élete sem lesz ettõl jobb. Az energiáitokat inkább valami alkotó ötletre kéne elhasználni.
Eddig egyet sem hallottam/láttam, se itt, se máshol.
Úgyhogy nem értem mirõl akar ez szólni.
Valóban körülbelül az elõzõ, a zsidók sátánizmusát és antikrisztus mivoltát az 1 dolláros bankjegy grafikájából "következtetõ" videoddal van egy értelmi szinten.
2. Az állami vagyonról van szó, annak a 80%-át veszítetted el te meg én meg minden magyar állampolgár, mert az állami tulajdon a te tulajdonod is volt. Ezt szépen eltüntették. És beszámolás sincs arról hogy mi lett azzal a pénzzel ami bejött érte.
Kb. ahhoz tudnám hasonlitani, hogy részvényed van egy Rt.-ben és ma levelet hoz a postás, hogy bocsi de holnaptól az Rt. 100%-os tulajdonosa XY Holding.
Az igazgatótanács eladta az Rt.-t. Neked sajnos semmi nem jár. C'est la vie...
A fickó nem zavaros, hanem rendkívül felkészült és a dolgokat objektíven megítélõ amerikai-magyar kettõs állampolgár Dr. Drábik János, a Szabad Európa Rádió egykori szerkesztõje.
Hogy egy átlagos középiskolában nem röhögnék ki abban biztos vagyok mert tényeket sorol fel és azok inkább szomorúak semmint nevetségesek. Pld. a diákok biztosan jöt "röhögnének" azon ha megtudnák, hogy amennyiben egyáltalán lesz munkájuk akkor minden évben 3 hónapot INGYEN fognak dolgozni az államnak, mert Magyarország kamatterheinek törlesztése miatt ennyi pénzt von el az állam minden polgárától évente. Ja és emellett az államadósság és vele együtt az õ kiszolgáltatottságuk is egyre csak nõ. De úgy egyébként remek élet várja õket, mert 'nyithatnak cikrászdát Bécsben'. -Na ezen talán tényleg lehet röhögni.
Kényszeredetten.
Te hol vészelted át a "módszerváltás" óta eltelt 18 évet?
iSS!
1. kik a magyarok? Te az vagy? en az vagyok? Ki nem az?
2. ha nem izraeli/angol/ir/barmilyen embereke az az ingatlan, hanem mondjuk az enyem, akkor a magyaroknak(erted? a magyaroknak) mennyivel jobb ez? Ha nem efraim weis a tulaj, hanem kovacs bela, attol miert lesz jobb neked? vagy barkinek, aki se igy, se ugy nem tulajdonos?
Nagyon-nagyon zavaros ez a ficko, egy atlagos kozepiskolaban siman kirohognek es csipobol cafolnak az elkepzeleseit, az tutti.
iSS!
A háttérhatalom célja a totális kontroll. Ahogy Morpheus mondta Neonak miközben egy elem volt a kezében:
"Hogy az emberbõl végül EZ legyen"
Vagy azzal a 300000 Milliárd (300 trillió) $ törzsvagyonnal gondolja valaki, hogy már nem MA is õ irányít mindent?
Komolyan gondolja azt ma bárki, hogy a gazdasági és a politikai hatalom az nem egy és ugyanaz? Hogy ma a politikusok bárhol a világon USA-tól Albániáig nem ezt a szuperhatalmat szolgálják ki?
iSS!
Én nem tanítalak. Nem az én tisztem. Bocs 😊
http://youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA
"Nem, nem sátánista video volt."
Különösen a te épületes hozzászólásaid dobják fel ezt a topicot- ellentétben az én "sekélyes" hozzászólásaimmal. Ezekbõl tényleg hasznos információkra tesz szert az ember rólad.
Tanícsss még, Mester! 😊
iSS!
A smileykat meg lehet intelligens módon is használni, és nem egy nagy fenékkel emelni az amúgy is elég sekélyes mondanivalód színvonalát... 😉
A szmájlikat meg azért tették fel a fórumra hogy használjad
<#bee1>#bee1>
iSS!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Meg a "kabbe" és "segg" smileys is 😊
az 1.- es a 4.-et nezd meg...satanizmusrol meg meg veletlenul sincs szo az egyikbe n sem...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Tök pojén, h. itteni dolgokba belekeverték a sátánizmust is. Tök poén, õk amúgy milyen szörnyû tettet hajtottak végre? Fõleg amiatt kérdezem, mert ahány vallási háború van és volt a Földön, abban egyikben sem õk a vétkesek, ha pl. megnézzük a keresztény hadjáratokat, a mostani közel-keletet, stb...
iSS!
Van itt ilyen? Egy hasonló tartalmú commentet sem láttam.
ezeket nezzek meg akik azt hiszik amerika a vilag megmentoje. az 1. kotelezo, es a 4., tobbi csak erossen ajanlott 😊
http://igazsag.myip.hu/uj/Sicko.wmv
http://video.google.com/videoplay?docid=-6186589598330713558
http://video.google.com/videoplay?docid=-8991317191173231517
http://video.google.com/videoplay?docid=6132500997336473908
Igen komoly és tiszteletreméltó az álláspontod. Meg is gyõztél.<#mf2>#mf2>
iSS!
nemtom ezt, hogy értetted, de inkább az én állításomat igazolja. Valójában a magyar nem kisebbség Mo.-n és ezért nem rasszizmust magyart verni cigány által.
Nem arról van szó amúgy, hogy a keresztények milyen remek dologokat vittek mindig véghez... Hanem hogy azt akarják a közemberek fejébe verni, hogy: zsidózni bûn, nacizmus meg fújj, keresztényekkel meg bármit lehet csinálni. Bár olyan érzésem van, hogy a cigányságot is azért védik, hogy az embereknek összeforrjon az eszében, hogy a kisebbség -így a zsidók is-, törvényen kívülinek tünjenek.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Zárjuk le annyival, hogy téged könnyû vallási maszlaggal és zsidózással palira venni, és örülj magadnak, hogy "bevehetted a vörös pirulát" (gondolom ez valami idegnyugtató lehet).
http://panel.gemius.hu/doc/license.php
Mi ez, ha nem kémkedés. Olvassátok el a licensz szerzõdés "a program által gyûjtött adatok" részt! Kitöltöttem, persze fars mail címet adtam, a programot meg nem telepítettem, még ha akartam volna <#eplus2>#eplus2> se tudtam volna(de nem is akartam), mert melóhelyrõl gyûröm a netet! Ennyit az információhajhászoknak!<#mf1>#mf1>
De látod, ennyi, teljesen témától független tényanyag elég, hogy sok szerencsétlen az egész maszlagot bevegye, sõt terjessze és higgyen benne, amit a klip közvetít.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Szintén pszichológiai tünetegyüttes, majd írja le valaki a latin nevét.
Ami nem kicsit agyrém..........